2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar papatya çayı içilir mi hazır poşet çaylar var ya işyerinde ondan var bi zararı olur mu bilen var mı?

canım ben hiç içmedim ama bir zararı yok diye duydum ...hatta rahatlatıyomuş baya..

evet evet iyi niyetlerinden bide yaa başından nasıl alıştılarsa öle gidiyo..dediğim gibi benim eşimin üni. yaşamıda böleydi Allahtan ev arkadaşıda bunun gibiydi..ama ailede bunu gibi titizi yok kime çektiği şaibeli

ayy işte varya ortasını tuttrmak lazım yaa..çok dağınıkta olmıcak çok karışmıcakta..benimki aldığı şeyi yerine koyar saolsun öle dağınık değildir..şimdi mesela ben eğilmiyim diye bulaşık makinasında temiz bulaşıkları o yerleştiriyo valla işimede geliyo çünkü hiç sevmem temiz bulaşıkları yerleştirmeyi bi tek üstünden çıkanları katlamaz onuda yapmasın artık derim gözüme batmaz yani
temizliğimide o yapıyo ayy çok komik oluyo yaa temzilik yaparken yanaklarını sıkasım geliyo böle kendini nasıl veriyo işe bi görseniz..ölürsünüz gülmekten..tosbaaam benim yaa..herşeye rağmen seviliyolar işte keratalarr...
çocuk oluncada bazı şeylere karışacağını düşünüyorum şahsen

öğrenci evi olayına katılıyorum.benim eşimde güzel iş yapar..ama canı isteyince tabi...
öğrenci evini ben bilmiyorum ama k.validem öve öve bitiremiyor.yemekleri falanda güzel yapar.ama allah için karışmaz banada.ben yardım isteyince yardım eder sadece.birde tadilat işlerini falan iyi becerir.ben hiç anlamam mesela kalkar kendi söker takar ayarlar.bebek odası için bir ölçü almış milim milim ölçmüş odayı.ikeaya gittik listesini bir çıkardı şu duvara şu olur buraya bu olur diye şaştım kaldım valla erkekde biraz birşeyden anlayacak ama.benim babam hiçbir işden anlamaz.ne yemek ne temizlik ne tadilat işi falan.evde çok çekerdik biz babamdan.annem uğraşırdı hep.bilmeyen insanla uğraşmak daha zor kızlar kıymetlerini bilin eşlerinizin.

petuşum işin zor tatlım senin ben iş yapmışım yapmamışım yemek var yok Allahım nazar değmesin çok rahat şimdi cumartesi öğleye kadar çalışıyorum ozancım hadi evi süpürelim diyorum tamam diyor başlıyor bide ban sormadan hiç bişey almaz evlenmeden önce bi halı aldı hala çenesini yapıyorum ders oldu herifime ama eşin konuşurken sigara muhabbetine bittim

aman yapram ara ara hatırlat ben yazarım onun bu genellemelerini sana:)))
%1000 yani...biz bide bişileri kurcalamayı çok severiz..
efendim bi saat bozuksa ya o ya ben mutlaka onu bi açar içine bakarız, kumanda ona keza..
şimdi düşünsene eve yeni bişi gelcek...anammmm..hemde kıpırdıo...
bi eşim bi ben onu yatak odasına çekip çekip kapıyı kitleyip bakcaz, inceliycez bu ne die...adım gibi eminim:)))
banyo yaptırılırken sen yaptırcan ben yaptırcam...şimdi düşünyom..o benden 1 saat önce gidio kesin yaptırır ben gitmeden...
off offf arkası yrn yani, takipte kal bebem:))

sigarayıda öyle salonda falan içmek aman ha.....camın önünde aşağı sarkarak içemem gerenkk..kendisi içmio ya:))
ya aynen kaynım var bi yumurta kıramaz, önüne yemek koymazsan günlerce aç olduğu aklına gelmez...k. validem dio zaten birinden birinde bi hata var ama çözemedim die:))

ayyyy seviliyo valla keretalarrr

ayyy çok tatlısınız yaaa
kapıyı kilitleyip inceliyceksiniz heee
yirim kıs senii
takipteyimm petuşummmm sizi

imalat hatası heralde bizimkilerr

ayyyy seviliyo valla keretalarrr

ay hemide nasıl yaa
benim herifimin dün akşam doğumgünüydü güzel yemekler yaptım pasta yaptım..masayı bi güzel hazırladım..sonracığıma beratımın ağzından bi mektup yazdım emme gözleri sulandı okurken yaa...normalde odundur öle çok süprizdi romantiklikti falan bilmez benim kociş..benide 9 yıl böle olunca kendine benzetti genede ufaktan kalmış içimde sanırım şaşırdı herifim bide üstünde sıcak su koynca resmimiz çıkan kupa yaptırmıştım yemekten sonrada çayını onla götürdüm..ya sen bunları ne ara yaptın diyo ayarlı elleme dedim

