2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben 3 haftadır tatildeyim ya ne yorgunluğu keyfim de yerindeydi aslında ama ne biliyim hareketler de çok iyi hiç durmuyo nerdeyse neden oldu acba ya bak şimdi merak ettim

ben herhangi bi değişiklik hissetmiyom petuş ama kiminde akıntı sonrası azalıyomuş ama sert batmayı bağlama ona 2 kg yu geçti artık ondandır baya uzadı hem de 42 cm fln oldu

ben geçen bi yerde okumuştumda..suyu azalınca hareketleri daha çok hissediliomuş güya..
Hani suyu bolsa bebek sudayken biz çok hissetmiomuşuz..
Mantıklı gelmişti..
Bugünlerde çok sert hareketlerimiz..neye yorcamı bilemedim..
Hareket etseler suç etmeseler suç...yefrularım ya...
şu kalan 6 haftada bi geçeydi....

ben 3 haftadır tatildeyim ya ne yorgunluğu keyfim de yerindeydi aslında ama ne biliyim hareketler de çok iyi hiç durmuyo nerdeyse neden oldu acba ya bak şimdi merak ettim

oo bana yoruldum diye bi de rapor yazmıştı... kafana da bişi takma demişti, yani üzüldüğüm bişi de yoktu ya... öyle demişti

fıtışla pıtış

ayyy gül gül öldüm canım yaaa

petuşun meşhur lafları

evt cnm ultrasonda görüldü nedenini bilmiyos çalışmak için rapor almaya gidice tesadüfen öğrendim halbu ki 6 gün önce gittim ve hiçbişey yoktu

canım benim,sakın üzülme..benim bi arkadaşıma da doktor öyle demişti şu an çok sağlıklı bi bebişi var sadece bol bol su içmen lazım sanırım..oluyomuş böyle şeyler bazı hamilelerde,hiç kafana takma

yrn yağmur sorcak anne bu ne die...pıtış diycem fıtış diycem..şimdiden kibarlığa alıştıryom kendimi napim, sevimli olmaya çalışyom

saol cnm bişey olmaz inş kritik değil henüz dedi ama yine de üniversite hastanesine görün dedi

yrn yağmur sorcak anne bu ne die...pıtış diycem fıtış diycem..şimdiden kibarlığa alıştıryom kendimi napim, sevimli olmaya çalışyom

öyle tabi canım,bende çocuğa popo ve pipi olarak alıştırdım..bakalım kıza ne dicem,artık o an ne gelirse aklıma

sabahtan beri yatıyom ben korkudan kızlar..
doktora ulaşamadım ama iyiyim sanırım sorun yok gibi...

ayy petuşş benm görümcem de ikizlere pıtış diye öğrtmiş.
daha 4 yaşında iki tane kız. bir tanei de baya tüylü garibim.
ama o bunu güzel bir şey sanıyo tabi.
akşam da onun tüylerinden konu açıldı ben eşim kaynım görümcem ve onun eşi var..
kuzum o sırada demez mi eşime.. dayııııı benim pıtışımda bile kıl var diye
ayyy öldük gülmekten

ne kaar deli karısın sen ya hafta sonu geldi mi eski arkadaşlar yağmura kıyıp da içmedin umarım sigaraları

YOQQQQ walla yan gözle bile bakmadım..
tebrik koyyom kendime:)))
gelen arkadaşta yolda gelirken test yapmışlardı,hamile
5+2 günlük bugün keseyi görmüşler...
5 tane arkadaşım var hepsi bebek istiodu, dua ediodum hep isim lerini geçire geçire...3 ü hamile şu anda:)) biride bu ay ilk defa tüp bebek denemesi yapacak, diorum tutacak bak hazırlıklı ol...kızım ayağını sürüyerek bereketiyle gelio...gelmeden arkadaşlarınıda hazırlıo...çok şükür binlerce şükür

ay allaaam yaaa

maşallah sana o zamaaan ah cnm madem bu kadar duan kabul oluyo bize de etsene teyzesii

[SUP][/SUP]
ayyy yazık ya...çok güldüm ama çok üzüldüm....
kaderi güzel olsun inş....
off dilşahh ya akşam akşam gülmek istiom ama saçmalama başına gelir bak die bi ses durduryo beni şu anda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…