oooo o çarpıntılardan bişi olcaksa dünya nüfusu azalır merak etme sen. herkes arada yaşıyo böle krizler. sen genel olarak sakin geçir hamileliği bebik stres biriktirmesin arada bir gelenden bişicik olmaz allah'ın izniyle
ay saol canım ya içe su serptin herkes de yatmış uyuyamadım korkudan Allahtan hareket ettide rahatladım. ya eşimin gelmesini beklerken ömrümden ömür gitti başına bi şey mi geldi diye .
yani bi kaç saatlik bi stresti.
ben de bikaç saat önce benzer şeyler yaşadım o yüzden görünce hemen cevap yazdım.
bak petuş menzil için banyo yapmış kıskandım saat geç oldu ama bi gireyim sonra da kendi başıma kaşımı gözümü şekillendireyim, kıskansınlar
günaydın kızlar ya benim ayak parmağımda tırnak batması oldu acıyo çokiki ayağımdada var nette baktım gebelikte ayakların şişmesiyle olurmuş ne yapıcam ben doktora gitsem acıtır diye korkuyorum:18:
kızlar merhaba paylaşmak istedim dün kontrolüm vardı su seviyem biraz daha düzene girmiş moralim iyileşti çok şükür ama yine evdeyim tabi hep istirahat.annecim de deli divane peşimde kendisi zaten yarım insan ama gerçekten insanın annesinden başka herkes yalan benim annem yerini ye yurdunu babamı bırakıp başka şehirden geldi yanıma eşimle en ufak bir kıyaslamaya girdiğimde üstüme yürüdü bu sabah sanki dövücek gerizekalı ya sinirimi bozdu annem de yanımda ağlayamıyorum vurdu kapıyı kendi anneleriyle gitti zaten dışarı çıkıcaktı işi vardı o da bahanesi oldu.baba olmak ne kadar kolay diyorum
güvenilir bir yere pedikür yaptırdan?Ya da kendi aletelrini yanında götürüp yaptırabilirsin,tırnak batması yaşayan bir arkadaşım düzenli pedikürle hallediyodu bu işi,seni de doğuma kadar idare edebilir belki,ne biliiim:44:
akşam olsun gelsin de ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu bi göstereyim.canım ben su azlığı sorununu tam 6 haftadır yaşıyorum yani 21 haftalıktım daha en az 10 dr.a gittik 2 damla su geliyo akıntı gibi değil hemen gidiyodum gece saat 11 12 hiç fark etmez alttan muayene ediyolar su gelişi yok diyolar ama suyun az diyolar sonra detaylı ultrason istediler bebekten korktular onda da sorun yok ben tabi kahroldum 5 gün hastanede yattım şimdi gittiğim dr.34 35 e kadar götürürüz inşallah diyor.öncekiler yaşama ihtimali vermiyolardı bunu söylemek kolay ama duymak çok zor.ben sana su değerlerimi söyliyim ilk suyum azaldığında 84 hastanede yatarken 30 taburcu olurken 70 15 gün önce 95 şimdi 105 dr.a göre bu da süper değil ama fena da değilmiş.ama inan günde 3lt su içiyorum 1 lt meyve suyu süt içiyorum toplamda.4 lt sıvı alıyorum ve sürekli soluma yatıyorum wc dışında kalkmıyorum.bunun etkisi oldu.ben dün dedim ki arada gelen bişey olursa korkmalı mıym o da bana şar şar gelmediği sürece korkma vajen zaten ıslaktır akıntıdır çoğunlukla dedi.o yüzden endişelenme canım ben de tedirginim gerçi senin gibi ama Allah verecek kolaylığını şunun şurasında 32 haftamız geçse rahatız inşallahgeçmiş olsun canım sevindim suyunun iyi olmasına.eşinin ailesiyle kendi aileni mi kıyasladın da üstüne yürüdühamile kadının üstüne yürünürmüymüş sen hassassın anlayış göstersin biraz canım suyun azaldı ya senin sen anladın mı azaldığını akıntım oluyor su geliyor diye korkuyorum:18:
akşam olsun gelsin de ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu bi göstereyim.canım ben su azlığı sorununu tam 6 haftadır yaşıyorum yani 21 haftalıktım daha en az 10 dr.a gittik 2 damla su geliyo akıntı gibi değil hemen gidiyodum gece saat 11 12 hiç fark etmez alttan muayene ediyolar su gelişi yok diyolar ama suyun az diyolar sonra detaylı ultrason istediler bebekten korktular onda da sorun yok ben tabi kahroldum 5 gün hastanede yattım şimdi gittiğim dr.34 35 e kadar götürürüz inşallah diyor.öncekiler yaşama ihtimali vermiyolardı bunu söylemek kolay ama duymak çok zor.ben sana su değerlerimi söyliyim ilk suyum azaldığında 84 hastanede yatarken 30 taburcu olurken 70 15 gün önce 95 şimdi 105 dr.a göre bu da süper değil ama fena da değilmiş.ama inan günde 3lt su içiyorum 1 lt meyve suyu süt içiyorum toplamda.4 lt sıvı alıyorum ve sürekli soluma yatıyorum wc dışında kalkmıyorum.bunun etkisi oldu.ben dün dedim ki arada gelen bişey olursa korkmalı mıym o da bana şar şar gelmediği sürece korkma vajen zaten ıslaktır akıntıdır çoğunlukla dedi.o yüzden endişelenme canım ben de tedirginim gerçi senin gibi ama Allah verecek kolaylığını şunun şurasında 32 haftamız geçse rahatız inşallah