kızlar selammm sonunda izmirde de KARR...
hemde dağlardan uçuşan değil..baya baya yağıyoo kemalpaşa bembeyaz..iş çıkışı eve nasıl gidicez bilmiyorumm..ya işin kötüsü hep yeni aldığım kalın çizmelerimden giyerdim sabah aman nede olsa izmire bişi yağmıyo diye süslü, süet ince çizmelerimi giydim...
ya bugün daha kızımın hareketini hissedemedim yaa hareket ederken hissetmiyorum zaten bugün de çok oturmamıştımmm..şimdi oturuoom şimdi de o uyuyo herhalde inşallah..sizde de uzun süre hissetmediğiniz oluyor mu? (bugün 30+0'ız)

bende onu soracaktım. tee dün akşam aklıma geldin acaba naptı nihan dedim....
ooo mektup işi süper olmuş bence yaa.iyi fikir..ben yazmaya kalksam hiç beceremem öyle şeyler. güzel bi gece geçirmişsinizz ne güzell.. nazar değmesin tatlımmmm

kaynanan öz eleştiriyi seviyo demek ki

canım annemin kızıyım işte napim..genç kalmak için mecbur, yoksa ömrünü yer adamın böylesi:)))
annemde babam bağırır kızar falan o arada bulmaca çözer
ayyy çok tatlısınız yaaa
kapıyı kilitleyip inceliyceksiniz heee
yirim kıs senii
takipteyimm petuşummmm sizi

ayy sorcam bak fırsat olmadı...çok sevindim güzel bi akşam olmasın..maşallah cnm
pastanın tadı nasıldı beğendinizmi?

aynen canım benimki de üniversitede annesinin yanındaydı..anasıda saolsun hiç bi halt yapmayı öğretmemiş..hiç bişeye karışmaz..ama yardımı da pek olmaz yardım etmek istese daa beter oluyo her yer..karışanda zormuş gerçekten ama biraz bileydi iiidi..

günaydın tatlım valla sanah kar görünce bende sapıttım en son 10 sene önce yağmıştı izmire dün ben de çok yoruldum yatana kadar hissetmedim hatta yatarken süt içtim ona bile tepki vermedi gece tuvalete kalktım o zaman kızım kıpırdandı biraz oluyor öyle canım içini ferah tut bu arada benimde bugün 28+0

canım geçen gün bende sırf bu yüzden doktora gittik eşimle apar topar evelsi akşamdan beri hareketlerini hissetmemiştim..doktor ultrasonda baktı hareketli ama daha hareketlenmesi e benim hissetmem için şekerli su verdi serumla 3 sat serumda yattım ve bebeğim hareketlenmeye başladı..sonra doktor dediki çok yorulduysan hep ayaktysan ve hatta başın ağrıyosa hafif grip geçiriyosan bile bebekler anlar hareketleri yavaşlayabilir dedi..endişelenme böle durumlarda dedi..bide strese çok bağlıymış direk etkileniyolarmış..bende hareket etmiyo diye baya bi ağladım tedirgin olduydum..etkilenmiş bebeğim..sende ayaktaydım hep diyosun biraz dinlen bak nasıl başlıcak bebiş hareketlenmeye

ya bende hiç beceremem yani iyce transa geçmem lazım vakti zamanında çok iyi beceriridim emme körle yatan şaşı kalkar hesabı bende eşime benzedim bu konuda
dün baya bi yoğunlaştım bide azimliydim bugün eşime süpriz yapcam şaşırtcam onu didim..öle olunca çıktı bişiler..mektubu buzdolabının üstüne tutturdum..dolabı bişey almak için açtığında gördü mektubu bu ne dedi bak bakalım neymiş dedim..aldı okudu hemen gözleri yaşardı sonra beni öptü öptü kokladı..gecede yatarken '' benim bebişlerim banada süpriz hazırlarmış diyip diyip uyudu

ne güzelllllllllllllll

bari bende sefkililer gününe böyle bişiler hazırlıyımm

yaaa meyvem bitmiş evde yaa
pazar kuruldu ama eve çok uzak dışarsı kar kış kocam evden çıkartmıyo buralarda yakında manav yokk ühühühühü
meyve istiyorummmmm ben yaaaa

günaydın kızlarrrKAR yağıyoooo gene burayaaa.yarın izmir'e alışverişe gitcektik,böyle yağarsa gidemeyizzzzzağlamak istiyorummm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…