güle güle kullan cnm...cnm stres yapmamaya çalış..çünkü emin ol..bi yada iki kere çarşıya çıksan alınacak herşeyi alıyosun..gunaydın kızlar az da olsa güneş var istanbul'da cok sukur. kızımızın odasını aldık nıhayet cok mutluyum :) bu ay ıcınde butun alısverısını bıtırmek ıstıyorum cunku daha hıc bısey almadım bu da benı strese sokuyorEki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871
günaydınnn kızlar
cumartesi kızımı gördüm..
boyu iki hafta önden gidiyormuş yavrucumun.. doktor bi bana bi de babasına baktı..hımm babasına benzeyecek dedi.. 1.60 boyla bana benzemeyeceğine karar verdi.. veee kızım 1470 gram..
birazcık kan seviyem düşmüş o kadar.. başka da bi sorun yokmuş..
ama bi konuda aklım karıştı
sata göre 29+2 haftalığım ve çalışabilir raporu sordum 32+0 da gel dedi yaa..
ama nasıl olur 31+ lardan sonra gelmem gerekmiyor mu dedim.. 32 den önce veremem ki dedi.. aklım karıştı petuş sen ne zaman aldın bu durumda..
yani 32+0 da aldığım rapor geçerli olur değil mi iş yerindeki arkadaşlar yanar iznin dediler.. :44:
bi de bi de ben 1,5 kilo almışım..
bunun zaten yaklaşık 700 gramı bebeğime gitmiş.. doktor ayağa kalktı ellerimi sıkıp tebrik etti..
böyle devam edelim lütfen dedi.. dedim ki geçen ay da bir ay içinde 6 kilo almıştım naberr
İNŞ. GÜZEL HABERLER ALIRSIN CNM..
he heee..
baskın basanındır hesabı bu hafta sonu hepimiz basılmışız:))
walla gosenaycım ben bu sefer çok yorulmadım ya..söylemesi ayıptır bi prş akşam işten eve gittim o zmn yemek yaptım..
cuma akşamı dışarda yedik, dışarda çay içtik..
cmt sbh dışarda kahvaltı dışarda akşam yemeği..cmt akşm eve gelince çay olayınıda eşim yaptı..
pzr sbh erken gitti misafirlerim....kahvaltı hazırladım ama öyle çok detaylı değil, basitti..ondan ötürü misafir kısmı çok yormadı çok şükür..
ama onlar gidince evi bi temizledim, bide 3-4 çeşit yemek yaptım bu haftaya ayyy belim ayrılıodu yani..ayakta durmak çok zor ya...kilometrelerce yürşm ama yarım saat ayakta durmim...o derece belim ağrıdı, akşam inliodum belim die..daha da böyle temizlik falan yapmam ya...martın ortasında annem gelecek o gelene kadar pok götürsün evi yani..
çok güzelmiş ii günlerde kullansın kuzucukgunaydın kızlar az da olsa güneş var istanbul'da cok sukur. kızımızın odasını aldık nıhayet cok mutluyum :) bu ay ıcınde butun alısverısını bıtırmek ıstıyorum cunku daha hıc bısey almadım bu da benı strese sokuyorEki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871
maşallaaahh kuzucuğadaa sanadaaaaagünaydınnn kızlar
cumartesi kızımı gördüm..
boyu iki hafta önden gidiyormuş yavrucumun.. doktor bi bana bi de babasına baktı..hımm babasına benzeyecek dedi.. 1.60 boyla bana benzemeyeceğine karar verdi.. veee kızım 1470 gram..
birazcık kan seviyem düşmüş o kadar.. başka da bi sorun yokmuş..
ama bi konuda aklım karıştı
sata göre 29+2 haftalığım ve çalışabilir raporu sordum 32+0 da gel dedi yaa..
ama nasıl olur 31+ lardan sonra gelmem gerekmiyor mu dedim.. 32 den önce veremem ki dedi.. aklım karıştı petuş sen ne zaman aldın bu durumda..
yani 32+0 da aldığım rapor geçerli olur değil mi iş yerindeki arkadaşlar yanar iznin dediler.. :44:
bunun zaten yaklaşık 700 gramı bebeğime gitmiş.. doktor ayağa kalktı ellerimi sıkıp tebrik etti..
böyle devam edelim lütfen dedi.. dedim ki geçen ay da bir ay içinde 6 kilo almıştım naberr
yani doğru söyledi adam öyle mi...güle güle kullan cnm...cnm stres yapmamaya çalış..çünkü emin ol..bi yada iki kere çarşıya çıksan alınacak herşeyi alıyosun..
oyy maşallah kuzuma ya..tüh tühhh
boylu poslu olcak yani hııı
cnm 32+0 32. haftanın son günü oluyor...banada o gün gittiğim dr 32. haftanın son günü gelmelisin dedi, parise ve bi kaç kişiyede demiş..çünkü raporda 32. haftalık gebeliği mevcuttur yazıo, yani 32. haftası dolmuştur anlamı çıkıo ya bu cümleden ondan ötürü 32. haftanın son günü gelinmesini istiyorlar...bence doğru tarih..
