2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlarrrKAR yağıyoooo gene burayaaa.yarın izmir'e alışverişe gitcektik,böyle yağarsa gidemeyizzzzzağlamak istiyorummm yaa

ay sorma
bizde alışverişe gideriz dedik ama
hava mualefeti mahvetti bizi
markete bile gitmiyorum ben ((

bir ara nakit paramız yoktu vaktimiz vardı
şimdi nakiti hazırladık şartar mahal vermiyor

yaaa meyvem bitmiş evde yaa
pazar kuruldu ama eve çok uzak dışarsı kar kış kocam evden çıkartmıyo buralarda yakında manav yokk ühühühühü
meyve istiyorummmmm ben yaaaa
eşin geçmi gelecek o alsın barii.. gitsen bile poşetleri getirmesi var karda kışta düşersin tatlım Allah korusun..

bebek gibi sevilesi oluyolar bazen dimi

he sinirlendirmedikleri zamanbebek gibi oluyollarrrr

bugün herkes bi sevgi pıtırcığı olmuş kocasınamaşallah Allah sevgimizi azaltmasın, benimkide bebek şekerine ne gerek var diye sölenip duruyo sabah beni getirirken, sölensin dursun ben nasıl olsa alacağım için

eşin geçmi gelecek o alsın barii.. gitsen bile poşetleri getirmesi var karda kışta düşersin tatlım Allah korusun..

he sinirlendirmedikleri zamanbebek gibi oluyollarrrr

ya ıspartaya gitti sabah bide yollar kar diye otobüsle gitti erken dönebileceğini sanmıyorum çünkü gene otobüsle dönecek..erken ararsa hemen yapışacam telefonda zaten meyve meyve diye limon yiyem bari şimdilik

öz eleştiri demeyelimde malını oda bilio:))))

hayırrrrrrrrrrrrrrrr
yok bugün onları sevmezkk...sürünsünlerr

seninki tek kornişi kabul edene kadar sevilmicek..
benimki dün akşamdan beri pek bi tatlı tam bi sevilesi

günaydın canım şaka bi yana Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi şekere gelince ben dedimki eşime mevlüttü şeker dağıtıcam neden dedi e öyle istiyorum herkese bizden bi hatıra kalır dedim iyi ozaman yaappp dedi :))

ay sorma

geçen cmt kar kış kıyametti..
sbh dr a gittik ordan minübüsle teee ümraniye ikeya gittik..
eşim gitmeyelim die yalvardı dedim yoqqqqq bugün gidilecek:)))
ama o günden buyana onu yapamam bunu yapamam die nazlanamıom hiç...
o günkü o enerjimi görünce yimio artık hiççbi numaramı

pardon 3 kornişi diceydimmm

bırrrrrrraaaaavoooooo
sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar

ay sorma

aynennn paramızı hazırladık ama kar yol vermiyorrrr ya bu ara tedirginim sanki heran doğuruvercekmişim gibiyim ,erken doğum korkusu başladı gene bende

o zaten herşeye ne gerek var diyo, bende ama benim ilk çocuğum hevesim var diyince zaten hiç bişeye sesini çıkarmıyo,öle olunca bende onun olumsuz cevaplarını umursamıyom, nasıl olsa alcam

anamm bu ne herkes kocasına karşı sevgi kelebe olmuşşş petuşşş şunlara bi ayar çekkkbenim kocam nöbetçi bugün,yarın sabaha kadar yok.ama kar kış demeden amblansla insanlara yardım ediyo bunu düşününce kıyamıyommm,

1 kalemlik iş yapmadım henüz...gün öğlen oldu....işler yetişmicek stresi var ama yapmayada hiç niyetim yok

bırrrrrrraaaaavoooooo
sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar

yok petuşum be normalde böle değilimdir, ağzına bakarım eşimin, ammaaaaaaaaaa şimdi azcık kullanalım şu hamilelik durumunu yani en fazla 2 kere sürcez bu saltanatı ondan yani yoksa ,eşim oğlak burcudur ve dediğim dediktir

al işte bi tanede burda....
ayar sanada lazım ipem
bugün benimkinin bende hiç gideri yok walla, siz ne derseniz deyin

benim eşimde oğlak kızımda ya koç olcak ya boğa bende ikizler şenlik olcak evde bizimde
kullan tatlım hamileliği bidaha bakalım görecez mi bu günleri

al işte bi tanede burda....
ayar sanada lazım ipem
bugün benimkinin bende hiç gideri yok walla, siz ne derseniz deyin

o 3 delik açılıp 3 kanca takılmadan seninkinin hiç gideri yokkk benimki buara pek anlayışlı, ama dün dedi ki bana : ŞU ÇOCUK ÇIKSA Bİ SENİN İÇİNDEN RAHATLICAM ,sonra da güldü.çok kızdımmm NEDEN dedimm hemen!!!! seni acık stres yapıyo ondan dedi.kıvırdı korkudan ama olsun

biz oğluşumla accık uyucaz sabah babmızı göndermek için 7de kalktık akşamda geç yattıydık...
öpüyoruz sizi

görmedik izmirliler olrak bizde sabahtan beri foto çektiriyoruz canımm şaşşkın şaşkın ama akşam eve gidememe gibi bişi olur mu acaba izin falan mı alsam diyorum ama akşam yağmur yağcakmış sıcaklık yükselicekmiş güya...bakalımm
ya benimde dün akşam çok hareket etmedi ama ara ara kayar gibi gaz kabarcığı gibi hareketler yapıyprdu..bugünn soğuktan büzüldü uyudu galiba...neyse bakalım yemekten sonra napcak..
yakınmışız canım...2 hafta var aramızda gerçi dr. kızın bi hafta gelir bence diyo..bakalım hayırlsı....aaa ben bunları yaarken kızım başladı hafif hafifkıpırdanmaya ayy şükürler olsunn sağlıklı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…