canım evinde doğum yap annen, kayınvaliden kim gelirse işte senin yanına gelsin
selam canım tabiki evinde olman daha mantıklı sen evinde ol sana gelsin annen bakmaya
bal damlıyo ağzından bal..canım sen niye bu kadar takıyosun kafana zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyo, bende 57 ile hamile kaldım 11 kilo aldım,hem ödeminde var senin,Allah Allah dert ettiğin şeye bak, biz çok aldık ama çabuk vercez, görcen
sen beni geçiştiriyorsun bi kerem anladım ben..hımmmm o zmn zayıflıktan:)
öncesinde ii bakmamışsın kendine zayıf kalmışsın şimdide vucut buldua bunuyo
cnm zaten diolarya zayfılar daha fazla kilolular daha az alırlar die...hem ödem doğumdan sonra pıt die geçiomuş..seninkide kilo değil ödem.
ehem ehemmm daha ne desemki...:44:
bide bide bei face den görkemli ve cheerfulsky dışında ekleyen kimdir aceba? msj atabilirmi...lakin bilmeden kim olduğunu onaylayamıyoreee
bal damlıyo ağzından bal..
xsmall bedenden large bedene yükselince ohaaaa dedim de kendime...
amann takmıyorum diyorum ama takıyorum ciddi ciddi..
bi de ben hep 47 kiloydum.. zaten tedavi felan görmüştüm başka sebeplerden ötürü hamilelikten önce..
55 kilo ile hamile kaldım yanii.. o zaman şok halindeydim zaten.. ama ben 70 le doğuma gitmeyi hedeflemiştim..
geçen ay 6 kilo alınca 1 ayda bütün planlarım alt üst oldu.. ödem di mi yaa.. vercez kıs biz bu kiloları..
sen beni geçiştiriyorsun bi kerem anladım ben..
kandırık yapıyosun sen bana..
sen sus taaam mı 7,5 kiloymuş.. hıhh
maşallah diyeyim yine de arkadaşım gözüm yok..
tşk ederim cevap yazdıgın için. ablamda hamile aynı haftadayız annem gelirse 10 gün zor kalır. kaynanamda iyi anlaşamıyoruz onlarda 40 gün kalır benimde sütümmü kesilir stresten ne yapagımı bilemiyorum ya
cnm aynı bende senin durumundayım..ama evimde doğum yapcam kısmetse..Merhaba anne adayları ben 30 haftalık oldum. yanlız şimdiden doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum. eşimin işi dolayısıyla farklı memleketteyim. ailem eşimin ailesi farklı yerde. evimde mi dogum yapayım yoksa ailemin yanındamı? lütfen yardımcı olun kızlar çok kararsızım.
Merhaba,
Formu arada takip ediyorum ama işlerim sebebiyle hiç aranıza katılamıyorum. Facebooktaki gruba katılmak istiyorum o yüzeden ben gönderdim :) oraya eklerseniz akşamları belki fırsat bulurum diye. Benimde oğlum olacak 27+5 deyiz :) herşey güzel gidiyor sizlerin bilgilerinizden arada okuyup faydalanıyorum. Umuyorum hepimiz bebeklerimize sağlık ile kavuşuruz ...
Sevgiler...
bi de ben hep 47 kiloydum.. zaten tedavi felan görmüştüm başka sebeplerden ötürü hamilelikten önce..
55 kilo ile hamile kaldım yanii.. o zaman şok halindeydim zaten.. ama ben 70 le doğuma gitmeyi hedeflemiştim..
geçen ay 6 kilo alınca 1 ayda bütün planlarım alt üst oldu.. ödem di mi yaa.. vercez kıs biz bu kiloları..
hımmm o zaman durum farklı, o zaman eğer ablanla annen aynı yerdeyse ve eşin karşı çıkmıyosa git annenin yanında yap doğumunu, ama eşin gelip seninle kalabilcekmi oda var, karışıkmış senin durum.........
cnm aynı bende senin durumundayım..ama evimde doğum yapcam kısmetse..
1. si eşim izizn alamaz uzun süreli iş yerinden, eşim olmadan o süreci yaşamak istemiyorum...
2. side ilk 40 gün bebeklerin uyku düzeni açısından çok öenmli die okumuştum..geceyi gündüzü ayırtediolarmış...bu ayrımı kendi evinde kendi yatağında yapsın istiyorum..
annem ablam k. validem yanıma gelecekler doğum sırasında..
ablam ve k. validem 1 hafta kadar kalacak..
sonra annemde ben toparladım anne hadi evine diene kadar kalcak yanımda:))
canım benim aynı durumdayız. annem gelse kalabilse inan hiç dert değil fizanda yaparım ama kayınvalideme de tahammül edemiyorum
ablamda benimle aynı haftada oda annemle aynı şehilde annem gelirse 10 gün anca kalır ama kayınvalidem 40 gün bilemedin daha fazla
kızlar cevaplarınız için saolun kızlar yattığım için hemen yanıtlayamadım inşallahh normaldir kuzucum anası gibi minyon tipli olcak demekki
canım ben de aynı durumdayım..Merhaba anne adayları ben 30 haftalık oldum. yanlız şimdiden doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum. eşimin işi dolayısıyla farklı memleketteyim. ailem eşimin ailesi farklı yerde. evimde mi dogum yapayım yoksa ailemin yanındamı? lütfen yardımcı olun kızlar çok kararsızım.
