2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya kızlar benim oğlan vurunca artık canımı yakmaya başladı kasıkta bi patlama bi sızı yaşıyoruz
çok datlu ama saniyelik de olsa acıyor ya dün bi yürüyüşe çıkayım didim çıktım yarım saat yürüdüm sanki doğuracam sandım bi çisim geldi koşarak eve gittim bide çok gelse minnacık 2-3 damla bişeycik
sizde de böle oluyor mu yürüyüşe çıkınca hemen çisss geliyor mu ?

benim annem bana hamileyken beni görmüş rüyasında doğduğumda ağzı açık kalmış aynısıymışım
bilinçaltımız rüyALARIMIZI etkiliyo canım kesinliklee ondan öle saçmalıyoruz çoğu zaman rüyalarda

hadi gittim ben hemen giiyinp cıkıcaammm
dua edinnn doguma girersem nefrazene yada petuşa mesaj atarım
ceyrek altınlarınızı alıp gelirsiniz kızlar D:

delü yaaaa

canım yaaa hemen konya hava durumuna baktım amaaaa yarın itibariyle cuma da dahil kar yağışı gösteriyo, neyse Allah'tan ümit kesilmez

yaa hadi beaaaa ama artık karın poku çıktı yiter ama yaaa hayır cumartesi kar yağmasa bile önceden yağarsa yollar berbat oluyo bu seferde offff... burda çok sis var zaten orasıda ölemi??
bu hafta hiç yağmayaydı iyiydi ama neyse genede Allahtan umut kesilmez görelim bakalım..

evet canım burdada çok sis var özellikle akşamları çok berbat olyo, dün akşam dışardaydık,eve zor döndük sisten

neymiş kız annesi olucakmışız kibar olmalıymışıızzz senle bennnnnnn??????

amin inş..

benimde öyle cnm ya...cmt dışardaydık gün boyu 10 dan fazla tuvalete gittim, eşim bunaldı artık aslan gibi gördüğün yere kokunu bırakyon die..
bi alışveriş merkezine gittik 4 kez tuvalet ziyareti yaptım yani..
bide aynen dediğin gibi gittiğine değmez...yağmur hanım ayağını totosunu bi dayıyo idrar keseme aklım çıkıo, o an orda koyvercem...

selam kızlar...
ben hafta sonunu sancılıda olsa geçirdim...kalçam çok fena ağrıyor.oturup kalkmam giderek zorlaşıyor..
güzel haber elamanım geldi.bu hafta son iş haftam inşallah

aslan gebüü bisde dün avm ye gittik aynen dediğin gibi kaç kez gittiğimi bende hatırlamıyom bide diyor ki geç çıkmaya başladın artık ya benim işim az da didim sıra vardı içerde

evet canım burdada çok sis var özellikle akşamları çok berbat olyo, dün akşam dışardaydık,eve zor döndük sisten

3 gündür burasıda öle gece gündüz sis var..ama kar değilde yağmur yağsaydı sisin ardından daha iyiydi yaa karlarda erimiş olurdu hem
neyse hayırlısı olsun bakalım inş. hava tahmini yanılır

selam kızlar...
ben hafta sonunu sancılıda olsa geçirdim...kalçam çok fena ağrıyor.oturup kalkmam giderek zorlaşıyor..

canım çok geçmiş olsun aynı dert bende geceleri var kıvranıyorum resmen
hadi gözün aydın son haftanmış sevindim

aslan gebüü bisde dün avm ye gittik aynen dediğin gibi kaç kez gittiğimi bende hatırlamıyom bide diyor ki geç çıkmaya başladın artık ya benim işim az da didim sıra vardı içerde

bende öyle yaaaa bizde avm ye gidiyoruz en fazla 2 mağaza bakıyoruz bi lavaboya gidiyoruz, ama dün çok hoşuma giden bişey oldu, ben yine avm de lavaboya gittim, haftasonu ya kalabalık sıra bekliyolar bende geçtim bi kenara bekliyorum böle 40-45 yaşlarında bi kadın sırasını bana verdi sen gir ben sonra girerim diye çok şaşırdım ve çok taktir ettim

kızımı okula gönderdim geldim bizde hafta sonu bebek arbamızı aldık

selam kızlar... ben hafta sonunu sancılıda olsa geçirdim...kalçam çok fena ağrıyor.oturup kalkmam giderek zorlaşıyor.. güzel haber elamanım geldi.bu hafta son iş haftam inşallah
gözünaydın darısı bekleyenlerin başına

