2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet evet bendim oluyo muymuş yoksa

benimde eşim adana yazdırmak istiyo, çünkü kendisi adanalı,ikimizde konyalı değiliz, dün hem adana nüfus dairesini, hem konya nüfus dairesini arayıp sormuş, hastane raporu götürmeden sözlü beyanla istediğin yeri yazdırabiliyormuşsun,bizde adana yazdırcaz

aaa nasıl oluyomus nasıll bide sole bi durum var bebek nisanda dogacak bn temmuzda gidebilicem sakaryaya o nasıl olack

canım hafiften kar başladı.. kesilir inş. randevu saatinize kadar.. bizimde haftaya randevumuz
Ya evet her randevu gunumuzde kar yagiyor. Simdi disaridayiz zaten odtudeyiz esimle. Aksama kadar da kizilayda islerimiz var hatta firsat bulursak bugun guven hastanesine gidip gezmek istiyorum. Bakalim zincirimiz bagajda cok yagarsa ona guveniyoruz :) senin o tarafa ugrarsak gelirim yanina ama buradan haber veririm gelecek olursam.

hmmmm... hastane raporu istememeleri için de tanıdık olması gerekir diye düşünüyom..
sözlü beyanı takarlar mı ki? evde mi doğurdum desem acaba

bu arada petuuuuuş yazdığın şeyi nasıl değiştrdin yavrum adımı yazmştn önce sonra baktm nick olmuş
ama ben çoktan alıntı yapmştm bile sorun da değildi canm adımı ifşa edebilirsin

iyi canım tedarikliymişsinizz :)
tamam canım gelebilirsen haber verirsinn

bnmde tüp bebek oldu 12. haftda bıraktım bn estrofemle coraspini

canım sana özel mesaj atıcaktım tam sen yazdın coraspin+ iğne mi kullandın sende ? kan pıhtılaşması var diye mi başlamıştın ?

yazılmış mesajının üstüne tıklayıp mesajı düzenle seçeneğini seçince yeniden düzenleyebiliosun cnm.
evet birden heycanla adını yazmışım, sonra bilemedim bende nicikini yazdım yeniden:))

canım sana özel mesaj atıcaktım tam sen yazdın coraspin+ iğne mi kullandın sende ? kan pıhtılaşması var diye mi başlamıştın ?

yok bn tedaviye baslayınca basladım 12. haftada bitirdim haptı bnm . kan pırtılasması yok ama bi ark da kan pırtılasması vardı o doguma kadar kullndı onun igneydi

yok bn tedaviye baslayınca basladım 12. haftada bitirdim haptı bnm . kan pırtılasması yok ama bi ark da kan pırtılasması vardı o doguma kadar kullndı onun igneydi

canım sana tedbir olarak başlamışlar. tüp bebek tutsun diye daha doğrusu. atlamamışlar hiç bir tedaviyi. benim kan pıhtılaşma sorunum var. sanırım diğer kızlarında öyle. yarın olsada gitsemde doktora öğrensem şunun aslı astarını. ama sitelerde öğrendiğim kadarıyla. her doktor farklı şekilde uygulama yapıyor ve doktorunuza güvenin diyor. hakkımızda hayırlısı. çoğu bitti azı kaldı çok şükür.

bu arada kızlar 23 nisan ve 1 mayıs'ı işyeri eklemiyor istirahata. hastane ekliyor. lütfen hatırlatın ona göre sayıp işlem yapsınlar doğumdan sonra. 1 gün 1 gündür dimi??
bebişlerimizle geçirceğimiz çok güzel günler

kızlar temmuzdn beri saçlarımı kestirmedim salkım saçak oldular ama etraftan neler diyolar yok ömrü kısa olurmuş ne alaka ama içine kurt düşüyo insanın daha ne batıllar var suyu azdı ya benim adı ırmak olcaktı benim adım deniz ırmak koymayın suyu çağrıştırr bebeği enseden öpmeyin saygısız olur tuza yatırın sanki balık bu teri kokmasın yok yüzüne un sürün yaşlılığını görelim...

karnım acıktııı ama canım bişey istemiyor yaa yemekte ne var acaba bugün

canım ben 2 kere kestirdim,doğuma yakın da bir daha kestriicem saçlarımı,arkadaşım da kestirdi,gayet de sağlıklı sıhhatli doğurdu oğlunu,inanma böyle şeylere,eğer kendini iyi hissetmiyosan kestirebilirsin.Eğer bu mantıkla bakarsak tırnaklarımızı da kesmemeiz gerek,kaşları da almamamız gerek,epilasyon da yapmamamız gerek,hepsinin yapıtaşı keratin çünkü.Ayrıca Allah bebeğin ömrünü senin saçının kesilip kesilmemesine göre mi veriyo,öyle saçma şey olur mu,ömrü ne kadarsa o kadar yaşıcaktır hepimiz gibi

ya kızlar ben bu kaşıntı olayını internetten bişiler okuyunca kafaya taktım,görülme sıklığı düşük de olsa 1000/1 mi neydi,karaciğerden kaynaklanabiliyomuş,ama genelde hamilelik kaşıntısı olurmuş,sebebi belli değilmiş ve doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş ama şu 1000/1 hamilede görülen olay ciiddi,muayeneme 2 haftam var,yerler kar buz,hastaneye gitmeye de üşeniyorum,muayenemde zaten tahlil yapılacak,o zaman söylerim,detaylı tahlil isterim diyorum,döküntü,kabarıklık yok ama özellikle akşamları kollarım,bacaklarım,sırtım falan kaşınıyo yaaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…