2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

pöff yaaa saymasalar şu cmrtesiyi ne iyi olurdu
o resmi tatillleride hiç ekleyeceklerini sanmıyorumm

nice mutlu sağlıklı bebeginle ailenle yıllara tatlım

evet oluyor canım bu neden oluyyor bende cozemedim bazen ınanılmaz harektli sert bazen hic yok denecek kadar az ama takip etmek lazım genede canım

aynen canım takip edeyim bakalım nolcak saol

benim dr um 30 haftaya girdiğimiz gün kesti 34. haftaya kadar kullanan var 28 de bırakan var ama işte insan tedirgin oluyo elde değil.
bu arada sen kaç haftalıksın ve asprin le birlikte iğnede kullanıyorum ben sen kullanıyor musun ?

günaydın sekerler bizdde erkenciyiz bugun bnm bebiş su bi kac gündr deli gibi hiç durmuyo esim diyo dün gece neydi o disko disko dedimki düsn senin dısarıdan hissettigin bide bana sor karnmda bildigin dalgalr olusuyo ark gordü dısarı cıkacak sanki diyo

pöff yaaa saymasalar şu cmrtesiyi ne iyi olurdu
o resmi tatillleride hiç ekleyeceklerini sanmıyorumm

23 nisan ve 1 mayıs var zaten hafta içine denk gelio...eklenmesi gerekio sonrasında 2 gün olarak...eklemesselerde pehhhhhh deriz artık, öyle iç geçircek bi sayı değil 2 gün...

oluyor canım benim de, endişelenme. bir gün saatlerce oynamadı, konuştum, uzandım gene tık yok. babası gelince kıpırdadı:) büyük ihtimalle uyuyo oluyorlar, gene de takip et, endişelenirsen doktorunla görüş ama günden güne farklı oluyor. bazı günler de hiç durmuyor mesela.

bu arada tartıldım keyfim cok yerinde bi ara haftada 1kilo alıyodum 20 kilo ile bitecek dedim de :) yarım kilo almısım 15 günde yarın kont gidicem die bi bakem dedim o yarım kiloda bebişindr büyük ihtimalle ohh sonunda durdu kilo bugun itibariyle 58.5 um

ben de içiyorum aspirin, yüksek dozlarda alınması zararlıymış ben hergün 100 lük alıyorum. kanama kontrolüne gelince kalp ameliyatlarında bile 7 gün önceden bıraktırıyorlar, kontrolünde bir sor bakalım ne diyecel doktorun, açıkcası doğuma 1 hafta kalana kadar içende duydum, 30. haftalarda bırakanda. heparin türü iğneler hızlı etkili ama etki süresi kısa yani 1-2 gün vurunmasan etkisi geçer gider

doğum günün kutlu olsun, bebişlerinle eşinle nice güzel yaşlara inşallah..

brrrrr çok mu soğuk ne
kendime bir priz yaptırıp ufoyu monte ettiresim var:)))

gecenin en salak rüyası benden sanırım
rüyamda okula arkadaşları ziyarete gidiyorum br sürü yeni öğretmen gelmş tuhaf tuhaf kmse beni takmıyo
öğrencilerin yanına gidiyom kucağıma atlarlar diye bekliyom hepsi yeni öğretmenlere koşuyo.
en ilginci ayağımda ne var biliyo musunuz hani dün akşam hürremde hamamda kızların giydiği takunya var ya ondan giyip gitmişim okula
koridorlarda yürüyom tak tak diye.. ayyyy nasıl utanıyorum ama nerden buldum ben bunları diyorumm..
totom açıkta kaldı zannımca

ben 32.haftaya girdim bugün itibariyle çok şükür. evet canım kullanıyorum iğne. fraxiparine. bide benim tüp bebek. tüp bebek doktorum ve eşi doğuma kadar kullanacaksın demişlerdi. olmazsa bigünde onlara muayene giderim allah kısmet ederse. ama arkadaşım erken doğum yapmıştı. o da iğne kullanıyordu. bir arkadaşımda öyleydi iğneyle hamileliği devam edip doğum yapmıştı. çok şükür birinin kızı birininde oğlu oldu. 3 yaşına girdiler. ben onlara sorayımda bakalım doktorları nasıl bir yol izlemiş. biri izmirde biri istanbuldaydı.

kızlar ceviz, badem ve fındık aynı görevi görüyor. kendinizi zorlamanıza gerek yok. üçündede omega mevcut. işyeri hekimi söylemişti.

evet cnm aynen bazen hiç durmuyo ama böyle yapıncada panikliyorum ben :18::18::18:

bnmki günde 7 8 saat anca uyuyo 1 haftadır 2 saat hiç uyuymadan hareket ediyo sasırıyorum artık bi dursa die bakıyorum derste olunca hele kötü oluyo ama netten baktım 30-32 haftalarda cok hareketli olurlarmıs ondan sonrada hareketleri azalırmıs yerleri daraldı die bnde asagı inmeye calısıyodur die yorumluyorum ama 1 haftada da dönemedimi diede demeden edemiyorum basta korktum bu kadar hareket etmesi normal mi acaba rahatsızmı die ark dr na sormus kilosu fazla olan bebek saglıklı bebbek cok hareket eder demis de rahatladım mutlu demekki bebişimm

ben iğneye devam ediyorum doğumdan bir iki gün önce bırakıcaksın dedi onu doktor ama coraspini bıraktırdı

Gunaydinn...

Aynen benimki de oyle buara surekli gobek atiyo gibiyim dalgalanip duruyo gobegim :) bugun 17.30da randevumuz var bakalim

bnmde tüp bebek oldu 12. haftda bıraktım bn estrofemle coraspini

canım bebğin doğum yerini başka yer yazdırmak isteyen senmiydin ?

2 gündür tam bombasın dilşahh ya...formun yerinde

Son düzenleme:
bn yarın iki dr a birden gidicem bakalım birine ısınırım insallh burdada cok kar yagdı insallh yolar acıktır bizim köye yagar 10 km gidersin hiç bisi yok insallh oledr yoksa haftaya ertelemek zorunda kalırım onuda hiç istemiyorum valla bu hadftayı zor bitrdim bakalım netten baktıgım kadaryla 4 boyutlu varmıs cok sevndm bn daha bebişimi hiç dogru düzgn goremedm resmide yok yarın 4 boyutlu varsa kesin bide ona denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…