bend ebugun parka gotrudum kızımı amaaa resmen kemıklerım ayrılcak gibi ağrıyo çatı kemıklerim fena oldu , daha çarşı içim var bebeğe alıncak şeyler nasıl çıkıp alışveriş yapıcam onu bılmıyorum Allah yardımcımız olsun:)
aynen canım bende daha bebişe 1 çöp almadım.ama gözüm hiçç gezmeyi kesmiyo
hep eminönü deyip duruyordum ama sanırım burda miniço,civil...filan halledicem
kızlar salgın var grip oluyorum boğazım çok kötü sürekli ağlamaklı gözlerim yaşarıyo hep hapşuruyorum hatta bi başlıyo 5 6 kez art arda gribin bebeğe bi zararı olur mu
alıcaklarım fazla değil kızımdan hepsi taze duruyo , ama bakımsetını hastane çıkışını kendıme pijama gecelık felan hiç bişi almadım,
bugun dalin sabun tozu aldım , hepsinı yıkıcam utulıcem yarın, o çıksın aradan bari zaman geçtıkçe bend eağrılar çoğalıcak gibi
senın kızın buyuktu dimi fazla yormaz seni...
kızlar salgın var grip oluyorum boğazım çok kötü sürekli ağlamaklı gözlerim yaşarıyo hep hapşuruyorum hatta bi başlıyo 5 6 kez art arda gribin bebeğe bi zararı olur mu
kızım 5,5 yaşında ama çok hareketli devamlı bişeylerle meşgul olmak istiyo,tek başına oynamayı hiç sevmez.ya benle yada bi arkadaşı ile oynayacak.kimse olmayıncada oyun alanlarına götürüyorum işte
senin ne güzel kızdan bişeyler kalmış.benim 2-3 yaşına kadar kalan giysi yok . 4-5 yaşların hepsini sakladım.bide büyük eşyalar yatak,uyku set,battaniye..filan duruyor işte
ayy yaa ne güzel olurdu.. canım bişey yemek istemiyor ama.. şöyle muhabbet etseydik.. o kadar sıkıldım ki işe git eve gel yemek ye hadiii uykun gelsin uyu.. o kadar sıkıcı ve boş ki.. bazen neden yaşıyorum ben ya diyorum.. kendim için ne yapıyorum ki..
Aynen cnm insan değişiklik arıyor haftaiçi 1 gün evde olsam tuhafıma gidiyor ya ne güzel bi duyguymuş diyorum geçen ablama diyorum şöle ev gezmesi falan yok mu gidek diye insan arıyor
aminnnn canım
fatma faceye koymuş resmi
dua istemiş bizden....
buraya koyalım diycem ama izin istemeden uygun olur mu bilemedim?
kızlar bide bu egzersiz konusunu hiç konusmuyoruz malum az kaldı bu dogumu kolaylastıran hareketler varmıs ama bn nette arastrdım bi dün aksam bişi bulamadım sizin bildiginizi varmı bn malum sirrteyim ve koydeyim yürüyüs bile yapamıyorum normal dogum olma ihtimalide vr o yüzden nefes calısması fln baslasam diyorum da bişi bulamıyıorum yanlıs bişi yapmaktanda korkuyorum bildiginiz seyleri paylasırsanız sevinirim
ben işten ayrıldıktan sonra platese başlamayı düşünüyorum. ebru şallının hamile platesi diye nette ara bulursun.
sağolun kızlar inşallah çabuk geçer hastaneler hep gripli insan dolu hepimize geçmiş olsun o zamansorma 3 gündr işkence gibiydi bu gribin adını buldum bn yılan gribi resmn süründürüyo bnmde gözlerm yasardı 2 gece hapsırmaktan uyuyamadım cok sükr bugun daha iyyim ama bnde bebişim için cok korktum bn hapsırdıkca oda hareekt ediyodu bnmle odas uyumadı bütün günde hareket etmedi allhdan steteskop var evdede kalp atısını dinleyip rahatladım ne yaptıysam gecmedi salgın ama herkezde var dikkat et kendine
benimde bu hamilelğimde hiç üşümüyorum.yani daha evin içinde uzun kollu giymişliğim yok.böyle oluncada üşütüyorum.2 gündür yine fena gribim.gün içinde tarçın,kuşburnu,limon,ıhlamur karışımı içmekten dubaya döndüm.ama hala hastayım
sorma 3 gündr işkence gibiydi bu gribin adını buldum bn yılan gribi resmn süründürüyo bnmde gözlerm yasardı 2 gece hapsırmaktan uyuyamadım cok sükr bugun daha iyyim ama bnde bebişim için cok korktum bn hapsırdıkca oda hareekt ediyodu bnmle odas uyumadı bütün günde hareket etmedi allhdan steteskop var evdede kalp atısını dinleyip rahatladım ne yaptıysam gecmedi salgın ama herkezde var dikkat et kendine
Yok yok cnm sende deil 54 le basladim 70 im :)bu arada kilo demeyin bana 12 kilo aldım rekorda mıyım ne
47 ile başladım 59 kiloyum tosun gibi oldum
Oyy cnm masallah kizinaaaaaKızlaaaaaar biz geldiiiik
kızım tam 1225 gr olmuş çok mutlu oldum
hala kafası aşağıda dr dikkat et dedi. çok ayakta kalma dedi.
ilk defa idrarda enfeksiyon çıkmadı ama akıntı için yine fitil verdi
bu arada ben cinsiyetni 4. ayda öğrendm ya br daha hç sormadm.
bugün da yine aklıma gelmedi. ultrasondan çıkınca sordum kesin kız değil mi diye
adam güldü baya keşke bakaarkan sorsaydn hç bakmadm dedi.
ayyy kızlar ya kötü br sürprz olmaz değil mi her şeyimiz pembe bizim
Facebook grubunda olan arkadaşlara bir sorum olacak benim arkadaş listemdekiler facebook grubumuzu göremiyorlar mı? Oraya yazdıklarımı koydugum resimleri falan ?
hayır canm o gzli grup olduğu için üye olmayan göremez hatta bulamaz
bnde faceden konusmak istyorum nasıl bulucam grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?