ya ama allah var...ben kahvaltımı yapıom mesela üstüne yarım saat geçio öyle çay içiom...canım bendede var dünden beri bi cılızlık ama ben takmamaya çalışıyomm. bakalım takip ediyorum.. 2 gündür iştahsızım iyi beslenmiyorum belki ondandır diyorum kendi kendime...
ay bizde her akşam çay demlenir mutlaka.. çoğuna ben eşlik etmem.. ama bi misafir geldiyse falann yada biz gittiysek bi yere.oo bi gaza geliyomkii..götürüyom bardak bardak:26:
bi tanıdık demişti fazla çay içme kansızlık yapar diye onun duyduğumdan beride çayı azaltmadım ama rengini açtım
normal insan çayı heeilahi petuuuu
günaydın annecikler,
geç kaldım biras :)
Ofisten bi abimizin oğlu oldu ona çiçek yollamakla meşguldüm.
Seçene kadar zaman geçti bayağı. :)
Kendininkini de seç dediler şimdiden :)
Çok tatlı bi oğluşumuz oldu.
Ömer adı doğuştan fanatik beşiktaşlı:)
3 700 (Maşallah)
Yanakları harika :)
Benim hastanemde, benim doktorumda doğum yaptı :)
Bakalım bende çok sabırsızımm...
amanın bu taraflarada gelio yani hıı...
ya ben önceden bu kadar içmezdim..
şimdi hamileleik vesilesiylen süt iç, ceviz ye, badem ye, her şey saatli her lşey düzenli
zaten sigara bırakaılmış....hiç yan gözle bile bakılmamış..bakarmısın yani fedakarlığa.
kendimde böyle çay içmeyi bi hak gibi görüom..eşim kızınca falan direk yaptığım tek zararlı şey bu bunada engel olamazsın die nasıl carlıom...resmen böyle kendimle inatlaşıom..al işte bak nasıl içtim nasıl içiom die içimdeki sese kafa tutuyorum
günaydın annecikler,
geç kaldım biras :)
Ofisten bi abimizin oğlu oldu ona çiçek yollamakla meşguldüm.
Seçene kadar zaman geçti bayağı. :)
Kendininkini de seç dediler şimdiden :)
Çok tatlı bi oğluşumuz oldu.
Ömer adı doğuştan fanatik beşiktaşlı:)
3 700 (Maşallah)
Yanakları harika :)
Benim hastanemde, benim doktorumda doğum yaptı :)
Bakalım bende çok sabırsızımm...
canım bendede var dünden beri bi cılızlık ama ben takmamaya çalışıyomm. bakalım takip ediyorum.. 2 gündür iştahsızım iyi beslenmiyorum belki ondandır diyorum kendi kendime...
ay bizde her akşam çay demlenir mutlaka.. çoğuna ben eşlik etmem.. ama bi misafir geldiyse falann yada biz gittiysek bi yere.oo bi gaza geliyomkii..götürüyom bardak bardak:26:
bi tanıdık demişti fazla çay içme kansızlık yapar diye onun duyduğumdan beride çayı azaltmadım ama rengini açtım
normal insan çayı heeilahi petuuuu
oyyy maşallahhhhhya ama allah var...ben kahvaltımı yapıom mesela üstüne yarım saat geçio öyle çay içiom...
öğlen ve akşamda öyle...bide sana bişi diimmi ben bu kaaa çay içiom, şu kan hapını hafta sonları hiç içmiom geçen kontrolde kan testi yapıldı kan değerim 13 dü:)))
maşallah canım..allah bağışlasın, allah analı babalı büyütsün..darısı bizlerin başına inş.
ben çok tedirgin oldum yaa dediğim gibi asprin kullandm hep dr da bırak artık dedi onun tedirginliği birazda hala devam ederse doktorun yolunu tutatrım sanırım yine:26::26::26:
tamda facede yazmıştım :))))
gözün aydın canım....
demekki istediklerinde verebiliyolar.. banada 16 sında gel demişti. herhangi bi gün gitsem verebilicek yani..
37. de kadar uzattaılar dimi... tam izin tarihin ne canımmmmkaçında ayrılıyonn... aynıyız ya bende muhtemelen o tarihte çıkarım
doğum günümün ilk dakikası ve eşim yanımda yok
amanın bu taraflarada gelio yani hıı...
ya ben önceden bu kadar içmezdim..
