2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet canım aynen o binadayım elite naturel :)))
sende gelirsen buralara beklerim yanıma
hemen girişin üstü bizimki kocaman yazıyo firma adımız :))

evet canım aynen o binadayım elite naturel :)))
sende gelirsen buralara beklerim yanıma
hemen girişin üstü bizimki kocaman yazıyo firma adımız :))

Yeni mezun olduğumda Elite Naturele iş görüşmesine gelmiştim şartlarda anlaşamamıştık :) Sonra eşimin arkadaşının ofisine birkere gittim ozaman demiştim aaa ben burayı biliyorum yıllar önce iş görüşmesine geldim diye öyle aklımda kaldı orası demek sen de o binada çalışıyorsun. Valla Ankara ne kadar küçük tanımadığın eşimle karşılaştın bugün hala gülüyorum
Sen ne zaman doğum iznine ayrılacaksın? Gelecek olursam ona göre geleyim :) Oraya çok sık gelmiyorum ama bazen eşimle çıkınca o arkadaşına uğraması gerekiyo o zaman ben de sana uğrarım

nerden nereye işteee :))
cidden küçük ankara yaa bende gülüyorum halaa :))seni değilde eşini görmemde ilginç :)))
ben martın ortasına kadar buradayım canımm. bi aksilik çıkmazsa tabii. şuan öyle gözüküyor.. gelirsin göbecikleri tokuştururuz

13 şubat son gün evet.
ben dün akşam iş çıkışı 3 paket aldım ama herkes bebek bezi alıyordu.stoklarla sınırlı ise kalmayabilir.

peki bu kampanya yenidoğan primalar için de var mı yoksa daha büyük boyları mı kapsıyor?

Sen baya geç ayrılacaksın izne o zaman. Tamam canım buara pek evden çıkmıyorum ama çıkarsam ve o tarafa gelirsek mutlaka uğrarım.

kızlr biraz moralim bozuk 2 gündür yanmam vardı ateş yapıyodu gittik idrar tahlili ve idrarkültürü istedi.tahlilde bol epitel 30 35 lökosit ve bakteri görüldü dr.um 3 gün sonra çıkacak olan idrar kültürü ve antibiyogram da istedi.yanlış antibiyotik tedavisi olmasın diye isteniyomuş üreme olup olmadığına bakılıyomuş bana 1 defalık monurol diye toz ilaç verdi.antibiyotiği 3 gün sonra yazcakmış bbeğe bi şey olur mu

canım ben kontrollere fatih hastanesine gidiyorumm.
ama doğumu etlik zübeyde hanımda düşünüyorum..
sen nerede düşünüyosun

Doğru hatırladım yazmıştın sen daha önce. Ben fırat ortaç'ın özel muayenehanesine gidiyorum. Doğumu da Güven'de yaptırıyormuş. Biryerde daha yaptırıyormuş ama onu haftaya gittiğimde sorucam. Ama büyük ihtimalle Güven hastanesinde yapacağım.

canım benim hiç el becerim yoktur onun için hazır bişeyler almam lazım

çok güzelmiş canım, ohhh sen rahatlamışsın darısı başıma bide ben hazırlayıp rahatlasaydım

amin cnm....içlerini yerleştirim en kısa sürede paylaşcam inş. fotolarıda:))
offff yaaa offfff bi bebek şekeri bulamıyorum,şöle değişik bişey olsun diyorum hepsi birbirinin aynısı
çok zor bi konu bu...
güle güle kullanın cnm..kısmtleriyle gelio minnoşlar...

cnm geçmiş olsun...bende enfeksiyon olmuştum 22. hafta gibi..ve antibiyotik kullandım bi hafta...bebeklerimiz allaha emanet

güven hastaneside çok güzel bi hastane..
inşallah sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip eder Allah hepimizee

petuşşşş
mavilef devlet memurumuydu yok 2 gündür yoksam kar tatilimi yapıyo

farkettim bende cnm..yok memur değilde..kısmen rahat bi kurumda çalışyodu...yöneticileri kesin gelme demiştir bu havada..yani öyle düşünüyorum:)) onun evde internette yok...telefonu var bendede kardan işe gelmiodur düşündüğümden aramadım hiç

amin cnm....geçmiş olsun...bende enfeksiyon olmuştum 22. hafta gibi..ve antibiyotik kullandım bi hafta...bebeklerimiz allaha emanet
peki sen de de yanma oluyomuydu enfeksiyon varken enfeksiyondan kasıklarım bile ağrıyo artık psikolojim bozuldu ya
enfeksiyon tekrarladı mı daha sonrasında

hımmmm öyledir o zaman yani inşallah öyledir..kötü bişey olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…