2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın canlar...
yine istanbul da kar akşama doldurur mu ki?
bütün gece gazla uyudum yaaa...oğlumda rahatsız oluyor çıkmıyor arkadaş bu gaz ya şuan taş gibi karnım pooffff

yawrummm kıyamam
hayır olsun inş. .
gene sen iyi seni döven bir kürt kadın yada askıntılık yapan bi herif görmemişsin

AMİN CNM...EVET KOVMAK GEREKİO BÖYLE DÜŞÜNCELERİ..
Günaydın canlar...
yine istanbul da kar akşama doldurur mu ki?
bütün gece gazla uyudum yaaa...oğlumda rahatsız oluyor çıkmıyor arkadaş bu gaz ya şuan taş gibi karnım pooffff
walla cnm bayağı iştahlı yağıo...kesilmezse akşama yollar güzel olur bence:))
gaz içinde dr um daha önce bana süt içme bi kaç gün dedi...bide buzkopan var ya gaz ağrısında iç dedi, ii de gelmişti..
yawrummm kıyamam
hayır olsun inş. .
gene sen iyi seni döven bir kürt kadın yada askıntılık yapan bi herif görmemişsin

evet cnm rüyalar konsunda daha makul sınırlar içindeyim bugünlerde:))

canım acaipppp çay istiyo yaa demlesemmi demlemesemmi
akşam herifim içtiğinden bahanesi oluyo içiyom 2 bardak ama şimdi yalnızım bilemedim napsam ?

teşekkür ederim petucum senin iş yeri avrupa yakasında mı? sen ordaki son durumu aktar arada bende anadolu yakası kadıköydeyim
haber koçumuz petuşa çok teşekkürler anam spikerliğe başladım sabah sabah

akşam herifim içtiğinden bahanesi oluyo içiyom 2 bardak ama şimdi yalnızım bilemedim napsam ?

Valla bende akşam herifle 2 bardak içiyorum sabah da iş yerinde bu kadarrr masum bi çaycık

dün arkadaşım gelmişti akşam onunla bayacana bi içtim 4-5 büyük bardak gündüzden 2 büyük bardak işyerinde içmiştim
ama o kadar açık içiyorum kiii 3-5 damla dem damlatıyomm oyüzden gönül rahatlığıyla içiyom
demle gitsin tuni yaa.. canın istediyse 1 kaşık demleyiver

demle gitsin ya..
sbhları çay içmeyince benim başım ağrıo..
evde yalnızsın yapacak bişi yok, kılavye çalış çalış nereye kadar...ara ara yudumlarsın..

ne demek ne demek sayın pirenses..
şu anda bulunduğum bölge nişantaşı olup kar yağışı aralıksız şekilde devam etmektedir..
buralar böyleyse beylükdüzüdür tuzladır hak getire diorum ve benimde evimin üsküdarda olduğunu dipnot olarak geçmek istiyorum, allah yardımcımız olsun diyerek şimdilik yeniden size bağlanıyorum...akşama görüşmek üzre sayın pirenses...

ayy çok heycanlı

günaydınlar herkese.Bi şey sorcam ben yaa bebeğimin hareketleri bu gün yine yavaş bir iki pıtlıyo tamam o güçlü darbeleri yok. bu haftaya kadar kullandığım asprini bırakınca
acaba bi şey mi oldu diye yine psikokopata bağladım ben.

sizde de böyle yavaşladığı zamanlar oluyor mu ? birisi bu soruma he desinde içim rahat etsin lütfennn

Valla bende akşam herifle 2 bardak içiyorum sabah da iş yerinde bu kadarrr masum bi çaycık

ben çayı çok içiom ya...
iş yerinde 4 bardak günlük mutlaka içiom..
akşam eşimle bensek yalnızca evde o zmn çay yapmıoz..ama birileri gelirse 2 tanede öyle yuvarlıom:)))
hafta sonları, efendim eve misafir geldiyse yada güne falan gitmişsem 8 bardağı buldurduğum günler oluo, hiçde öyle açık falan olmuo bildiğin normal insan çayı içiom... :26::26::26::26:

