Canım burdakilerle kıyaslama çonkü buradaki arkadaşların bebeklerin haftasına göre fazla kiloları olabiliyoor senin bebegin kilosu iyi benimkide burdakilerle kıyaslayınca cılız kalıyoo dert etme canımselam kızlar ben de 27 gafta 4 günlük hamileyim. yalnız benim bebiş sanki biraz küçük pazartesi günü kontrolum vardı yani 26 haftanın son günü 880 gr dedi doktor şimdi yorumları biraz okudum maşallah 1 kiloyuu geçmiş benim kadar olanlar. ilk bebeğim de 2 kilo 100 gram doğmuştu yine öle olucak diye çokı korkuyorum
kesinlikle canım önemli doktorun herseyin yolunda demesi doktorun bi sorun yok diyorsa hiç endişe etmeHeralde ondan canm karnimda yagli ikisininde etkisi var iste.aman saglikli olsun yeterki.digerleri onemli degil
kızlar naparsınız bakalım???
bu sabah annem babam geldi çok şükür.
hiç iş yapmıyomm çok güzel oluyo
ay bir de benm babam çok beceriklidir yemeğe kaışır
masayı toplar oturmaz hç. kahvaltıda falan birinin çayı bitsin hemen koyar.
eşim de normalde pek karşmazdı böyle işlere.
ama şimdi babam yapınca utandı garibim
az önce çay içtk babam tepsiyi topladı götürdü mutfağa
baktm arkasından benmki de çaydanlığı götürüyo
ayyy pek iyioldo
açıkça söylemem gerekirse ben begenmedim canım erva ismini :26: çok sert ve kaba geliyor kulaga bu benim fikrim tabikızlar erva ismi nasıl sizce??
ya da şöyle sorayım azra mı yoksa erva mı?
yoksa erva azra mı??
hiç bişi olmaz canım allah herşeyi ona göre yaratıyor en kucuk bi kalp carpıntısında bebge bişi olsaydı.. Herhalde saglıklı bebek çok az dünyaya gelirdi cunku hemen hemen her hamilede hormonlardan oturu en ufak bi heycanda yada uzuntude sıkıntı streste kalp normal olan bi insandan daha hızlı atıyor...arkadaşlar bu gün eşimle eve geç geldi diye tartıştık. ve ben ağlama krizine girdim resmen. kalbimin çok hızlı çarptığını hissettim. kendimi teselli etmeye çalıştım sakinleştim hemen ama bi zararı olmamıştır di mi bebeğime?
ne biliim canım bilemedim bende ne yapacağımı kuaföre gidicem mikrop kaparsam diye korktum kendi aletlerimi götürsem yapar mı ki öyle:44:
evet canım zor günler geçirdim halada geçiriyorum inşallah atlatıcaz bunlarıda napalım elden gelen bişey yokkuzu tek başına kocişsiz valla zor zamanlar geçirmişsin ya hayırlısıyla geçer inş şu 6 ay da rahatlarsınız ya çok zor çokk bi taraftan kocayı merak et başına bi iş geldi mi die bi taraftan çocuğu baya zorlanmışsın ama sabrın sonu selamettir
bu arada pazar günü kimse girmezdi noldu da girdiniz ya ben kendi kendime yazardım bi arada
cnm bilmiyorum ki 2.5 ve 5 persantil arasında dedi şu an için idare eder dedi öncekiler için 30lar için kötüydücanım bu yazdığın değerler cm mi mm mi.benim en son gittiğimde 10 cm di ve normal dedi.bu değerler farklımı anlamadım.
slmmm çıtırlarrrdoktodan geldik, oğluşum 1200 GR olmuş.33 CM boyuda:)4 boyutluda baktı doktor aynı bana benziyo,babamız biraz bozuldu ama olsun.acık asabi duruyo dedi doktorumuz:) veee en önemlisi 28 . haftada 4 kilo almışım bu zamana kadar .kendime tebrik koyuyorumm
kızlar petu menzil ve ben buluştuk, oturduk konuştuk eğlendik, eve geldim kocam hasta yatıyo garibim. şimdi onu dr'a götürüyorum :94:
eeee kızlar hadi ama:))
menziiiiiiiil anlat bakalım nasıl geçti?
