2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben de mersinde yaşamaya başlayınca oralar soğuk geliyorr ama karını kışını bile özlüyoo insan:34: temmuza kadar burdayım inş yazın görüşürüz kuzuları alır gezmelere çıkarız :1::1:

kısır günlerimizi de unutmAAA:1::1:

bence bebeğin ultrason fotosun bastır, hatıra kalır :28:

ya ben onu da düşündümde kuzumun hiç yüzden fotosu yokki..16 haftalıkken var bi oda net değil bebek gibi değil yani :1::1:
o yüzden vazcaydım emme doğuma kadar güzel yüzden fotosu olursa beyefendimizi poz verirse ondanda bitane yaptıracam inş.:emir_bebek::emir_bebek:

ya ben onu da düşündümde kuzumun hiç yüzden fotosu yokki..16 haftalıkken var bi oda net değil bebek gibi değil yani :1::1:
o yüzden vazcaydım emme doğuma kadar güzel yüzden fotosu olursa beyefendimizi poz verirse ondanda bitane yaptıracam inş.:emir_bebek::emir_bebek:

he he pipi fotosu senin değil miydi, yanlış mı hatırlıyorum :1:

kuzum anam ne soğuk memleketiniz varmış yawsss hala durmadan kar yağıyor alışık değilim ben böle soğuğa evden çıkamıyom:1::1:
canım benim çok geçmiş olsun Allahım kimseye astım rahatsızlığı vermesin çok zor cidden yaa..inş. en kısa zamanda atlatırsın..ya ben ilaçları mecbur kullanmak zorundayım ileri seviyede olduğum için artık Allaha emanet yawrum inş. bişi olmaz..
ne zaman gelmeyi düşünüyosun buralara yazınmı gelcen?? havalarda düzelir görüşürz bol bol inş.
:46::46:
ben de mersinde yaşamaya başlayınca oralar soğuk geliyorr ama karını kışını bile özlüyoo insan:34: temmuza kadar burdayım inş yazın görüşürüz kuzuları alır gezmelere çıkarız :1::1:

geçmiş olsun kuzu boşver hiç takma ilacı fln ben takmıyom şahsen yıllardır ne ialçlar kullandım ooo saysan bitsen bi almada 10 kutu ilaç alıyom hemen bitiyo o da düşün yani hiç de düşünmüyom ya bişiy olursa die içim çok ferah içine ferah tut kuzucuğunun canını sıkma

kısır günlerimizi de unutmAAA:1::1:

unutmam şekerim yapcaz tabii karşılıklı kuzuları emzirecez :emir_bebek:onları doyurup biz de yiyip içip iki lafın belini kırcaz :52:valla süpersin seydişehirin tüm imkanlarını zorluyosun kocan bu çabandan dolayı seni tebrik edecek çok şaşıracak ben evden bunu halldedeceğimi düşünemezdim oranın şartları bakımından kutluyorum canım seni:46::46::46::54:

slm kızlar biz geldik bebişimin boynundaki 2 tane kordon hala duruyomuş ama gayet gevşek dedi doktor hiçbir sorun olmaz dedi:32:
veeee 30+0dayız bebeğim 1600 gr olmuş:nazar::nazar::nazar::nazar:çok iyi dedi doktor sevindim valla:24::24::24:

he he pipi fotosu senin değil miydi, yanlış mı hatırlıyorum :1:

hehe evet o pipili meşhur resim benim sıpamındı ama oda yandan olduğu için düşünmedim :1::1:

unutmam şekerim yapcaz tabii karşılıklı kuzuları emzirecez :emir_bebek:onları doyurup biz de yiyip içip iki lafın belini kırcaz :52:valla süpersin seydişehirin tüm imkanlarını zorluyosun kocan bu çabandan dolayı seni tebrik edecek çok şaşıracak ben evden bunu halldedeceğimi düşünemezdim oranın şartları bakımından kutluyorum canım seni:46::46::46::54:

ay hadi inş. o günleride görürürz ne güzel olurr:emir_bebek::emir_bebek:
valla yaa aradım adamı abi böle böle dedim saolsun oda iyiymiş telden hallediverdim..tek iş 200metre kadar uzağıma gidip hedayemi almak olacak onuda bişi bulup çıkacam evden artık :1::1:

slm kızlar biz geldik bebişimin boynundaki 2 tane kordon hala duruyomuş ama gayet gevşek dedi doktor hiçbir sorun olmaz dedi:32:
veeee 30+0dayız bebeğim 1600 gr olmuş:nazar::nazar::nazar::nazar:çok iyi dedi doktor sevindim valla:24::24::24:

canım maşalah bebişineee:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
kordonların tehlikeli olmamasınada sevindim çok şükür canım..

Maşallah canım Allah korusun bebeğini senin sat ile ultrason tarihi uyumlu mu

hehe evet o pipili meşhur resim benim sıpamındı ama oda yandan olduğu için düşünmedim :1::1:

ay hadi inş. o günleride görürürz ne güzel olurr:emir_bebek::emir_bebek:
valla yaa aradım adamı abi böle böle dedim saolsun oda iyiymiş telden hallediverdim..tek iş 200metre kadar uzağıma gidip hedayemi almak olacak onuda bişi bulup çıkacam evden artık :1::1:

canım maşalah bebişineee:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
kordonların tehlikeli olmamasınada sevindim çok şükür canım..
çok sağol canım ya çok sıkıntı yapmıştım
Maşallah canım Allah korusun bebeğini senin sat ile ultrason tarihi uyumlu mu
sağol canım.benim doğum 10 nisandı 8 nisana geldi şimdi yine önde gidiyor diyo dr ama birkaç günlük oynamalar zaten oluyomuş hep

çok sevindim canım sorun yokmuş.. sağ salim doğurursun insallahhhh

çok sevindim canım sorun yokmuş.. sağ salim doğurursun insallahhhh

inşallah canım hatta bi hastası vardı kadın eşimin amca kızı ona gidiyordu onunda kordon vardı tam sezeryana alacaktım tekrar baktık 1 hafta sonra açtı kordonu dedi içim rahatladı:119::119:

maşallah kuzuna::nazar:: nazar değmesin takma cnm doktor bişey yok dediyse yoktu ya sen takma kuzu özellikle senin çok iyi olman lazım

çok sevindim cnm, inş böyle devam eder sıkıntısız şekilde :nazar:

Back
X