Menzil bak petus soruyo resm koyabilrmiym diye izin varmi anacim.heyecanlandirmayin garii artk beni
Va cnm var....no problemo bana...
Ben bu pc den koyamiom resim..
İstersen bana ozelden mail adresini msj at...ben yrn is yerindeki pc den resim yollarim sana bi suru:)))
Cnm face deki grup gizli grup, ben yada sevda eklemeden goremezsin oyle girip...((
Yazindan bi kac satir sildi cnm pardon cvp yaxabilmem icin:))))
Canm ya usulmeee ben gelirim yine, 1 saat nedirki:)))
Ohhhh minnagima gule gule kullansin ins...
Face icinde dur esimin vardi bi tane kullandigi hasan bilmemne die bi bi sahte hsp:))) artik kullanmio sanirim bi ara oyun icin kullaniodu...sorimde kullanmiosa sana verelim o hesabi olurmu?
kıyamam sana canım allah herkesi rahata çıkarsın tez zamanda inşevet canım zor günler geçirdim halada geçiriyorum inşallah atlatıcaz bunlarıda napalım elden gelen bişey yok
oh oh sonunda oldu demek buluşma ne guzel yaa ... çok geçmiş olsun canımkızlar petu menzil ve ben buluştuk, oturduk konuştuk eğlendik, eve geldim kocam hasta yatıyo garibim. şimdi onu dr'a götürüyorum :94:
allah analı babalı saglıkla buyutsun canım evet nasıl heycan icindeyiz nasıl hayırlısıyla kazasız belasız atlatalım bu sureci inşselam nısan anne adayları.bende 2011 nısan annesıyım.bızde gecen sene bu zamanlar sızın yasadıgınız heyecanları yasıyorduk.çok sukur bende 13 nısanda 36 haftalıkken kızımı aldım kucagıma.sızede hayırlı olsun sımdıden
Birazdan gonderoyorum cnm resim....Ay ciddenmi cok iyi olur ya atiyom hemen bebem ozelden.
tatlım ben hesap aldım
nisan menzil die
senide ekledim sende beni gruba ekleyiver :)
geldiğimde hala yatıyodu tek lokma yemeden yatmış o saate kadarayy adam seni ondan aramış demekki gecmiş olsun canımm
aynen ya benim de eve gelince düştü jetonum kardeşi o kadar ilgilendi bizle eşi ortam yaptı ama zengin kalkışı yaptık karambole gitti vedalaşma işiBisde geldik.....
Nefrazen beyine gecmis olsun cnm...
Menzil altibucuk olmadan gelmistim cnm eve...rahat geldim...
Yemek yaptim aynen:)))
Az ve oz kisiydik toplamda ben dahil 3 kisiydik ama gercekten cok guzeldi..
Hic yabanci hissetmedik kendimzii yillardir kanka gibi muhabbet ettik..
Gelende saolsun gelmeyende:)))
Simdi bende cok guzel bi gobek resmi var 3 umuzun..
Benim icin srun degil burayada face ede koyabilirim...
Ama menzil ve nefrazen de koy derse tabi:))))
Ben bu konularda rahatimdir bilyonuz...face e bu aksam koyabilirimde buraya yrn koyabilirim bilgisayardan oturu...
Menzil bide ya esine bi cok tesekkur etmeden cikmisiz cnm ya ksr bakmasin nolur, sen adima tesekkur edermisn cnm ya, ilgisine alakasina...cok ahat ettik sayesinde...adam gibi adammis vesselam:))) tabi kardesinide(( acelemiz var gibi ciktik pat die...
alışverişe de çıkıldıysa moral motivasyon fullenmiş demektir, iyi yapmışsınanladım zaten yemek yaptıgını
bende birazcık dukkan gezdim
emzirme styni aldım kızıma bi elbise bide toka aldım
ilham geldi hediyenden hiç tokası yoktu minnacıgımın :)
benim içinde problem degil nefrazende ok verirse koy canım
ama ben otururken cwkindigimiz resmi koyayım şimdi buraya?
canım eşim takılmaz öyle şeylere hiçte demedi yanii
hatta cok sevindi cok mutlu görunuyosun özlemişim bu halini dedi
o size teşekkür etti hatta kıytırıkta olsa face hesabı almama izin verdi ama isim bulamıyorum kız ismi olmasın dedi
menzil diede alamıyorum yardımcı olursan sevinirim ne die alsamkii
valla gercekten 40 yıllık kanka gibiydik kapının önunde otoparktan cıkmanızı bekledim eşimle arkanızdan kaybolana kadar baktım
az daha aglıcaktımm
bende bu guzel gun için sana ve nefrazene cok teşekkür ederim
Aldim cnm mesajiniBen anlamadm bi saniye menzilin esi ve kardesidemi vardi bulusmada
kızlar aman dikkat ishal salgını varmış bu ara eşim hem titriyodu hem de hafiften motoru bozmuştu, hemen dr'a götürdüm, serum yedi kendine geldi az bişi. bi de çorbacıya götürüp acılı çorba içirttim, şimdi tv karşısında uzanıyo daha iyi sayılır. yarın işe gitmeyecek bana hemşirelik yolu göründü :94:
geldiğimde hala yatıyodu tek lokma yemeden yatmış o saate kadar
aynen ya benim de eve gelince düştü jetonum kardeşi o kadar ilgilendi bizle eşi ortam yaptı ama zengin kalkışı yaptık karambole gitti vedalaşma işi
alışverişe de çıkıldıysa moral motivasyon fullenmiş demektir, iyi yapmışsın
kızlar inanın ben de çok memnun oldum hem tanıştığımıza hem görüştüğümüze
foto konusunda benim içinde bi sıkıntı yok, koyabilirsiniz tabii.
