2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya ama allah var...ben kahvaltımı yapıom mesela üstüne yarım saat geçio öyle çay içiom...
öğlen ve akşamda öyle...bide sana bişi diimmi ben bu kaaa çay içiom, şu kan hapını hafta sonları hiç içmiom geçen kontrolde kan testi yapıldı kan değerim 13 dü:)))

maşallah canım..allah bağışlasın, allah analı babalı büyütsün..darısı bizlerin başına inş.

ne kadar çok çaydan bahsettiniz yaa...
canım çekti ama ben çay yerine nescafe hakkımı kullancam.

ya geçen biri dediydi kimdi unuttum valla hamileliktee insanın canı çayı daha çok istermiş dedi..ne alaka bilmiyom fekat
ben oldum olası çok severdim
ya ceviiz dedinde ben ne zamandır ceviz yemiyom yaa resmen unuttumm

maşalah maşalahh Allah annesine babasına bağışlasın

ben çok tedirgin oldum yaa dediğim gibi asprin kullandm hep dr da bırak artık dedi onun tedirginliği birazda hala devam ederse doktorun yolunu tutatrım sanırım yine:26::26::26:

oyyy maşallahhhhh
ben çok tedirgin oldum yaa dediğim gibi asprin kullandm hep dr da bırak artık dedi onun tedirginliği birazda hala devam ederse doktorun yolunu tutatrım sanırım yine:26::26::26:

canım bi takip et.. devam ederse bi ara sor doktorunu.. bide sen şimdi stres yaptın bunu kafana taktınyaa. ondanda etkileniyodur bebeğin.. bi rahatlamaya çalış bakalım..

Cnm üzerinde ne zmn çıkacağına dair tarih yazmıyor ama ben 32 üzerine 5 hafta daha ekleyince 22/03/2012 oluyor 10 martta kontrol var o zmn bi daha konuşurum doktorumla

yine karlı konya sabahından günaydın herkese

doğum günümün ilk dakikası ve eşim yanımda yok

canım doğum günün kutlu olsunnnnnumarım bundan sonra hep eşinle ve bebeğinle olursun

petuş yaaa ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşim dayadı cevizi bana bi yedim bi yedim, şimdi tiksindim yiyemiyorum, öle pastada tatlıda yiyorumda cevizi tek yiyemiyorum, bende hergün 1 avuç badem yada fındık yiyorum,onlarda cevizin yerini tutar di mi

günaydın güzel anneler

canım sakin ol önce zaman zaman bendede oluyor hatta bigün hiç hareket etmedi sandım doktoru arayacaktım artık akşamına düzeldi.uyuyodur meleğin içini ferah tut sen rahatlarsan o da rahatlar hareket eder.birde artık yerleri daralmaya başladı günden güne yavaşlayacak hareketler

oyyy maşallahhhhh

canım bi takip et.. devam ederse bi ara sor doktorunu.. bide sen şimdi stres yaptın bunu kafana taktınyaa. ondanda etkileniyodur bebeğin.. bi rahatlamaya çalış bakalım..

inşallah ondandır canım yaa

günaydın canımm

bekleyelim bakalım az daha. normal zamanda olsa bu kadar panik yapmam belki ama işte asprini bıraktım diye sanırım bu bi kaç hafta böyle zor geçicek bana.Hayırlısıyla bi dünyaya gelselerde bi rahatlasaydık

peki bizim bu izinlerde cmtesi günleri sayılıyomu..normalde çalışmıyoruz yaa.
rapor alınca izine dahilmi oluyomuki:26: anlatabildimmiki:26:

Cnm üzerinde ne zmn çıkacağına dair tarih yazmıyor ama ben 32 üzerine 5 hafta daha ekleyince 22/03/2012 oluyor 10 martta kontrol var o zmn bi daha konuşurum doktorumla
yani raporun üzerinde yazan tarihi rapor tarihini 32. haftanın son günü olarak kabul ediyoruz..onun üstüne 5 hafta sayıyoruz dimi...

tutuyodur heralde cnm ya...bende her gün ceviz+badem yiyorum...ama özellikle bademden sıkılmış durumdayım

rapor alınca izine dahilmi oluyomuki:26: anlatabildimmiki:26:

cnm öle hafta sonları için bi ayar yoktur diye tahmin ediyorum otomatik 7 gün haftalık baz aldıkları için.. öğreniriz inş.

bende hergün badem yiyorum ceviz yiyemiyom tiksiniyom cevizden yaa

Rapor alınca izine dahilmi oluyomuki:26: Anlatabildimmiki:26:

gün olarak değil hafta olarak sayılıo ya..yani 16 hafta dio ya , 5 hafta dio ya..bence cmt die bi ayrım yok bundan ötürü..
Cmt iş günü olup olmadığı şurda etkili olabilir..örneğin 23 nisan cmt e denk geliosa,1 mys cmt e denk gelio...cmt senin iş gününse doğum izni bitimine eklenmesi gerekir- die düşünüyorum ben:))

doğum günümün ilk dakikası ve eşim yanımda yok
nice mutlu sağlıklı bebeginle ailenle yıllara tatlım

evet oluyor canım bu neden oluyyor bende cozemedim bazen ınanılmaz harektli sert bazen hic yok denecek kadar az ama takip etmek lazım genede canım

ya ben daha coraspirine devam ediyorum. yarın kontrolüm var. doktorum şu kan pıhtılaşma sorunuyla ilgili deneyimli mi onuda bilmiyorum. fraxparinede devam ediyorum. dr. nevranın sitesinde son üç ay aspirin içilmemesi gerektiği söyleniyor. biz 8. aya girdik. bende endişeleniyorum yaa..
bide ameliyatta kanım durmazsa diye korkuyorum. offf dünden beri takıldı kafama. ama allaha şükür bebeğimin hareketlerini hissedince rahatlıyorum. allahım hepimize yardımcı olsun. herşey yolunda gitsin inşallah.

sibel doğumgünün kutlu olsun. herşey gönlünce olsun.

doğum günüme eşlik eden arkadaşlar çok sağolun
eşim şehirdışında yarın yada cmt gelcek
ay sıkıldım şu şehirdışlarından haftanın 3-4 günü en az dışarda
bu arada beylikdüzü kara hakim olmak üzere bizim bahçe tamamen kar olmuş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…