2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba kızlar,
Dün carrefoura gittik primadaki 3 al 2 öde devam ediyordu. Biz de 3 tane 2 numara prima premium care aldık. Paketler 64lü ve normalde tanesi 22,90 birşeydi. Bu durumda 192 adetini 45 tl gibi bir fiyata almış olduk. Sonra 1,5 aylık bebeği olan bir arkadaşımla konuştum primanın aktif bebek yenidoğanının 86lısını 24,90 a alıyorlarmış. Bu durumda onların aldıkları çok daha uyguna geliyor. Premium care normalde baya pahalı oluyor. Aradaki farkın ne olduğunu da anlamadım açıkçası. Bileniniz var mı?
İlk linkte bizim aldığımız 2. linkte de arkadaşımın aldığı bezi görebilirsiniz;

Prima Bebek Bezi Premium Care İkiz Paket Mini 3-6 Kg. 64 Adet Beden 2 (81327690) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

Prima Bebek Bezi Aktif Bebek Yenidoğan Mini Jumbo Paket 3-6 Kg. 86 Adet - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

biz de bugün siparişini verdik kızımızın eşyalarının. karyola ve şifonyer aldık şimdilik çünkü yazın daha büyük bir eve geçmeyi planlıyoruz. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:) ben de çok heyecanlıyım.

güle güle sağlıklı günlerde kullansın kızın. ilk önce bende şifonyer ve karyola düşünmüştüm ama sonra baktım şimdiden bir sürü eşyası var dolap almaya karar verdim. zaten dolabıda çekmeceli beşiktede var çekmece yeter sanırım. bir de tabi evim geniş allaha şükür...onlar sağlıklı olsun da gerisi boş...

senin kızın da güzel günlerde sağlıkla kullansın:) iyi yapmışsın yerin varsa en güzeli baştan almak. bizde sepetler sandık filan var taşınana kadar idare edeceğiz:) doğru söylüyorsun sağlıklı olsunlar da , en en önemlisi o.

güle güle sağlıklı günlerde kullansın kızın. ilk önce bende şifonyer ve karyola düşünmüştüm ama sonra baktım şimdiden bir sürü eşyası var dolap almaya karar verdim. zaten dolabıda çekmeceli beşiktede var çekmece yeter sanırım. bir de tabi evim geniş allaha şükür...onlar sağlıklı olsun da gerisi boş...

canım inceledim bi fark göremedim 86lı olan daha ucuz arkadaşın internetten mi almış acaba?

kızlar görüşünüze ihtiyacım var,göğüs pompası alıcam ama manuel mi elektrikli mi alsam karar veremedim,aslında ilk başta almıcaktım ama doğum yapan arkadaşım ilk günlerde bebek ememediği için acilen gidip manuel göğüs pompası almak zorunda kalmış ,eşi almış hatta,o da almadı önce evdeyim nasılsa emziririm diye ama sütü hemen gelmemiş ve bebek de emmeyi bilmiyo ilk günler diyo,göğüsler taş gibi oldu,mecburen aldım dedi,ben de nasılsa işe başlayınca falan da lazım olucak diye şimdiden kendim alayım diyorum,Medela alıcam pompayı ona karar verdim de manuel mi olsun eşlektrikli mi karar veremedim,aRADA 100 tl fark var gibi,forumlarda manueli kullanamadık diyen çok var,eli çok yoruyor ve çok fazla süt sağamıyosun ,uzun sürüyuo sağmak diyen çok,bilmiyorum ki napsam,manuel yeter mi diyorum ,ya bi de beceremez de bi de elektrikli almak zorunda kalırsam sonra diyorum,çok kararsızım yaaa,karar versem bi,bu hafta gidip alıcam:44: Bir de forumlarda pompa almayıp da hastanedeyken ya da eve gelince apar topar pompa alan bir sürü anne var,onları da okuyunca almaya karar verdim.Aslında elektrikli pompaya kayıyorum fikren sanırım.Göğüs kalkanını da Avent alıcam,2 parçalı,biri hava alan delikleri var,emzirmdiğinde takıyosun,bir de kapalı olanı var onu da bir göğsünle emzirirken ya da göğsünden süt akarken diğerine takıoysun,içinde biriken sütü de saklayabiliyosun,fiyatı 27.5 tl ye buldum,onu da alıcam,pompayla beraber alayım diyorum

pompayla ilgili okuduğum forumlardan bi örnek için link veriyorum ,herkes elektrikli diyo,bi bakın isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-sagma-makinasi-manuel-elektrikli-olmali.html

Son düzenleme:
migi

Canım, ben de yalnız anne sütü vermeyi düşünüyorum en az 6 ay.Onun için dua ediyorum südüm olsun! İlk zamanlarda süd gelmiye biliyo ,onun için çok araştırdım pompayı, fiyat ve kalite olarak LANSINOH AFFINITY ELEKTRİKLİ ÇİFTLİ GÖĞÜS POMPASI
almayı düşünüyorum. Manuel-de kardeşim nasıl uğraşdığını gördüm, kesinlikle düşünmüyorum tavsiye de etmiyorum.
Ciftli ona göre düşünüyorum ki, beraber süd sağılsın,hem zaman az alıyor, hem rahat,hem degelecekte göğüşler deforme olmasın.

