2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aynen canım bende daha bebişe 1 çöp almadım.ama gözüm hiçç gezmeyi kesmiyo
hep eminönü deyip duruyordum ama sanırım burda miniço,civil...filan halledicem

aynen canım bende daha bebişe 1 çöp almadım.ama gözüm hiçç gezmeyi kesmiyo
hep eminönü deyip duruyordum ama sanırım burda miniço,civil...filan halledicem

alıcaklarım fazla değil kızımdan hepsi taze duruyo , ama bakımsetını hastane çıkışını kendıme pijama gecelık felan hiç bişi almadım,
bugun dalin sabun tozu aldım , hepsinı yıkıcam utulıcem yarın, o çıksın aradan bari zaman geçtıkçe bend eağrılar çoğalıcak gibi
senın kızın buyuktu dimi fazla yormaz seni...

bayansuuuuuuuuuu naptın gittimi misafırler menun neydi nasıl geçti , yoruldunmu
haftaya benımde gunum var en az 7 çeşit yapıyolar ben yapmıym desem, yapanların 4 üde benım gibi ıkıncı bebeğe hamıle becerıksız dıcekler düşünup duruyorum daha şmdiden

kızlar salgın var grip oluyorum boğazım çok kötü sürekli ağlamaklı gözlerim yaşarıyo hep hapşuruyorum hatta bi başlıyo 5 6 kez art arda gribin bebeğe bi zararı olur mu

kızlar salgın var grip oluyorum boğazım çok kötü sürekli ağlamaklı gözlerim yaşarıyo hep hapşuruyorum hatta bi başlıyo 5 6 kez art arda gribin bebeğe bi zararı olur mu

geçmiş olsun canım , ben ılk hamılelğimi nerdeyese hep grıp geçirmiştim bunda ıkı kez felan oldum
3 aydır lımon yıyorum kabuklarıyla beraber , hiç olmadım çok şukur limon tavsıye edıyorum kabuklu yemeni,
bebeğe bı zararı yok canım merak etme

kızım 5,5 yaşında ama çok hareketli devamlı bişeylerle meşgul olmak istiyo,tek başına oynamayı hiç sevmez.ya benle yada bi arkadaşı ile oynayacak.kimse olmayıncada oyun alanlarına götürüyorum işte

senin ne güzel kızdan bişeyler kalmış.benim 2-3 yaşına kadar kalan giysi yok . 4-5 yaşların hepsini sakladım.bide büyük eşyalar yatak,uyku set,battaniye..filan duruyor işte

benimde bu hamilelğimde hiç üşümüyorum.yani daha evin içinde uzun kollu giymişliğim yok.böyle oluncada üşütüyorum.2 gündür yine fena gribim.gün içinde tarçın,kuşburnu,limon,ıhlamur karışımı içmekten dubaya döndüm.ama hala hastayım

maşallah kızına canım
benim kızım 20 aylık henuz oyuzden heppsi duruyo , alışveriş yapmakta ayrı bı mutluluk ya mınık mınık :))

sorma 3 gündr işkence gibiydi bu gribin adını buldum bn yılan gribi resmn süründürüyo bnmde gözlerm yasardı 2 gece hapsırmaktan uyuyamadım cok sükr bugun daha iyyim ama bnde bebişim için cok korktum bn hapsırdıkca oda hareekt ediyodu bnmle odas uyumadı bütün günde hareket etmedi allhdan steteskop var evdede kalp atısını dinleyip rahatladım ne yaptıysam gecmedi salgın ama herkezde var dikkat et kendine

misafirler gitti,akşam yemeğini hazırladım..ayyy ne çook yoruldum ben bugün yaaa belim ağrıyo sağ bacağımın üstüne basamıyorum kızlarrr

Aynen cnm insan değişiklik arıyor haftaiçi 1 gün evde olsam tuhafıma gidiyor ya ne güzel bi duyguymuş diyorum geçen ablama diyorum şöle ev gezmesi falan yok mu gidek diye insan arıyor

ne iyi olurdu yanımda yöremde kafa dengi biriki arkadaşım olsaydı da bu kocakarılar yerine oturup sizinle muhabbet etseydim canlı canlı ahhh ah...
zaten hiç arkadaşım yok burda,olan 2 tane de taşınıyormuş bugün duydum birde ona üzüldüm
bir de çalışsan da,evde de otursan,her daim gezsende hayatın monotonluğu bitmezzzz

aminnnn canım
fatma faceye koymuş resmi
dua istemiş bizden....
buraya koyalım diycem ama izin istemeden uygun olur mu bilemedim?

olmaz tabi izinsiz,kendi toparlayıp face e gelirse bi izin alırsanız yüklersiniz kuşum,yoksaa mühim deil onlar iyi olsun da

milupa'nın sitesinde egzersiz hareketleri vardı,resimli anlatım

ben işten ayrıldıktan sonra platese başlamayı düşünüyorum. ebru şallının hamile platesi diye nette ara bulursun.

ebru şanlı,saba tümer'in programında;hamilelik öncesi plates yapmayanlara gebelikte platesi önermiyoruz.doğumdan sonra başlarlarsa daha sağlıklı olur''demişti canım..sen bilirsin yinede ama bence doktora bi danış

sağolun kızlar inşallah çabuk geçer hastaneler hep gripli insan dolu hepimize geçmiş olsun o zaman

vala bnde denedm bugun bi siteden buldum platews hareketlerinide zorlandım bncede yapabilck gibi degil cogu

geçmiş olsun kızlar,dikkat edin..bu ara gribe yakalanan kurtulamıyor..eşim 10 gün yattı serumu yiyince kendine geldi..yediği iğnelerden kalbura döndü bebeim

uzanıp biraz dinlenmeye ihtiyacım war,belim kopuuyor sanki yürüyemiyorum yaaa
haydin görüşürüss

bu arada kilo demeyin bana 12 kilo aldım rekorda mıyım ne
47 ile başladım 59 kiloyum tosun gibi oldum
Yok yok cnm sende deil 54 le basladim 70 im :)
Oyy cnm masallah kizinaaaaa benim ilk 4 ay hep erkek dedi 5. Ayda kiz oldugu cikti tabi biz havalara uctuk :))) gonlumuzden kiz geciyordu. Simdi bende de o korku var acaba dr gene yaniliyormu diye

Facebook grubunda olan arkadaşlara bir sorum olacak benim arkadaş listemdekiler facebook grubumuzu göremiyorlar mı? Oraya yazdıklarımı koydugum resimleri falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…