selam annelerrrr nasılsınız bakalım?? karnım ağrıyor benim sizde de böyle bi ağrı varmı? karın kasık ağrısı vs.. bu arada bebeğinin kalp atısını benim gibi hala duymayan var mı
ne güzel neresindsin ank? hangi hast kontrole gidiyorsun?
seni hatırlıyorum cnm ymahalledemiydin?yanlış hatırlıyor da olabilriim. sen hangi hast kontrole gidiyorsun?
evet canım yenimahalledeyim ama taşınıcam keçiören tarafına
demetevlerde ülkü ulusoyu biliyormusun oraya gidiyorum...
sen hangi hastaneye gidiyosun etlik zübeyde hanımamı
fatih hastanesine gidiyorum hyatım
fatih hastanesinin polikinliği benim gittiğim yerdefatih hastanesine gidiyorum hyatım
hee doğru hatırlamışım :) ülkü ulusoy ne? hiç bilmiyorum cnm.. ben hala ymahalledeyim tasıncam bende bu ay sonuna ama gene ymahalle de olcam 4 bina aşagı tasıncamsiz ev mi aldınız da gidiyorsunuz? bende büyük doguma gidiyorum zekai tahir varya oraya.. zübeyde hanımda bi doktor varmış çok iyi bi adam adını unuttum ama iyi mi.. sen bi doktora gidiyorsun değil mi? ben doktorumu değiştirmek istiyorum hastaneden de memnun değilim.. sen memnunmusun_?
orası da iyiymiş bi arkadasım oraya gidiyor ablasıda orda doğum yapmış .. fark çok ödüyormusun?ben bir kere gitmiştim bi hastalık için baya fark ödemiştim..
benim özel sigortam var 1 kuruş fark ödemedim şimdiye kadar ben doktorumdan memnunum canım
yahuu benimki duyrasız değilde psikopata bağladı...geceuyanıp tuvalete gitmek için yataktan kalkarken birden irkilip kalkıyor yeni nerem denk gelirse tutuo atıo yatağa ..uyandıryorum napıyosun die noldu dio..diorum canımı acıtyosun nie çekiyosun beni die, farkında değil..en son bu gece daha belimden yakaladı, sbh konuştum dedim sen efhamlandınmı noldu, bebeği alıp gidcemmi sanıo ne anlamadım..ama saçma bi hal aldı böyle
arkadaşlaarr aciLLLLLLLLL YARDIM
Sabah uyandım folik asit ilacımı aldım su içtim ve birden inanılmaz midem bulandı
hemen lavaboya gittim ve sarımsı beyaza yakın bi su kustum
sebebi ne olabilir normalde de bazı yemeklerden midem bulanıyor ama
içim kalkmasına rağmen kusmuyordum bu zamana kadar sadece 1 kez 8. haftada kustum
bulantı normal aslında ama benim korktuğum nokta rengi
sizce ne olabilir
ne güzel benimde özel sigortam var ama karşılamıyor malesef
canım benim eşimi anlattın sanki gece birden azıcık dönsem bir kalkıyor resmen ödüm patlıyor belimden tutuyor çekiyor gözlerinide fal taşı gibi açmış sonra uyuyor tabi benim yüreğim ağzıma geldiği için uyumam hayli zaman alıyor.. sabah soruyorum gece birden panikledin diyorum yooo hiç hatırlamıyorum diyor psikopata bağladı :)
ülkü ulusuyo polikinliği canım fatih hastanesine bağlı
ben doktorumdan memnundum ama oda hamile izne ayrılıyor.
yeni bi doktor arayacağım şimdi zübeyde hanıma gidebilirim bi dahaki randevuma
şuanki oturduğumuz kendi evimiz ama anneme yakın bi yere taşınacağız bebek doğunca annem bakacak bebeğe canım ben çalışmaya devam edeceğim
benim özel sigortam var 1 kuruş fark ödemedim şimdiye kadar ben doktorumdan memnunum canım
Buarada 2li testten korkmayın kızlar prosedür sadece 1 ay sonra 3lü teste gidicez nasıl geçicek bilemiyorum zaman Cinsiyetini de ancak o zamana öğrenicez O yüzden geç gidin biraz 13. haftada belli olabiliyomuş Buarada aşereniniz var mı
canım benim eşimi anlattın sanki gece birden azıcık dönsem bir kalkıyor resmen ödüm patlıyor belimden tutuyor çekiyor gözlerinide fal taşı gibi açmış sonra uyuyor tabi benim yüreğim ağzıma geldiği için uyumam hayli zaman alıyor.. sabah soruyorum gece birden panikledin diyorum yooo hiç hatırlamıyorum diyor psikopata bağladı :)
Aranıza yeni katılıyorum.9 haftalık gebeyim bende.Biraz acemiyim bu sayfada,yardımlarınızı bekliyorum:)
canım bende sabahları öksürsem hemen midem bulanıyor kosuyorum lavaboya ve safra kusuyorum senin söylediğin sarı renkteki şey safra oluyor korkmana gerek yok bende bugune kadar tık yoktu ama 10. haftadan sonra başladı..
doktor beni test için 12 haftamın sonuna doğru çağırdı. bakalım inşallah cinsiyetinide öğrenebiliriz.
hiç öle aşermedim valla.. ama azıcık kocama şımarıklık yaptım itiraf edeyimhala arıyo ama biraz zor istemişim galiba
benimki de gece kalkınca öyle Biraz önce doktordan geldik hehe doktor beni çağırıyo elleri belinde önden o giriyo Doktorun yanına göbüşüde var sanki o hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?