2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım evinde doğum yap annen, kayınvaliden kim gelirse işte senin yanına gelsin

tşk ederim cevap yazdıgın için. ablamda hamile aynı haftadayız annem gelirse 10 gün zor kalır. kaynanamda iyi anlaşamıyoruz onlarda 40 gün kalır benimde sütümmü kesilir stresten ne yapagımı bilemiyorum ya

bal damlıyo ağzından bal..
xsmall bedenden large bedene yükselince ohaaaa dedim de kendime...
amann takmıyorum diyorum ama takıyorum ciddi ciddi..
bi de ben hep 47 kiloydum.. zaten tedavi felan görmüştüm başka sebeplerden ötürü hamilelikten önce..
55 kilo ile hamile kaldım yanii.. o zaman şok halindeydim zaten.. ama ben 70 le doğuma gitmeyi hedeflemiştim..
geçen ay 6 kilo alınca 1 ayda bütün planlarım alt üst oldu.. ödem di mi yaa.. vercez kıs biz bu kiloları..

sen beni geçiştiriyorsun bi kerem anladım ben..
kandırık yapıyosun sen bana..
sen sus taaam mı 7,5 kiloymuş.. hıhh
maşallah diyeyim yine de arkadaşım gözüm yok..

xsmalmışta önceden
55 kiloymuşta

gözüme görünme hadi ordan hadi ordan
gıcıkkk
ben hayatımda 55 kiloyu görmedim beeeeee
gıcık oldum sana

hımmm o zaman durum farklı, o zaman eğer ablanla annen aynı yerdeyse ve eşin karşı çıkmıyosa git annenin yanında yap doğumunu, ama eşin gelip seninle kalabilcekmi oda var, karışıkmış senin durum.........

cnm aynı bende senin durumundayım..ama evimde doğum yapcam kısmetse..
1. si eşim izizn alamaz uzun süreli iş yerinden, eşim olmadan o süreci yaşamak istemiyorum...
2. side ilk 40 gün bebeklerin uyku düzeni açısından çok öenmli die okumuştum..geceyi gündüzü ayırtediolarmış...bu ayrımı kendi evinde kendi yatağında yapsın istiyorum..
annem ablam k. validem yanıma gelecekler doğum sırasında..
ablam ve k. validem 1 hafta kadar kalacak..
sonra annemde ben toparladım anne hadi evine diene kadar kalcak yanımda:))

ok dir cnm...ekliyorum

aynen ya bende evlenmeden önce 48 kiloydum
55 le hamile kaldım

evet ya durum biraz karışık annemle ablam aynı yerde... eşimde gelir kalır ama , işi dolyısıyla gelemez o yüzden kafam çok karışık

canım aa demek aynı kaderi paylasıyoruz ben anlamadım nasıl aldım bukadar yeminle çok yiyen biride deilim ben tamamen odeme baglıyorum cunku gecenlerde nette araştırıyordum daha once dogum yapan bayanların kac kılo alıp dogumdan sonra nasıl verdikleriyle ılgılı bi yorumda aynen su yazıyordu 48 ile hamile kaldım cok dikkat etmeme ve her gun yuruyus yapmama ragmen 73 kilo ile doguma girdim anlam veremiyordum neden bukadar cok kilo aldıgıma dogumdan sonra resmen aldıgım kıloların odem oldugunu anladım birden balon gibi sondum suan bebegim 1 aylık ve ben 53 kiloyum diye yazmıs bizimkide bole bişi sanırım kof kilo ödem yani :26:

