cnm sende mi dış gebelik geçirdin ben de geçirdim.geçmiş olsun..komple açtılar mı seninde.ama karnımın altını göremediğim için çatlak oldumu görmüyorum ya birde oralar tam çamaşırın, pantolnun seviyesinde olduğu için kremlenirken, yağlanırken orayı utuyorum ya da iyi süremiyorum...buarda doğumu nasıl düşünüyorsun?
benim eşimde oğlak kızımda ya koç olcak ya boğa bende ikizler şenlik olcak evde bizimde
kullan tatlım hamileliği bidaha bakalım görecez mi bu günleri
o 3 delik açılıp 3 kanca takılmadan seninkinin hiç gideri yokkkbenimki buara pek anlayışlı, ama dün dedi ki bana : ŞU ÇOCUK ÇIKSA Bİ SENİN İÇİNDEN RAHATLICAM ,sonra da güldü.çok kızdımmm NEDEN dedimm hemen!!!! seni acık stres yapıyo ondan dedi.kıvırdı korkudan ama olsun
bencedebende balık hemde tam bir balık yani, ama oğlak burcuyla anlaşmak zor dimi, benim annem , abim ve eşim oğlak çok zor oluyolar,hele o inat halleri yokmu neyse Allahtan oğlum oğlak olmuyo
hahahahah senin eşde uşaklımı tatlım bak benim ki uşaklı kıvırma konusunda çok iyidir
Perdeleri açıp kara karşı bi bardak nescafe ve sigara olsa
of of...
yok petuşum be normalde böle değilimdir, ağzına bakarım eşimin, ammaaaaaaaaaa şimdi azcık kullanalım şu hamilelik durumunu yani en fazla 2 kere sürcez bu saltanatı ondan yani yoksa ,eşim oğlak burcudur ve dediğim dediktir
bencedebende balık hemde tam bir balık yani, ama oğlak burcuyla anlaşmak zor dimi, benim annem , abim ve eşim oğlak çok zor oluyolar,hele o inat halleri yokmu neyse Allahtan oğlum oğlak olmuyo
geçen cmt kar kış kıyametti..
sbh dr a gittik ordan minübüsle teee ümraniye ikeya gittik..
eşim gitmeyelim die yalvardı dedim yoqqqqq bugün gidilecek:)))
ama o günden buyana onu yapamam bunu yapamam die nazlanamıom hiç...
o günkü o enerjimi görünce yimio artık hiççbi numaramı
aynennn paramızı hazırladık ama kar yol vermiyorrrrya bu ara tedirginim sanki heran doğuruvercekmişim gibiyim ,erken doğum korkusu başladı gene bende
1 kalemlik iş yapmadım henüz...gün öğlen oldu....işler yetişmicek stresi var ama yapmayada hiç niyetim yok
benim eşimde oğlak kızımda ya koç olcak ya boğa bende ikizler şenlik olcak evde bizimde
kullan tatlım hamileliği bidaha bakalım görecez mi bu günleri
BENDE ÜNV. DE OKURKEN YAVRUDAN Bİ PAKET ALIR GELİRDİM EVE..YALNIZ KİMSE YOK...BİTİRENE KADAR O PAKETİ İÇERDİM...HERİFLE TANIŞTIĞIMDAN BERİ YAPAMIOM BUNU...AMA YAĞMUR DOĞSUN ÖYLE Bİ SENAS YAPCAM YA..OLMUYO BÖYLEAnkara'da ünv. okurken evimin perdelerini açar kar yağarken sigara tellerdim, oyy oyyy.ne günlerdiiii.ankara da karda ypılacak bi bu vardı,birde karanfil sokakta kestane yemek :)
he bende dün bayoyu temizledim cifledim heryerini
görünce dedi ki annemlere falan gidince bir tabak kaldırmıyosun
evde banyoyu mu cifluyosun dedi
resmen sobeledi beni...
ıı şeyyy benn dedim ama kıvıramadım...
akşamda annesine sofra kaldırmada yardım ettim mecbur
neysem artık daha fazla offflamam lazım
neyseki bu arada dünkü muhasebe kayıtlarını inceledim, bitti...biteceğine inanıyorum artık:))kar muhalefetinden dolayı
yapamadım
sular kesildi felan...
bizde de eşim oğlak ben aslan veledimiz koç olursa
üçümüz kafa tokuşturmaktan yaşarsak iyidir
BENDE ÜNV. DE OKURKEN YAVRUDAN Bİ PAKET ALIR GELİRDİM EVE..YALNIZ KİMSE YOK...BİTİRENE KADAR O PAKETİ İÇERDİM...HERİFLE TANIŞTIĞIMDAN BERİ YAPAMIOM BUNU...AMA YAĞMUR DOĞSUN ÖYLE Bİ SENAS YAPCAM YA..OLMUYO BÖYLE
BİZ KADINLARRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?