2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet canım yenimahalledeyim ama taşınıcam keçiören tarafına
demetevlerde ülkü ulusoyu biliyormusun oraya gidiyorum...
sen hangi hastaneye gidiyosun etlik zübeyde hanımamı

hee doğru hatırlamışım :) ülkü ulusoy ne? hiç bilmiyorum cnm.. ben hala ymahalledeyim tasıncam bende bu ay sonuna ama gene ymahalle de olcam 4 bina aşagı tasıncam siz ev mi aldınız da gidiyorsunuz? bende büyük doguma gidiyorum zekai tahir varya oraya.. zübeyde hanımda bi doktor varmış çok iyi bi adam adını unuttum ama iyi mi.. sen bi doktora gidiyorsun değil mi? ben doktorumu değiştirmek istiyorum hastaneden de memnun değilim.. sen memnunmusun_?
evet canım yenimahalledeyim ama taşınıcam keçiören tarafına
demetevlerde ülkü ulusoyu biliyormusun oraya gidiyorum...
sen hangi hastaneye gidiyosun etlik zübeyde hanımamı

fatih hastanesine gidiyorum hyatım
fatih hastanesinin polikinliği benim gittiğim yerde

ülkü ulusuyo polikinliği canım fatih hastanesine bağlı
ben doktorumdan memnundum ama oda hamile izne ayrılıyor.
yeni bi doktor arayacağım şimdi zübeyde hanıma gidebilirim bi dahaki randevuma
şuanki oturduğumuz kendi evimiz ama anneme yakın bi yere taşınacağız bebek doğunca annem bakacak bebeğe canım ben çalışmaya devam edeceğim

Son düzenleme:
orası da iyiymiş bi arkadasım oraya gidiyor ablasıda orda doğum yapmış .. fark çok ödüyormusun?ben bir kere gitmiştim bi hastalık için baya fark ödemiştim..

benim özel sigortam var 1 kuruş fark ödemedim şimdiye kadar ben doktorumdan memnunum canım

canım benim eşimi anlattın sanki gece birden azıcık dönsem bir kalkıyor resmen ödüm patlıyor belimden tutuyor çekiyor gözlerinide fal taşı gibi açmış sonra uyuyor tabi benim yüreğim ağzıma geldiği için uyumam hayli zaman alıyor.. sabah soruyorum gece birden panikledin diyorum yooo hiç hatırlamıyorum diyor psikopata bağladı :)

canım bende sabahları öksürsem hemen midem bulanıyor kosuyorum lavaboya ve safra kusuyorum senin söylediğin sarı renkteki şey safra oluyor korkmana gerek yok bende bugune kadar tık yoktu ama 10. haftadan sonra başladı..

benimki de gece kalkınca öyle Biraz önce doktordan geldik hehe doktor beni çağırıyo elleri belinde önden o giriyo Doktorun yanına göbüşüde var sanki o hamile

hım iyi bakalım bende calısıyordum çıktım işten hamile oldugumu öğrendim sonra tekrar işe girmeye çalıştım ama işe almıyor kimse hamileyim diye

hım özel sigorta sana soru sorayım ozaman beni aradılar ayda 25tl ödeyin kanser falan oldugunuzda size 5000 tl ödeyelim dediler o nun gibi bişimi ki bu?
benim özel sigortam var 1 kuruş fark ödemedim şimdiye kadar ben doktorumdan memnunum canım

Buarada 2li testten korkmayın kızlar prosedür sadece 1 ay sonra 3lü teste gidicez nasıl geçicek bilemiyorum zaman Cinsiyetini de ancak o zamana öğrenicez O yüzden geç gidin biraz 13. haftada belli olabiliyomuş Buarada aşereniniz var mı

doktor beni test için 12 haftamın sonuna doğru çağırdı. bakalım inşallah cinsiyetinide öğrenebiliriz.

hiç öle aşermedim valla.. ama azıcık kocama şımarıklık yaptım itiraf edeyim hala arıyo ama biraz zor istemişim galiba

daha 6 ay var iice manyamazlar inş

Aranıza yeni katılıyorum.9 haftalık gebeyim bende.Biraz acemiyim bu sayfada,yardımlarınızı bekliyorum:)

hoşgeldin, hayırlısı olsun... hepimiz acemiyiz aslında hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz

ben geçen günde yazmıştım, bencede bu korkulacak bişi değil..benimde çok bulantım oluyodu ara ara kusmam olyodu..ama onuncu haftada bu safra geldi sabahları 3 gün boyunca..daha önce ablam demişti artık kusmalar bitmeye başlayınca finali bu safrayla yapıyomuşsun yani iiye yor kusman bitio die düşün..ben 10. haftamda 3 gün sabahları böyle oldum ama çok şükür tam 6 gündür ne bulantı ne kusma ne öğürme ne koku hassasiyeti bişi kalmadı, bugün 11. haftamız bitti, artık kusmalar bitti die düşünyorum

İnşallah canım sağlıklı olsunlar da Benimde eşim gerçekten aşerip aşermediğini nasıl anlarım diye anneme sordu ??Annemse walla insafına kalmış onu anlayamazsın dedi Arada bende şımarıyorum ama çeksinler biraz nazımızı şöyle yüzüme bakıyor gerçekten istemiyosun di mi aşkım diyor Ama gerçekten bir kez aşerdim Ama bilemem eşim mi yoksa bebek mi yoksa ben mi şanslı hemen bulduk

benimki de gece kalkınca öyle Biraz önce doktordan geldik hehe doktor beni çağırıyo elleri belinde önden o giriyo Doktorun yanına göbüşüde var sanki o hamile

alemmiş seninki valla :) bebişin nasıl büyümüştür iyice benimkide şuan seninkiyle aynı nerdeyse pazartesi 12 haftalık olacak inş.
benim eşimde doktora ikinci kez gidişimizde hem merak etmiyor gibi duruyor hemde doktor bebeğe yakınlaştırınca şu fasulye gibi olan şey bebek dimi diyor :) meraktan çatlıyorlar aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…