ben gördüm, beeennnnn gördüm
biraz uzakta bi arabanın tekerinden dolayı büyük bi patlama oluyordu...her yana ateş parçaları dağılyodu.
elimde bi oto koltuğu içinde yeşil gözlü sar saçlı bi bebek vardı, ben onun üstüne kapanıp onu korudum
ama bebek patlamadan ötürü şoka girmişti..
kocamandı gözleri...sallıodum bağıryodum şoktan çıksın die...sonra uyandım
AMİN CNM...EVET KOVMAK GEREKİO BÖYLE DÜŞÜNCELERİ..günaydın hepinizi kocaman öpüyorumallah herkesinde bizlerinde evlatlarını annelerine babalarına bagışlasın böyle üzücü şeyleri aklınıza takıp kendinizi üzmeyin kucagınıza alacagınız ilk anı düşünün mutlu olun
walla cnm bayağı iştahlı yağıo...kesilmezse akşama yollar güzel olur bence:))Günaydın canlar...
yine istanbul da kar akşama doldurur mu ki?
bütün gece gazla uyudum yaaa...oğlumda rahatsız oluyorçıkmıyor arkadaş bu gaz ya şuan taş gibi karnım pooffff
yawrummm kıyamam
hayır olsun inş. .
gene sen iyi seni döven bir kürt kadın yada askıntılık yapan bi herif görmemişsin
AMİN CNM...EVET KOVMAK GEREKİO BÖYLE DÜŞÜNCELERİ..
walla cnm bayağı iştahlı yağıo...kesilmezse akşama yollar güzel olur bence:))
gaz içinde dr um daha önce bana süt içme bi kaç gün dedi...bide buzkopan var ya gaz ağrısında iç dedi, ii de gelmişti..
evet cnm rüyalar konsunda daha makul sınırlar içindeyim bugünlerde:))
canım acaipppp çay istiyo yaa demlesemmi demlemesemmi
akşam herifim içtiğinden bahanesi oluyo içiyom 2 bardak ama şimdi yalnızım bilemedim napsam ?
Valla bende akşam herifle 2 bardak içiyorum sabah da iş yerinde bu kadarrr masum bi çaycık
teşekkür ederim petucumsenin iş yeri avrupa yakasında mı? sen ordaki son durumu aktar arada bende anadolu yakası kadıköydeyim
haber koçumuz petuşa çok teşekkürler anam spikerliğe başladım sabah sabah
demle gitsin ya..canım acaipppp çay istiyo yaa demlesemmi demlemesemmi
akşam herifim içtiğinden bahanesi oluyo içiyom 2 bardak ama şimdi yalnızım bilemedim napsam ?
teşekkür ederim petucumsenin iş yeri avrupa yakasında mı? sen ordaki son durumu aktar arada bende anadolu yakası kadıköydeyim
haber koçumuz petuşa çok teşekkürler anam spikerliğe başladım sabah sabah
Valla bende akşam herifle 2 bardak içiyorum sabah da iş yerinde bu kadarrr masum bi çaycık
dün arkadaşım gelmişti akşam onunla bayacana bi içtim 4-5 büyük bardak gündüzden 2 büyük bardak işyerinde içmiştim
ama o kadar açık içiyorum kiii 3-5 damla dem damlatıyomm oyüzden gönül rahatlığıyla içiyom
demle gitsin tuni yaa.. canın istediyse 1 kaşık demleyiver
demle gitsin ya..
sbhları çay içmeyince benim başım ağrıo..
evde yalnızsın yapacak bişi yok, kılavye çalış çalış nereye kadar...ara ara yudumlarsın..
ne demek ne demek sayın pirenses..
