2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İNŞALLAH. sizin hiç böyle bi şeyden korktuğunuz olmadı mı ? irkildiğiniz yani. sesten felan ?

biri bana cevap versiiiiiiiinnnnnnnnnn
canım bişe olmaz korkma. ben geçen ne akla hizmetse eşimi beklemedim mutfak perdesini asayım dedim neredeyse düşüyordum. çok fena korktum. hatta mutfak sandalyesinin kenarına sırtımı çarptım düşmeme çabasıyla. baktım bebiş hareket ediyor tmmdır dedim.
sende bebeğin hareketlerini kontrol et.

canım sakın bir daha yapma...geçen gün annemle konuştuk. annemin komşusunun gelini tülü asarken düşmüş ve 7 aylık bebeği ölmüş. allah göstermesin. yüzüdk yüzdük kuyruğuna geldik. ne kaldı şurda.
ben bunu duydum duyalı iyice dikkat ediyorum herşeye. allah göstermesin o pişmanlık vijdan azabı nasıl yaşarız.

kızlar internetten ucuza alışveriş yaptığınız güvenilir bi site var mı?
araştırmaktan yoruldum

bir de böyle şöyler erken doğumu tetiklioyr. şu anda burda yollar kaldırımlar buzlu çok dikkat ediyorum yavaş yavaş yürüyorum. olacağı varsa her zaman olur ama dikkatli olmak lazım. allah korusun bebişlerimizi........

evet canım. o korku bana yetti zaten. bir daha asla tekrarlamam. Allah korusun hepimizin bebeklerini.

kızlar internetten ucuza alışveriş yaptığınız güvenilir bi site var mı?
araştırmaktan yoruldum
canım bende nette çok fazla araştırdım baktıııım baktııım. en sonunda gidip alışverişimi buradan bir bebek mağazasından yaptım. ama illede netten almam lazım dersen ebebek diye bir site var orada herşeyi bulabilrisin. bebek bezine kadar yanii. taksitli alışveriş yapılabiliyor ayrıca.

ben de şimdi civilden birşeyler sipariş ettim. memnun kalırsam yine alcam. offf ne zor ya ne alacağını bilemiyorsun. ya da herşeyi almak istiyorsun. burda arkadaşalrın çoğu civilden alıyor memnunlar...dokunarak almak başka tabi..ama şartlar işte.

bu uzanmak gercekten cok tehlikeli allh korusn bnm halamn kızıda doguma 1 hafta kala remzlige girşmiş perde asıcm die uzanrken bagı kopmus bebekle bebegini kaybetti

bu uzanmak gercekten cok tehlikeli allh korusn bnm halamn kızıda doguma 1 hafta kala remzlige girşmiş perde asıcm die uzanrken bagı kopmus bebekle bebegini kaybetti

ayy...rabbim korusun ya. çok zülüyorum bu haberleri duyunca. meleklerimiz onlar bizim...allah onları bize bizi de onlara bağışlasın.... bu simgeye de bayılıyorum çok tatlı ya....

kızlar yarın doktora gidip rapor isticem. çok yoruldum artık haftada 3 nöbet tutyorum. sağolsun müdürümde 5 dk. geç kalsam surat yapıyor. geçen gün buzlu yolda yavaş yürüdüm ayrıca belim ağrıdığı için dura dura geldim dolmuşu kaçırdım. adam da anlayış yok ya delirtti beni. bir de 55 km uzaktan 2 vesaitle geliyorum. yani 10 dk. geç çıksalar ölecekler. bir de kuruluşun servisi var. evlerine kadar gidiyorlar.ve onlar 10dk. geç kalmasın diye ben 1 saat önce işe geliyorum çünkü başka araba yok.
ay valla rahatladım buraya yazınca doldum taştım artık. yarın 10 günlük rapor isticem inşallah alırım. tuttursun nöbeti kime tuturuyorsa. sırf şurda 2 ayım kaldı diye sabrediyorum. sonra 1,5 sene kafa dinlicem inşallah.
neyse yaaa pozitif pozitif pozitif....benim minnoş kızım var o bana yeter. annesi yicek onu

cnm 24. haftadan sonra tutturulmuyor bu müdüründe ne anlayıssız bir insanmıs bnmki cok iyi masallh bastan beri hiç tutturmadı

e-bebek'de fiyatlar kazık, ben ucuz yollu güvenilir bi site arıyorum.

civil daha ziyade kıyafet için tercihim, bi de sebamed ürünlerini en ucuz orası satıyor.
benim eksiklerim, manuel göğüs pompası, göğüs pedi, güvenli yan yatış yastığı, can beebe yada dalin alt değiştirme bezi gibi daha teferruatlı son bikaç şey.
penguenbebe.com diye bi site var çok uygun değil ama pek çok siteye kıyasla fiyatlar iyi. kk'dan birileri tavsiye etmişti diye baktım, fakat daha ucuz siteler var güvenilir mi bilemedim

kızlar uykumu tutmadı...hadi ben gripten uyuyamıyorum...size ne oldu yaww...dün gece gözüme uyku girmedi desem...6 falandı sabah uyuduğumda...9 da da oğluşum kaldırdı saolsun..ruh gibiyim..ama bu boğaz ve öksürük uyutmuyooorrr..

günaydınlarr çıtrlarr size sabah sabah oğluşumla resm çektirdik.herkese iyi çalışmalarrrr mucxxx

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
ipekkelebek maşallah size :)

Günaydın kızlar.

Nasılsınız bakalım?
Akşam yine kaynatılmış. Allah muhabbetimizi arttırsın. Benim oğlanı gece hıçkırık tuttu sanırsam. Bir süre küçük küçük sıçradı yavrum.
Sonra da kaya kaya döndü durdu, bi kafasını bi ayaklarını karnımın sağına soluna dayadı :)
Çok şekerdi....

kocaman kocamann günaydınnnlar herkeseeeeee....

ipekkelebek maşalllahh sizeeee çok super görünüyorsunuz ana-oğul :)

missaltın benim bızdık kızımda ölee kayaaa kayaaa bi otarafa bi bu tarafaa çok super yaa.. hamileliğin en çok bunları özleyeceğimm..

akşam bebeğimi gördüm rüyamda yine, emzirıyordum.. ayhh çok güzeldiiiii yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…