47 Mİ 55 Mİ ŞİMDİ 70 Mİ
yevrum ya ben kendimi hep 60-65 kilo doğmuş gibi hissediom...
yani daha zayıf ya hiç olmadım yada ben hiç hatırlamıom...
sen 10 kilo alsanda daha bana ulaşamazsın, rekor bende
doğumdan sonra hepiciği gider...no panik

kızlar cevaplarınız için saolun kızlar yattığım için hemen yanıtlayamadım inşallahh normaldir kuzucum anası gibi minyon tipli olcak demekki

canım ben de aynı durumdayım..
hatta eşim ailemin yanında yapılmasını istedi.. çünkü tanıdık da bi doktorumuz var..
kayınvalidemler ankarada annemler aydında ben istanbulda..
ama ben evimde yapmaya karar verdim.. kızım doğar doğmaz kendi evine gelsin kendi yatağında yatsın istiyorum.. girdiği ilk ev onun evi olsunn istiyorum..
xsmalmışta önceden
55 kiloymuşta

gözüme görünme hadi ordan hadi ordan
gıcıkkk
ben hayatımda 55 kiloyu görmedim beeeeee
gıcık oldum sana
ama ama ben öyle demek istemedim..

aynen ya bende evlenmeden önce 48 kiloydum
55 le hamile kaldım
öyle deme öyle deme bak zeynep sana da gıcık olur söylemedi deme..
aminn allahım..

sen sus taaam mı kazana düştün sen..
petuş en az kilo alan sensin ama değil mi şaka maka..

evet canım ya
bir tek kiloma normal demiyo
11 kilo aldım
4 kilo hakkın kaldı dedi bana...

Ahh ahhh
kaç gündür yokum birisi de aslite nerde acebaaa niye yok son kimliğini kaybetmişti kendini de mi kaybetti naptı diyen yok
Yoğun bir eğitim sonrası ancak şimdi nefes alabildim o nefeste de size yazayım dedim.
Kilolardan bayağıdır bahsedilmiyordu başlamışız anlatmaya ben 31. haftama girdim toplamda 6.5 kilo aldım şu an 64-65 kiloyum. Yediklerime dikkat ettiğim gibi eğitimlerimden hiç ödün vermedim sürekli hareket halindeyim hiç ayy hamileyim oturarak ders vereyim demiyorum ödem, çatlak şimdilik yok fazla tuzlu yememeye dikkat ediyorum. Karnım benim çok küçüktü görenler hamile olduğuma bile inanmıyordu doktorum hatta ne zaman gelsen sanki hiç değişmiyorsun gibi demişti. Karnım biraz daha çıktı minnakım çok şükür aynı hareketliliğe devam... Meyve ağırlıklı besleniyorum 5 haftadır göremedim yavrumu bu cumartesi göreceğim allahın izniyle dün eşimle de konuştuk bayağı özledik zibidiyi...Fatmayı ben de çok merak ediyorum ya rabbim evlatlarını onlara bağışlasın.

arkadaşlar merhaba,

idrar yolu enfeksiyonu geçirenler olmuştu diye hatırlıyorum. idrar tahlilinde lökosit, bakteri değerlerini falan hatırlıyo musunuz?? nasıl tedavi oldunuz???

merhaba arkadaşlar
bizde bugün 30.haftamıza girdik az kaldı yavrularımızı kucağımıza almaya
aktif olamasamda herzaman takip ediyorum sizi.petunya bende sana istek göndericem benide eklersen sevinirim facebook a
kilo konusuna gelince aranızda rekor bende maalesef

hoşgeldin kuzucum.. ben sormuştum aslında seni.. ama sorum da arada kaynamıştı..
sorun yok anladığım kadarıyla..31. haftana da girmişsin darısı başıma yaa.. sanki 30. haftaya bi girsem hemencik doğuracakmışım gibi geliyor.. zaman geçmiyor gibi şu anda..

aslıtım hoşgeldin seni özledik özlemez olmazmıyız unuturmuyuz hiç :18:

yaaaaaaaaa aslıtım seni öldürmek istioom suan...kıskanıyorumm hamileligimde 5-6 kilo aldım diyenleri canım inş hayırlı haberler alırsın umarım herşey yolundadır bebeginle ilgili seni gordugume sevındım

Hayırlısıyla o günleri de göreceğiz hep birlikte, amin canım. Çok şükür zaman çok çabuk akıp gidiyor ya nerden nereye...
İyiyiz mavilefim bir sorun yok arada ağrılar oluyor onu da pozitif düşünce gücüyle ekarte ediyorum en azından çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…