inşallah canım bana da dedi suyunda azalma oldu diye kordonla ilgili sıkıntımız olabilir dedi.ama dinlen su iç ve hareketlerini takip et 3 ana yemekten sonra en az 2 kere kıpırdasa yeter dedi.ne zormuş anne olmak ama inşallah kucağımıza alınca her şeyi unutucazçok geçmiş olsun tekrar canım inşallah sağsalim alıcaz hepimiz bebeklerimizi kucağımıza:26:benim bebeğimdede kordon dolanması var 2 defa suyuna çok dikkat etmeliyiz dedi doktor suyumla ilgili bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar suyu hep iyi ama olurda anlamazsam diye endişeleniyorumçünkü kordon suyun içinde zararsızmış ama suyun yeterli olmadığı durumlarda bebeği sıkıntıya sokarmış bende hep soluma yatıyorum rabbim korusun meleklerimizi inşallah:26::26:
inşallah canım bana da dedi suyunda azalma oldu diye kordonla ilgili sıkıntımız olabilir dedi.ama dinlen su iç ve hareketlerini takip et 3 ana yemekten sonra en az 2 kere kıpırdasa yeter dedi.ne zormuş anne olmak ama inşallah kucağımıza alınca her şeyi unutucaz
canım o kordonla oynadığı için dolanmıştır ve dolandığı gibi normale de döner.belki bi dahaki kontrolde normale girmiş olur belli olmaz kievet canım zor ve sıkıntılı bir süreç gerçekten ama bebeişlerimiz için herşeye değerkucağımıza sağlıkla alınca hepsini unutucaz canım inşallah benim bebek çok hareketli daha çok dolanıcak diye tedirginim hep 2 defa dolanmış 3 ten sonrası riskliymiş çok endişeliyim o yüzden
canım o kordonla oynadığı için dolanmıştır ve dolandığı gibi normale de döner.belki bi dahaki kontrolde normale girmiş olur belli olmaz ki
inşallah canım her şey güzel olcak sen merak etmeinşallah ya çok korkuyorum boynunu sıkıp boğulursa diyeinşallah açar kızım kordonunu bakalım beklemekten başka çaremiz yok Allaha emanet miniklerimiz
inşallah ya çok korkuyorum boynunu sıkıp boğulursa diyeinşallah açar kızım kordonunu bakalım beklemekten başka çaremiz yok Allaha emanet miniklerimiz
Ayyyy evet ya..
Benimde herif sehir disinda ya ayyyy kendimi capkinlik yapio gibi hissediom:)))))
Hep diodu sanal akadaslatin yrn otogralayip belgeliycem sanal olmadiginizi, kapak olcak kendisine:)))
Ama bende heycanlim yawrum..ac kollarininbekle beni...esmer kavruk olan benim ok:))))
akşam olsun gelsin de ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu bi göstereyim.canım ben su azlığı sorununu tam 6 haftadır yaşıyorum yani 21 haftalıktım daha en az 10 dr.a gittik 2 damla su geliyo akıntı gibi değil hemen gidiyodum gece saat 11 12 hiç fark etmez alttan muayene ediyolar su gelişi yok diyolar ama suyun az diyolar sonra detaylı ultrason istediler bebekten korktular onda da sorun yok ben tabi kahroldum 5 gün hastanede yattım şimdi gittiğim dr.34 35 e kadar götürürüz inşallah diyor.öncekiler yaşama ihtimali vermiyolardı bunu söylemek kolay ama duymak çok zor.ben sana su değerlerimi söyliyim ilk suyum azaldığında 84 hastanede yatarken 30 taburcu olurken 70 15 gün önce 95 şimdi 105 dr.a göre bu da süper değil ama fena da değilmiş.ama inan günde 3lt su içiyorum 1 lt meyve suyu süt içiyorum toplamda.4 lt sıvı alıyorum ve sürekli soluma yatıyorum wc dışında kalkmıyorum.bunun etkisi oldu.ben dün dedim ki arada gelen bişey olursa korkmalı mıym o da bana şar şar gelmediği sürece korkma vajen zaten ıslaktır akıntıdır çoğunlukla dedi.o yüzden endişelenme canım ben de tedirginim gerçi senin gibi ama Allah verecek kolaylığını şunun şurasında 32 haftamız geçse rahatız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?