herkese günaydın....
bugün hava çok güzel her şey çok güzel....
dün kızımızın eşyelarını sipariş verdik hafta içi gelecek, çok mutluyum üstümden bir yük kalktı resmen...
karyolasını ve dolabını aldık....şimdiden çok heyecanlıyım...
hadi kızım seni bekliyoruz............
biz de bugün siparişini verdik kızımızın eşyalarının. karyola ve şifonyer aldık şimdilik çünkü yazın daha büyük bir eve geçmeyi planlıyoruz. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:) ben de çok heyecanlıyım.
güle güle sağlıklı günlerde kullansın kızın. ilk önce bende şifonyer ve karyola düşünmüştüm ama sonra baktım şimdiden bir sürü eşyası var dolap almaya karar verdim. zaten dolabıda çekmeceli beşiktede var çekmece yeter sanırım. bir de tabi evim geniş allaha şükür...onlar sağlıklı olsun da gerisi boş...
biz de bugün siparişini verdik kızımızın eşyalarının. karyola ve şifonyer aldık şimdilik çünkü yazın daha büyük bir eve geçmeyi planlıyoruz. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:) ben de çok heyecanlıyım.
Merhaba kızlar,
Dün carrefoura gittik primadaki 3 al 2 öde devam ediyordu. Biz de 3 tane 2 numara prima premium care aldık. Paketler 64lü ve normalde tanesi 22,90 birşeydi. Bu durumda 192 adetini 45 tl gibi bir fiyata almış olduk. Sonra 1,5 aylık bebeği olan bir arkadaşımla konuştum primanın aktif bebek yenidoğanının 86lısını 24,90 a alıyorlarmış. Bu durumda onların aldıkları çok daha uyguna geliyor. Premium care normalde baya pahalı oluyor. Aradaki farkın ne olduğunu da anlamadım açıkçası. Bileniniz var mı?
İlk linkte bizim aldığımız 2. linkte de arkadaşımın aldığı bezi görebilirsiniz;
Prima Bebek Bezi Premium Care İkiz Paket Mini 3-6 Kg. 64 Adet Beden 2 (81327690) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Prima Bebek Bezi Aktif Bebek Yenidoğan Mini Jumbo Paket 3-6 Kg. 86 Adet - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
canım inceledim bi fark göremedim 86lı olan daha ucuz arkadaşın internetten mi almış acaba?
bende ihtiyacım olursa alırım diyordum da alsam mı acaba kafam karıştı?birde doğum çantanızda mutlaka humana şu süt yapan çay varya ondan olsun diyorlar onu alıcam muhakkak bebeğim sarılık olmasın sütüm gelsin diyee yorumları okudum birçok insan öneriyorr.kızlar görüşünüze ihtiyacım var,göğüs pompası alıcam ama manuel mi elektrikli mi alsam karar veremedim,aslında ilk başta almıcaktım ama doğum yapan arkadaşım ilk günlerde bebek ememediği için acilen gidip manuel göğüs pompası almak zorunda kalmış ,eşi almış hatta,o da almadı önce evdeyim nasılsa emziririm diye ama sütü hemen gelmemiş ve bebek de emmeyi bilmiyo ilk günler diyo,göğüsler taş gibi oldu,mecburen aldım dedi,ben de nasılsa işe başlayınca falan da lazım olucak diye şimdiden kendim alayım diyorum,Medela alıcam pompayı ona karar verdim de manuel mi olsun eşlektrikli mi karar veremedim,aRADA 100 tl fark var gibi,forumlarda manueli kullanamadık diyen çok var,eli çok yoruyor ve çok fazla süt sağamıyosun ,uzun sürüyuo sağmak diyen çok,bilmiyorum ki napsam,manuel yeter mi diyorum ,ya bi de beceremez de bi de elektrikli almak zorunda kalırsam sonra diyorum,çok kararsızım yaaa,karar versem bi,bu hafta gidip alıcam:44: Bir de forumlarda pompa almayıp da hastanedeyken ya da eve gelince apar topar pompa alan bir sürü anne var,onları da okuyunca almaya karar verdim.Aslında elektrikli pompaya kayıyorum fikren sanırım.Göğüs kalkanını da Avent alıcam,2 parçalı,biri hava alan delikleri var,emzirmdiğinde takıyosun,bir de kapalı olanı var onu da bir göğsünle emzirirken ya da göğsünden süt akarken diğerine takıoysun,içinde biriken sütü de saklayabiliyosun,fiyatı 27.5 tl ye buldum,onu da alıcam,pompayla beraber alayım diyorum
pompayla ilgili okuduğum forumlardan bi örnek için link veriyorum ,herkes elektrikli diyo,bi bakın isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-sagma-makinasi-manuel-elektrikli-olmali.html
İNŞ. GÜZEL HABERLER ALIRSIN CNM..günaydınlar
cumartesiyi iple çekiyorum oğluşumu görcem inş.ve sonraki haftada 32.hafta raporumu alcam inş.
günaydın herkese........
hiç ama hiç dinlenemeden bi hafta sonunu daha bitirip yine işe başladık , çok uykum var
petuş sana çareler düşünürken cumartesi sabah banada habersiz ve yatılı misafir geldidün akşam üzeri gittiler ve ben çok yorgunummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?