2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim kuzenim geçenlerde doğum yaptı, sezeryen oldu, doğumdan 2 gün önce gidip saçlarını boyattı, bende 40'ım çıkınca boyatmayı düşünüyorum,böle haziran başı gibi hem kilolarda biraz gitmiş olur yaza bakımlı fit girerim diye düşünüyorum.......yani bide emzirme bitcek diye bekleyemem, bişey olcağını sanmıyorum...................

doğuma yakın boyatanda var canım , çoğu arkdşım öle boyattı yengemin 20 gunu kaldı oda boyatıc ak bı hafta sonra
birşey olucagını sanmıyorum

ya kızlar benm dünden beri başım dönüyor
dün akşam yemek bile hazırlayamadım
resmen tabağa yemeği koyamadım eşimi
çağırmak zorunda kaldım geldi içeri yatırdı
tansiyonuma baktı biraz düşmüştü ama kalp atışlarım
126ydı biraz dinlendikten sonra 85e düştü şimdide
yine başım dönmeye başlıyor camdan dışarı bakamıyorum
düğme dikemeyen ben kızıma şapka örmeye çalışıyorum
örgü baş dönmesi yaparmı acaba bilemiyorum

göbek çizgisi haff bendede var açık kahve rengi
göğüslerimin altının çatladığını söylemiştim şimdi
oralara daha bir dikkatli krem sürüyorum sanki
pembelikler gitti eşimde belki çatlak değil onlar dedi

ben size asıl en önemli şeyi söylemeyi unutmuşum geçen hafta
doktora gittiğimde alttan muayene yapmıştı sonra ben göğüs
ucu kremi sordum ve göğsümn çatladığını söyledim oda evt
bende gördüm vajinanın orda var bi tane dedi şok oldum
eve gittiğimde gördüm gerçekten çatlamış oraya krem sürmem
imkansız demekki hiç kullanmasam ne olacaktı bilemiyorum
sizde bi kontrol edin

bnm saclarım belimde 10 senedr de hep boyuyodum beyaz teni olmanın avantajınıda kullanıp denemedigim renk kalmadı simdi tüp bebege basladıgımdan beri sacımn ne boyuna ne rengine dokundum sacımn kendi rengini unutmusum resmn neyseki belli olmuyo dibi yada bn boyayamıyacagımı biliyorum ya ondan gözüm takılmıyo yoksa 1 parmak cıksa onunda gördysem gece bile boyardım kestrme işinede neymiş cocugun ömrü kısalırmıs dogumdan sonra kestirrim o zamn dedim bu seferde sütün kesilir dediler bnm saclar nereye necek bilmiyom :1:

canım ben kestirdim hamileyken, çevremdeki bütün hamilelerde kestirdi nerdeyse, o batıl inanaç:49:

sevda hoşgeldin bebem......

benim kuzenim geçenlerde doğum yaptı, sezeryen oldu, doğumdan 2 gün önce gidip saçlarını boyattı, bende 40'ım çıkınca boyatmayı düşünüyorum,böle haziran başı gibi hem kilolarda biraz gitmiş olur yaza bakımlı fit girerim diye düşünüyorum.......yani bide emzirme bitcek diye bekleyemem, bişey olcağını sanmıyorum...................

ya ben saçımı 4-5 yıldır boyatmıyorum.....
şu anda kendi renginde....beyaz da yok saçımda..
ama bende doğumdan sonra boyatmayı çok düşünyorum....
sıkıntılı bir süreç geçirdik...ee lohusa dönemide allah kerim..
haziran sonu gibi iş başı yaparken yada haziran başında tatile çıkarken değişiklik olsun diye boyatmayı düşünüyorum... :21::21::21:

bizimde bir komşu var 3 yaşında kızı var dünya tatlısı
bazen kıskanıyo bazende seviyor
dün geldi karnımı okşuyo sıpa 'ablacım sen orda uyuyomusun' diyo
çıldırıyorum ya yiyesim geliyo kızı :1::1::1:
sana oje sürücem ben diyo :))

