2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına benim de 50gr.80 135 ti ama bana tebbir al diyetisyene git dedi ben açım yaaaa

ailede şeker hastalığı var mı sizde?Bizde olmadığı için de rahat davrandı sanırım,çünkü önce onu sordu,bir de benim açlık sürem sistem bozulduğu için 12 saati falan buldu yükleme yapıldığında.Bebeğin kilosu falan da neredeyse haftasına göre ideal ölçülerde deyince de rahatladım,hani şeker şişman bebeğe sebep oluyomuş ya,aşırı olsaydı kilosu muhtemelen yasaklardı heralde.Önümüzdeki ay açlık şekerime bakıcak kan tahlilinde ama tekrar yükleme istemedi,ben de istemiyorum zaten,iğrenç bişi. tabi ben de abartmıyorum tatlıyı,zaten çok da canım istemiyo,günde 1 kere yesem kesiyo zaten.Meyveyi de dikkatli yiyorum,inşallah sorun da olmaz bundan sonra

benim de kan ilacım aynı,günde 1 tane dedi doktor ama ben de düzenli almıyorum,sevmiyorum onu içmeyi,benim önümüzdeki ay var kan sayımı,düzenli içeyim bari prospektüsünde hem yutulabilir hem çiğnenebilir yazıyo zaten,ben yutmayı tercih ediyorum,umarım benim de düşük çıkmaz da arttırmaz ilacı yaaa:26:

Gebelik sırasında anne tarafından en çok kilo alınan dönem, 5,6 ve 7. aylardr. İlk 3 aylık dönemde haftada 1,3 kg,sonrasında ise 0,5 kg'lık bir kilo alımı normal karşılanır.
30.haftadan sonra kilo alımı düser son haftalarda daha az kilo alınır yada hiç alınmaz oysss ne güzel haberler demi esimin dedigi gibi degilmiş hıhhhhhh .. neymiş efendim bn 65 olurmusum niyemiş 2 kilo bebek alsa 5 kilo da bn alsamm bak bak gelsinde okutayım onaaa...

bnm son kont de 150 cıktı dr um bana yok diyet yok dikkat et fln demedi bi dahaki elişine aclık tokluk sekerine baskalım dedi bnm dr um cok mu rahat neee

ailede kimse de yok canım ya 100 gr.da yaptırıdım o da değerler altında aslında tedbir dedei ama ben çok tatlıcıyım inan tain pekmez kocaman bi kase hergün a ekmeksiz üstüne nesguıklı süt.bebek de çok büyük değil 26 hafta 5 günlüktü geçen hafta 850ydi.tatlı ve hamur işini kesti diyetisyen gerçi hamur işi yemezdim ama

çokkk teşekür ederiz tuni teyzesiii
ay evet tatlımm yaaa nolacak bizim bu tatlı sevdamızz..bırakamıyoruuuum bırakamıyoumm
sabahtan beri 4 tane yemişimm.. daha çantamda 2 tane daha var
onları yemeden durabilirmiyimkii hiç sanmıyommmm

yime yime
gerçi benimde elim gidiyor doktorum yime diyor üff ne olacak böle

canım benimde 9,8 çıktı oligofer fol diye tekli şişelerde kan şurubu verdi sabah akşam içiyorum oda 60 şişe yapıyor umarım işe yarar da kanımız eski haline gelir

haaaayırrr yine saylanmaz..
ben de o kadar yürüyorum.. asansör kazasından sonra asansöre binemiyorum.. her gün 5 kat inip çıkıyorum ben de..
günde 3 litre hatta bazen daha fazla içiyorum..
eeeeee söyle bakalım petuş hanım.. sen gizli gizli ebru şallı pilatesi yapıyon di mii???
şaka bi yana ben neden bu kadar çok kilo aldım yaa.. 70 oldum gibi bişey.. çok utanıyorum

offfff ya burda çok fena kar yağıyo,az öncede elektrikler kesildi patladım sıkıntıdan Allah'tan geldi,bu kışta bi bereket bi bereket valla, kaç yıldır konyaya böyle kar yağmıyodu..........

dikkat etmen için demiştir o zaman canım,takma kafaya ama abartma da ,ben de tatlıyı çok severim ama özellikle dikkat ediyorum,mesela gün içinde çikolata yersem akşam bi daha yemiyorum,sütü çayı falan zaten şekersiz içerim ben,doktorun hem sana hem de bebeğe gereksiz kilo olmasın diye dikkat et demiştir.Hamurişi zaten faydalı bişi değil,kilo yapmak dışında bir işe yaramıyor,hiç kendini üzme,dikkatli davranırsak aslında her şeyi yiyebiliyoruz,önemli olan azı karar çoğu zarar prensibini uygulayabilmek,bazen zor oluyo tabi

canım sen niye bu kadar takıyosun kafana zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyo, bende 57 ile hamile kaldım 11 kilo aldım,hem ödeminde var senin,Allah Allah dert ettiğin şeye bak, biz çok aldık ama çabuk vercez, görcen

cikolataya hayır diyemiyenler için drum prog da bi dr demiştiki bitter cikolata yiyin hem seker oranı azmıs hemde faydalıymıs anamm bnde bi gofret yiym bütün gün vizdan yapıyoruım 3 4 yeseem ne olur siz o kadar yiyiomusunz bn en fazla bi gofret yada su nestlenin bitter olanını 2 3 parcasını yiyom o kadardan vbişi olmaz o zamn demi bide güne 2 bardak cay içiyorum 1.5 kasıktan 3 kasık sekerde onda

sana katılıyorum gercekten çok dar ve zayıf hamile kalanlar daha cok kılo alıyorlarmış ya 11-13 kılo alanlar cok aldık diyolarsa ben kendmi surdan atmam lazım...
mavilefcim kendini yalnız hissetme ben de suan 70 kiloyum ama ben 54 le hamıle kaldım hesapla bakalım ne kadar almısım :18::18::18::18::18::18:

Merhaba anne adayları ben 30 haftalık oldum. yanlız şimdiden doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum. eşimin işi dolayısıyla farklı memleketteyim. ailem eşimin ailesi farklı yerde. evimde mi dogum yapayım yoksa ailemin yanındamı? lütfen yardımcı olun kızlar çok kararsızım.

hımmmm o zmn zayıflıktan:)
öncesinde ii bakmamışsın kendine zayıf kalmışsın şimdide vucut buldua bunuyo
cnm zaten diolarya zayfılar daha fazla kilolular daha az alırlar die...hem ödem doğumdan sonra pıt die geçiomuş..seninkide kilo değil ödem.
ehem ehemmm daha ne desemki...:44:

bide bide bei face den görkemli ve cheerfulsky dışında ekleyen kimdir aceba? msj atabilirmi...lakin bilmeden kim olduğunu onaylayamıyoreee

canım evinde doğum yap annen, kayınvaliden kim gelirse işte senin yanına gelsin

selam canım tabiki evinde olman daha mantıklı sen evinde ol sana gelsin annen bakmaya

Merhaba,

Formu arada takip ediyorum ama işlerim sebebiyle hiç aranıza katılamıyorum. Facebooktaki gruba katılmak istiyorum o yüzeden ben gönderdim :) oraya eklerseniz akşamları belki fırsat bulurum diye. Benimde oğlum olacak 27+5 deyiz :) herşey güzel gidiyor sizlerin bilgilerinizden arada okuyup faydalanıyorum. Umuyorum hepimiz bebeklerimize sağlık ile kavuşuruz ...

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…