Herkese günaydıııııın....
annemi ve babamı işe, kardeşimi de okula gönderdm.
evi de topladm ohhh rahatım tatil gibisi yok
canm hayırlı olsun çok güzel br oda takımı...
canm ben de tebrik ediyorum seni..
Kızlaaar ben dün rüyamda kızımı gördüm..
aynı bana benziyodu
amaa şu ana kadar kaç kez rüyamda gördüysem hep aynı şey oluyo ya..
çocuğu emzirmeyi unutuyorum altını bile hç değiştirmemişim..
çocuk 6 aylık falan olmuş dişi vardı 2 tane
farkında olmadan salak salak şeyler takıyorum demek ki kafama.
emzirmeyi beceremiyorum falan hep böyle rüyalar görüyorum
hadi gittim ben hemen giiyinp cıkıcaammm
dua edinnn doguma girersem nefrazene yada petuşa mesaj atarım
ceyrek altınlarınızı alıp gelirsiniz kızlarD:
canım yaaa hemen konya hava durumuna baktım amaaaa yarın itibariyle cuma da dahil kar yağışı gösteriyo, neyse Allah'tan ümit kesilmez
benim annem bana hamileyken beni görmüş rüyasında doğduğumda ağzı açık kalmış aynısıymışım
bilinçaltımız rüyALARIMIZI etkiliyo canım kesinliklee ondan öle saçmalıyoruz çoğu zaman rüyalarda
delü yaaaa
yaa hadi beaaaa ama artık karın poku çıktı yiter ama yaaahayır cumartesi kar yağmasa bile önceden yağarsa yollar berbat oluyo bu seferde offff... burda çok sis var zaten orasıda ölemi??
bu hafta hiç yağmayaydı iyiydi ama neyse genede Allahtan umut kesilmez görelim bakalım..
neymiş kız annesi olucakmışız kibar olmalıymışıızzz senle bennnnnnn??????
amin inş..neredeyse hepimizin tıckerlerinde 30 + lar var artık... sanki daha dün tecrubeli hamilelerin yazılarını okurken tıckerlerına bakıp özeniyorduk... ayy bi 3 ayı atlatsakta hamileliğin balayını yaşasak diyorduk... sonra cinsiyetlerini öğrenme telaşı tuttuu,, sonrasında heyacanlaa pembelliii maviliiii alışverişlere başlandıı.... doğuma kadar da bitmez herhalde alışverişler artık hep bi eksik olur :)))
şimdiiideee izinlerimizi ayarlayıp doğumlarımızı planlıyoruuzz allahhıımmmm hepimize kolay doğumlar nasip eyle, sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eyleeeee.........
ya kızlar benim oğlan vurunca artık canımı yakmaya başladı kasıkta bi patlama bi sızı yaşıyoruz
çok datlu ama saniyelik de olsa acıyorya dün bi yürüyüşe çıkayım didim çıktım yarım saat yürüdüm sanki doğuracam sandım bi çisim geldi koşarak eve gittim bide çok gelse minnacık 2-3 damla bişeycik
sizde de böle oluyor mu yürüyüşe çıkınca hemen çisss geliyor mu ?
amin inş..
benimde öyle cnm ya...cmt dışardaydık gün boyu 10 dan fazla tuvalete gittim, eşim bunaldı artık aslan gibi gördüğün yere kokunu bırakyon die..
bi alışveriş merkezine gittik 4 kez tuvalet ziyareti yaptım yani..
bide aynen dediğin gibi gittiğine değmez...yağmur hanım ayağını totosunu bi dayıyo idrar keseme aklım çıkıo, o an orda koyvercem...
evet canım burdada çok sis var özellikle akşamları çok berbat olyo, dün akşam dışardaydık,eve zor döndük sisten
selam kızlar...
ben hafta sonunu sancılıda olsa geçirdim...kalçam çok fena ağrıyor.oturup kalkmam giderek zorlaşıyor..
güzel haber elamanım geldi.bu hafta son iş haftam inşallah
aslan gebüübisde dün avm ye gittik aynen dediğin gibi kaç kez gittiğimi bende hatırlamıyom bide diyor ki geç çıkmaya başladın artık ya benim işim az da didim sıra vardı içerde
cnm notumu aldım msajını gördüm ama hala problem devam ediyor..bi kişiyi ekliyorum...5 kişi mesaj atıo ben giremiyorum diye...napcaz bilmom lakin çoğu zmnda bende giremiyom artık face e
gözünaydın darısı bekleyenlerin başınaselam kızlar... ben hafta sonunu sancılıda olsa geçirdim...kalçam çok fena ağrıyor.oturup kalkmam giderek zorlaşıyor.. güzel haber elamanım geldi.bu hafta son iş haftam inşallah
arada insana rastlanıyo bu memlekette, ben de cumartesi günü lcw kasasının 10 metrelik kuyruğunda beklerken arkamdaki 40-45 yaşlarındaki kadın sen geç otur karşıdaki oturağa ben senin yerine beklerim dedi. yürümek neyse de ayakta sabit durmak fena bel ağrısı yaptığından koşa koşa gittim oturdum. sıra ilerledikçe sepetimi sürüye sürüye kasaya kadar ilerledi, gittim çok teşekkür ettim, çok da sevindimbende öyle yaaaa bizde avm ye gidiyoruz en fazla 2 mağaza bakıyoruz bi lavaboya gidiyoruz, ama dün çok hoşuma giden bişey oldu, ben yine avm de lavaboya gittim, haftasonu ya kalabalık sıra bekliyolar bende geçtim bi kenara bekliyorum böle 40-45 yaşlarında bi kadın sırasını bana verdi sen gir ben sonra girerim diye çok şaşırdım ve çok taktir ettim
selam kızlar...
ben hafta sonunu sancılıda olsa geçirdim...kalçam çok fena ağrıyor.oturup kalkmam giderek zorlaşıyor..
ollyyyyy işten eve terfi eden ilk sen olcan yani topikte he...hadi inş. sorunsuz ayrılırsın cnm..selam kızlar...
güle güle kullanın cnm..SUNNY BABY ULTİMA TRAVEL SİSTEM kırmızı grili ben çok begendim hemde fiyatı çok uygundu
ya hani hamilelik zekanın %3'ünü alıyormuş ya.. eşim diyo ki sana %3 zeka bıraktıanneme kalırsa o da yokmuş ben de..
evde kendimi duvarlara çarpa çarpa yürüyorum hep bi sakarlık yapıyorum ve çoğu zaman da ne yapacağımı unutuyorum da..
yani ben böyle zeki çat diye ağzı laf yapan, uyanık cin gibi bi hatundum..
ama bana ne olduysa oldu yaa..
cidden jeton geç düşüyor benim..
mesela ben petuşun bebek arabası aldığını daha ancaaaa anladım..
bin kere de okusam çakmamıştım durumdan..
canımcım güle güle kullansın yağmur hanım..
ben de grili aldım arabayı..
çok renksiz sevimsiz görünürse gözüne puset oyuncakları var onlardan alabilirsin..
ama bence daha güzel oluyor öyle.. ben de renkli caf caflı şeyleri pek sevmiyorum..
pembiş bi battaniye işi çok da güzel görür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?