1 yaştan sonra çok sevımlı oluyolar yarım yarım konuşmalar felan benımkıde aklına estıkçe karnımı açıp öpüp öüpü duruyo bilinçsiz tabi:))

bnm saclarım belimde 10 senedr de hep boyuyodum beyaz teni olmanın avantajınıda kullanıp denemedigim renk kalmadı simdi tüp bebege basladıgımdan beri sacımn ne boyuna ne rengine dokundum sacımn kendi rengini unutmusum resmn neyseki belli olmuyo dibi yada bn boyayamıyacagımı biliyorum ya ondan gözüm takılmıyo yoksa 1 parmak cıksa onunda gördysem gece bile boyardım kestrme işinede neymiş cocugun ömrü kısalırmıs dogumdan sonra kestirrim o zamn dedim bu seferde sütün kesilir dediler bnm saclar nereye necek bilmiyom :1:

banada öle ddiler lohusa terını sılersın ısılık olmazsın felan dıyolardı kestırme dıye ne alaksı var arkdş dedim, kestırdım , amma pişman olmuştum bu sefer kestırmıcem uuzn saç daha rahat hemd edaha güzel gösterıyo ınsanı:)

sizde bi kontrol edin

neeeeeeeeeeee nasıl yaniiiii, orasıdamı çatlıyomuş:43:iyide ben orayı göremiyomki:50:

sizde bi kontrol edin

nasıl yani yaaa
tam olarak nerde
nereye bakmalıyız yaaa
hayal edemedim ben valla

benm hamile old görenler oh be seni bi kilolu gorcez demişlerdi bnde cok zor subat tatlndede gelmiycez nisanda doguyo temmuza kadarda bnde bişi kalmaz diyodum da simdi pehhh diyom sizede oluyomu bn kendimi arkadan cok kocaman hissediyorum sırtım fln cok genişledi sanki karın hadi normalde arkadanda bole kocamn olurum die hiç düsünmemiştim flimlerdeki gibi bi top karın diger yerler incecik :1: ayy bu gece yine gıcık bir geceydi uyanmak daha güzel valla saga yatıyorum sag bacagım agrıyo sola yatıyorum sol bacagım donmek zaten bi işkence zorla dönüyorm ssırt üstü yatıyorum bebek durmuyo esim gece elnini belime koydu yatrken bizimki tekmeleyip duruyo esimde elini cekti nie cektin dedim elimi istemiyo heralde dedi :) bnde sevndi gariban dokunuyon ona die az daha sevde uyusun dedim sanki karnıma degilde cok hassabişeye dokunuyo gibi dokunuyo anladımki esim ilgisizlkten degil korktugu için karnıma dokunmuyomus :52: bazen bn dokunyom bastrma cocuga diyo aklıllı sanki bnde annnesi degilim canınnı yakıcam zarar vercem kızlar sizin kocalar nasıl benmki acayip panik doguma gir diyom giremm bn bakamm diyo kalkarken belim agrıyo bazen biraz zor kalkıyom ne oldu hemn panik bişimi var agrın mı var fln gözü üstümde rahat hareket edemiyom bu simdi bole doguma yakın ah dedigimde hast götürür artık esyalarını hazırlamıs bak cüzdan telefon araba anahtarı hep burda duracak hemn alıp gideriz flnn:52:

sizde bi kontrol edin

:14::14::14::14::14::14::14:

sevda hoşgeldin bebem......

