anne hikayelerinde biş okuyup gülmekten yarılmıştım. bebek annesinin yanında yatıyomuş oda soğuk olduğu için mi ne çocuğu kendi odasında yatırma kararı almışlar, gece bebek ağlayınca kadın uykulu uykulu kalkıyo bebeğin odasına gidip emzirmeye başlıyo. bi süre sonra kocası geliyo odanın kapısına ve kucağında bebek var hem de ağlıyo. kadının birden gözleri pörtlüyo göğsündekine bakıyo ve bebeğin beşiğindeki oyuncak tavşan olduğunu farkedip yere fırlatıyo korkuyla
o gece bebeği yanlarında yatrımaışlar ama kadın ayak alışkanlığı bebek odasına gitmiş uyku sersemi
kocası hatırlatıp hatırlatıp dalga geçiyomuş, resmen süt kardeş olmuş tavşan kardeş
anne hikayelerinde biş okuyup gülmekten yarılmıştım. bebek annesinin yanında yatıyomuş oda soğuk olduğu için mi ne çocuğu kendi odasında yatırma kararı almışlar, gece bebek ağlayınca kadın uykulu uykulu kalkıyo bebeğin odasına gidip emzirmeye başlıyo. bi süre sonra kocası geliyo odanın kapısına ve kucağında bebek var hem de ağlıyo. kadının birden gözleri pörtlüyo göğsündekine bakıyo ve bebeğin beşiğindeki oyuncak tavşan olduğunu farkedip yere fırlatıyo korkuyla
o gece bebeği yanlarında yatrımaışlar ama kadın ayak alışkanlığı bebek odasına gitmiş uyku sersemi
kocası hatırlatıp hatırlatıp dalga geçiyomuş, resmen süt kardeş olmuş tavşan kardeş
herkese iyi haftalarkızlar ben cuma günü aşıya gitmiştim ama aşı bitmişti sağlık ocağında
mecburen az sonra tekrardan gidicem..bu defada yoksa,gitmem bi dahaoffff benim içimde bi sıkıntı war bugün ama nedir anlamadım ...gördüğüm saçma sapan rüyalar yüzünden olsa gerekk bi deeee,2. hamişliğim olmasına rağmen yine psikolojim bozulmaya başladı..gidi çıtır hallerim..bu şekilde 2 ay daha olması çook sıkıcı..üstelik ayakta fazla duramıyor ve nefes alamıyorum doğru düzgün...gell 10 nisan gelll artık
hiç güleceğim yoktu walla,uykum asla o kadar ağır olmadı çok şükür
allahımmm yaaaa bizde böyle olmayız umarım
herkese iyi haftalar
kızlar ben cuma günü aşıya gitmiştim ama aşı bitmişti sağlık ocağında
mecburen az sonra tekrardan gidicem..bu defada yoksa,gitmem bi daha
offff benim içimde bi sıkıntı war bugün ama nedir anlamadım...gördüğüm saçma sapan rüyalar yüzünden olsa gerekk
bi deeee,2. hamişliğim olmasına rağmen yine psikolojim bozulmaya başladı..gidi çıtır hallerim..bu şekilde 2 ay daha olması çook sıkıcı..üstelik ayakta fazla duramıyor ve nefes alamıyorum doğru düzgün...gell 10 nisan gelll artık
kelebek384
canım bende de gizli şeker çıktı ve ben yaklaşık 5 haftadır sıkı bir rejim uyguluyorum aynı senin gibi...
şekerim ne güzel düşmüştü ancak 3 gündür -ben evde günaşırı ölçüyorum- yüksek çıktı aslında yüksek değil de sınırın biraz altı..