ya kızlar bugün 29.haftama girdim ama cumartesi doktora gittik 32 haftalık dedi ya kafayı yicem sonunda bu ne yaa :44:
buna göre oğlum 1.800 gr olmuş 41 cm miş artık bütün olarak göremedim tek tek bu kafası bu bacakları kolları pipisi falan falan diye gösterdi veeee kafası aşağıda dedi midemin orda bacaklar vardıherşey yolunda bi problem yok dedi annesi yesiin onu ve koridorun sonunda doğumhane vardı benim doktor acilen gitmek zorunda kaldı bide baktık ki erkek bebek dünyaya geldi bende eşimde ilk kez başkasının da olsa doğumdan sonraki bebğin halini gördük eşim bu çok küçük yaaa diyor ne bekliyordun diyorum 10 kilo doğacak hali yok
bu arada tekrar tekrar diyet yapman lazım dedi yine yaffff bıktım artık tatlı,hamur işi yime diyoryarım saat yürü dedi ve 3 hafta sonra tekrar gitcem bu ay sadece 1,5 kilo almışım
kızlar ne kadar hızlı büyüyorlar geçen ay 850 gramdı şimdi 1.800
Anaaaaaam cok datlisinizzzzvee sizi daha cok bekletmeye gönlum el vermediii
işte buluşmadan bir karee.. (bende tek resim var zaten bol bol cekinmedik tadında oldu)
Eki Görüntüle 331563
ve 6 bucuk aydır eşim izin vermiyo die paylaşamadıgım güzel kzıım
Eki Görüntüle 331565 Eki Görüntüle 331564
petuş teyzesinin kızıma hediyesii
Eki Görüntüle 331566
bizden nefrazen ve petuşa birer hatıraa
Eki Görüntüle 331567
gelemeyen kızların elimizde kalan hediyeleri
Eki Görüntüle 331569 Eki Görüntüle 331568
veee kızımın yeni cicileri
Eki Görüntüle 331571 Eki Görüntüle 331572 Eki Görüntüle 331570
masallah canim....ya kızlar bugün 29.haftama girdim ama cumartesi doktora gittik 32 haftalık dedi ya kafayı yicem sonunda bu ne yaa :44:
buna göre oğlum 1.800 gr olmuş 41 cm miş artık bütün olarak göremedim tek tek bu kafası bu bacakları kolları pipisi falan falan diye gösterdi veeee kafası aşağıda dedi midemin orda bacaklar vardıherşey yolunda bi problem yok dedi annesi yesiin onu ve koridorun sonunda doğumhane vardı benim doktor acilen gitmek zorunda kaldı bide baktık ki erkek bebek dünyaya geldi bende eşimde ilk kez başkasının da olsa doğumdan sonraki bebğin halini gördük eşim bu çok küçük yaaa diyor ne bekliyordun diyorum 10 kilo doğacak hali yok
bu arada tekrar tekrar diyet yapman lazım dedi yine yaffff bıktım artık tatlı,hamur işi yime diyoryarım saat yürü dedi ve 3 hafta sonra tekrar gitcem bu ay sadece 1,5 kilo almışım
kızlar ne kadar hızlı büyüyorlar geçen ay 850 gramdı şimdi 1.800
Evet ya dimi bende cok begendim walla tipide guzeldi yuzude...haksizlik etme kendine yefrum daşş gii hatunsun yane...Menzil kendini ne kadar kilolu anlatiyosun, hicte ole degilsin, hepiniz gayet citir gorunuyosunuz!
maşallah oğlusunaölçümlere göre önde gidiyor annesi benimde kızım olucak 29. haftamız bitiyor kilosu 2 gün önce 1500 gram boyu 42 cm idi yani senin bebeğin baya hızlı büyümüş bir ayda iyi bakmışsınnn tütütütütü:))aslında bakıldığında bu ay kiloyu sen değil bebeğin almış..
bu arada kilonu merak ettim fazla kilo aldığın içinmi yoksa doktorlar genelde doğuma yaklaştıkça kilo çok alınmasın diye de yasaklıyor bu saydıklarını..
Menzil kendini ne kadar kilolu anlatiyosun, hicte ole degilsin, hepiniz gayet citir gorunuyosunuz!
masallah canim....
Evet ya dimi bende cok begendim walla tipide guzeldi yuzude...haksizlik etme kendine yefrum daşş gii hatunsun yane...
Bende bi kac foto daha var ama ekleyemiyorum evden...yrn isten eklerim sbh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?