ya ben saçımı 4-5 yıldır boyatmıyorum.....
şu anda kendi renginde....beyaz da yok saçımda..
ama bende doğumdan sonra boyatmayı çok düşünyorum....
sıkıntılı bir süreç geçirdik...ee lohusa dönemide allah kerim..
haziran sonu gibi iş başı yaparken yada haziran başında tatile çıkarken değişiklik olsun diye boyatmayı düşünüyorum... :21::21::21:

evet evet boyat bak şimdi ben böle hayal kuruyom, saçlarımı boyatcam, alışverişe çıkıp kendime güzel güzel kıyafetler alcam,havalarda sıcak olcak ya oğlumu arabasına koyup şıkır şıkır gezmelere gitcem, karamana memleketime gitcem orda şıkır şıkır gezcem ayyyy çok heyecanlandım, işte sende öle yap mersine gitcen ya ohhhhh mis gibi gez orda kızınla :16::16::16:

canım ben kestirdim hamileyken, çevremdeki bütün hamilelerde kestirdi nerdeyse, o batıl inanaç:49:

bnde 2 kere kestirdim

neeeeeeeeeeee nasıl yaniiiii, orasıdamı çatlıyomuş:43:iyide ben orayı göremiyomki:50:

nasıl yani yaaa
tam olarak nerde
nereye bakmalıyız yaaa
hayal edemedim ben valla

evet bende şok oldum aynayla baktım
bacağın bitmiyle onun arasında
çamaşırın kenarının bittiği yer gibi düşünün

1 yaştan sonra çok sevımlı oluyolar yarım yarım konuşmalar felan benımkıde aklına estıkçe karnımı açıp öpüp öüpü duruyo bilinçsiz tabi:))

banada öle ddiler lohusa terını sılersın ısılık olmazsın felan dıyolardı kestırme dıye ne alaksı var arkdş dedim, kestırdım , amma pişman olmuştum bu sefer kestırmıcem uuzn saç daha rahat hemd edaha güzel gösterıyo ınsanı:)

bn zaten kenidimi hiç kısa saclı hatrlamıyorum annm bi kere 2 armak kesti ucundanda saatlerce aglamıstım bn modeli bozuldu model verdireyim dei kestrmeyi düsünüyodumda ondanda vazgectm bişi olur vicdan yaparım bn kendimi biliyom

benm hamile old görenler oh be seni bi kilolu gorcez demişlerdi bnde cok zor subat tatlndede gelmiycez nisanda doguyo temmuza kadarda bnde bişi kalmaz diyodum da simdi pehhh diyom sizede oluyomu bn kendimi arkadan cok kocaman hissediyorum sırtım fln cok genişledi sanki karın hadi normalde arkadanda bole kocamn olurum die hiç düsünmemiştim flimlerdeki gibi bi top karın diger yerler incecik :1: Ayy bu gece yine gıcık bir geceydi uyanmak daha güzel valla saga yatıyorum sag bacagım agrıyo sola yatıyorum sol bacagım donmek zaten bi işkence zorla dönüyorm ssırt üstü yatıyorum bebek durmuyo esim gece elnini belime koydu yatrken bizimki tekmeleyip duruyo esimde elini cekti nie cektin dedim elimi istemiyo heralde dedi :) bnde sevndi gariban dokunuyon ona die az daha sevde uyusun dedim sanki karnıma degilde cok hassabişeye dokunuyo gibi dokunuyo anladımki esim ilgisizlkten degil korktugu için karnıma dokunmuyomus :52: Bazen bn dokunyom bastrma cocuga diyo aklıllı sanki bnde annnesi degilim canınnı yakıcam zarar vercem kızlar sizin kocalar nasıl benmki acayip panik doguma gir diyom giremm bn bakamm diyo kalkarken belim agrıyo bazen biraz zor kalkıyom ne oldu hemn panik bişimi var agrın mı var fln gözü üstümde rahat hareket edemiyom bu simdi bole doguma yakın ah dedigimde hast götürür artık esyalarını hazırlamıs bak cüzdan telefon araba anahtarı hep burda duracak hemn alıp gideriz flnn:52:

