şişkoluğu hiç söylemedim bileeee... oda var
bence boyatabilirsin diye düşünüyorum..2-3 gün veyada 1 gün bile yeterli olur sanırım sütünü sağ.. boyattığın gün sağdığın sütünü içir..doğumdan hemen sonra boyatan çok kişi tanıyorumm.. bende boyatmayı düşünüyorum çünkü..doktora danışıp tabii
hemen gelsin yaa. bende hemen bi bakıma çekmek istiyom kendimi.
dar badilerimi kotlarımı giymek istiyorummmmmmm
pofffffffffff
bi an önce 28 mart gelsin....
maniküre gidim saçlarıma fön çektirim, kaş bıyık bi bakıma girip, gidip doğurup gelimmmmmmm
evet cnm bende arar ara seviom öyle örnekleri...
ev hanımı bi arkadaşın evine yemeğe gitmiştik iş çıkışı, kadın biz gittiğimizde güzellik uykusundan yeni uyanmıştı...
siz oturun ben bi yemek yapim dedi(allahdan günler öncesinde yapılmış bi plandı, davetliydik yani)
şükür sonunda yaptı yemeği....banyoda peteği üstünde kurumakta olan donları ve ütü masasının üstündeki dolaşıklığı görünce eşimde dönüşte sevgi manyağı yapmıştı beni, sana bi kez daha aşık oldum die.....ara ara gidelim istiom hep oraya
Evet canım ama bizler yapamayız. Yiyemeyiz yediririz içemeyiz içiriz gözlerinde değer sıfır millet nazla niyazla işini gördürür. Ama bundan sonra gözümüzü açalım bizde anladıkları dilden muamele edelim..Başımıza gelenler ders olsun...
Kızlar size birşey soracağım göbeğinizin altından yukarıya doğru bir çizgi oldu mu? Bende oldu göbek deliğimin biraz üstüne kadar geldi. Sordum bir arkadaşa o çizgi göğüs altına kadar yaklaşırsa bilki doğum yakındır dedi. Acaba doğru mudur?
benim doktoruma kalsa herşey yasak..ne var yani diyo bana.anne olacaksın saçların beyaz kalıversin bence hoş görünüyorsun diyo.ama ben çok takıyorum.saç maskarası alayım dedim.eşim içinde kimyasal birşeyler vardır diyo aldırmıyo..of benimde en büyük sorun saçlarım
evet
ama kuaföre girmeden önceki halimin fotosunu çekicem bende, bi de çıkışında
heheheheeheh
benim eski doktorum oda hamileydii. izne ayrılmak üzereydii..son haftalarıydı sanırım .. son randevumda baktımki kadın saçını boyatmışş. şekil vermiş kendini bakıma çekmiştii. o zaman sormak aklıma gelmedii.
hamileyken boyattığına göre. doğumdan sonra boyatmak daha rahat olur diye düşündümm.
doktordan doktora değişiyo sanırım bazı olabilirlikler.
doktorundan izin çıksaydı iyi olurduu gönül rahatlığıyla boyatırdın
Kızlar size birşey soracağım göbeğinizin altından yukarıya doğru bir çizgi oldu mu? Bende oldu göbek deliğimin biraz üstüne kadar geldi. Sordum bir arkadaşa o çizgi göğüs altına kadar yaklaşırsa bilki doğum yakındır dedi. Acaba doğru mudur?
cnm ben internette okumuştum..
Doğum çizgisi denilyomuş o çizgiye..
Kasıktan başlıo, yukarı doğru ilerlio..
Bendede var göbek deliğimin üstüne geçti, gidio yukarı doğru:)
bir rivayete göre bu çizgi çoook eski zmnlarda doğum haftasını belirlemek için kullanıyormuş..
çizgi kaç cm ise doğum haftan o kadarmış...test etmedim, ama mantıklı geldi bana:))
kadınların en büyük hatası evlendiklerinde ve anne olduklarında alıcı değil verici moduna geçmeleriymiş...
yaradılış olarak kadın aslında verici değil alıcıymış..
daha ilk başta yumurta sperm ilişkisinde kadın alıcıymış..
sperm yumurtanın ayağına kadar geliomuş...yumurta isterse kabul ediomuş spermi...
lakin biz duygusal yaratıklar evlenince ve anne olunca bu doğal süreci tersdüz ediomuşuzzz
cnm ben internette okumuştum..
doğum çizgisi denilyomuş o çizgiye..
kasıktan başlıo, yukarı doğru ilerlio..
bendede var göbek deliğimin üstüne geçti, gidio yukarı doğru:)
bir rivayete göre bu çizgi çoook eski zmnlarda doğum haftasını belirlemek için kullanıyormuş..
çizgi kaç cm ise doğum haftan o kadarmış...test etmedim, ama mantıklı geldi bana:))
Yani tam bilmiyorum ama bitkiler boyalar saçta çok fazla tutulmadan yapılabilir diye duymuştum. Asıl problem şu açma işlemi varya o sorun.
Ama garanti altına alıp doğumdan sonra yaptırmak en güzeli bence.
Yormayın kafanızı güzel anneler :)
Bizim içimiz güzel :)
selamlar kızlar 3 gundur uğrayamadım topiğe azcık geçmişe gözattım
yarın kızımla randevum var 2.30da çok özledim onu 1 ay olduuuu:26:
sizler nasılsınız ağrı sızılar ne alemde , midem ıkı gundur acayıp yanmaya başladı çatı kemıklerımı hiç söylemıyım zaten sureklı ağrıyo oturdugum yerden kalkınca ıkı üç toplllayıp öle yuruyorum
kızım abla olucagını hissedıyo , kendı odasında kendı kendıne uyumaya başladı tabı başında oturup beklıyorum o ayrı ama bu bile süper
şimdi düşünuyorumda tam rahat etmiştim sar baştan
Aynen öyle bunlar ancak bundan anlar kızlarrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizlerede olmasın ben ne yapardımm öptümmmmm en koccamanından hepiciğinizi
benim kuzenim geçenlerde doğum yaptı, sezeryen oldu, doğumdan 2 gün önce gidip saçlarını boyattı, bende 40'ım çıkınca boyatmayı düşünüyorum,böle haziran başı gibi hem kilolarda biraz gitmiş olur yaza bakımlı fit girerim diye düşünüyorum.......yani bide emzirme bitcek diye bekleyemem, bişey olcağını sanmıyorum...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?