kızlar papatya çayı içilir mi hazır poşet çaylar var ya işyerinde ondan var bi zararı olur mu bilen var mı?
kızlar papatya çayı içilir mi hazır poşet çaylar var ya işyerinde ondan var bi zararı olur mu bilen var mı?
benimkide yardım eder ama ben söylerim o yapar evde şuan tadilat var eşim izinde arıyor beni şu nasıl yapılcak diye bende anlatıyorum ona geliyorum eve mis ama genede karışanda iyi niyatinden karışıyor canım dediğin gibi yardım etmek için
genellemelere bayıldım...
bende şanslı gruptayım sanırım. benim herifte hiç bişiye karışmaz.. masanın üstüne bardak olur mesela ben almazsam günlerce orada kalır..
banka dekontlarını getirir bişiye bakmak için.. ben kaldırmazsam oda günlerce kalır salonun ortasında
benim tek çekindiğim. şimdi bebek doğduktan sonra acaba karışırmı herşeye kaynana gibi çok bilmişlik yaparmı tepemdeşu şöyle bu böyle olacak diye
ama petuş seninkinin herşeye karışacağı kesin duruyo
petuşum senin herifle benim herifin huyları birbirne acaip benziyomutfaktada çok karışır o yemek düdüklüde pişer gülüm onun düdüğünü indir canım o ocak süngerin yeşil tarafıyla silinmez çizilir vee bide bulaşık makinası çamaşır makinası takıntısı var benim herifin..çok fazla bulaşık çamaşır doldurulmıcakmış iyi yıkanmazmış deli ediyo beni yaa deterjana sen veriyon valla parayı umrumda değil diyom bende
kuzum eğer üni.de öğrendiyken evde kaldılarsa ve tabi içlerinden gelen bi temizlik huyları varsa genelde böle oluyolar ben anladım..benimkinin öğrenci evide mis gibi olurdu giderdim hatta benim öğrencdi evimden bile temiz olurdu yeri geliralışkanlık ordan geliyo yani ..
günaydın cnmmm
evet datlım değerini bil.....çünkü benimki karıştıkta çok caice fantaziler edinmeye başladım ben...boynunu koparmak gözünü yemek gibi:)))
ahh ne güzel...ben söylerim o yapar
bizim ikimizinde her konuda fikri var çok şükür..oda bana kızar tadilatta falan karışma die...mobilyacı mobilyayı getirmedi ben adamla sokak ortasında kavga ederim, işte tek kanca değil 3 kancayla olur derim, bende fena değilimdir yani
aman yapram ara ara hatırlat ben yazarım onun bu genellemelerini sana:)))
genellemelere bayıldım...
bende şanslı gruptayım sanırım. benim herifte hiç bişiye karışmaz.. masanın üstüne bardak olur mesela ben almazsam günlerce orada kalır..
banka dekontlarını getirir bişiye bakmak için.. ben kaldırmazsam oda günlerce kalır salonun ortasında
benim tek çekindiğim. şimdi bebek doğduktan sonra acaba karışırmı herşeye kaynana gibi çok bilmişlik yaparmı tepemdeşu şöyle bu böyle olacak diye
ama petuş seninkinin herşeye karışacağı kesin duruyo
ayyy çok güldümerkeğin titizide valla bazen çekilmiyo beee..seninki ufak ayrıntılarada karışanlardan ben olsam bende sigaraya dayardım kendimi sanırım benimki böle daha genel şeylere karışıyo..
aynen yaa kayınvaldem de der '' ya öğrenciyken eve gelirdi ona gereksiz görünen bütün şeyleri çöpe atardı oysaki o benim işime yarıcak bişi olur ararım bakarım yok'' derdi..ama kardeşleride bi okadar zıt..annesi görümcem falanda titiz değil böle haa..hiç hemde..bu kime çekmiş bilmem
canım ben hiç içmedim ama bir zararı yok diye duydum ...hatta rahatlatıyomuş baya..
evet evet iyi niyetlerinden bide yaa başından nasıl alıştılarsa öle gidiyo..dediğim gibi benim eşimin üni. yaşamıda böleydi Allahtan ev arkadaşıda bunun gibiydi..ama ailede bunu gibi titizi yokkime çektiği şaibeli
ayy işte varya ortasını tuttrmak lazım yaa..çok dağınıkta olmıcak çok karışmıcakta..benimki aldığı şeyi yerine koyar saolsun öle dağınık değildir..şimdi mesela ben eğilmiyim diye bulaşık makinasında temiz bulaşıkları o yerleştiriyovalla işimede geliyo çünkü hiç sevmem temiz bulaşıkları yerleştirmeyi bi tek üstünden çıkanları katlamaz onuda yapmasın artık derim gözüme batmaz yani
temizliğimide o yapıyo ayy çok komik oluyo yaa temzilik yaparken yanaklarını sıkasım geliyo böle kendini nasıl veriyo işe bi görseniz..ölürsünüz gülmekten..tosbaaam benim yaa..herşeye rağmen seviliyolar işte keratalarr...
