haftanın en güzel gününün sabahından günaydınlarrrrrr
ist. bugün çooooookkk soğuk ve çooooookkkk karlı...
lakin cuma olması içimi ısıtiiiii, ondan ötürü no problemoooo
çok karlı canım....ist. a uzun süredir böyle kar yağmıodu öyle diim sana:))) hadi beklediğin haber gelir inş.günaydınnn canımmmm
aynen burada acaip karlı ama benimde içim sıcacıkk yarın cmtesiiiiiiii ... uyucam öğlene kadar ohhhhhhhh..
şimdi gözüm maildeee.. bizim merkez istabuldaa orada kar yağışı nasıl petuş çok yoğunmuuuu.böyle havalarda erken mesai bitirebiliyolar.. oradan gelecek bi maille erken çıkabiliriz bugünnnnnnngözüm kulam ist.da bugünn
Karlı bir İstanbul sabahından günaydın kızlar,
Servisim geç kaldı kar altında 15 dk kadar bekledim.
Ve şu anda burnum akıyor...
İnşallah bişi olmas.
Petuşcuğum sen nerede oturuyordun?
İşe nasıl geldiniz uzaktaki kızlar.
Servisten binaya beni 2-3 kişi taşıdı. düşerim falan diye...
Etrafımı sardılar.
Çok şanslıyım vesselam
Hayırlı Cumalar bu arada.
Kuzey bebeğimize de şifalar...
çok karlı canım....ist. a uzun süredir böyle kar yağmıodu öyle diim sana:))) hadi beklediğin haber gelir inş.
canım benim evim üsküdarda, iş yerim nişantaşında..
üsküdarda rıhtıma dolmuşla indim...sonra deniz motorlarına binip beşiktaşa geçtim...sonrada otobüse binip nişantaşına geldim..
bu güzergahda trafik olmuo hiç, yolda temizdi o nedenle yine aynı saatte geldim..
tek korkum akşam nişantaşından beşiktaşa yürüyerek iniyorum..çok dik yokuş...bakalım nasıl incem..daha işe gelmeden onu düşündüm hep
bugün bide çok salağım...
sürekli şunu söylüom kendi kendime...
sağlam basıcan bu hayatta diom pat bi adım atıom....sağlam basıcan bu hayatta diom pat bi adım atıom..
şu lassa reklamı varya, nerden girdiyse sbh sbh aklıma:))
yağmur çok şanslı dimi, benim gibi bi anası olacağı içinvalla sen delisin delisin..
günaydın kızlar...
sabah sabah dik yokuştan inerken ayağım kaydı Allahtan düşmedim ama kendimi çok kastım sonra otobüsteyken kasığım ağrıdı şimdi bide akşamı düşünüyorum
kızlarrr bişi danışıcam sizeee
dayımın oğlunun mayıs 4 te düğünü var.. benim kızımda o zamana yaklaşık 25-30 günlük falan olmuş oluyorr. sizce düğüne götürülürmüü.. sesten rahatsız olurmuu... kulağına kulaklık falan taksam olurmuki.. annemde gelin odasında falan idare ederiz dedii ama bilemedimm.. çokta götürmek isiyorumm. beyaz cici bi elbise alıcam taç takıcam kafasına bideee... babasıyla dans etsinler :)) hayalim hep böyleydi :)).. haziranda olacaktı düüğün ama erkene almışlar..siz olsanız ne yapardınız
kızlarrr bişi danışıcam sizeee
dayımın oğlunun mayıs 4 te düğünü var.. benim kızımda o zamana yaklaşık 25-30 günlük falan olmuş oluyorr. sizce düğüne götürülürmüü.. sesten rahatsız olurmuu... kulağına kulaklık falan taksam olurmuki.. annemde gelin odasında falan idare ederiz dedii ama bilemedimm.. çokta götürmek isiyorumm. beyaz cici bi elbise alıcam taç takıcam kafasına bideee... babasıyla dans etsinler :)) hayalim hep böyleydi :)).. haziranda olacaktı düüğün ama erkene almışlar..siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?