2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayy evet son haftalar kötü oluyor gerçekten.
notlar verlmiş her şey btmiş kim takar seni oluyor resmeen..
senn branş ne canım??
cnm ancak gördm cevabını :)) evet öyle oluyor tatlm yarın da full ders sınıf öğretmeniyim.

senn seker kac cktı peki nasıl düsürülürki haftaya cuma kon vr aclık tokluk a tekrar bakacak bakalım insallh düsmüştr bide bnmm doktr ac gittim 50 lik glkozu içirip baktı 150 cıktı bn burda okumustum önce bi kan alınıp sekerli sudan 1 saat sonra yine bakılıyodu bnmki nie ole yaptı onuda anlamadım

senin belki açlık şekerine daha önce bakılmıştır,doktor gerek duymamıştır.
benimki içtikten 1 saat sonra 181 çıktı.diyetisyene gittim.5-6 gündür onun verdiği diyet listesini uyguluyorum.cuma günü eczaneden kontrol ettireceğim düşmüşmü diye

Son düzenleme:
heyy millet nerdesiniz
bırakın şu hürremi filan.böyle iç karartıcı filmleri oldum olası sevmedim hele konusu bilinen filmleri
iffet,hürrem...

bu arada ktg aramızda 1 gün var
sende kaburga batması ve ayak krampları varmı canım

ayak krampları degilde geceleri cok zor gecmeye basladı helede idrara sıkısıp gidince kasıgımda agrı oluyo bide bacaklarım cok agrıyo yastık fln koyuyormda kar etmiyo sırt agrısı yasıyorm bide valla bu hamilelk bayagı zor işmiş annenn hakkı gercekten ödenmezmiş bu 9 ay bile yetermiş yani onu anladım

arkadaşlar az önce salonda kardeşim varmış lambada kapalı onun orda olduğunu bilmeden girdim ve karşımda kardeşimi görünce çok korktum ve irkildim. bi şey olmaz değil mi?

bnde bebişi cok düsünüomda ole bi istiyoki cnm tutmam imkansız gbi bugun mesela canm bi cikolata istiyo sormayın gitsin yemesem olcem sanki uyudum fln unutyım die yok uyandım en son tutamadm yine yedim

ah canım tabi ya hele beişler olsun
en ufacık bi hastalığında insanın gözüne uyku,midesine yemek girmiyo üzüntüden

bnde bebişi cok düsünüomda ole bi istiyoki cnm tutmam imkansız gbi bugun mesela canm bi cikolata istiyo sormayın gitsin yemesem olcem sanki uyudum fln unutyım die yok uyandım en son tutamadm yine yedim
evet ya
ben tvde çikolatalı gofret reklamı görünce hemen kanal değiştiriyorum.

sanki dogsa daha kolay korurum gibi geliyo burda kapalı kutu ne oluyo nebitiyo yeternce besleyebiliyomuyum koruyabiliyomuyum bilemiyosun bi sagasalim dogursak

biri bana cevap versiiiiiiiinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…