2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
beni korku sardı açık cası .hiç bir şeyde yapmadım.bebek dogarsa haftasından önce allah korusun nasıl olur ay bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum.

aynen ben de bişey yapmadım
ne genişim hee
ne bebek çantam hazır ne kendi çantam
bebek için çekirdek almadım daha
ama aklına kötü şeyler getirme
pozitif ol canım olumsuzlukları düşünme bileee
her şey olacağına varır

bende öyle biliyordum ama bizimki erken yerini almış zaten cok asagıdaydı dısardan bıle belli .inş bir sorun cıkmaz

Canım geçmiş olsun, daha önceden erken doğum teşkil edecek bir durumun olmuşmuydu? Bebeğin doğum pozisyonu alması normal bu haftalarda ama doktorun neden yatman gerekiyor dedi onu anlamadım. Benim bel ağrım geçen ay çok şiddetliydi çatı ağrısı da vardı doktor bana yürüyüş yap bol su iç demişti.
Endişe yapma kendine bir dahaki doktor randevun ne zaman?

canım geçmişi anca okudum.yazdıklarını gördüm.bebeğin suyu azalınca hareketleri de azalır diye biliyorum.gebelikte 30-32.haftalar arasında da bebeğin hareketleri fazla artar,32 den sonra da bebişler büyüdüğü için hareket edecek alan bulamayıp hareketleri azalır diye biliyorum.yani çok hissetmen çok çok normal bence.ne güzel işte hissediyorsun,ben taa en başından beri çok hissetmiyordum,şimdilerde fazlalaştı ama senin dediğin gibi biryerleri batmıyor hiç.sadece itiyor ayaklarıyla,kıçını başını çıkarıyor.sanırım yağlarımdan kendini hissettiremiyor

geçmiş olsun canım.hazneye girdiğini söylediyse eğer sanırım baş yerleşmiştir aşağıya,e bu durum birdaha dönmeyeceği anlamına da gelir.doktorun dediklerini dinle bence de ve fazla ayakta kalma.fazla yorma kendini.birşey olacağını sanmıyorum,dikkat et kendine.

günün ilk günaydını bizden olsun günaydınlarrrrrrrrr
babamızı okula gönderdik sonra uyku tutmadı havada soğuk karda yağıyorr sıkıcı bi hava hakim gene bugünde ve ben az daah oksijen almassam sanırım ölecem
haftasonuda dayımızı geliyomuş yuppiiii

günaydınlarrrrrrrrrrrrr..
bu hafta hiç geçmedi bana yafff çok uzun geldi...ilk defa bi hafyta bu kadar uzadı sanki
yine karlı bi st. sabahında sağlam basıcan bu hayatta mırıltısı eşliğinde yürürken yollarda aklıma bi soru takıldı..çok pis çok salakça ama sorcam yani...allah korusun doğum sırasında anneye bişi olursa bebek annenin maaşını alabiliyomiki, bilen varmı :44::44::44:

cnm ben 30+2 gittim en son..
şimdi haftaya gidicem 33+2 de yine..
sonrasında 35+2 de gidicekmişim ondan sonrada her hafta:))) program bu şekilde:))
anladım cnm çok saol...ama sanırım bu haftalarda bebekler artık kafayı aşağıya çeviryolarmış.
benim derdim ondan olabilir...çünkü karnımın üst tarafı fokurduo resmen kımıl kımıl, gögsüme doğru kalkıo...kasıklarımdada sürekli bi baskı...sanırım kafası aşağıya döndü ayakları yukarda ondan bu hareketlilik:)))
doğum günümün ilk dakikası ve eşim yanımda yok

sibellllllllllllll yeni yaşının ailenle birlikte mutlu huzurlu geçmesi dileğiyle canım...doğum günün kutlu olsun

günaydın bebem amma lakin sorduğun soru hakkında hiçbir fikrim yok desem araştırmak lazım bi intten ..
hakkaten sabah sabah nerden geldi aklına bölesi bi soru Allah korusun yaaa...
geçen bende dediydim eşime korkuyorum astımımdan dolayı benim yada bebeğimin ölmesinden diye hadi ben neysede bebeğime bişey olmasın diye çok korkuyorum dedim...ameliyathane kapısından ayrılma emi diye tembihlediydim...çok kızdı tabisi haliyle

günaydın kızlar..
yine kar var
bıktım artık yaa.. yaz gelsin didime gidelim.. cup diye denize atlayalım.. güneşte mayışalım..
sahilde tavla oynayalım.. gece çook geç yatıp sabah yok yok öğlen uyanalım..
ve üstelik bütün bunları bebeklerimizle birlikte yapalım..
aklıma bi karikatür geldi geçenlerde görmüştüm.. bir grup toplanmış ellerinde pankartlar eylem yapıyorlardı..
sloganları da şöyleydi..
sibirya şaşırma sabrımızı taşırma..
artık sibiryadan gelen soğuk hava kütlesine teessüflerimi iletiyorum buradan..aşk olsunn yanee,.

bilmom tunim ya hava böyle olunca bende ne kadar saçmalayabilirim bakalım die sınırlarımı zorladım sabah sabah

lakin o dediklerine bebik varken yapmak çok zor ya neyseeeeeee...en çokda o öğlen uyanma kısmına bayıldım

günaydın kıslarrr...

petuşşş Allah korusun konuyla ilgili bilgim yok.... öyle şeyler düşünme dicem ama hepimiz aklımızdan geçirmişiz sanırımm böyle şeyler.. bende doğumda bana bişi olursa naparsın diyom eşimee.. yan yan bakıyoo... olabilir herşey olabilir doğumdaa sizde kızınla yaşarsınız artık diyommazcık acıtasyon yapıyom aslında

bırakın didimi topikcene alanyaya gelinnnnnn

valla kuzum %3lük kısmımızı hatırlatırım bence sabah sabah değil 7/24 saçmalamaya müsaitiz bu aralar

günaydın kuzum..
ya Allahım korusun bebeklerimizi bize bizide bebeklerimize bağışlasın inş Rabbim.

ben böyle şeyleri çok düşünmeme aslında ama son 1-2 gün içinde bulunduğum ruh halinden ötürü böyle düşüncelere daldım sanırsam...hafta sonu gelsede bi kendime gelsem yaff..allah korusun bebeklerimizde bizide heriflerimizide..

günaydın kuzum..
ya Allahım korusun bebeklerimizi bize bizide bebeklerimize bağışlasın inş Rabbim.

Amin bacılarrr Amin.....

Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...

bu gece saçma sapan bi rüya görmedim hayreeeetttt

ben gördüm, beeennnnn gördüm
biraz uzakta bi arabanın tekerinden dolayı büyük bi patlama oluyordu...her yana ateş parçaları dağılyodu.
elimde bi oto koltuğu içinde yeşil gözlü sar saçlı bi bebek vardı, ben onun üstüne kapanıp onu korudum
ama bebek patlamadan ötürü şoka girmişti..
kocamandı gözleri...sallıodum bağıryodum şoktan çıksın die...sonra uyandım

günaydın hepinizi kocaman öpüyorum allah herkesinde bizlerinde evlatlarını annelerine babalarına bagışlasın böyle üzücü şeyleri aklınıza takıp kendinizi üzmeyin kucagınıza alacagınız ilk anı düşünün mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…