arada insana rastlanıyo bu memlekette, ben de cumartesi günü lcw kasasının 10 metrelik kuyruğunda beklerken arkamdaki 40-45 yaşlarındaki kadın sen geç otur karşıdaki oturağa ben senin yerine beklerim dedi. yürümek neyse de ayakta sabit durmak fena bel ağrısı yaptığından koşa koşa gittim oturdum. sıra ilerledikçe sepetimi sürüye sürüye kasaya kadar ilerledi, gittim çok teşekkür ettim, çok da sevindim

kızlar benim kızım 30+3 haftalık son 3 gündür inanılmaz yorgunum ellerim ayaklarım hep şişiyor. sizde de böyle belirtiler varmı 1 gece uyursam 1 gece uyku yok uykum kaçıyo sürekli birde göğsüm inanılmaz terliyo geceleri sırtım buz gibi sizlerde varmı böyle belirtiler??

SUNNY BABY ULTİMA TRAVEL SİSTEM kırmızı grili ben çok begendim hemde fiyatı çok uygundu

ya hani hamilelik zekanın %3'ünü alıyormuş ya.. eşim diyo ki sana %3 zeka bıraktıanneme kalırsa o da yokmuş ben de..
evde kendimi duvarlara çarpa çarpa yürüyorum hep bi sakarlık yapıyorum ve çoğu zaman da ne yapacağımı unutuyorum da..
yani ben böyle zeki çat diye ağzı laf yapan, uyanık cin gibi bi hatundum..
ama bana ne olduysa oldu yaa..
cidden jeton geç düşüyor benim..
mesela ben petuşun bebek arabası aldığını daha ancaaaa anladım..
bin kere de okusam çakmamıştım durumdan..

canımcım güle güle kullansın yağmur hanım..
ben de grili aldım arabayı..
çok renksiz sevimsiz görünürse gözüne puset oyuncakları var onlardan alabilirsin..
ama bence daha güzel oluyor öyle.. ben de renkli caf caflı şeyleri pek sevmiyorum..
pembiş bi battaniye işi çok da güzel görür..

[SUP][/SUP]
selam kızlar...
ollyyyyy işten eve terfi eden ilk sen olcan yani topikte he...hadi inş. sorunsuz ayrılırsın cnm..
SUNNY BABY ULTİMA TRAVEL SİSTEM kırmızı grili ben çok begendim hemde fiyatı çok uygundu
güle güle kullanın cnm..

bende geçen gün bi günde 3 kere şapşallık yaptım iş yerinde..
yöneticim didiki " sen aklının %3 ünü kaybetmiş gibi değil, totalde %4 aklın var onun %3 ünü kaybetmiş gibi davranıon" didi
ama doğru didi sanırsam
saol canımcım, bi ayar vercez inş.

teşekkür ederim kızlar.. darısı başınıza inşallah.
benim miladım doldu gerçekten..1,5 saatlik yol hiç çekilmiyor bu halde.
bu arada hafta sonu bizde bebişimizin odasını aldık. birazdan paylaşırım sizlerle.

selam
bisde doktor kontrolümüzden geldik

*kızım 40 cm. olmuş kilosu 1450-1500 arasıymış.suyu filan çok iyi.
*benim sola yatınca sağ boşluğum ağrıyordu.doktor böbreklerime baktı sorun yok dedi.istersen sağada yatabilirsin ama sırt üstü yatma dedi.
*demir ilacına mutlaka devam ,düzenli besleniyorsan elevit içmeye bilirsin dedi.magnezyumu hergün alabilrsin,bir zararı yok dedi.
*kemik ağrıları içinde egzersizleri düzenli yap dedi.
*tokluk şekerim yüksek çıkmıştı ve sıkı diyet yapıp düşürmüştüm.şimdiden sonra doğuma kadar sıkı diyete gerek yok fakat tatlıları sınırlı ye dedi.
*sabah uyanınca birden bir akıntım oluyodu , oda gece boyu akması gereken birikip birkerede akıyomuş,kaşıntısızsa sorun yok dedi.
*çatlak önleyici krem ve yağlarıda hergün değilde banyo sonrası çok cıvık olmayacak şekilde sürmek gerekirmiş.
*mide ekşimeleri için rennie tablete devam
*midye dolmasıda çok önermiyor.yemesem daha iyiymiş.

kızlar bu pompa olayında ,tam elektrikli almaya karar vermiştim,arkadaşlarımdan biri alacağın modeli belirle ama alma,sütünün ne kadar gelip gelmeyeceğini bilmiyosun,benim kardeşim pompa aldı ama sütü gelmedi,mama vermek zorunda kaldı dedi,ihtiyaç olursa eşin gider alır dedi,napsam yaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…