beni korku sardı açık cası .hiç bir şeyde yapmadım.bebek dogarsa haftasından önce allah korusun nasıl olur ay bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum.
ben senin yerinde olsam bir doktora daha görünürdüm canım.senin yerinde kim olsa telaş yapar ama zaten normalde 32 haftada falan bebekler doğum pozisyonu almıyorlar mı yani ters dönüyorlar sen dikkat et bakalım sakin olmaya çalış allah büyük..
slm kızlar biz geldik.bugun 5 te randevum vardı dr la bebeyimi gördüm.yalnız bır kac gundur bellim agrıyordu dün akşam bellimin agrısı bayagı artık dr da bugun bebeyin hazneye gırdıyını ve aşagıda oldugunu soyledı ayakta durmamam gerektiyini sürekli yan yatmam gerektıyını soyledı dün bır arkadaslada daha konusmustuk oda boyle idi ismi aklıma gelmiyor ona morel verirken bendede aynı durumla karsı karsıya geldim.:18:benim gibi beli ve kasıgı agrıyan varmı bebeyim 1kg 450 gr mış benide korku sardık dr yatmam gerektıyını kalsiyum almam gerektıyını soyledı benim normal dogumda olmuyacak sezeryan bebek nasıl olur. kızlar beni bayagı telaş aldı.benim gibi olan varmı
kumsal ben bişi sorimmi...biz nasıl anlıycaz böyle bi sorun olup olmadığını..
bende bugünlerde bu konuya çok takığım..sonuçta bebekler büyüdü ama dr a 1,5 hafta önce gittim..yeni randevuyada 1,5 hafta var yani...
paranoya oldum bende...
hatta bugünlerde hareketleri çok sert heryeri batıo...açıkcası düşünüyorum acab su azaldıdamı ben bu kadar çok hissediyorum die..
sonra saçmalama büyüdü ondan diorum..ama kafam çok karışık :44::44::44:
slm kızlar biz geldik.bugun 5 te randevum vardı dr la bebeyimi gördüm.yalnız bır kac gundur bellim agrıyordu dün akşam bellimin agrısı bayagı artık dr da bugun bebeyin hazneye gırdıyını ve aşagıda oldugunu soyledı ayakta durmamam gerektiyini sürekli yan yatmam gerektıyını soyledı dün bır arkadaslada daha konusmustuk oda boyle idi ismi aklıma gelmiyor ona morel verirken bendede aynı durumla karsı karsıya geldim.:18:benim gibi beli ve kasıgı agrıyan varmı bebeyim 1kg 450 gr mış benide korku sardık dr yatmam gerektıyını kalsiyum almam gerektıyını soyledı benim normal dogumda olmuyacak sezeryan bebek nasıl olur. kızlar beni bayagı telaş aldı.benim gibi olan varmı
cnm ben 30+2 gittim en son..Kumsal çok geçmiş olsun canım düzelecektir yürekten inanıyorum sen de iyi düşün iyi olsun.
Bu arada seni faceden ekleyen bendim Aslı diye başlayan hani giremiyorum bu aralar yazamadım sana....
Petuş cidden o kadar az kaldı dimi yaa
Sen son ne zaman doktora gittin?
anladım cnm çok saol...ama sanırım bu haftalarda bebekler artık kafayı aşağıya çeviryolarmış.canım geçmişi anca okudum.yazdıklarını gördüm.bebeğin suyu azalınca hareketleri de azalır diye biliyorum.gebelikte 30-32.haftalar arasında da bebeğin hareketleri fazla artar,32 den sonra da bebişler büyüdüğü için hareket edecek alan bulamayıp hareketleri azalır diye biliyorum.yani çok hissetmen çok çok normal bence.ne güzel işte hissediyorsun,ben taa en başından beri çok hissetmiyordum,şimdilerde fazlalaştı ama senin dediğin gibi biryerleri batmıyor hiç.sadece itiyor ayaklarıyla,kıçını başını çıkarıyor.sanırım yağlarımdan kendini hissettiremiyor
doğum günümün ilk dakikası ve eşim yanımda yok
günaydınlarrrrrrrrrrrrr..
bu hafta hiç geçmedi bana yafff çok uzun geldi...ilk defa bi hafyta bu kadar uzadı sanki
yine karlı bi st. sabahında sağlam basıcan bu hayatta mırıltısı eşliğinde yürürken yollarda aklıma bi soru takıldı..çok pis çok salakça ama sorcam yani...allah korusun doğum sırasında anneye bişi olursa bebek annenin maaşını alabiliyomiki, bilen varmı :44::44::44:
cnm ben 30+2 gittim en son..