çocuk oluncada bazı şeylere karışacağını düşünüyorum şahsen
%1000 yani...biz bide bişileri kurcalamayı çok severiz..
efendim bi saat bozuksa ya o ya ben mutlaka onu bi açar içine bakarız, kumanda ona keza..
şimdi düşünsene eve yeni bişi gelcek...anammmm..hemde kıpırdıo...
bi eşim bi ben onu yatak odasına çekip çekip kapıyı kitleyip bakcaz, inceliycez bu ne die...adım gibi eminim:)))
banyo yaptırılırken sen yaptırcan ben yaptırcam...şimdi düşünyom..o benden 1 saat önce gidio kesin yaptırır ben gitmeden...
off offf arkası yrn yani, takipte kal bebem:))
sigarayıda öyle salonda falan içmek aman ha.....camın önünde aşağı sarkarak içemem gerenkk..kendisi içmio ya:))
ya aynen kaynım var bi yumurta kıramaz, önüne yemek koymazsan günlerce aç olduğu aklına gelmez...k. validem dio zaten birinden birinde bi hata var ama çözemedim die:))
efendim bi saat bozuksa ya o ya ben mutlaka onu bi açar içine bakarız, kumanda ona keza..
bi eşim bi ben onu yatak odasına çekip çekip kapıyı kitleyip bakcaz, inceliycez bu ne die...adım gibi eminim:)))
banyo yaptırılırken sen yaptırcan ben yaptırcam...şimdi düşünyom..o benden 1 saat önce gidio kesin yaptırır ben gitmeden...
sigarayıda öyle salonda falan içmek aman ha.....camın önünde aşağı sarkarak içemem gerenkk..kendisi içmio ya:))
ya aynen kaynım var bi yumurta kıramaz, önüne yemek koymazsan günlerce aç olduğu aklına gelmez...k. validem dio zaten birinden birinde bi hata var ama çözemedim die:))
ayyyy seviliyo valla keretalarrr
imalat hatası heralde bizimkilerr
ay hemide nasıl yaa
benim herifimin dün akşam doğumgünüydü güzel yemekler yaptım pasta yaptım..masayı bi güzel hazırladım..sonracığıma beratımın ağzından bi mektup yazdım emme gözleri sulandı okurken yaa...normalde odundur öle çok süprizdi romantiklikti falan bilmez benim kociş..benide 9 yıl böle olunca kendine benzetti genede ufaktan kalmış içimde sanırım şaşırdı herifimbide üstünde sıcak su koynca resmimiz çıkan kupa yaptırmıştım yemekten sonrada çayını onla götürdüm..ya sen bunları ne ara yaptın diyo ayarlı elleme dedim
canım annemin kızıyım işte napim..genç kalmak için mecbur, yoksa ömrünü yer adamın böylesi:)))petuşum işin zor tatlım senin ben iş yapmışım yapmamışım yemek var yok Allahım nazar değmesin çok rahat şimdi cumartesi öğleye kadar çalışıyorum ozancım hadi evi süpürelim diyorum tamam diyor başlıyor bide ban sormadan hiç bişey almaz evlenmeden önce bi halı aldı hala çenesini yapıyorum ders oldu herifime ama eşin konuşurken sigara muhabbetine bittim
ayyy çok tatlısınız yaaa
kapıyı kilitleyip inceliyceksiniz heee
yirim kıs senii
takipteyimm petuşummmm sizi
imalat hatası heralde bizimkilerr
ay hemide nasıl yaa
benim herifimin dün akşam doğumgünüydü güzel yemekler yaptım pasta yaptım..masayı bi güzel hazırladım..sonracığıma beratımın ağzından bi mektup yazdım emme gözleri sulandı okurken yaa...normalde odundur öle çok süprizdi romantiklikti falan bilmez benim kociş..benide 9 yıl böle olunca kendine benzetti genede ufaktan kalmış içimde sanırım şaşırdı herifimbide üstünde sıcak su koynca resmimiz çıkan kupa yaptırmıştım yemekten sonrada çayını onla götürdüm..ya sen bunları ne ara yaptın diyo ayarlı elleme dedim
aynen canım benimki de üniversitede annesinin yanındaydı..anasıda saolsun hiç bi halt yapmayı öğretmemiş..hiç bişeye karışmaz..ama yardımı da pek olmaz yardım etmek istese daa beter oluyo her yer..karışanda zormuş gerçekten ama biraz bileydi iiidi..Allahım ben ne kadar rahatmışımda haberim yokmuş ne temizliğime ne yemeğime asla karışmaz hatta hiç bişeye karışmaz ben sorarım sen bildiğin gibi yap der şükürler olsun Allahım karışanla uğraşmakda zor anlaşılanama sanırım benim bu şansın kayınvalidemden geliyor oda rahattır adam alışkın o yüzden bide öğrenci evinde kalmadı tabi izmirde ailesinin yanında okudu
kızlar selammm sonunda izmirde de KARR...
