Valla süpersin doğru görmüşsün canım şimdi baktım eşimin olduğu yerin adresine Mustafa Kemal Mahallesi, 2159. Sok. olarak geçiyor :) Arkadaşının ofisi orası. Sen o zaman şu meyvesuyucunun olduğu apartmandamısın? Adını unuttum bir meyvesuyu firması vardı orada.
evet canım aynen o binadayım elite naturel :)))
sende gelirsen buralara beklerim yanıma
hemen girişin üstü bizimki kocaman yazıyo firma adımız :))
Yeni mezun olduğumda Elite Naturele iş görüşmesine gelmiştim şartlarda anlaşamamıştık :) Sonra eşimin arkadaşının ofisine birkere gittim ozaman demiştim aaa ben burayı biliyorum yıllar önce iş görüşmesine geldim diye öyle aklımda kaldı orası demek sen de o binada çalışıyorsun. Valla Ankara ne kadar küçük tanımadığın eşimle karşılaştın bugün hala gülüyorum
Sen ne zaman doğum iznine ayrılacaksın? Gelecek olursam ona göre geleyim :) Oraya çok sık gelmiyorum ama bazen eşimle çıkınca o arkadaşına uğraması gerekiyo o zaman ben de sana uğrarım
13 şubat son gün evet.
ben dün akşam iş çıkışı 3 paket aldım ama herkes bebek bezi alıyordu.stoklarla sınırlı ise kalmayabilir.
nerden nereye işteee :))
cidden küçük ankara yaa bende gülüyorum halaa :))seni değilde eşini görmemde ilginç :)))
ben martın ortasına kadar buradayım canımm. bi aksilik çıkmazsa tabii. şuan öyle gözüküyor.. gelirsin göbecikleri tokuştururuz
Sen baya geç ayrılacaksın izne o zaman. Tamam canım buara pek evden çıkmıyorum ama çıkarsam ve o tarafa gelirsek mutlaka uğrarım.
evet 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum..
tamam canım beklerimmm
Sen doktora nereye gidiyodun canım doğum nerede olacak?
canım ben kontrollere fatih hastanesine gidiyorumm.
ama doğumu etlik zübeyde hanımda düşünüyorum..
sen nerede düşünüyosun
peki bu kampanya yenidoğan primalar için de var mı yoksa daha büyük boyları mı kapsıyor?
ben kendim örücem bebik şekerlerini çok şeker bi kız elbisesi şeklinde örülmüş bebek şekeri modeli buldum onu yapıcam güzel olursa. annemede dedim yardım edecek, ama önce bi denemek lazım nasıl olur dieee..
sende nette arat bi canım istersen değişik el yapımı bebek şekeri modelleri var keçeden yada el örgüsünden.. hatta ben bi ara sabun dağıtmayı planlamıştım peçete dekupaj tekniği die bişi var nette bulursun onu süsleyip falan dağırıtırm hemde heryer misss kokar demiştim ama şimdi el örgüsü yapıcam
Ben bu tavşanın mavisinden aldım. Şekerli almadım ben içine son hafta renkli aliminyum paketli çikolatalardan koyacağım. Bir de mıknatıs aldım tavşanın başının arkasına silikonla mıknatıs yapıştırıyorum ki herkes buzdolabına yapıştırıp saklayabilsin diye. Bir de nazar boncuklu isim kartı yaptırdım. Ona da "Biz artık 3'ü bir aradayız. Hoşgeldin .... " yazdırdım. Onu da yine silikonla sepetinin üstüne yapıştırıyorum. Farklı oldu bence.
TAVŞANLI HASIR SEPETLİ BEBEK ŞEKERİ 30AD. GittiGidiyor'da 51195151
amin cnm....içlerini yerleştirim en kısa sürede paylaşcam inş. fotolarıda:))yağmurun kısmetleri taşıyooo allah arttırsın canım....
odanızıda çok merak ettiiimmm resimlerini ne zaman ekleyeceksin?
bende hemencik odası hazır olsun istiyom ama sonra bizde gelip gidip zeynep uyudun mu zeynep napıyon vs vs gelip geçtikçe takılmadan geçemez hem mutlu olur hem hüzünlenirim 2 ay da öle gözümün önünde boş beşikle geçer mi diyommm. son zamanlar gelecek olması daha ii die avutuyom kendimi...
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh başka bişi istemiyorummm
çok zor bi konu bu...offff yaaa offfff bi bebek şekeri bulamıyorum,şöle değişik bişey olsun diyorum hepsi birbirinin aynısı
güle güle kullanın cnm..kısmtleriyle gelio minnoşlar...Herkes çok kıyafet alma çok hediye geliyor dedi ben de kimden gelecek diyordum gelse de doğduktan haftalar sonra gelir diyordum. Daha şimdiden bir arkadaşım izmirden eşofman takımı, alt değiştirme ve yelek getirdi, bir arkadaşım İngiltereden zıbın seti, tulum, patik ve çorap seti getirdi, eşimin bir arkadaşı da Fransadan bebek bakım çantası getirdi, yine eşimin bir arkadaşı Amerikadan zıbın seti ve tulum seti göndermiş, yengem de bebeğimin ilk günlüğü diye bebeğin ilk fotoğraflarını ve anılarını saklıyacağımız bir günlük göndermiş. Oğlumuz kısmetiyle geliyor inşallah
Daha birşey almıyorum dayanamadım hepsinin paketlerini de açtım birine hediye götürmeye de kıyamam gibi geldi :)
Bundan sonra bebek odası park yatağı küveti şampuanı falan onları alıcam başka da bişey yok artık online alışveriş sitelerine de bakmıyorum beğenirsem dayanamazsam diye
kızlr biraz moralim bozuk 2 gündür yanmam vardı ateş yapıyodu gittik idrar tahlili ve idrarkültürü istedi.tahlilde bol epitel 30 35 lökosit ve bakteri görüldü dr.um 3 gün sonra çıkacak olan idrar kültürü ve antibiyogram da istedi.yanlış antibiyotik tedavisi olmasın diye isteniyomuş üreme olup olmadığına bakılıyomuş bana 1 defalık monurol diye toz ilaç verdi.antibiyotiği 3 gün sonra yazcakmış bbeğe bi şey olur mu
Doğru hatırladım yazmıştın sen daha önce. Ben fırat ortaç'ın özel muayenehanesine gidiyorum. Doğumu da Güven'de yaptırıyormuş. Biryerde daha yaptırıyormuş ama onu haftaya gittiğimde sorucam. Ama büyük ihtimalle Güven hastanesinde yapacağım.
petuşşşş
mavilef devlet memurumuydu yok 2 gündür yoksam kar tatilimi yapıyo
peki sen de de yanma oluyomuydu enfeksiyon varken enfeksiyondan kasıklarım bile ağrıyo artık psikolojim bozuldu yaamin cnm....geçmiş olsun...bende enfeksiyon olmuştum 22. hafta gibi..ve antibiyotik kullandım bi hafta...bebeklerimiz allaha emanet
farkettim bende cnm..yok memur değilde..kısmen rahat bi kurumda çalışyodu...yöneticileri kesin gelme demiştir bu havada..yani öyle düşünüyorum:)) onun evde internette yok...telefonu var bendede kardan işe gelmiodur düşündüğümden aramadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?