2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım burdakilerle kıyaslama çonkü buradaki arkadaşların bebeklerin haftasına göre fazla kiloları olabiliyoor senin bebegin kilosu iyi benimkide burdakilerle kıyaslayınca cılız kalıyoo dert etme canım
Heralde ondan canm karnimda yagli ikisininde etkisi var iste.aman saglikli olsun yeterki.digerleri onemli degil
kesinlikle canım önemli doktorun herseyin yolunda demesi doktorun bi sorun yok diyorsa hiç endişe etme
süper olmuş bu canım eşine örnek babanada maşallah valla
kızlar erva ismi nasıl sizce??
ya da şöyle sorayım azra mı yoksa erva mı?
yoksa erva azra mı??
açıkça söylemem gerekirse ben begenmedim canım erva ismini :26: çok sert ve kaba geliyor kulaga bu benim fikrim tabi
hiç bişi olmaz canım allah herşeyi ona göre yaratıyor en kucuk bi kalp carpıntısında bebge bişi olsaydı.. Herhalde saglıklı bebek çok az dünyaya gelirdi cunku hemen hemen her hamilede hormonlardan oturu en ufak bi heycanda yada uzuntude sıkıntı streste kalp normal olan bi insandan daha hızlı atıyor...
ne biliim canım bilemedim bende ne yapacağımı kuaföre gidicem mikrop kaparsam diye korktum kendi aletlerimi götürsem yapar mı ki öyle:44:

kesinlikle kendi pedikür setini götür

evet canım zor günler geçirdim halada geçiriyorum inşallah atlatıcaz bunlarıda napalım elden gelen bişey yok

daha gelmediler buluşmadan kızlar galiba,gezmeye gitcez ama merak ediyom naptılar neyse gelince gece bakarımmm.mujuxxxxx herkese

iyi akşamlar arkadaşlar ya sizlere sormak istediğim birşey var.bu hamilelik izni nasıl alınıyor.doktorumdan mı rapor alıp iş yerine vericem.nezaman alınıyor?sigortadan parayı nezaman ve nasıl alıcam.ya bu konularda hiçbir bilgim yok aynı keza çalıştığım yerinde çok bi bilgisi yok.bana yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar petu menzil ve ben buluştuk, oturduk konuştuk eğlendik, eve geldim kocam hasta yatıyo garibim. şimdi onu dr'a götürüyorum :94:

iki gündr sınavda gözetmendim sonnda tatilim basladı ayy cok yorulmusum yahuuu ...

vayyyyyy maşallahhhhhh
süpersiniz....

selam nısan anne adayları.bende 2011 nısan annesıyım.bızde gecen sene bu zamanlar sızın yasadıgınız heyecanları yasıyorduk.çok sukur bende 13 nısanda 36 haftalıkken kızımı aldım kucagıma.sızede hayırlı olsun sımdıden

eeee kızlar hadi ama:))
menziiiiiiiil anlat bakalım nasıl geçti?

petuşta gelsin snırım hala yolda yada yemek yapıyoo
ama tek kelimeyle uzun zamandır gcirdigim en guzel gundu
böyle bişeye ihtiyacım varmıs ne agrım kaldı ne acım
zeynebimde cok keyifliydi bugun hiç durmadı kımıl kımıl
size göbik resmide eklicem ama göbik topiğine degil buraya
cunku burda sayfalar cabuk ilerliyoo kaybolur gider arada :1
bide bu arada aslıtla ruyanaz gelemediler
Nefrazen Petuş ve Ben vardım..

ohh ne iyi olmuş canımm..
sevndm senn adına kafandan atmışssındır kötü düşünceleri :)
diğer kızlar neden gelmediler ki??
gerçi siz 3 kişi olarak da eğlenmişsinizdr
malum çeneler sağlam
şaka br yana çok isterdm sizlerle tanşmak bakalım başka bahara :)
göbüşü de bakliyoz..

bende cok isterdimm bebişler gelince buluşuruz inşallahh canım

Bisde geldik.....
Nefrazen beyine gecmis olsun cnm...
Menzil altibucuk olmadan gelmistim cnm eve...rahat geldim...
Yemek yaptim aynen:)))
Az ve oz kisiydik toplamda ben dahil 3 kisiydik ama gercekten cok guzeldi..
Hic yabanci hissetmedik kendimzii yillardir kanka gibi muhabbet ettik..
Gelende saolsun gelmeyende:)))
Simdi bende cok guzel bi gobek resmi var 3 umuzun..
Benim icin srun degil burayada face ede koyabilirim...
Ama menzil ve nefrazen de koy derse tabi:))))
Ben bu konularda rahatimdir bilyonuz...face e bu aksam koyabilirimde buraya yrn koyabilirim bilgisayardan oturu...
Menzil bide ya esine bi cok tesekkur etmeden cikmisiz cnm ya ksr bakmasin nolur, sen adima tesekkur edermisn cnm ya, ilgisine alakasina...cok ahat ettik sayesinde...adam gibi adammis vesselam:))) tabi kardesinide(( acelemiz var gibi ciktik pat die...

Oh oh masallah bulustunz bugun ha.petus benm face yok bak buraya koyun mutlaka cok merak ediyorm sizleri.bu arada face adresn ne belki esiminkindende bakarm resimlere

anladım zaten yemek yaptıgını
bende birazcık dukkan gezdim
emzirme styni aldım kızıma bi elbise bide toka aldım
ilham geldi hediyenden hiç tokası yoktu minnacıgımın :)
benim içinde problem degil nefrazende ok verirse koy canım
ama ben otururken cwkindigimiz resmi koyayım şimdi buraya?
canım eşim takılmaz öyle şeylere hiçte demedi yanii
hatta cok sevindi cok mutlu görunuyosun özlemişim bu halini dedi
o size teşekkür etti hatta kıytırıkta olsa face hesabı almama izin verdi ama isim bulamıyorum kız ismi olmasın dedi
menzil diede alamıyorum yardımcı olursan sevinirim ne die alsamkii
valla gercekten 40 yıllık kanka gibiydik kapının önunde otoparktan cıkmanızı bekledim eşimle arkanızdan kaybolana kadar baktım
az daha aglıcaktımm
bende bu guzel gun için sana ve nefrazene cok teşekkür ederim

Menzil bak petus soruyo resm koyabilrmiym diye izin varmi anacim.heyecanlandirmayin garii artk beni

Oh oh masallah bulustunz bugun ha.petus benm face yok bak buraya koyun mutlaka cok merak ediyorm sizleri.bu arada face adresn ne belki esiminkindende bakarm resimlere
Cnm face deki grup gizli grup, ben yada sevda eklemeden goremezsin oyle girip...((
Yazindan bi kac satir sildi cnm pardon cvp yaxabilmem icin:))))
Canm ya usulmeee ben gelirim yine, 1 saat nedirki:)))
Ohhhh minnagima gule gule kullansin ins...
Face icinde dur esimin vardi bi tane kullandigi hasan bilmemne die bi bi sahte hsp:))) artik kullanmio sanirim bi ara oyun icin kullaniodu...sorimde kullanmiosa sana verelim o hesabi olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…