Büyükçekmeceden havadis vereyim o zaman. sabah kalktım heryer kar. eşim yukarı bıraktı ama yollarda buzlanmış. silivri çok fenaymış. eşim orda çalışıyor. çok yavaş gitmişler buzdan dolayı. beylikdüzündede çalışıyorum. burasıda birazdan büyükçekmece kadar kar tutar.

ha seveyim sizi yaa gaza getirin beni böle çay konusunda efferimmm
resmen gaza geldim yalnızz hemen ocağa koyuverdim çayı..yok yok ben anladım ben çaya aşeriyorumm
zaten oldum olası çok severim annemle çay saatlerimiz olurdu içmessek bizimde başımıza ağrılar girerdi gene hamilelikte iyi dayandım

normal insan çayı
yurdum çayıı gibi bişeyy

amin petuş hanım diyorum bende akşam üzeri tekrar bağlanıcam size..... bende evinizin üsküdar da olduğunu öğrenerek akşam saatlerindeki durumu aktararım diyorum kadıköy de çok hafif olmakla beraber yerlerde kar tutmayacağını düşüyoruzz akşam döncem size kolay gelsin diyelim şimdilik
Kolay gelsin öpücüğü gönderelim oğluşumuzla

canım bendede var dünden beri bi cılızlık ama ben takmamaya çalışıyomm. bakalım takip ediyorum.. 2 gündür iştahsızım iyi beslenmiyorum belki ondandır diyorum kendi kendime...

ay bizde her akşam çay demlenir mutlaka.. çoğuna ben eşlik etmem.. ama bi misafir geldiyse falann yada biz gittiysek bi yere.oo bi gaza geliyomkii..götürüyom bardak bardak:26:
bi tanıdık demişti fazla çay içme kansızlık yapar diye onun duyduğumdan beride çayı azaltmadım ama rengini açtım
normal insan çayı hee ilahi petuuuu

günaydın annecikler,

geç kaldım biras :)
Ofisten bi abimizin oğlu oldu ona çiçek yollamakla meşguldüm.
Seçene kadar zaman geçti bayağı. :)
Kendininkini de seç dediler şimdiden :)

Çok tatlı bi oğluşumuz oldu.
Ömer adı doğuştan fanatik beşiktaşlı:)
3 700 (Maşallah )
Yanakları harika :)

Benim hastanemde, benim doktorumda doğum yaptı :)
Bakalım bende çok sabırsızımm...

amanın bu taraflarada gelio yani hıı...

ya ben önceden bu kadar içmezdim..
şimdi hamileleik vesilesiylen süt iç, ceviz ye, badem ye, her şey saatli her lşey düzenli
zaten sigara bırakaılmış....hiç yan gözle bile bakılmamış..bakarmısın yani fedakarlığa.
kendimde böyle çay içmeyi bi hak gibi görüom..eşim kızınca falan direk yaptığım tek zararlı şey bu bunada engel olamazsın die nasıl carlıom...resmen böyle kendimle inatlaşıom..al işte bak nasıl içtim nasıl içiom die içimdeki sese kafa tutuyorum

cnm ben 32.hafta çalışabilir raporumu aldım ama üzerinde 16/02/2012 tarihinde almışım gibi yaptı doktorum sen yorulma haftaya didi haberin ola diyom cnm haftamız aynıydı senle bilgi verem didim

cnm ben 32.hafta çalışabilir raporumu aldım ama üzerinde 16/02/2012 tarihinde almışım gibi yaptı doktorum sen yorulma haftaya didi haberin ola diyom cnm haftamız aynıydı senle bilgi verem didim

tamda facede yazmıştım :))))
gözün aydın canım....
demekki istediklerinde verebiliyolar.. banada 16 sında gel demişti. herhangi bi gün gitsem verebilicek yani..
37. de kadar uzattaılar dimi... tam izin tarihin ne canımmmm kaçında ayrılıyonn... aynıyız ya bende muhtemelen o tarihte çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…