petuşta gelsin snırım hala yolda yada yemek yapıyoo
ama tek kelimeyle uzun zamandır gcirdigim en guzel gundu
böyle bişeye ihtiyacım varmıs ne agrım kaldı ne acım
zeynebimde cok keyifliydi bugun hiç durmadı kımıl kımıl
size göbik resmide eklicem ama göbik topiğine degil buraya
cunku burda sayfalar cabuk ilerliyoo kaybolur gider arada :1
bide bu arada aslıtla ruyanaz gelemediler
Nefrazen Petuş ve Ben vardım..
kızlar petu menzil ve ben buluştuk, oturduk konuştuk eğlendik, eve geldim kocam hasta yatıyo garibim. şimdi onu dr'a götürüyorum :94:
ohh ne iyi olmuş canımm..
sevndm senn adına kafandan atmışssındır kötü düşünceleri :)
diğer kızlar neden gelmediler ki??
gerçi siz 3 kişi olarak da eğlenmişsinizdr
malum çeneler sağlam
şaka br yana çok isterdm sizlerle tanşmak bakalım başka bahara :)
göbüşü de bakliyoz..
Bisde geldik.....
Nefrazen beyine gecmis olsun cnm...
Menzil altibucuk olmadan gelmistim cnm eve...rahat geldim...
Yemek yaptim aynen:)))
Az ve oz kisiydik toplamda ben dahil 3 kisiydik ama gercekten cok guzeldi..
Hic yabanci hissetmedik kendimzii yillardir kanka gibi muhabbet ettik..
Gelende saolsun gelmeyende:)))
Simdi bende cok guzel bi gobek resmi var 3 umuzun..
Benim icin srun degil burayada face ede koyabilirim...
Ama menzil ve nefrazen de koy derse tabi:))))
Ben bu konularda rahatimdir bilyonuz...face e bu aksam koyabilirimde buraya yrn koyabilirim bilgisayardan oturu...
Menzil bide ya esine bi cok tesekkur etmeden cikmisiz cnm ya ksr bakmasin nolur, sen adima tesekkur edermisn cnm ya, ilgisine alakasina...cok ahat ettik sayesinde...adam gibi adammis vesselam:))) tabi kardesinide(( acelemiz var gibi ciktik pat die...
Bisde geldik.....
Nefrazen beyine gecmis olsun cnm...
Menzil altibucuk olmadan gelmistim cnm eve...rahat geldim...
Yemek yaptim aynen:)))
Az ve oz kisiydik toplamda ben dahil 3 kisiydik ama gercekten cok guzeldi..
Hic yabanci hissetmedik kendimzii yillardir kanka gibi muhabbet ettik..
Gelende saolsun gelmeyende:)))
Simdi bende cok guzel bi gobek resmi var 3 umuzun..
Benim icin srun degil burayada face ede koyabilirim...
Ama menzil ve nefrazen de koy derse tabi:))))
Ben bu konularda rahatimdir bilyonuz...face e bu aksam koyabilirimde buraya yrn koyabilirim bilgisayardan oturu...
Menzil bide ya esine bi cok tesekkur etmeden cikmisiz cnm ya ksr bakmasin nolur, sen adima tesekkur edermisn cnm ya, ilgisine alakasina...cok ahat ettik sayesinde...adam gibi adammis vesselam:))) tabi kardesinide(( acelemiz var gibi ciktik pat die...
Cnm face deki grup gizli grup, ben yada sevda eklemeden goremezsin oyle girip...Oh oh masallah bulustunz bugun ha.petus benm face yok bak buraya koyun mutlaka cok merak ediyorm sizleri.bu arada face adresn ne belki esiminkindende bakarm resimlere
Yazindan bi kac satir sildi cnm pardon cvp yaxabilmem icin:))))anladım zaten yemek yaptıgını
bende birazcık dukkan gezdim
emzirme styni aldım kızıma bi elbise bide toka
canım eşim takılmaz öyle şeylere hiçte demedi yanii
hatta cok sevindi cok mutlu görunuyosun özlemişim bu halini dedi
o size teşekkür etti hatta kıytırıkta olsa face hesabı almama izin verdi ama isim bulamıyorum kız ismi olmasın dedi
menzil diede alamıyorum yardımcı olursan sevinirim ne die alsamkii
valla gercekten 40 yıllık kanka gibiydik kapının önunde otoparktan cıkmanızı bekledim eşimle arkanızdan kaybolana kadar baktım
az daha aglıcaktımm
bende bu guzel gun için sana ve nefrazene cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?