ben de şaşırdım yavrucum yaa..o zmn sana da maşallah
zira bu haftaları böyle 1,5 kiloylan felan atlatmak zor zanaat vesselam..
gunaydın kızlar az da olsa güneş var istanbul'da cok sukur. kızımızın odasını aldık nıhayet cok mutluyum :) bu ay ıcınde butun alısverısını bıtırmek ıstıyorum cunku daha hıc bısey almadım bu da benı strese sokuyorEki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871
bende evde yemek yapmadım dışarda yedik sadece dün sabah kahvaltı hazırladım,ama onları gezdirmek bile çok yordu...valla yaaa yapma artık temizlik, ben yarım gün kadın alıyorum süpürüp siliyo, yoksa bende yapamam, sende öyle yarım gün gelcek birini ayarlasan hem evinde küçükmüş, temizler gider, en azından annenler gelene kadar...
bu arada izmir anneleri buluşmuşçok güzel görünüyolar hepsi,bu arada gülşahı kavak yellerindeki Aslıya çok benzettim
gunaydın kızlar az da olsa güneş var istanbul'da cok sukur. kızımızın odasını aldık nıhayet cok mutluyum :) bu ay ıcınde butun alısverısını bıtırmek ıstıyorum cunku daha hıc bısey almadım bu da benı strese sokuyorEki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871
yani doğru söyledi adam öyle mi...
sorun yokmuş o vakit.. 3 hafta sonra gel dedi.. benim hesabıma göre 2 hafta sonra herhangi bi gün gitmem gerekiyordu..
geçen randevuda raporun ultrasona göre değil sata göre olduğunu öğrendim.. 1 hafta geriledim.. şimdi yine 1 hafta geride hissettim kendimi..
zaman geçsin çabucak nisan olsun isterken hep geriye geriye gidiyorum ben yaaa..
ben de şaşırdım yavrucum yaa..
canımm güle güle kullansın şekerparen..
iyi günlerde sağlıkla neşeyle inşallah..
İNŞ. GÜZEL HABERLER ALIRSIN CNM..
he heee..
baskın basanındır hesabı bu hafta sonu hepimiz basılmışız:))
walla gosenaycım ben bu sefer çok yorulmadım ya..söylemesi ayıptır bi prş akşam işten eve gittim o zmn yemek yaptım..
cuma akşamı dışarda yedik, dışarda çay içtik..
cmt sbh dışarda kahvaltı dışarda akşam yemeği..cmt akşm eve gelince çay olayınıda eşim yaptı..
pzr sbh erken gitti misafirlerim....kahvaltı hazırladım ama öyle çok detaylı değil, basitti..ondan ötürü misafir kısmı çok yormadı çok şükür..
ama onlar gidince evi bi temizledim, bide 3-4 çeşit yemek yaptım bu haftaya ayyy belim ayrılıodu yani..ayakta durmak çok zor ya...kilometrelerce yürşm ama yarım saat ayakta durmim...o derece belim ağrıdı, akşam inliodum belim die..daha da böyle temizlik falan yapmam ya...martın ortasında annem gelecek o gelene kadar pok götürsün evi yani..
evet cnm...benim özeldeki dr umada 32. haftanın son günü demişti...o gün gittiğim dr da 32. haftanın son günü gelmelisin dedi..(sata göre)
bende senin gibi 32. haftanın herhangi bi günü gidilir sanıodum..dr una inan...ilk defa vermiolar bide onu düşün, rahatlat kendini
canım çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah..gunaydın kızlar az da olsa güneş var istanbul'da cok sukur. kızımızın odasını aldık nıhayet cok mutluyum :) bu ay ıcınde butun alısverısını bıtırmek ıstıyorum cunku daha hıc bısey almadım bu da benı strese sokuyorEki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871
günaydınnnnn
nasılsınz bayanlar.
benim göbüşümde acaip kaşıntı var 2 gündür.. ellesem çatır çatır kaşıyıcam ama dokunmak istemiyorum ..fenada kaşınıyo yaff.. başladımı sizlerdede kaşıntıı
canım çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah..
canım benim göbeğimde kaşıntı 4.aydan beri var şöyle tırnaklarımı geçirip bi kaşısam rahatlıcamama yapamıyorum
canım çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah..
canım benim göbeğimde kaşıntı 4.aydan beri var şöyle tırnaklarımı geçirip bi kaşısam rahatlıcamama yapamıyorum
petuşşş 32+0 değilde
31+6 da falan gitmesi gerekmiyormu..
32+0 33.hafta olmuyo :26:
en çokda tonumun tenime değidiği yer..o lastiğin alt kısımları...çok tehlikeligünaydınnnnn
nasılsınz bayanlar.
benim göbüşümde acaip kaşıntı var 2 gündür.. ellesem çatır çatır kaşıyıcam ama dokunmak istemiyorum ..fenada kaşınıyo yaff.. başladımı sizlerdede kaşıntıı
bn demiştim size helede 30 dan sonra ya cok az alınyomus yada hiç alınmıyomus bnsde 24 den 28 e 1.5 kilo alanlardanm 20 24 arası 4 kilo almıstım hafta basına 1 kilo ne kabustu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?