şimdi haftaya gidicem 33+2 de yine..
sonrasında 35+2 de gidicekmişim ondan sonrada her hafta:))) program bu şekilde:))
anladım cnm çok saol...ama sanırım bu haftalarda bebekler artık kafayı aşağıya çeviryolarmış.
benim derdim ondan olabilir...çünkü karnımın üst tarafı fokurduo resmen kımıl kımıl, gögsüme doğru kalkıo...kasıklarımdada sürekli bi baskı...sanırım kafası aşağıya döndü ayakları yukarda ondan bu hareketlilik:)))
sibellllllllllllll yeni yaşının ailenle birlikte mutlu huzurlu geçmesi dileğiyle canım...doğum günün kutlu olsun
bilmom tunim ya hava böyle olunca bende ne kadar saçmalayabilirim bakalım die sınırlarımı zorladım sabah sabahgünaydın bebem amma lakin sorduğun soru hakkında hiçbir fikrim yok desemaraştırmak lazım bi intten ..
hakkaten sabah sabah nerden geldi aklına bölesi bi soru Allah korusun yaaa...
geçen bende dediydim eşime korkuyorum astımımdan dolayı benim yada bebeğimin ölmesinden diye hadi ben neysede bebeğime bişey olmasın diye çok korkuyorum dedim...ameliyathane kapısından ayrılma emi diye tembihlediydim...çok kızdı tabisi haliyle
günaydın kızlar..
yine kar var
bıktım artık yaa.. yaz gelsin didime gidelim.. cup diye denize atlayalım.. güneşte mayışalım..
sahilde tavla oynayalım.. gece çook geç yatıp sabah yok yok öğlen uyanalım..
ve üstelik bütün bunları bebeklerimizle birlikte yapalım..
aklıma bi karikatür geldi geçenlerde görmüştüm.. bir grup toplanmış ellerinde pankartlar eylem yapıyorlardı..
sloganları da şöyleydi..
sibirya şaşırma sabrımızı taşırma..
artık sibiryadan gelen soğuk hava kütlesine teessüflerimi iletiyorum buradan..aşk olsunn yanee,.
günaydın kızlar..
yine kar var
bıktım artık yaa.. yaz gelsin didime gidelim.. cup diye denize atlayalım.. güneşte mayışalım..
sahilde tavla oynayalım.. gece çook geç yatıp sabah yok yok öğlen uyanalım..
ve üstelik bütün bunları bebeklerimizle birlikte yapalım..
aklıma bi karikatür geldi geçenlerde görmüştüm.. bir grup toplanmış ellerinde pankartlar eylem yapıyorlardı..
sloganları da şöyleydi..
sibirya şaşırma sabrımızı taşırma..
artık sibiryadan gelen soğuk hava kütlesine teessüflerimi iletiyorum buradan..aşk olsunn yanee,.
bilmom tunim ya hava böyle olunca bende ne kadar saçmalayabilirim bakalım die sınırlarımı zorladım sabah sabah
lakin o dediklerine bebik varken yapmak çok zor ya neyseeeeeee...en çokda o öğlen uyanma kısmına bayıldım
günaydın kıslarrr...
petuşşş Allah korusun konuyla ilgili bilgim yok.... öyle şeyler düşünme dicem ama hepimiz aklımızdan geçirmişiz sanırımm böyle şeyler.. bende doğumda bana bişi olursa naparsın diyom eşimee.. yan yan bakıyoo... olabilir herşey olabilir doğumdaa sizde kızınla yaşarsınız artık diyomm azcık acıtasyon yapıyom aslında
günaydın kıslarrr...
petuşşş Allah korusun konuyla ilgili bilgim yok.... öyle şeyler düşünme dicem ama hepimiz aklımızdan geçirmişiz sanırımm böyle şeyler.. bende doğumda bana bişi olursa naparsın diyom eşimee.. yan yan bakıyoo... olabilir herşey olabilir doğumdaa sizde kızınla yaşarsınız artık diyomm azcık acıtasyon yapıyom aslında
günaydın kuzum..
ya Allahım korusun bebeklerimizi bize bizide bebeklerimize bağışlasın inş Rabbim.
ben böyle şeyleri çok düşünmeme aslında ama son 1-2 gün içinde bulunduğum ruh halinden ötürü böyle düşüncelere daldım sanırsam...hafta sonu gelsede bi kendime gelsem yaff..allah korusun bebeklerimizde bizide heriflerimizide..
bu gece saçma sapan bi rüya görmedim hayreeeetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?