- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
cnm ancak gördm cevabını :)) evet öyle oluyor tatlm yarın da full ders sınıf öğretmeniyim.ayy evet son haftalar kötü oluyor gerçekten.
notlar verlmiş her şey btmiş kim takar seni oluyor resmeen..
senn branş ne canım??
senn seker kac cktı peki nasıl düsürülürki haftaya cuma kon vr aclık tokluk a tekrar bakacak bakalım insallh düsmüştr bide bnmm doktr ac gittim 50 lik glkozu içirip baktı 150 cıktı bn burda okumustum önce bi kan alınıp sekerli sudan 1 saat sonra yine bakılıyodu bnmki nie ole yaptı onuda anlamadım
heyy millet nerdesiniz
bırakın şu hürremi filan.böyle iç karartıcı filmleri oldum olası sevmedim hele konusu bilinen filmleri
iffet,hürrem...
şekeri,pilavı,makarnayı,hamur işini,beyaz ekmeği,tatlıları,hazır meyve suyunu tamamen kestim.
meyveleri ,havucu ,incir ve kuru kayısıyı sınırlı tüketiyorum.
ayak krampları degilde geceleri cok zor gecmeye basladı helede idrara sıkısıp gidince kasıgımda agrı oluyo bide bacaklarım cok agrıyo yastık fln koyuyormda kar etmiyo sırt agrısı yasıyorm bide valla bu hamilelk bayagı zor işmiş annenn hakkı gercekten ödenmezmiş bu 9 ay bile yetermiş yani onu anladım
evet yabnde bebişi cok düsünüomda ole bi istiyoki cnm tutmam imkansız gbi bugun mesela canm bi cikolata istiyo sormayın gitsin yemesem olcem sanki uyudum fln unutyım die yok uyandım en son tutamadm yine yedim
arkadaşlar az önce salonda kardeşim varmış lambada kapalı onun orda olduğunu bilmeden girdim ve karşımda kardeşimi görünce çok korktum ve irkildim. bi şey olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?