maşallah sana o zamaaan ah cnm madem bu kadar duan kabul oluyo bize de etsene teyzesii
ayyy yazık ya...çok güldüm ama çok üzüldüm....
kaderi güzel olsun inş....
off dilşahh ya akşam akşam gülmek istiom ama saçmalama başına gelir bak die bi ses durduryo beni şu anda..
ederim tabi cnm...nefesim kuvvetliymiş walla birinin ikiz hatta:))) şu an hamile olanında belkide ikiz, kim bilebilir
ya benm eşim ve görümcem çok kıllıdır.
o gün de onu diyodum kızım babasına benzesin ama tek istemediğim şeyi kılları diyodum.
hele bir de halaya çekerse ki kız halaya çeker derler yandık kara kara
saol cnm nedenini bilmiyos çok teşkür ettim ben de tam bana cevap veren olmamış die kapatıyodum ki cevap yazmışsınn bi sorun olmaz inşallah
ben geçen bi yerde okumuştumda..suyu azalınca hareketleri daha çok hissediliomuş güya..
Hani suyu bolsa bebek sudayken biz çok hissetmiomuşuz..
Mantıklı gelmişti..
Bugünlerde çok sert hareketlerimiz..neye yorcamı bilemedim..
Hareket etseler suç etmeseler suç...yefrularım ya...
şu kalan 6 haftada bi geçeydi....
dini bilgim zayıf cnm bişiy diemiycem ama tecrübeli olarak soruyorum sana göğüs uçları için krem ne zaman kullanılmaya başlanacak
canım çoook geçmiş olsun 2 gündür yoktum geçmişi tam okuyamadım umarım bi sorun yoktur:26:kıslar evdeyiz bugün canım sıkıldı çok haftalardır hep kalabalıktı yalnızlık çok sıkıcı bi de kızımın suunun azalmış olduğunu öğrenmek de çok can sıkıcı bilmiyom nolcak doktor ortalığı velveleye verdi aslında ama ben ısrarla gelecek haftanın randevusunu bekliyom daha 6 gün önce hiç bişey çıkmadı halbu ki ama şimdi nerden çıktı bu su azalması bilmiom
canım bencede sen mantar oldun brndede var akıntı fitil kullandım etkilemedi beyaz renkliymiş baksana su olsa şeffaf olur bencekızlar yardım edin bana
az önce yataktan kalktm kalkmamla bir pijamada çok yoğun ıslaklık hssettm.
pijamamı indrdim ne oluyo diye bacaklarımdan bir şeyler akmaya başladı.
suyum gelmedi demi?? ya su gibi şeffaf değildi akıntı gibi beyzdı rengi.
su nasıl olur bilen biri yazsn kafayı yicem şu anda..
kızlar yaa vajinal akıntı ve kaşıntı için doktoru aradım bana dinanomeksin adlı fitil ve trosid adlı merhemi söyledi ama ben mi yanlış duydum arıyorum internetten öle bi ilaç yok heralde büyük ihtimal yanlış duydum doktora yazdırıcam şimdi tam ismini bilen varsa yazabilir mi
bu arada ebebekteki avent indirimini kim söylediyse çok teşekkür,hemen pzt akşamı gittim biberon ve uçlarını aldım baya hesaplı oldu
canım çoook geçmiş olsun 2 gündür yoktum geçmişi tam okuyamadım umarım bi sorun yoktur:26:
canım bencede sen mantar oldun brndede var akıntı fitil kullandım etkilemedi beyaz renkliymiş baksana su olsa şeffaf olur bence
canım o benim kullandığım fitilse gynolomexin adı ama sana başka verdiyse bilmem mantar için kullandım ben
bende uzun zaman önce kabuslarla uyanıyodum hergün yatmadan ayetel kürsi nas ve felak suresini okudum her gece yattığımda şimdi şükürki geçti benim tavsiyem bu inşallah geçer
teşekkür ederim canım,gerçi fiyatları düşürmüş avent,inşallah kaliteyi düşürmemiştir.saol cnm ben söylemiştim hayırlı olsun güle güle kullansın kuzun
haftaya salı kontrol var cnm o zaman sorun çıkmaz inşallah doktor biraz aceleci çıktı ama ben salıya kadar sabretmeyi düşünüyorumm
ben senin yerinde olsam bir doktora daha görünürdüm canım.senin yerinde kim olsa telaş yapar ama zaten normalde 32 haftada falan bebekler doğum pozisyonu almıyorlar mı yani ters dönüyorlar sen dikkat et bakalım sakin olmaya çalış allah büyük..slm kızlar biz geldik.bugun 5 te randevum vardı dr la bebeyimi gördüm.yalnız bır kac gundur bellim agrıyordu dün akşam bellimin agrısı bayagı artık dr da bugun bebeyin hazneye gırdıyını ve aşagıda oldugunu soyledı ayakta durmamam gerektiyini sürekli yan yatmam gerektıyını soyledı dün bır arkadaslada daha konusmustuk oda boyle idi ismi aklıma gelmiyor ona morel verirken bendede aynı durumla karsı karsıya geldim.:18:benim gibi beli ve kasıgı agrıyan varmı bebeyim 1kg 450 gr mış benide korku sardık dr yatmam gerektıyını kalsiyum almam gerektıyını soyledı benim normal dogumda olmuyacak sezeryan bebek nasıl olur. kızlar beni bayagı telaş aldı.benim gibi olan varmı
canım çoook geçmiş olsun 2 gündür yoktum geçmişi tam okuyamadım umarım bi sorun yoktur:26:
canım bencede sen mantar oldun brndede var akıntı fitil kullandım etkilemedi beyaz renkliymiş baksana su olsa şeffaf olur bence
canım o benim kullandığım fitilse gynolomexin adı ama sana başka verdiyse bilmem mantar için kullandım ben
slm kızlar biz geldik.bugun 5 te randevum vardı dr la bebeyimi gördüm.yalnız bır kac gundur bellim agrıyordu dün akşam bellimin agrısı bayagı artık dr da bugun bebeyin hazneye gırdıyını ve aşagıda oldugunu soyledı ayakta durmamam gerektiyini sürekli yan yatmam gerektıyını soyledı dün bır arkadaslada daha konusmustuk oda boyle idi ismi aklıma gelmiyor ona morel verirken bendede aynı durumla karsı karsıya geldim.:18:benim gibi beli ve kasıgı agrıyan varmı bebeyim 1kg 450 gr mış benide korku sardık dr yatmam gerektıyını kalsiyum almam gerektıyını soyledı benim normal dogumda olmuyacak sezeryan bebek nasıl olur. kızlar beni bayagı telaş aldı.benim gibi olan varmı
şimdi beni de sardı bi korku
ben geçen hafta salı gittim doktora
doğum pozisyonunu almış benimki de.
ve dediğin gibi belim çok ağrıyo
ama doktor hiç öle yatmam gerektiğini filan söylemedi
hatta bisiklet var evde sürebilir miyim diye sordum
benim bebek az küçük olduğu için fazla spor yapma bebek gelişsin
sadece yürüyüş yap dedi.
bilmiyorum canım dr sana ne soylediyse o önemli zaten öyle bır durum olsa soylerdi sana belki senınki normal sekılde asagıda duryordur benım bayagı asagıda sanki dısarı cıkacakmıs gıbı hissediyorum arada ben ama belli agrısı benı maf edıyor önem semiyordum ama bugun dr yatmam gerektiyini özelliklede yan yatmam gerektiyini söyledi ve maknezyum almalıymısım çünkü bebeyim toplanıyorsu hep oda kasılmaymis onun için maknezyum al senı rahatlatır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?