2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ah canııım çok sabırlar diliyorum zira o kaar uzun zaman hiç tahammülüm yok rabbim ne onları bana ne de beni onlara muhtaç etmesin inşallah

Canım epilepsiyi soran sendin di mi? Benim yeni doğum yapan bir tanıdığımda var o da ilaç kullandı hamileliği boyunca. Hamilelikten önce çok sık nöbetleri olmasına rağmen hamilelikte olmadı ve doğumdan 1 ay sonra tekrar nöbet geçirdi. Senin sürecin nasıl?

canım benim bebek kafa yukarıda ayaklar aşağıdaydı sonra baş aşağıya döndü şimdi yine yukarı dönmüş son ana kadar döner dedi doktorum sıkıntı yapma benimki döne döne kordonu doladı zati
arkadaşlar merhaba,

idrar yolu enfeksiyonu geçirenler olmuştu diye hatırlıyorum. idrar tahlilinde lökosit, bakteri değerlerini falan hatırlıyo musunuz?? nasıl tedavi oldunuz???

canım bende bol bakteri bol lökosit 15-20 epitel hücresi vardı 2 defa antibiyotik kullandım hala geçmedi onunla yaşamaya alıştık biz

bu arada kilo demeyin bana 12 kilo aldım rekorda mıyım ne
47 ile başladım 59 kiloyum tosun gibi oldum

Kızlaaaaaar biz geldiiiik

kızım tam 1225 gr olmuş çok mutlu oldum
hala kafası aşağıda dr dikkat et dedi. çok ayakta kalma dedi.
ilk defa idrarda enfeksiyon çıkmadı ama akıntı için yine fitil verdi

bu arada ben cinsiyetni 4. ayda öğrendm ya br daha hç sormadm.
bugün da yine aklıma gelmedi. ultrasondan çıkınca sordum kesin kız değil mi diye
adam güldü baya keşke bakaarkan sorsaydn hç bakmadm dedi.
ayyy kızlar ya kötü br sürprz olmaz değil mi her şeyimiz pembe bizim

saol canım.. ben de 15-20 lökosit var, idrar kültürümde de 50.000 bakteri çıktı, doktor şimdilik ilaç vermeyelim bol bol su üç dedi.. bilemedim ben de, sonra böbreğe ilerleyip bebeğe zararı olmasın da..

canım benim idrar kültürümde bakteri üremesi çıkmadı kontrollerini yaptır geçmezse antibiyotik kullan

yalnız değilsin ben de hiç bi şey almadım henüz 2 günde alırız ama 2 günde yıka ütüle koy kenara ben evde olduğumudan çıkamadım dışarı inşallah çıkınca alıcam

Canımcım bizim de öyle çok şeyimiz yok ama olacak, alınır hepsi hayırlısıyla benim arkadaşım doğumuna 4 hafta kala tamamlamıştı her şeyi o bile tamamladıysa bizim daha zamanımız var hayli hayli olur...

canım benimkide sürekli pozisyon değiştiriyooo ben iki gündür midemde tekme hissediyorum aman ters dönmüş olabilir mi?peki doktor dikkat et dedi yaaa nasıl yani ne yapman ve ne yapmaman gerekiyooo?

kızlar annemin bi mantığı var bazen katılmıyor değilim kadın bana diyor ki şimdiler her şeyi biliyor diye içleri rahat ne kadar çok şey bilirsen okadar kafan karışıyor.bize ebe bakardı ellerdi karnımızı tamam derdi şimdi bi sürü test yapılıyo suyu böyle şekeri böyle bakteri böyle osu böyle şusu böyle...bizim hiç mi sorunumuz yoktu şimdi en ufak şeyden insanı huzursuz ediyolar yaşayacak günü varsa taş altında can çıkmaz haa yoksa pamuklara sar olmaz ben çok pimpirikliyim her konuda evham belki de fazlaca.o yüzden bazen annemi dinleyesim var.

canım benimkide sürekli pozisyon değiştiriyooo ben iki gündür midemde tekme hissediyorum aman ters dönmüş olabilir mi?peki doktor dikkat et dedi yaaa nasıl yani ne yapman ve ne yapmaman gerekiyooo?

canm olması geren pozisyon buymuş aslında internette öyle diyor. ama benmkinin kafa çoook aşağıda kasıklarmda hemen.
ayakta çok durma dedi. zaten mümkün olmuyor. bebek çıkacak gibi hssediyorum çok yürüyünce falan..
hemen idrar hssi oluyor baskıyla brlikte..