şu anda bulunduğum bölge nişantaşı olup kar yağışı aralıksız şekilde devam etmektedir..
buralar böyleyse beylükdüzüdür tuzladır hak getire diorum ve benimde evimin üsküdarda olduğunu dipnot olarak geçmek istiyorum, allah yardımcımız olsun diyerek şimdilik yeniden size bağlanıyorum...akşama görüşmek üzre sayın pirenses...
ayy çok heycanlı
dün arkadaşım gelmişti akşam onunla bayacana bi içtim 4-5 büyük bardak gündüzden 2 büyük bardak işyerinde içmiştim
ama o kadar açık içiyorum kiii 3-5 damla dem damlatıyomm oyüzden gönül rahatlığıyla içiyom
demle gitsin tuni yaa.. canın istediyse 1 kaşık demleyiver
demle gitsin ya..
evde yalnızsın yapacak bişi yok, kılavye çalış çalış nereye kadar...ara ara yudumlarsın..
şu anda bulunduğum bölge nişantaşı olup kar yağışı aralıksız şekilde devam etmektedir..
buralar böyleyse beylükdüzüdür tuzladır hak getire diorum ve benimde evimin üsküdarda olduğunu dipnot olarak geçmek istiyorum, allah yardımcımız olsun diyerek şimdilik yeniden size bağlanıyorum...akşama görüşmek üzre sayın pirenses...
ayy çok heycanlı
ben çayı çok içiom ya...
iş yerinde 4 bardak günlük mutlaka içiom..
akşam eşimle bensek yalnızca evde o zmn çay yapmıoz..ama birileri gelirse 2 tanede öyle yuvarlıom:)))
hafta sonları, efendim eve misafir geldiyse yada güne falan gitmişsem 8 bardağı buldurduğum günler oluo, hiçde öyle açık falan olmuo bildiğin normal insan çayı içiom... :26::26::26::26:
demle gitsin ya..
ayy çok heycanlı
canım bendede var dünden beri bi cılızlık ama ben takmamaya çalışıyomm. bakalım takip ediyorum.. 2 gündür iştahsızım iyi beslenmiyorum belki ondandır diyorum kendi kendime...günaydınlar herkese.Bi şey sorcam ben yaa bebeğimin hareketleri bu gün yine yavaş bir iki pıtlıyo tamam o güçlü darbeleri yok. bu haftaya kadar kullandığım asprini bırakınca
acaba bi şey mi oldu diye yine psikokopata bağladım ben.
sizde de böyle yavaşladığı zamanlar oluyor mu ? birisi bu soruma he desinde içim rahat etsin lütfennn
ben çayı çok içiom ya...
iş yerinde 4 bardak günlük mutlaka içiom..
akşam eşimle bensek yalnızca evde o zmn çay yapmıoz..ama birileri gelirse 2 tanede öyle yuvarlıom:)))
hafta sonları, efendim eve misafir geldiyse yada güne falan gitmişsem 8 bardağı buldurduğum günler oluo, hiçde öyle açık falan olmuo bildiğin normal insan çayı içiom... :26::26::26::26:
amanın bu taraflarada gelio yani hıı...Büyükçekmeceden havadis vereyim o zaman. sabah kalktım heryer kar. eşim yukarı bıraktı ama yollarda buzlanmış. silivri çok fenaymış. eşim orda çalışıyor. çok yavaş gitmişler buzdan dolayı. beylikdüzündede çalışıyorum. burasıda birazdan büyükçekmece kadar kar tutar.
ha seveyim sizi yaa gaza getirin beni böle çay konusunda efferimmm
resmen gaza geldim yalnızz hemen ocağa koyuverdim çayı..yok yok ben anladım ben çaya aşeriyorumm
zaten oldum olası çok severim annemle çay saatlerimiz olurdu içmessek bizimde başımıza ağrılar girerdi gene hamilelikte iyi dayandım
cnm ben 32.hafta çalışabilir raporumu aldım ama üzerinde 16/02/2012 tarihinde almışım gibi yaptı doktorum sen yorulma haftaya didi haberin ola diyom cnm haftamız aynıydı senle bilgi verem didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?