benimkide gündüz falan arayıp soruyo tekme atıyomu diye.o elini koyunca hareketleri duruyo.iyi bir tekmesine denk gelemedi garibim. Doğuma girermisin diye sordum da normal olursa girmezmiş girse bile bakamazmış sezeryan olursada benim yanımda dururmuş sen zaten nerde durmayı düşünüyordun dedim bende..ama girebileceğini düşünmüyorum.gerçi bende istemem görmesin beni o halde :17:

evet bende şok oldum aynayla baktım
bacağın bitmiyle onun arasında
çamaşırın kenarının bittiği yer gibi düşünün

evet canım ben doğumdan sonra farkettım az var ama var pek bellı olmuyo şimdi zman geçınce uzrınden rengı felan değişiyo:)

Offffff bugün cuma olsun da eve gidelim yeter artııık...............

evet evet boyat bak şimdi ben böle hayal kuruyom, saçlarımı boyatcam, alışverişe çıkıp kendime güzel güzel kıyafetler alcam,havalarda sıcak olcak ya oğlumu arabasına koyup şıkır şıkır gezmelere gitcem, karamana memleketime gitcem orda şıkır şıkır gezcem ayyyy çok heyecanlandım, işte sende öle yap mersine gitcen ya ohhhhh mis gibi gez orda kızınla :16::16::16:
aynen :16::16::16::16::16:
benimkide gündüz falan arayıp soruyo tekme atıyomu diye.o elini koyunca hareketleri duruyo.iyi bir tekmesine denk gelemedi garibim. Doğuma girermisin diye sordum da normal olursa girmezmiş girse bile bakamazmış sezeryan olursada benim yanımda dururmuş sen zaten nerde durmayı düşünüyordun dedim bende..ama girebileceğini düşünmüyorum.gerçi bende istemem görmesin beni o halde :17:

ben normal doğumda istemiodum hiç ama...epidural sezeryan olcağı için gelcek eşim..
zaten kendisi benden meraklı:))) bebeğimiz ilk aynı anda görmek istiyoruz allah kısmet ederse:31::31:

evet canım ben doğumdan sonra farkettım az var ama var pek bellı olmuyo şimdi zman geçınce uzrınden rengı felan değişiyo:)

evet belli çok belli olmuyor
ama hiç bilmiyordum
neyse artık yapcak birşey yok
dr da öle dedi bütün herşeyi
anneler çekiyor... baya içli söyledi
kocasıda jinekolog adamda alışık old
için önemsemiyor herhalde

dr da degişecek ya bnm normal dogum fobim basladı yine dün bi dünya normal dogum hikayesi okudum birada ne zamn doguyo die ogrenmek icin sattlerce doguramayanlr var acaba batmana kendi dr ma mı gitsem dedim ona güveniyom nedense ... neyse 10 tane okudum belki ama bi taneside yazmıs suyum geldi gttim meger 6 cm acılma olmus 15 dk gecmedi dogurdum hiç agrım olmadı demiş bnm agrı esigimde yüksek ya anlamazda onun gibi olursam die yine pank bn yen dr buluyım a geldi muhabbetne sinir ya basta gidecegini dese ya evlenecegin belli püfff ... ayy bide norml dogumda acılma yeterli olmayınca makas atılarmıs o cok korkunk geldi bana yaa

aynen :16::16::16::16::16:

ben normal doğumda istemiodum hiç ama...epidural sezeryan olcağı için gelcek eşim..
zaten kendisi benden meraklı:))) bebeğimiz ilk aynı anda görmek istiyoruz allah kısmet ederse:31::31:

bnmkide gircek gerçi daha doktora
söylemedik ama bakalım belki kordonunu
bile babası keserr

bide enteresan seyler gliyo aklıma o kadar ıkınmaya gaz cıkmıyomu yada tuvaletn gelmiyomu ayy insan utanır ya onları düsünnce esim girmesin die bnde istiyom zatenn:44:

Back
X