Son düzenleme:
bende ihtiyacım olursa alırım diyordum da alsam mı acaba kafam karıştı?birde doğum çantanızda mutlaka humana şu süt yapan çay varya ondan olsun diyorlar onu alıcam muhakkak bebeğim sarılık olmasın sütüm gelsin diyee yorumları okudum birçok insan öneriyorr.

günaydın bayanlar en güzel en rahat haftalar olsun
ben 1 haftadır hem işte çok yoruluyorum hemde full uyuyorum
hareketleri epey arttı tekmeleri canımı yakıyor artık
kilomu bilemiyorum tartım kırıldı
cuma günü doktordan raporumu almaya gideceğim
inşallah

günaydınlarrrrr
ii haftalar.....bu hafta sonunuda yedik geldik
çabucak geçer inş. bu haftada..

duruhatice ve bianka eşyalarınız hayırlı olsun....güle güle sağlıklı günlerde kullanın inş.
migi ben avent in elektriklisini aldım pompa olarak..bende fiyat farkından ötürü manuelmi elektriklimi çok arada kaldım ama çalışınca ve iş yerinde öyle bol bol vaktim olmayınca daha hızlı olacağı için elektrikliye karar verdim..

günaydınlar
cumartesiyi iple çekiyorum oğluşumu görcem inş.ve sonraki haftada 32.hafta raporumu alcam inş.

günaydın herkese........
hiç ama hiç dinlenemeden bi hafta sonunu daha bitirip yine işe başladık , çok uykum var
petuş sana çareler düşünürken cumartesi sabah banada habersiz ve yatılı misafir geldi dün akşam üzeri gittiler ve ben çok yorgunummmmmmmmm

gunaydın kızlar az da olsa güneş var istanbul'da cok sukur. kızımızın odasını aldık nıhayet cok mutluyum :) bu ay ıcınde butun alısverısını bıtırmek ıstıyorum cunku daha hıc bısey almadım bu da benı strese sokuyor

günaydınnn kızlar
cumartesi kızımı gördüm..
boyu iki hafta önden gidiyormuş yavrucumun.. doktor bi bana bi de babasına baktı..hımm babasına benzeyecek dedi.. 1.60 boyla bana benzemeyeceğine karar verdi.. veee kızım 1470 gram..
birazcık kan seviyem düşmüş o kadar.. başka da bi sorun yokmuş..
ama bi konuda aklım karıştı
sata göre 29+2 haftalığım ve çalışabilir raporu sordum 32+0 da gel dedi yaa..
ama nasıl olur 31+ lardan sonra gelmem gerekmiyor mu dedim.. 32 den önce veremem ki dedi.. aklım karıştı petuş sen ne zaman aldın bu durumda..
yani 32+0 da aldığım rapor geçerli olur değil mi iş yerindeki arkadaşlar yanar iznin dediler.. :44:

günaydınlar
cumartesiyi iple çekiyorum oğluşumu görcem inş.ve sonraki haftada 32.hafta raporumu alcam inş.
İNŞ. GÜZEL HABERLER ALIRSIN CNM..

he heee..
baskın basanındır hesabı bu hafta sonu hepimiz basılmışız:))
walla gosenaycım ben bu sefer çok yorulmadım ya..söylemesi ayıptır bi prş akşam işten eve gittim o zmn yemek yaptım..
cuma akşamı dışarda yedik, dışarda çay içtik..
cmt sbh dışarda kahvaltı dışarda akşam yemeği..cmt akşm eve gelince çay olayınıda eşim yaptı..
pzr sbh erken gitti misafirlerim....kahvaltı hazırladım ama öyle çok detaylı değil, basitti..ondan ötürü misafir kısmı çok yormadı çok şükür..

ama onlar gidince evi bi temizledim, bide 3-4 çeşit yemek yaptım bu haftaya ayyy belim ayrılıodu yani..ayakta durmak çok zor ya...kilometrelerce yürşm ama yarım saat ayakta durmim...o derece belim ağrıdı, akşam inliodum belim die..daha da böyle temizlik falan yapmam ya...martın ortasında annem gelecek o gelene kadar pok götürsün evi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…