şimdi hamileleik vesilesiylen süt iç, ceviz ye, badem ye, her şey saatli her lşey düzenli
zaten sigara bırakaılmış....hiç yan gözle bile bakılmamış..bakarmısın yani fedakarlığa.
kendimde böyle çay içmeyi bi hak gibi görüom..eşim kızınca falan direk yaptığım tek zararlı şey bu bunada engel olamazsın die nasıl carlıom...resmen böyle kendimle inatlaşıom..al işte bak nasıl içtim nasıl içiom die içimdeki sese kafa tutuyorum
Cnm üzerinde ne zmn çıkacağına dair tarih yazmıyor ama ben 32 üzerine 5 hafta daha ekleyince 22/03/2012 oluyor 10 martta kontrol var o zmn bi daha konuşurum doktorumla
günaydınlar herkese.Bi şey sorcam ben yaa bebeğimin hareketleri bu gün yine yavaş bir iki pıtlıyo tamam o güçlü darbeleri yok. bu haftaya kadar kullandığım asprini bırakınca
acaba bi şey mi oldu diye yine psikokopata bağladım ben.
sizde de böyle yavaşladığı zamanlar oluyor mu ? birisi bu soruma he desinde içim rahat etsin lütfennn
oyyy maşallahhhhh
canım bi takip et.. devam ederse bi ara sor doktorunu.. bide sen şimdi stres yaptın bunu kafana taktınyaa. ondanda etkileniyodur bebeğin.. bi rahatlamaya çalış bakalım..
günaydın güzel anneler
canım sakin ol önce zaman zaman bendede oluyor hatta bigün hiç hareket etmedi sandım doktoru arayacaktım artık akşamına düzeldi.uyuyodur meleğin içini ferah tut sen rahatlarsan o da rahatlar hareket eder.birde artık yerleri daralmaya başladı günden güne yavaşlayacak hareketler
yani raporun üzerinde yazan tarihi rapor tarihini 32. haftanın son günü olarak kabul ediyoruz..onun üstüne 5 hafta sayıyoruz dimi...Cnm üzerinde ne zmn çıkacağına dair tarih yazmıyor ama ben 32 üzerine 5 hafta daha ekleyince 22/03/2012 oluyor 10 martta kontrol var o zmn bi daha konuşurum doktorumla
yine karlı konya sabahından günaydın herkese
canım doğum günün kutlu olsunnnnnumarım bundan sonra hep eşinle ve bebeğinle olursun
petuş yaaa ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşim dayadı cevizi bana bi yedim bi yedim, şimdi tiksindim yiyemiyorum, öle pastada tatlıda yiyorumda cevizi tek yiyemiyorum, bende hergün 1 avuç badem yada fındık yiyorum,onlarda cevizin yerini tutar di mi
peki bizim bu izinlerde cmtesi günleri sayılıyomu..normalde çalışmıyoruz yaa.
rapor alınca izine dahilmi oluyomuki:26: anlatabildimmiki:26:
yani raporun üzerinde yazan tarihi rapor tarihini 32. haftanın son günü olarak kabul ediyoruz..onun üstüne 5 hafta sayıyoruz dimi...
ben öyle biliyorum ama bu durumda 16/02/2012 benim 32.haftanın son günü olmuyor ki 31+5 oluyom o zmn acaba farketmiyor mu ki bende anlamadım bu işi... evet cnm onun üzerine 5 hafta ekliyoruz
tutuyodur heralde cnm ya...bende her gün ceviz+badem yiyorum...ama özellikle bademden sıkılmış durumdayım
peki bizim bu izinlerde cmtesi günleri sayılıyomu..normalde çalışmıyoruz yaa.
Rapor alınca izine dahilmi oluyomuki:26: Anlatabildimmiki:26:
nice mutlu sağlıklı bebeginle ailenle yıllara tatlımdoğum günümün ilk dakikası ve eşim yanımda yok
günaydınlar herkese.Bi şey sorcam ben yaa bebeğimin hareketleri bu gün yine yavaş bir iki pıtlıyo tamam o güçlü darbeleri yok. bu haftaya kadar kullandığım asprini bırakınca
acaba bi şey mi oldu diye yine psikokopata bağladım ben.
sizde de böyle yavaşladığı zamanlar oluyor mu ? birisi bu soruma he desinde içim rahat etsin lütfennn
günaydın canımm
bekleyelim bakalım az daha. normal zamanda olsa bu kadar panik yapmam belki ama işte asprini bıraktım diye sanırım bu bi kaç hafta böyle zor geçicek bana.Hayırlısıyla bi dünyaya gelselerde bi rahatlasaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?