(sınır 150 benim 117 çıktı )....ilk 5 ay aşırı bulantılarım olmuştu 5 kilo vermiştim , tam yemeğe başlamıştım ki şeker çıktı, tabi rejim dolayısıyla hiç kilo almıyorum hatta hamile öncesi kilomdan bir kilo daha azım şu anda ama bebişin gelişimi iyi maşallah...
sen kilo alıyor musun rejim yapmana rağmen ? ben perşembe günü hem druma hemde diyetisyenime gideceğim , bakalım ne olcak ...sen de ara ara ölçtürüyor musun şekerini ? Allah bebişlerimizi korusun ....
ben aventin kelebek gögüs ucunu alcam cnm..çünkü biberon emzik avent aldım..hepsi birbiriyle uyumlu olsun die düşünyorum...merhaba bayanlar
bizde kızımla geldik hafta sonu yoğunduk
gezdik tozduk ama acısı geceleri güzel çıktı
ağrılarım baya arttı artık geceleri rahat uyuyamıyorum
şu göğüs ucu kelebek ne alacaksınız araştırıp karar veren varmı
ben biraz baktım ama karar veremedi m
ben de bugün 32. hafta raporumu aldım... beş hafta daha çalışabilir diye yazıyor ancaaaak ben kendimde o potansiyeli görmüyorum hiçhele ki psikolojim bu kadar dengesizleşmeşken... üstelik oturamıyorum sandalyede bile... bana kalırsa benim sevgili müdürüm beni kızdırır, bi güzel ağlarım ve iki üç haftaya kalmadan ayrılırım izne... onda bu potansiyel var yani..
bu arada benim oğlan olmuş iki kilooo hay maşallah
ben aventin kelebek gögüs ucunu alcam cnm..çünkü biberon emzik avent aldım..hepsi birbiriyle uyumlu olsun die düşünyorum...
maşallah canım kuzuşa ya..allah nazarlardan korusun
bak senin dr un 32. haftanın bitimini beklemeden yazmış raporu...
bende aynı moddayım ya 5 koca hafta yani...5 hafta hiç gözümde bu kadar büyümemişti
ben aventin kelebek gögüs ucunu alcam cnm..çünkü biberon emzik avent aldım..hepsi birbiriyle uyumlu olsun die düşünyorum...
bende aynı moddayım ya 5 koca hafta yani...5 hafta hiç gözümde bu kadar büyümemişti
5 koca haftamıı ben napıyım 8 kocaaaaa haftabitermi yaa 8 hafta
ben kendimde bu potansiyeli görüyorum. idrar yolları iltihabı yüzünden 2-3 aydır tuvalette şişeye sıcak su dolduruyorum. geçen gece tuvalete kalktığımdadedim bende bi tuhaflık var, bööle popom filan üşüdü sonra yattım sabah tekrar tuvalete gittiğimde düştü jeton uyku sersemi tuvaletin suyunu kullanmışım şişeye sıcak su doldurmak yerine e o da üşütmüş tabi aşağı bölgeleri
sizi gidi junyırlar sizi5 koca haftamıı ben napıyım 8 kocaaaaa haftabitermi yaa 8 hafta
eşime kalsa bugün bıraktıracak ama ben illa bakalım biraz daha dedim... tutup demesin mi ya bebeğe bişey olursa diye dedim Allah korusun... pimpirik herifim dedi yine diyeceğini huzursuz oldum yaa...
sekiz hafta niye?
eşime kalsa bugün bıraktıracak ama ben illa bakalım biraz daha dedim... tutup demesin mi ya bebeğe bişey olursa diye dedim Allah korusun... pimpirik herifim dedi yine diyeceğini huzursuz oldum yaa...
sekiz hafta niye?
37. haftam 8 hafta sonra doluyo çünkübenim doğum tarihi 21 nisan siz benden öncesiniz
bnde avent düşünüyorum ama birden çok model var
hangisini alcan kesin karar verdinmi varsa resmini paylaşsana
aaa öylemi..ona hiç dikkat etmemiştim..dur bi bakim bakalım..
bide bugün aventte kampanya var e-bebekte ) indirimli...
biberonlar emzikler vs. gayet ii fiyata gelio..
avent almayı düşüneneler e-bebek e bi baksın kızlar...
mavilimm baktımda kelebek gögüs ucuna bu kampanyada yok ama gögüs kalkanı almayı düşünyosan var..
kelebek olayınada el atıom şimdi:)
kelebek ne :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?