çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına benim de 50gr.80 135 ti ama bana tebbir al diyetisyene git dedi ben açım yaaaa
arkadaşlar bu gün dr a gittim kan sayımım 10.4 müş benim bir ay önceki sayımımda aynıydı. ve ben demir ilaçlarının hiç birini kullanamıyorum. ne şurup ne hap nede çiğneme tableti.
dr sınırda dedi ama yinede tedirgin oldum.
maltofer fol diye bi çiğneme tableti var ona başlamayı düşünüyorum ama o da kabızlık yapıyo zaten kabızlıkla başım dertte.
benimkinden düşük olan var mı kan sayımı ? yada demir ilacı kullanamayan??
ailede kimse de yok canım ya 100 gr.da yaptırıdım o da değerler altında aslında tedbir dedei ama ben çok tatlıcıyım inan tain pekmez kocaman bi kase hergün a ekmeksiz üstüne nesguıklı süt.bebek de çok büyük değil 26 hafta 5 günlüktü geçen hafta 850ydi.tatlı ve hamur işini kesti diyetisyen gerçi hamur işi yemezdim amaailede şeker hastalığı var mı sizde?Bizde olmadığı için de rahat davrandı sanırım,çünkü önce onu sordu,bir de benim açlık sürem sistem bozulduğu için 12 saati falan buldu yükleme yapıldığında.Bebeğin kilosu falan da neredeyse haftasına göre ideal ölçülerde deyince de rahatladım,hani şeker şişman bebeğe sebep oluyomuş ya,aşırı olsaydı kilosu muhtemelen yasaklardı heralde.Önümüzdeki ay açlık şekerime bakıcak kan tahlilinde ama tekrar yükleme istemedi,ben de istemiyorum zaten,iğrenç bişi.tabi ben de abartmıyorum tatlıyı,zaten çok da canım istemiyo,günde 1 kere yesem kesiyo zaten.Meyveyi de dikkatli yiyorum,inşallah sorun da olmaz bundan sonra
selamlarrrr güzel annelerr..lapa lapa kar yağıyorrrrrr
babamızı okula gönderdik anca girebildik keyifler yerindedir umarım..
benim paşam yavaş yavaş babasının sesini tanımaya başladı o konuştuğunda tepki veriyo bazen
geceleri hiç uyuyamıyorum artık yaa popomun kemikleri ve bacak ağrısından ölecem resmen..dün gece resmen çığlık çığlığa kalktım sol tarafıma yatıyodum ve sol bacağımı hareket ettiremedim tutulmuş kalmış ağrısı desen bin beter gözümden yaş geldi ben sesli ağlayınca eşimde korktu masajda yaptı ama yok hala ağrısı var..gecede yatarken magvital içmiştim ama faydası olmadı..
annem diyo bana çekmişin en büyük sıkıntım bacak ve toto ağrısıydı geceleri yatamazdım diyo..sanırım ırsi biraz..
yarın idrarımdaki bakteri geçmişmi diye tahlil vermeye gidecez doktora..1 hafta sonra baktır demişti alanyadaki toktorumuz..inş. geçmiştir oda artık fenalık getirdi yaa..gitmişken bu ağrılarıda ince detayına kadar sorucam..
biden şimdilik bukadar minişler
amaninnn kuzum yaa 30'ların hayırlı uğurlu olsun çok heyecanlı yaa..bi 30 rakamının beni bukadar heyecanlandıracağı aklıma gelmezdi
maşalah canım benim bebişine..odasınıda sağlıklı günlerde kullansın kuzucuk inş.
