canım bebğin doğum yerini başka yer yazdırmak isteyen senmiydin ?
canım bebğin doğum yerini başka yer yazdırmak isteyen senmiydin ?
2 gündür tam bombasın gülben ya...formun yerinde
evet evet bendim oluyo muymuş yoksa
benimde eşim adana yazdırmak istiyo, çünkü kendisi adanalı,ikimizde konyalı değiliz, dün hem adana nüfus dairesini, hem konya nüfus dairesini arayıp sormuş, hastane raporu götürmeden sözlü beyanla istediğin yeri yazdırabiliyormuşsun,bizde adana yazdırcaz
Ya evet her randevu gunumuzde kar yagiyor. Simdi disaridayiz zaten odtudeyiz esimle. Aksama kadar da kizilayda islerimiz var hatta firsat bulursak bugun guven hastanesine gidip gezmek istiyorum. Bakalim zincirimiz bagajda cok yagarsa ona guveniyoruz :) senin o tarafa ugrarsak gelirim yanina ama buradan haber veririm gelecek olursam.canım hafiften kar başladı.. kesilir inş. randevu saatinize kadar.. bizimde haftaya randevumuz
benimde eşim adana yazdırmak istiyo, çünkü kendisi adanalı,ikimizde konyalı değiliz, dün hem adana nüfus dairesini, hem konya nüfus dairesini arayıp sormuş, hastane raporu götürmeden sözlü beyanla istediğin yeri yazdırabiliyormuşsun,bizde adana yazdırcaz
aaa nasıl oluyomus nasıll bide sole bi durum var bebek nisanda dogacak bn temmuzda gidebilicem sakaryaya o nasıl olack
Ya evet her randevu gunumuzde kar yagiyor. Simdi disaridayiz zaten odtudeyiz esimle. Aksama kadar da kizilayda islerimiz var hatta firsat bulursak bugun guven hastanesine gidip gezmek istiyorum. Bakalim zincirimiz bagajda cok yagarsa ona guveniyoruz :) senin o tarafa ugrarsak gelirim yanina ama buradan haber veririm gelecek olursam.
şimdi şöle yapalım ben bunun detaylarını akşam eşimden öğrenip size detaylı bilgi veriyim ok
bnmde tüp bebek oldu 12. haftda bıraktım bn estrofemle coraspini
hmmmm... hastane raporu istememeleri için de tanıdık olması gerekir diye düşünüyom..
sözlü beyanı takarlar mı ki? evde mi doğurdum desem acaba
bu arada petuuuuuş yazdığın şeyi nasıl değiştrdin yavrum adımı yazmştn önce sonra baktm nick olmuş
ama ben çoktan alıntı yapmştm bilesorun da değildi canm adımı ifşa edebilirsin
şimdi şöle yapalım ben bunun detaylarını akşam eşimden öğrenip size detaylı bilgi veriyim ok
canım sana özel mesaj atıcaktım tam sen yazdın coraspin+ iğne mi kullandın sende ? kan pıhtılaşması var diye mi başlamıştın ?
yok bn tedaviye baslayınca basladım 12. haftada bitirdim haptı bnm . kan pırtılasması yok ama bi ark da kan pırtılasması vardı o doguma kadar kullndı onun igneydi
kızlar temmuzdn beri saçlarımı kestirmedim salkım saçak oldular ama etraftan neler diyolar yok ömrü kısa olurmuş ne alaka ama içine kurt düşüyo insanın daha ne batıllar var suyu azdı ya benim adı ırmak olcaktı benim adım deniz ırmak koymayın suyu çağrıştırr bebeği enseden öpmeyin saygısız olur tuza yatırın sanki balık bu teri kokmasın yok yüzüne un sürün yaşlılığını görelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?