canım bişe olmaz korkma. ben geçen ne akla hizmetse eşimi beklemedim mutfak perdesini asayım dedim neredeyse düşüyordum. çok fena korktum. hatta mutfak sandalyesinin kenarına sırtımı çarptım düşmeme çabasıyla. baktım bebiş hareket ediyor tmmdır dedim.biri bana cevap versiiiiiiiinnnnnnnnnn
canım bişe olmaz korkma. ben geçen ne akla hizmetse eşimi beklemedim mutfak perdesini asayım dedim neredeyse düşüyordum. çok fena korktum. hatta mutfak sandalyesinin kenarına sırtımı çarptım düşmeme çabasıyla. baktım bebiş hareket ediyor tmmdır dedim.
sende bebeğin hareketlerini kontrol et.
evet canım. o korku bana yetti zaten. bir daha asla tekrarlamam. Allah korusun hepimizin bebeklerini.canım sakın bir daha yapma...geçen gün annemle konuştuk. annemin komşusunun gelini tülü asarken düşmüş ve 7 aylık bebeği ölmüş. allah göstermesin. yüzüdk yüzdük kuyruğuna geldik. ne kaldı şurda.
ben bunu duydum duyalı iyice dikkat ediyorum herşeye. allah göstermesin o pişmanlık vijdan azabı nasıl yaşarız.
canım bende nette çok fazla araştırdım baktıııım baktııım. en sonunda gidip alışverişimi buradan bir bebek mağazasından yaptım. ama illede netten almam lazım dersen ebebek diye bir site var orada herşeyi bulabilrisin. bebek bezine kadar yanii. taksitli alışveriş yapılabiliyor ayrıca.kızlar internetten ucuza alışveriş yaptığınız güvenilir bi site var mı?
araştırmaktan yoruldum
canım sakın bir daha yapma...geçen gün annemle konuştuk. annemin komşusunun gelini tülü asarken düşmüş ve 7 aylık bebeği ölmüş. allah göstermesin. yüzüdk yüzdük kuyruğuna geldik. ne kaldı şurda.
ben bunu duydum duyalı iyice dikkat ediyorum herşeye. allah göstermesin o pişmanlık vijdan azabı nasıl yaşarız.
bu uzanmak gercekten cok tehlikeli allh korusn bnm halamn kızıda doguma 1 hafta kala remzlige girşmiş perde asıcm die uzanrken bagı kopmus bebekle bebegini kaybetti
e-bebek'de fiyatlar kazık, ben ucuz yollu güvenilir bi site arıyorum.canım bende nette çok fazla araştırdım baktıııım baktııım. en sonunda gidip alışverişimi buradan bir bebek mağazasından yaptım. ama illede netten almam lazım dersen ebebek diye bir site var orada herşeyi bulabilrisin. bebek bezine kadar yanii. taksitli alışveriş yapılabiliyor ayrıca.
civil daha ziyade kıyafet için tercihim, bi de sebamed ürünlerini en ucuz orası satıyor.ben de şimdi civilden birşeyler sipariş ettim. memnun kalırsam yine alcam. offf ne zor ya ne alacağını bilemiyorsun. ya da herşeyi almak istiyorsun. burda arkadaşalrın çoğu civilden alıyor memnunlar...dokunarak almak başka tabi..ama şartlar işte.
Eki Görüntüle 329576 günaydınlarr çıtrlarrsize sabah sabah oğluşumla resm çektirdik.herkese iyi çalışmalarrrr mucxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?