Allah gönlüne göre versin kızdan erkeğe dönmesi zor da erkekten kıza dönebiliyor bunu yaşayan arkadaşlar var sen içini rahat tut bu arada maşallah

Annen haklı yalnız onların dönemiyle bizim dönemimiz maalesef aynı değil onların zamanında her şey daha sağlıklıydı şimdi elini sallasan hormon yok gdo aldı başını gidiyor bunlar karşısında da mecburen daha kontrollü davranmak durumunda kalıyoruz. Kesinlikle öyle yiyecek lokma varsa yeniyor zira ne yapsan nafile... Her şeyin hayırlısını dileyelim, bence çok pimpirikli olma rahat ol çünkü boşuna endişeyle kalıyoruz ben de yaşadım tabi zaman zaman yalnız karar aldım ölçülü olmak adına...

cnm ya eğitim şart bence....
şimdiden eğit yavaş yavaş..çünkü onların anlamaması normal ..
düşün aydındaki gibi olacak sanıolar
yani annene ordanda girebilirsin, sonuçta sen annenin kızysan eşinde annesinin oğlu..
k. validenlerde 4 kişi gelme hakkına sahip aynı mantıktan
bizdede k. validemlerin ilk torunu olacak ama k. validem dedi bana annen kalır ben bakar giderim...sonra annen gidince istersen yine gelirim dedi..ama bende dedim anna zaten 3 ay iznim var, sonrasında ömür boyu çalışcam hiç bu kadar evimin kadını olma imknım olmayacak dedim...çok haklısın dedi...
maşallah dilşahım...

bnde bebişi görmek isteyen gelsin diyorum esime dedim annme kesin gelecek de kaynanam da gelirmi bilmm gelmese iyi esim annmle ilgilennce kıskanıyo hiç cekilmiyo biri gtsin biri gelsin seklinde ayarlıyoruz biz baklım bnmde bebek cok asagıda gibi kac gündr bi anda sıkısıyorum o hareket edince zor tuvalete yetişiyorum resmn

aynı benimde çok assağıda afedersin çiş yaparken sanki oda çıkcak baskı yapıyoo tövbe amannnnn pimpirikli değilim ama niye böyle oldum ben zaten ayakta falan durmuyom hatta ayağa kalkmıyorum denebilir çok hantallaştım ben yaaaa

canım geçmiş olsun benimde bebeğimin kafası çok baskı yapıyodu aşağıya hatta doktor ultrasonla bastırınca bağırdım ağrıdan ama sonra döndü seninkide döner yat dinlen bol su iç

bnde oturamıyorum ayakta durunca sorun yokda yatınca oturunca kalkamıyorum resmn her yanm agrıyo geceleri helee

merhaba kıslar
bende bugün kızımı avm ye götürdüm biraz oyun alanında filan oynattım .topu topu 3 mağaza baktım.ama eve döneceğim zaman birden aşağıma bir ağrı girdi,sanki bebiş çıkcak gibi.nasıl eve geldim bilmiyorum korka korka.
1 yada 2 saat dışarda olunca böyle aşırı ağrı oluyor bende

bend ebugun parka gotrudum kızımı amaaa resmen kemıklerım ayrılcak gibi ağrıyo çatı kemıklerim fena oldu , daha çarşı içim var bebeğe alıncak şeyler nasıl çıkıp alışveriş yapıcam onu bılmıyorum Allah yardımcımız olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…