ben de mersinde yaşamaya başlayınca oralar soğuk geliyorr ama karını kışını bile özlüyoo insantemmuza kadar burdayım inş yazın görüşürüz kuzuları alır gezmelere çıkarız
bence bebeğin ultrason fotosun bastır, hatıra kalır
ya ben onu da düşündümde kuzumun hiç yüzden fotosu yokki..16 haftalıkken var bi oda net değil bebek gibi değil yani
o yüzden vazcaydım emme doğuma kadar güzel yüzden fotosu olursa beyefendimizi poz verirse ondanda bitane yaptıracam inş.
kuzum anam ne soğuk memleketiniz varmış yawsss hala durmadan kar yağıyor alışık değilim ben böle soğuğa evden çıkamıyom
canım benim çok geçmiş olsun Allahım kimseye astım rahatsızlığı vermesin çok zor cidden yaa..inş. en kısa zamanda atlatırsın..ya ben ilaçları mecbur kullanmak zorundayım ileri seviyede olduğum için artık Allaha emanet yawrum inş. bişi olmaz..
ne zaman gelmeyi düşünüyosun buralara yazınmı gelcen?? havalarda düzelir görüşürz bol bol inş.
ben de mersinde yaşamaya başlayınca oralar soğuk geliyorr ama karını kışını bile özlüyoo insantemmuza kadar burdayım inş yazın görüşürüz kuzuları alır gezmelere çıkarız
geçmiş olsun kuzu boşver hiç takma ilacı fln ben takmıyom şahsen yıllardır ne ialçlar kullandım ooo saysan bitsen bi almada 10 kutu ilaç alıyom hemen bitiyo o da düşün yani hiç de düşünmüyom ya bişiy olursa die içim çok ferah içine ferah tut kuzucuğunun canını sıkma
beni çok fena sıkıntı bastı.. işimde hiç bitmedi bugün ya....
kısır günlerimizi de unutmAAA
ya ben onu da düşündümde kuzumun hiç yüzden fotosu yokki..16 haftalıkken var bi oda net değil bebek gibi değil yani
o yüzden vazcaydım emme doğuma kadar güzel yüzden fotosu olursa beyefendimizi poz verirse ondanda bitane yaptıracam inş.
canım benim için 22 şubatta bir tane ayatel kürsi okur musun
he he pipi fotosu senin değil miydi, yanlış mı hatırlıyorum
unutmam şekerim yapcaz tabii karşılıklı kuzuları emzirecezonları doyurup biz de yiyip içip iki lafın belini kırcaz valla süpersin seydişehirin tüm imkanlarını zorluyosun kocan bu çabandan dolayı seni tebrik edecek çok şaşıracak ben evden bunu halldedeceğimi düşünemezdim oranın şartları bakımından kutluyorum canım seni
slm kızlar biz geldik bebişimin boynundaki 2 tane kordon hala duruyomuş ama gayet gevşek dedi doktor hiçbir sorun olmaz dedi
veeee 30+0dayız bebeğim 1600 gr olmuşçok iyi dedi doktor sevindim valla
Maşallah canım Allah korusun bebeğini senin sat ile ultrason tarihi uyumlu muslm kızlar biz geldik bebişimin boynundaki 2 tane kordon hala duruyomuş ama gayet gevşek dedi doktor hiçbir sorun olmaz dedi
çok sağol canım ya çok sıkıntı yapmıştımhehe evet o pipili meşhur resim benim sıpamındı ama oda yandan olduğu için düşünmedim
ay hadi inş. o günleride görürürz ne güzel olurr
valla yaa aradım adamı abi böle böle dedim saolsun oda iyiymiş telden hallediverdim..tek iş 200metre kadar uzağıma gidip hedayemi almak olacak onuda bişi bulup çıkacam evden artık
canım maşalah bebişineee
kordonların tehlikeli olmamasınada sevindim çok şükür canım..
sağol canım.benim doğum 10 nisandı 8 nisana geldi şimdi yine önde gidiyor diyo dr ama birkaç günlük oynamalar zaten oluyomuş hepMaşallah canım Allah korusun bebeğini senin sat ile ultrason tarihi uyumlu mu
çok sevindim canım sorun yokmuş.. sağ salim doğurursun insallahhhhslm kızlar biz geldik bebişimin boynundaki 2 tane kordon hala duruyomuş ama gayet gevşek dedi doktor hiçbir sorun olmaz dedi
canım bende okudum Allah kabul etsin
CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENİN İÇİN DE UYGUNSA 16 ŞUBATA YAZAYIM MI SENİ
yaz canım uygun
cheerfulsky ordamısın canım sana br soru soracaktım
çok sevindim canım sorun yokmuş.. sağ salim doğurursun insallahhhh
slm kızlar biz geldik bebişimin boynundaki 2 tane kordon hala duruyomuş ama gayet gevşek dedi doktor hiçbir sorun olmaz dedi
maşallah kuzuna:: nazar değmesin takma cnm doktor bişey yok dediyse yoktu ya sen takma kuzu özellikle senin çok iyi olman lazım
çok sevindim cnm, inş böyle devam eder sıkıntısız şekildeslm kızlar biz geldik bebişimin boynundaki 2 tane kordon hala duruyomuş ama gayet gevşek dedi doktor hiçbir sorun olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?