gün olarak değil hafta olarak sayılıo ya..yani 16 hafta dio ya , 5 hafta dio ya..bence cmt die bi ayrım yok bundan ötürü..
Cmt iş günü olup olmadığı şurda etkili olabilir..örneğin 23 nisan cmt e denk geliosa,1 mys cmt e denk gelio...cmt senin iş gününse doğum izni bitimine eklenmesi gerekir- die düşünüyorum ben:))
nice mutlu sağlıklı bebeginle ailenle yıllara tatlım
evet oluyor canım bu neden oluyyor bende cozemedim bazen ınanılmaz harektli sert bazen hic yok denecek kadar az ama takip etmek lazım genede canım
ya ben daha coraspirine devam ediyorum. yarın kontrolüm var. doktorum şu kan pıhtılaşma sorunuyla ilgili deneyimli mi onuda bilmiyorum. fraxparinede devam ediyorum. dr. nevranın sitesinde son üç ay aspirin içilmemesi gerektiği söyleniyor. biz 8. aya girdik. bende endişeleniyorum yaa..
bide ameliyatta kanım durmazsa diye korkuyorum. offf dünden beri takıldı kafama. ama allaha şükür bebeğimin hareketlerini hissedince rahatlıyorum. allahım hepimize yardımcı olsun. herşey yolunda gitsin inşallah.
sibel doğumgünün kutlu olsun. herşey gönlünce olsun.
pöff yaaa saymasalar şu cmrtesiyi ne iyi olurdu
o resmi tatillleride hiç ekleyeceklerini sanmıyorumm
günaydınlar herkese.Bi şey sorcam ben yaa bebeğimin hareketleri bu gün yine yavaş bir iki pıtlıyo tamam o güçlü darbeleri yok. bu haftaya kadar kullandığım asprini bırakınca
acaba bi şey mi oldu diye yine psikokopata bağladım ben.
sizde de böyle yavaşladığı zamanlar oluyor mu ? birisi bu soruma he desinde içim rahat etsin lütfennn
ya ben daha coraspirine devam ediyorum. yarın kontrolüm var. doktorum şu kan pıhtılaşma sorunuyla ilgili deneyimli mi onuda bilmiyorum. fraxparinede devam ediyorum. dr. nevranın sitesinde son üç ay aspirin içilmemesi gerektiği söyleniyor. biz 8. aya girdik. bende endişeleniyorum yaa..
bide ameliyatta kanım durmazsa diye korkuyorum. offf dünden beri takıldı kafama. ama allaha şükür bebeğimin hareketlerini hissedince rahatlıyorum. allahım hepimize yardımcı olsun. herşey yolunda gitsin inşallah.
sibel doğumgünün kutlu olsun. herşey gönlünce olsun.
doğum günüme eşlik eden arkadaşlar çok sağolun
eşim şehirdışında yarın yada cmt gelcek
ay sıkıldım şu şehirdışlarından haftanın 3-4 günü en az dışarda
bu arada beylikdüzü kara hakim olmak üzere bizim bahçe tamamen kar olmuş durumda
aynen canım takip edeyim bakalım nolcak saol
benim dr um 30 haftaya girdiğimiz gün kesti 34. haftaya kadar kullanan var 28 de bırakan var ama işte insan tedirgin oluyo elde değil.
bu arada sen kaç haftalıksın ve asprin le birlikte iğnede kullanıyorum ben sen kullanıyor musun ?
oluyor canım benim de, endişelenme. bir gün saatlerce oynamadı, konuştum, uzandım gene tık yok. babası gelince kıpırdadı:) büyük ihtimalle uyuyo oluyorlar, gene de takip et, endişelenirsen doktorunla görüş ama günden güne farklı oluyor. bazı günler de hiç durmuyor mesela.
oluyor canım benim de, endişelenme. bir gün saatlerce oynamadı, konuştum, uzandım gene tık yok. babası gelince kıpırdadı:) büyük ihtimalle uyuyo oluyorlar, gene de takip et, endişelenirsen doktorunla görüş ama günden güne farklı oluyor. bazı günler de hiç durmuyor mesela.
ben 32.haftaya girdim bugün itibariyle çok şükür. evet canım kullanıyorum iğne. fraxiparine. bide benim tüp bebek. tüp bebek doktorum ve eşi doğuma kadar kullanacaksın demişlerdi. olmazsa bigünde onlara muayene giderim allah kısmet ederse. ama arkadaşım erken doğum yapmıştı. o da iğne kullanıyordu. bir arkadaşımda öyleydi iğneyle hamileliği devam edip doğum yapmıştı. çok şükür birinin kızı birininde oğlu oldu. 3 yaşına girdiler. ben onlara sorayımda bakalım doktorları nasıl bir yol izlemiş. biri izmirde biri istanbuldaydı.
kızlar ceviz, badem ve fındık aynı görevi görüyor. kendinizi zorlamanıza gerek yok. üçündede omega mevcut. işyeri hekimi söylemişti.
günaydın sekerler bizdde erkenciyiz bugun bnm bebiş su bi kac gündr deli gibi hiç durmuyo esim diyo dün gece neydi o disko disko dedimki düsn senin dısarıdan hissettigin bide bana sor karnmda bildigin dalgalr olusuyo ark gordü dısarı cıkacak sanki diyo
brrrrr çok mu soğuk ne
kendime bir priz yaptırıp ufoyu monte ettiresim var:)))
gecenin en salak rüyası benden sanırım
rüyamda okula arkadaşları ziyarete gidiyorum br sürü yeni öğretmen gelmş tuhaf tuhaf kmse beni takmıyo
öğrencilerin yanına gidiyom kucağıma atlarlar diye bekliyom hepsi yeni öğretmenlere koşuyo.
en ilginci ayağımda ne var biliyo musunuz hani dün akşam hürremde hamamda kızların giydiği takunya var ya ondan giyip gitmişim okula
koridorlarda yürüyom tak tak diye.. ayyyy nasıl utanıyorum ama nerden buldum ben bunları diyorumm..
totom açıkta kaldı zannımca
Gunaydinn...
Aynen benimki de oyle buara surekli gobek atiyo gibiyim dalgalanip duruyo gobegim :) bugun 17.30da randevumuz var bakalim
brrrrr çok mu soğuk ne
kendime bir priz yaptırıp ufoyu monte ettiresim var:)))
gecenin en salak rüyası benden sanırım
rüyamda okula arkadaşları ziyarete gidiyorum br sürü yeni öğretmen gelmş tuhaf tuhaf kmse beni takmıyo
öğrencilerin yanına gidiyom kucağıma atlarlar diye bekliyom hepsi yeni öğretmenlere koşuyo.
en ilginci ayağımda ne var biliyo musunuz hani dün akşam hürremde hamamda kızların giydiği takunya var ya ondan giyip gitmişim okula
koridorlarda yürüyom tak tak diye.. ayyyy nasıl utanıyorum ama nerden buldum ben bunları diyorumm..
totom açıkta kaldı zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?