hemde dağlardan uçuşan değil..baya baya yağıyoo kemalpaşa bembeyaz..iş çıkışı eve nasıl gidicez bilmiyorumm..ya işin kötüsü hep yeni aldığım kalın çizmelerimden giyerdim sabah aman nede olsa izmire bişi yağmıyo diye süslü, süet ince çizmelerimi giydim...
ya bugün daha kızımın hareketini hissedemedim yaa hareket ederken hissetmiyorum zaten bugün de çok oturmamıştımmm..şimdi oturuoom şimdi de o uyuyo herhalde inşallah..sizde de uzun süre hissetmediğiniz oluyor mu? (bugün 30+0'ız)
kızlar selammm sonunda izmirde de KARR...
hemde dağlardan uçuşan değil..baya baya yağıyoo kemalpaşa bembeyaz..iş çıkışı eve nasıl gidicez bilmiyorumm..ya işin kötüsü hep yeni aldığım kalın çizmelerimden giyerdim sabah aman nede olsa izmire bişi yağmıyo diye süslü, süet ince çizmelerimi giydim...
ya bugün daha kızımın hareketini hissedemedim yaa hareket ederken hissetmiyorum zaten bugün de çok oturmamıştımmm..şimdi oturuoom şimdi de o uyuyo herhalde inşallah..sizde de uzun süre hissetmediğiniz oluyor mu? (bugün 30+0'ız)
bende onu soracaktım. tee dün akşam aklıma geldin acaba naptı nihan dedim....
ooo mektup işi süper olmuş bence yaa.iyi fikir..ben yazmaya kalksam hiç beceremem öyle şeyler. güzel bi gece geçirmişsinizz ne güzell.. nazar değmesin tatlımmmm
canım geçen gün bende sırf bu yüzden doktora gittik eşimle apar topar evelsi akşamdan beri hareketlerini hissetmemiştim..doktor ultrasonda baktı hareketli ama daha hareketlenmesi e benim hissetmem için şekerli su verdi serumla 3 sat serumda yattım ve bebeğim hareketlenmeye başladı..sonra doktor dediki çok yorulduysan hep ayaktysan ve hatta başın ağrıyosa hafif grip geçiriyosan bile bebekler anlar hareketleri yavaşlayabilir dedi..endişelenme böle durumlarda dedi..bide strese çok bağlıymış direk etkileniyolarmış..bende hareket etmiyo diye baya bi ağladım tedirgin olduydum..etkilenmiş bebeğim..sende ayaktaydım hep diyosun biraz dinlen bak nasıl başlıcak bebiş hareketlenmeye
ya bende hiç beceremem yani iyce transa geçmem lazımvakti zamanında çok iyi beceriridim emme körle yatan şaşı kalkar hesabı bende eşime benzedim bu konuda
dün baya bi yoğunlaştım bide azimliydim bugün eşime süpriz yapcam şaşırtcam onu didim..öle olunca çıktı bişiler..mektubu buzdolabının üstüne tutturdum..dolabı bişey almak için açtığında gördü mektubu bu ne dedi bak bakalım neymiş dedim..aldı okudu hemen gözleri yaşardı sonra beni öptü öptü kokladı..gecede yatarken '' benim bebişlerim banada süpriz hazırlarmış diyip diyip uyudu
ne güzelllllllllllllll
bari bende sefkililer gününe böyle bişiler hazırlıyımm
ebet ebet güzel fikir bencede hazırla çok mutlu oluyo sıpalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?