2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyy yazık ya...çok güldüm ama çok üzüldüm....
kaderi güzel olsun inş....
off dilşahh ya akşam akşam gülmek istiom ama saçmalama başına gelir bak die bi ses durduryo beni şu anda..

ya benm eşim ve görümcem çok kıllıdır.
o gün de onu diyodum kızım babasına benzesin ama tek istemediğim şeyi kılları diyodum.
hele bir de halaya çekerse ki kız halaya çeker derler yandık kara kara

dur kıııız iş alcan başına sonra aklına gelen başına gelmesin benim aşkım bembeyaz hiç tüysüzdür ben de kurt adam ben de diyom babasına çeksin ben kıllardan çok çektim kızım çokmesin ama bakalım nolcak

saol cnm nedenini bilmiyos çok teşkür ettim ben de tam bana cevap veren olmamış die kapatıyodum ki cevap yazmışsınn bi sorun olmaz inşallah

Kumsal çok geçmiş olsun canım düzelecektir yürekten inanıyorum sen de iyi düşün iyi olsun.
Bu arada seni faceden ekleyen bendim Aslı diye başlayan hani giremiyorum bu aralar yazamadım sana....

Petuş cidden o kadar az kaldı dimi yaa
Sen son ne zaman doktora gittin?

dini bilgim zayıf cnm bişiy diemiycem ama tecrübeli olarak soruyorum sana göğüs uçları için krem ne zaman kullanılmaya başlanacak

göğüs uçların çok kuru ise doğuma 1-2 hafta kala alıp kullanabilirsin.ama bence bekle bebiş bi emsin duruma göre al.ben ilkinde erkenden almıştım ve hiç problem yaşamadığım için kullanmadım.gerçi alsanızda elinizde kalmaz çok güzel krem.çocuğum poposu tahriş olduğunda bile sürebiliyorsun.

bu arada ebebekteki avent indirimini kim söylediyse çok teşekkür,hemen pzt akşamı gittim biberon ve uçlarını aldım baya hesaplı oldu

canım çoook geçmiş olsun 2 gündür yoktum geçmişi tam okuyamadım umarım bi sorun yoktur:26:
canım bencede sen mantar oldun brndede var akıntı fitil kullandım etkilemedi beyaz renkliymiş baksana su olsa şeffaf olur bence

canım o benim kullandığım fitilse gynolomexin adı ama sana başka verdiyse bilmem mantar için kullandım ben

haftaya salı kontrol var cnm o zaman sorun çıkmaz inşallah doktor biraz aceleci çıktı ama ben salıya kadar sabretmeyi düşünüyorumm

bende uzun zaman önce kabuslarla uyanıyodum hergün yatmadan ayetel kürsi nas ve felak suresini okudum her gece yattığımda şimdi şükürki geçti benim tavsiyem bu inşallah geçer

kendim için değil ,küçük çocuk için soruyorum canım.ayetel kürsinin filan yazılı olduğu ufak magnetler varya onlardanmı koysak odasına acaba

haftaya salı kontrol var cnm o zaman sorun çıkmaz inşallah doktor biraz aceleci çıktı ama ben salıya kadar sabretmeyi düşünüyorumm

canım sıkıntı yapma bu saatten sonra doğsa bile sorun olmaz Allahın izniyle hayata tutunur kuzucuklarımız.neden oluyomuş peki bide sen anladın mı azaldığını nasıl belli oldu:44:

slm kızlar biz geldik.bugun 5 te randevum vardı dr la bebeyimi gördüm.yalnız bır kac gundur bellim agrıyordu dün akşam bellimin agrısı bayagı artık dr da bugun bebeyin hazneye gırdıyını ve aşagıda oldugunu soyledı ayakta durmamam gerektiyini sürekli yan yatmam gerektıyını soyledı dün bır arkadaslada daha konusmustuk oda boyle idi ismi aklıma gelmiyor ona morel verirken bendede aynı durumla karsı karsıya geldim.:18:benim gibi beli ve kasıgı agrıyan varmı bebeyim 1kg 450 gr mış benide korku sardık dr yatmam gerektıyını kalsiyum almam gerektıyını soyledı benim normal dogumda olmuyacak sezeryan bebek nasıl olur. kızlar beni bayagı telaş aldı.benim gibi olan varmı

ben senin yerinde olsam bir doktora daha görünürdüm canım.senin yerinde kim olsa telaş yapar ama zaten normalde 32 haftada falan bebekler doğum pozisyonu almıyorlar mı yani ters dönüyorlar sen dikkat et bakalım sakin olmaya çalış allah büyük..

tamam canım doktorun dediği ilacı almadım şimdilik merhemi aldım kullanıyorum bakalım inşallah geçer sağol yardım için

şimdi beni de sardı bi korku
ben geçen hafta salı gittim doktora
doğum pozisyonunu almış benimki de.
ve dediğin gibi belim çok ağrıyo
ama doktor hiç öle yatmam gerektiğini filan söylemedi
hatta bisiklet var evde sürebilir miyim diye sordum
benim bebek az küçük olduğu için fazla spor yapma bebek gelişsin
sadece yürüyüş yap dedi.

bilmiyorum canım dr sana ne soylediyse o önemli zaten öyle bır durum olsa soylerdi sana belki senınki normal sekılde asagıda duryordur benım bayagı asagıda sanki dısarı cıkacakmıs gıbı hissediyorum arada ben ama belli agrısı benı maf edıyor önem semiyordum ama bugun dr yatmam gerektiyini özelliklede yan yatmam gerektiyini söyledi ve maknezyum almalıymısım çünkü bebeyim toplanıyorsu hep oda kasılmaymis onun için maknezyum al senı rahatlatır dedi

beni korku sardı açık cası .hiç bir şeyde yapmadım.bebek dogarsa haftasından önce allah korusun nasıl olur ay bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum.

hmmm geçmiş olsun canım
belki dediğin gibi benim problem olmayabilir
ama doktoruma hiç güvenmiyorum yaaa
haftaya başka doktora gidicem bu hususu da sorayım
sen de dinlen magnezyum hakikaten çok yararlı
ben de kullanıyorum
kalçamda ve belimde ağrı oluyo benim de
magnezyum iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…