2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya bende hediye falan alamadım kocama yaa ya zaten onun parasıyla geçiniyom bide bu aralar masraf falan olunca..artık nisanda alacak hedayesini hemde hayatında görebileceği en güzel hedaye
3 gün kaldı doğumgününe ikisinide aynı gün yapim dedim..çok yaratıcı değilimdir evde nasıl süpriz hazırlayabilrim acep diye düşünüyorum..yemek kısmı fikirler olduktan sonra kolay..

ttnet mi canım?
nassı 80 Tl yaaaaa
offfff

anaaam o niye kotayı mı aştınız ben ikisine toplam 49 ödedim vınn alma kzu tarifeyi fln kontro et perişan ediyo insanı

sınırlı bizimki...bu ay evde bi fare sınırı aşmış..kardeşim dizi izlemiş netten, bilmiyomuş sınırlı olduğunu:))
ama zaten biz hiç sınır içinde kalmadık...
artı bide telefona 20 lira kadar sabit bi ödeme olyo ya..bizde telde bağlı değil..öyle haybeye ödüyoz..
eşim bişi bişi dio ama nedir dediği bilmom...vınn değilde öyle bişi sanırım...bakalım..güveniom kendisine

küçük hediye al kuzu illa büyük bişey şart mı geçen örtmenler gününde bana naptı aşkım biliyon mu bi hediye paketine içine güzelce tekrar paket yapıp bi tane fındık koymuş ama nassı güsel süslemiş bi gör açınca çok şaşırım ama bayıldım ya bi de mahcup mahcup demiyo mu aşkım param yoktu ben de böyle yaptım die bak şimdi gözlerim doldu yine hoş bi kupa fln alabilirsin ben bütçe kısıtlı olunca başvuruyom böyle yöntemlere

haa o zaman normal cnmmm dizi film fln çok yiyo kotadan

benim beyimde bu ay 80 lira inetrnet +20 lirada bağlı olmayan telefona fatura gelince ttneti kapattırma kararı aldım..vınn veya benzeri bişi yaptırcam bana güven dedi...inş. netsiz kalmayızz
benim eşim aynı krizi geçen ay yaşadı yalın internete geçtik. kapattı telefon hattını zaten kullanmıyoduk. tavsiye ederim...

Vallahi konuştum yaklaşık yarım saat önce canım çok kötüyüm falan yaptım ama yuttu mu bilmeme beni sürekli haberdar et falan yaptı....
o zaman sen de sürekli haberdar et, dediğim gibi apartmanın girişinden alsın seni. yürüyemiyorum de. evde de otur kıpırdama arada tuvalet için kalk ofla pufla ayağını sürüyerek yürü

yalan ben eyüp'de oturuyorum 6 ay kadar katlandık o çileye, burda da fatih'de de...
orada bahane bulmuş uyduruyo sahtekarlar

CİVCİVLİ PATATES SALATASI - guzfasulyeleri Blogcu Sayfası - Blogcu.com
bak bu tarifi yapabilirsin haşlanmış patatesle, bir sen bir ben bir de bebek hesabı. oralarda var mı bilmiyorum ama eğer pasta alacaksan en net ultrason fotoğrafınızı bastır üstüne
eşine de bi bere atkı takımı ör hedaye olarak. üzerine de üçünüzün isimlerinin baş harflerini işlersin.

yutmazsa gargara yapsın,sen hamilesin ağrın sancın olabilir...göster onlara bu akşam..hatta senin yerinde olsam o kadar kötü oldumki hastaneye gittim erken doğum riski var dedi doktor derim

hımm evet güzel bi fikir seçeneklerimin arasında bulunsun..saol bebemmm..

nice mutlu yıllara kuşum

bende eşime kupa almıştım,siyah bi kupaydı önce tşk etti...çayı koyunca kupa bembeyaz oldu ve ikimizin resmi çıktı ortaya ne kadarr şaşırmıştı yaaa 4 yıl oldu heyy gidi heyyy

ben maaşımı eşime veririm evimizin idaresi ondadır, bi doğum gününde benim hediyeye ayırcak oparam yoktu, o günde maaş almıştım, maaşımı hedişye paketi yapıp vermiştim,çok gülmüştü ama olsun mutlu oldu sonuçta, hoşuna gitti bu arada naihancım bu kaşkol fikri bencede gayet iyi bi fikir

ya hediye almasına alcamda eşim okul kapandığı için hep evde adam beni kar kış diye dışarı çıkarmıyo adımımı atamıyorum nereye gidersem anca onla arabayla böle olunca da çıkıp hediyede bakamıyorumkusura bakmıcak artık napalım

canım civcivli patates süper değerndirecem muhakkak saolasın emme atkı bere için çok geç kaldımm 3 gün var yetiştiremem ve zatende sevmiyo örme şeyleri takmıyo ama güzel fikrin için saol bebem

saol bebemmm

biz alanyada smile adsl sınırsız kullanıyoruz ayda 50tl..vınn 39tl..bence hiç değmez smile bağlatın derim

annem ona anneler günü hediyesi aldığımda para harcamama kızardı, karşıydı hediye olayına. ne alsam beğenmez, paranı boşa harcama derdi. ben de bi anneler gününde ona dolar almıştım döviz bürosundan paket yapıp vermiştim

bencede içemezsin, şimdi görmüyoruz sadece hissediyoruz kıyamıyoruz, bide o zaman göceksin, kokusunu alcaksın hiç kıyamazsın o zaman...yani ben öle olurum içemem,

ayyy maşalah yawruyaabence gayet iyi tatlım...izmirliler buluştumu sahiden,benimde haberim yokki:26:

gözün aydın cnm haftasına göre kuzun çok iyi maşallah ona

ananemizle konuştuk şimdi oğluma atkı örüyomuş bi doğsalar hayırlısıyla,onu koklamak istiyom artık

aaa kızlar ben size bişi dicektimm. krediyle ev alan arkadaşlarım hani kredi çekerken dosya masrafı almışlardıya. onu geri veriyorlarmış bi araştırın bilginiz olsun.biz başvurumuzu yapıyoruz.. eşim araştırmış varmış öyle bişey... inşallah alırız paramızı... şu zamanda ilaç gibi gelir o para.......

korkma kuzu bizim alt komşu var küçücük bi kadın iki çocuğunu da 10 dk da doğurmuş anlamadım bile diyo o kişisine bağlı gittm hastaneye doğurdum geldim diyo belki sen de öyle olursun ne belli

kızlarr şidmi burda bi fotoğraf stüdyosunu aradım şu hani sıcak su koyunca resim çıkan bardaklar varya onlardan yaptırayım diyorum..ikimizin resmini koydurayım yada sadece benim resmimmi olsun hangisi olsun sizce??
fiyatıda uygunmuş 15 tl
ama tek sroun benim herif evdeyken ben o hediyeyi almaya nasıl gidecem yaa resmi falan maille yollarım da alması problem olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…