xsmalmışta önceden
55 kiloymuşta
gözüme görünme hadi ordan hadi ordan
gıcıkkk
ben hayatımda 55 kiloyu görmedim beeeeee
gıcık oldum sana
öyle deme öyle deme bak zeynep sana da gıcık olur söylemedi deme..aynen ya bende evlenmeden önce 48 kiloydum
55 le hamile kaldım
aminn allahım..canım aa demek aynı kaderi paylasıyoruz ben anlamadım nasıl aldım bukadar yeminle çok yiyen biride deilim ben tamamen odeme baglıyorum cunku gecenlerde nette araştırıyordum daha once dogum yapan bayanların kac kılo alıp dogumdan sonra nasıl verdikleriyle ılgılı bi yorumda aynen su yazıyordu 48 ile hamile kaldım cok dikkat etmeme ve her gun yuruyus yapmama ragmen 73 kilo ile doguma girdim anlam veremiyordum neden bukadar cok kilo aldıgıma dogumdan sonra resmen aldıgım kıloların odem oldugunu anladım birden balon gibi sondum suan bebegim 1 aylık ve ben 53 kiloyum diye yazmıs bizimkide bole bişi sanırım kof kilo ödem yani :26:
47 Mİ 55 Mİ ŞİMDİ 70 Mİ
yevrum ya ben kendimi hep 60-65 kilo doğmuş gibi hissediom...
yani daha zayıf ya hiç olmadım yada ben hiç hatırlamıom...
sen 10 kilo alsanda daha bana ulaşamazsın, rekor bende
doğumdan sonra hepiciği gider...no panik
ya 9 10 kilo almısız bebekler 1 kilo hadi suyu fln derken 3 kilo desek 7 kiloyu biz almısız simdiden ki asıl kilo alma zamanı simdiden sonra baslıyomus sadece bebege yarayacak seyler neler ki bn bebekler sebze meyveden kilo alıyomus die okumustm bi yerde ama ...
cnm benim 30. haftam bitio toplamda 7,5 kilo aldım..
kızçemde 27+2 de 1170 gr dı...
kimse kimseye bebikte bebiğe benzemez ama ben baştan buyana saatli ve düzenli besleniyorum.
sbhları kahvaltımı evde yapıp geliyorum işe..peynir zeytinle yapıyorum, kahvaltıda çay içmiyorum...
sonra saat 11 gibi bir bardak süt ve 2-3 ceviz+ 4-5 tane badem yiyorum 3. aydan buyana
öğlen etli bi yemek yiyorum, yanında bulgur pilavı yiyorum.
akşamda evde sebzeli bi yemek yiyorum(evde etli yemek varsa iş yerinde öğlen sebzeli bi yemek yiyorum)
akşam yemekten sonrada meyve yiyordum..
ama bi 28 den buyana kemik gelişimi daha hızlı olduğu için bi bardak daha süt içiyorum.
haftada 1 kere balık mutlaka yiyorum, haftada 2 kerede gece yatarken balık yağı içiyorum
abur cubur tatlı çok yemiorum
selamlarrrrr hanımlar maşallahh herkes çok iyi burda sevindim
ben hiç iyi değilim dün gece sabaha kadar uyumadım wc yi yol ettim istifar ettim milyon kere çok halsizim dr a gittim hemen sabah olunca 29+4 günlüğüz bugün bebem çopk zayıf sanırım 1112gr dedi dr bıyuda 41cm filan offffffffff ne yemem içmem lazım ya oğlum nasıl büyüycek
bncede kilosu cok iyi cnm daha ne olsun 950 fln bile duydum bn senn haftanda bnmde c tesi kont vr en son 680 gr bnde inslh 1 kilo olmustr diyorum off biz degilde cocuk kilo alsa keske bn 60 la bitiririm diyodum 48 le basladım simdi 57 58 arasıyım simddien esimde 65 olursun diyo ne sinir oldum 2 kilo bebek 5 kilo sden alsan tm diyo uyuzzz ... dogumda tas catlasın 5 kilo gidiyo 60 kilo kalırım 12 kiloyu nasıl vercem hadi bn 4 5 kilosu kasın cok zayıfım diyodumda 12 cokk ne yapsam ne yesem ne yemesemdogumdan sonrada hadi süt olsun die yeriz ohhhh yandık bu sabah esim sayesinde depresyondayımmmmmmmm
evet canım ya
bir tek kiloma normal demiyo
11 kilo aldım
4 kilo hakkın kaldı dedi bana...
