ya nasıl suyun azalmış
neden olmuş
doktor mu dedi?
bana suyumun az olduğunu söylediğinde baya baya azalmıştı bebek hareketleri.... cılız ve azdı hareketler... ben de sormuştum az mı içiyorum suyu sizce demiştim, yok demişti stres azaltabilirmiş suyu ve aşırı yorgunluk etkiliymiş...
ben herhangi bi değişiklik hissetmiyom petuş ama kiminde akıntı sonrası azalıyomuş ama sert batmayı bağlama ona 2 kg yu geçti artık ondandır baya uzadı hem de 42 cm fln oldu
bana suyumun az olduğunu söylediğinde baya baya azalmıştı bebek hareketleri.... Cılız ve azdı hareketler... Ben de sormuştum az mı içiyorum suyu sizce demiştim, yok demişti stres azaltabilirmiş suyu ve aşırı yorgunluk etkiliymiş...
ben 3 haftadır tatildeyim ya ne yorgunluğu keyfim de yerindeydi aslında ama ne biliyim hareketler de çok iyi hiç durmuyo nerdeyse neden oldu acba ya bak şimdi merak ettim
ben 3 haftadır tatildeyim ya ne yorgunluğu keyfim de yerindeydi aslında ama ne biliyim hareketler de çok iyi hiç durmuyo nerdeyse neden oldu acba ya bak şimdi merak ettim
ben geçen bi yerde okumuştumda..suyu azalınca hareketleri daha çok hissediliomuş güya..
Hani suyu bolsa bebek sudayken biz çok hissetmiomuşuz..
Mantıklı gelmişti..
Bugünlerde çok sert hareketlerimiz..neye yorcamı bilemedim..
Hareket etseler suç etmeseler suç...yefrularım ya...
şu kalan 6 haftada bi geçeydi....
tsma gitti sanırım arkadaşlar başka coraspin yada clexane kullannan yok mu aranızdaaaaaaaaaaaaa
fıtışla pıtış
ayyy gül gül öldüm canım yaaa
evt cnm ultrasonda görüldü nedenini bilmiyos çalışmak için rapor almaya gidice tesadüfen öğrendim halbu ki 6 gün önce gittim ve hiçbişey yoktu
petuşun meşhur lafları
canım benim,sakın üzülme..benim bi arkadaşıma da doktor öyle demişti şu an çok sağlıklı bi bebişi varsadece bol bol su içmen lazım sanırım..oluyomuş böyle şeyler bazı hamilelerde,hiç kafana takma
peki nolcakmış bişey demedi mi doktor?
Su iç hep yat gibi...
yrn yağmur sorcak anne bu ne die...pıtış diycem fıtış diycem..şimdiden kibarlığa alıştıryom kendimi napim, sevimli olmaya çalışyom
petuşun meşhur lafları
canım benim,sakın üzülme..benim bi arkadaşıma da doktor öyle demişti şu an çok sağlıklı bi bebişi varsadece bol bol su içmen lazım sanırım..oluyomuş böyle şeyler bazı hamilelerde,hiç kafana takma
yrn yağmur sorcak anne bu ne die...pıtış diycem fıtış diycem..şimdiden kibarlığa alıştıryom kendimi napim, sevimli olmaya çalışyom
saol cnm bişey olmaz inş kritik değil henüz dedi ama yine de üniversite hastanesine görün dedi
ne kaar deli karısın sen ya hafta sonu geldi mi eski arkadaşlar yağmura kıyıp da içmedin umarım sigaraları
sabahtan beri yatıyom ben korkudan kızlar..
doktora ulaşamadım ama iyiyim sanırım sorun yok gibi...
ayy petuşş benm görümcem de ikizlere pıtış diye öğrtmiş.
daha 4 yaşında iki tane kız. bir tanei de baya tüylü garibim.
ama o bunu güzel bir şey sanıyo tabi.
akşam da onun tüylerinden konu açıldı ben eşim kaynım görümcem ve onun eşi var..
kuzum o sırada demez mi eşime.. dayııııı benim pıtışımda bile kıl var diye
ayyy öldük gülmekten
YOQQQQ walla yan gözle bile bakmadım..
tebrik koyyom kendime:)))
gelen arkadaşta yolda gelirken test yapmışlardı,hamile
5+2 günlük bugün keseyi görmüşler...
5 tane arkadaşım var hepsi bebek istiodu, dua ediodum hep isim lerini geçire geçire...3 ü hamile şu anda:)) biride bu ay ilk defa tüp bebek denemesi yapacak, diorum tutacak bak hazırlıklı ol...kızım ayağını sürüyerek bereketiyle gelio...gelmeden arkadaşlarınıda hazırlıo...çok şükür binlerce şükür
sabahtan beri yatıyom ben korkudan kızlar..
doktora ulaşamadım ama iyiyim sanırım sorun yok gibi...
ayy petuşş benm görümcem de ikizlere pıtış diye öğrtmiş.
daha 4 yaşında iki tane kız. bir tanei de baya tüylü garibim.
ama o bunu güzel bir şey sanıyo tabi.
akşam da onun tüylerinden konu açıldı ben eşim kaynım görümcem ve onun eşi var..
kuzum o sırada demez mi eşime.. dayııııı benim pıtışımda bile kıl var diye
ayyy öldük gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?