Allah hayır etsin bebişimm
çok güzel bir rüya görmüşsün ..
babanın doğum yaptırması haricinde tabikisi
oy oyy yaaa kurban olurum maşalah canım sanada güzel kızımızada
duruşlarınıda yerim ben onların yalnız kilo konusunda bendensin yawrucum bize biri dur demeli
bende 12 kilo almışım 65 olmuşum senle biz çok çikolata yiyoduk dimi
biraz ara vermenin zamanı gelmiş bence
çokkk teşekür ederiz tuni teyzesiii
ay evet tatlımm yaaa nolacak bizim bu tatlı sevdamızz..bırakamıyoruuuum bırakamıyoumm
sabahtan beri 4 tane yemişimm.. daha çantamda 2 tane daha var
onları yemeden durabilirmiyimkii hiç sanmıyommmm
arkadaşlar bu gün dr a gittim kan sayımım 10.4 müş benim bir ay önceki sayımımda aynıydı. ve ben demir ilaçlarının hiç birini kullanamıyorum. ne şurup ne hap nede çiğneme tableti.
dr sınırda dedi ama yinede tedirgin oldum.
maltofer fol diye bi çiğneme tableti var ona başlamayı düşünüyorum ama o da kabızlık yapıyo zaten kabızlıkla başım dertte.
benimkinden düşük olan var mı kan sayımı ? yada demir ilacı kullanamayan??
yime yime
gerçi benimde elim gidiyordoktorum yime diyor üff ne olacak böle
ben sbh gelirken bi 15 dk akşamda yaklaşık bi 40-50 dk yürüyorum işe gidip gelirken..
bide her akşam 5. kata kadar yürüyerek çıkınca:)))
tek fark attığım nokta bu olabilir belki....yoksa ceviz-badem-süt ve düzen dışında hayatımda hiç bi değişiklik olmadı benimde..
tabi zararlı şeyleri yapmamak dışında:))
suda 2 lt rahat içiyorum
ailede kimse de yok canım ya 100 gr.da yaptırıdım o da değerler altında aslında tedbir dedei ama ben çok tatlıcıyım inan tain pekmez kocaman bi kase hergün a ekmeksiz üstüne nesguıklı süt.bebek de çok büyük değil 26 hafta 5 günlüktü geçen hafta 850ydi.tatlı ve hamur işini kesti diyetisyen gerçi hamur işi yemezdim ama
haaaayırrr yine saylanmaz..
ben de o kadar yürüyorum.. asansör kazasından sonra asansöre binemiyorum.. her gün 5 kat inip çıkıyorum ben de..
günde 3 litre hatta bazen daha fazla içiyorum..
eeeeee söyle bakalım petuş hanım.. sen gizli gizli ebru şallı pilatesi yapıyon di mii???
şaka bi yana ben neden bu kadar çok kilo aldım yaa.. 70 oldum gibi bişey.. çok utanıyorum
ben de o kadar yürüyorum.. asansör kazasından sonra asansöre binemiyorum.. her gün 5 kat inip çıkıyorum ben de..
eeeeee söyle bakalım petuş hanım.. sen gizli gizli ebru şallı pilatesi yapıyon di mii???
şaka bi yana ben neden bu kadar çok kilo aldım yaa.. 70 oldum gibi bişey.. çok utanıyorum
canım sen niye bu kadar takıyosun kafana zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyo, bende 57 ile hamile kaldım 11 kilo aldım,hem ödeminde var senin,Allah Allah dert ettiğin şeye bak, biz çok aldık ama çabuk vercez, görcen
Merhaba anne adayları ben 30 haftalık oldum. yanlız şimdiden doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum. eşimin işi dolayısıyla farklı memleketteyim. ailem eşimin ailesi farklı yerde. evimde mi dogum yapayım yoksa ailemin yanındamı? lütfen yardımcı olun kızlar çok kararsızım.
Merhaba anne adayları ben 30 haftalık oldum. yanlız şimdiden doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum. eşimin işi dolayısıyla farklı memleketteyim. ailem eşimin ailesi farklı yerde. evimde mi dogum yapayım yoksa ailemin yanındamı? lütfen yardımcı olun kızlar çok kararsızım.
hımmmm o zmn zayıflıktan:)
öncesinde ii bakmamışsın kendine zayıf kalmışsın şimdide vucut buldua bunuyo
cnm zaten diolarya zayfılar daha fazla kilolular daha az alırlar die...hem ödem doğumdan sonra pıt die geçiomuş..seninkide kilo değil ödem.
ehem ehemmm daha ne desemki...:44:
bide bide bei face den görkemli ve cheerfulsky dışında ekleyen kimdir aceba? msj atabilirmi...lakin bilmeden kim olduğunu onaylayamıyoreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?