2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
peki sen de de yanma oluyomuydu enfeksiyon varken enfeksiyondan kasıklarım bile ağrıyo artık psikolojim bozuldu ya
enfeksiyon tekrarladı mı daha sonrasında

canım ben 2 ay çektim o enfeksiyondan 2 ay ilaç kullandım,ancak geçti, benim sana 2 tavsiyem var bol su iç birde pamuklu kumaşlardan kendine bez hazırla onu kaynat ütüle koy,hem sıcak tutuyo, hem hijyen oluyo, bana annem yaptı şimdi onları kullanıyorum çok rahatladım

peki sen de de yanma oluyomuydu enfeksiyon varken enfeksiyondan kasıklarım bile ağrıyo artık psikolojim bozuldu ya
enfeksiyon tekrarladı mı daha sonrasında

canım yanma olmuodu bende ama yürüyemiyodum nerdeyse kasık ağrısından..
tuvalete oturunca kasıklarımın agrısından kalkamıodum..
bakan dr antibiyotik kullanman egerkir yoksa daha büyük risklere neden olabilir dedi(erken doğum, düşük vs.) bende korktum hemen aldım antibiyotiği..
5 gün kullandım...çok şükür o zmndan buyana omadı yeniden..

sağol canım annem yanımda kalıyo söliyim de hazırlasın kasık ağrım oluyo enfeksiyondan zor yürüyom şimdi monurol diye 1 kerelik toz ilaç içicem 3 gün sonra antibiyotik yazacak idrar kültürüne göre inşallah geçer bebklerimiz etkilenmesin de

selam kızlar geçenlerde paylaşmıştı arkadaşlardan biri ama ben geçmişe baktım bulamadım. çalışabilir raporunu 31+.. günlerde mi alıyoruz yoksa 32+.. günlerde mi?

inşallah benim de geçer 3 gün şimdi bi şey kullanamıcam kendi dr.um kültür istedi o da 3 gün sonra çıkıyo sonucu 3 günde bi şey olmaz inşallah

pamuklu kumaş ne olabilir mesela atletleri kesip kesip kaynatsam olur mu atlet ya da pijama altı anlamıyorum ki tam pamuklu mu değil mi nasıl anlarız

kızlar merhabalar.
Bebeğimi karyolası 180x180 özel bir ölçü ona uygun yatak arıyorum ama maalesef henüz bulamadım.
Bu ölçülerde yatak satan bir marka biliyor musunuz?

kızlar merhabalar.
Bebeğimi karyolası 180x180 özel bir ölçü ona uygun yatak arıyorum ama maalesef henüz bulamadım.
Bu ölçülerde yatak satan bir marka biliyor musunuz?

ay pardon yanlış ölçü vermişim 80x180 ölüçülerinde hangi yatağı almamı tavisye edersiniz marka falan bildirirseniz memnun olurum.
Benim bebiş de 10 hafta sonra geliyor:)

uyku güzel şey nefrazen
???

bu saat oldu anca yazmaya vakit buldum, yağmur'un cicileri hayırlı olsun ohhh misss
sabah beri elektrik kesik ben de fırsattan istifade başladım çantamı hazırlamaya, sanki tek benim eşyalar bile sığmayacak ama bakalım

şimdi sana ne kadar dertlenme desem de dertleneceğini biliyorum bu yüzden inş sağlıkla kucağına aldığın günler güzelce gelir de kendin haırlar gülümsersin bu haline

offff yaaa offfff bi bebek şekeri bulamıyorum,şöle değişik bişey olsun diyorum hepsi birbirinin aynısı
! ✿ Tiryaki Hobi ✿ !: bebek şekeri
burdaki keçelere bayıldım, kundaklı bebekleri evde kendim yapacağım inş...

hayırlı olsun tabişler çok cici

ben 2 kere antibiotik kullandım bu enfreksiyon zımbırtısı yüzünden, şimdi çok dikkat ediyorum. günlük pedi bıraktım bi süre pamuklu kumaş kullandım, sonra uğraşamadım yıkamakla filan. bebeğim için aldığım uni baby ıslak mendilleri ikiye böldüm kaloriferde kuruttum peçeteye sararak kullandım. peçete o ıslaklıkla başa çıkamıyo parçalanıyodu. şimdi ıslaklık azaldığı için yine peçeteye geçtim. ama en önemli tavsiyem tuvaletten çıkarken temizliği su şişesi yardımıyla sıcak su ile yapmak. son 10 haftadır kukukm soğuk su yüzü görmedi

nerde herkes yaaaaaaaa çok sıkıcı, herkes tatilmi yapıyo ne
hiç keyfi yok bugünün...poffffffffffffffffffffffffffffff
ay pardon yanlış ölçü vermişim 80x180 ölüçülerinde hangi yatağı almamı tavisye edersiniz marka falan bildirirseniz memnun olurum.
Benim bebiş de 10 hafta sonra geliyor:)

ayy diorum maşallah bebekteki keyife:))bizim eşimle yatağımızdan büyük:))
cnm hiç bu ölçüyü duymadım ama yaptırılabilio ölçüye göre yatak..bi yataşla, idaşla vs. görüş istersen..

ben onu yazdığımda gece burda sen ve ben kalmıştık sadece. benim onu yazdığım esnada sen offline olunca pek bi manasız durdu farkettim

slm gızlar napaysınız bakem karda kışda ya evde mahsur kaldık kızlarla hiç bir yere çıkamıyoz kaç gündür off canım sıklıldı yaw

31+ larda alınıyor cnm...

slm arkadaşlar ya rapor 32 bitince alınmıyormu sanki dr.um o şekilde aradı da söyledi bana..
benim doğum 14. nisanda görünüyor şuanda 29+6 görünüyorum dr'um 20 şubatta git dedi..ozaman geç kalmış olmıyım..bana da yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…