Selmalar kim kız30'lu haftalar için
inşallah bizde göruruz teyzesii..
madem öyle guzel havayı degerlendirmekte fayda var
yaşlılıkla alakası yok biz 2 kardeşiz annem 2mizde de farklı seyler yasamıs
bende davul gibi şişmiş ayagına en buyuk erkek terlikleri bile olmuyomus
kardeşimde olmamıs mesela her hamilelik kendine özgüymüş gercekten demekkii..
3.de daha hafif olursun inşallah
onu bende duymustum tatlım ultrason cihazları eksik tartıyomus
ben son kontrolden beri yediklerime cok dikkat ediyorum
diyet olarak degil ama tam tersi ne bulduysamm
daha cok protein agırlıklı beslenmeye calısıyorum asla yumurtasız bi gun gecirmiyorum mesela
bakalım içimden civciv mi cıkacak kuş mu
canım aa demek aynı kaderi paylasıyoruz ben anlamadım nasıl aldım bukadar yeminle çok yiyen biride deilim ben tamamen odeme baglıyorum cunku gecenlerde nette araştırıyordum daha once dogum yapan bayanların kac kılo alıp dogumdan sonra nasıl verdikleriyle ılgılı bi yorumda aynen su yazıyordu 48 ile hamile kaldım cok dikkat etmeme ve her gun yuruyus yapmama ragmen 73 kilo ile doguma girdim anlam veremiyordum neden bukadar cok kilo aldıgıma dogumdan sonra resmen aldıgım kıloların odem oldugunu anladım birden balon gibi sondum suan bebegim 1 aylık ve ben 53 kiloyum diye yazmıs bizimkide bole bişi sanırım kof kilo ödem yani :26:
47 Mİ 55 Mİ ŞİMDİ 70 Mİ
yevrum ya ben kendimi hep 60-65 kilo doğmuş gibi hissediom...
yani daha zayıf ya hiç olmadım yada ben hiç hatırlamıom...
sen 10 kilo alsanda daha bana ulaşamazsın, rekor bende
doğumdan sonra hepiciği gider...no panik
Ahh ahhh
kaç gündür yokum birisi de aslite nerde acebaaa niye yok son kimliğini kaybetmişti kendini de mi kaybetti naptı diyen yok
Yoğun bir eğitim sonrası ancak şimdi nefes alabildim o nefeste de size yazayım dedim.
Kilolardan bayağıdır bahsedilmiyordu başlamışız anlatmaya ben 31. haftama girdim toplamda 6.5 kilo aldım şu an 64-65 kiloyum. Yediklerime dikkat ettiğim gibi eğitimlerimden hiç ödün vermedim sürekli hareket halindeyim hiç ayy hamileyim oturarak ders vereyim demiyorum ödem, çatlak şimdilik yok fazla tuzlu yememeye dikkat ediyorum. Karnım benim çok küçüktü görenler hamile olduğuma bile inanmıyordu doktorum hatta ne zaman gelsen sanki hiç değişmiyorsun gibi demişti. Karnım biraz daha çıktı minnakım çok şükür aynı hareketliliğe devam... Meyve ağırlıklı besleniyorum 5 haftadır göremedim yavrumu bu cumartesi göreceğim allahın izniyle dün eşimle de konuştuk bayağı özledik zibidiyi...Fatmayı ben de çok merak ediyorum ya rabbim evlatlarını onlara bağışlasın.
Ahh ahhh
kaç gündür yokum birisi de aslite nerde acebaaa niye yok son kimliğini kaybetmişti kendini de mi kaybetti naptı diyen yok
Yoğun bir eğitim sonrası ancak şimdi nefes alabildim o nefeste de size yazayım dedim.
Kilolardan bayağıdır bahsedilmiyordu başlamışız anlatmaya ben 31. haftama girdim toplamda 6.5 kilo aldım şu an 64-65 kiloyum. Yediklerime dikkat ettiğim gibi eğitimlerimden hiç ödün vermedim sürekli hareket halindeyim hiç ayy hamileyim oturarak ders vereyim demiyorum ödem, çatlak şimdilik yok fazla tuzlu yememeye dikkat ediyorum. Karnım benim çok küçüktü görenler hamile olduğuma bile inanmıyordu doktorum hatta ne zaman gelsen sanki hiç değişmiyorsun gibi demişti. Karnım biraz daha çıktı minnakım çok şükür aynı hareketliliğe devam... Meyve ağırlıklı besleniyorum 5 haftadır göremedim yavrumu bu cumartesi göreceğim allahın izniyle dün eşimle de konuştuk bayağı özledik zibidiyi...Fatmayı ben de çok merak ediyorum ya rabbim evlatlarını onlara bağışlasın.
hoşgeldin kuzucum.. ben sormuştum aslında seni.. ama sorum da arada kaynamıştı..
sorun yok anladığım kadarıyla..31. haftana da girmişsin darısı başıma yaa.. sanki 30. haftaya bi girsem hemencik doğuracakmışım gibi geliyor.. zaman geçmiyor gibi şu anda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?