2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
karnım acıktııı ama canım bişey istemiyor yaa yemekte ne var acaba bugün
bende tatlı istiommmmmmmmmmm....

cnm k. ciğer rahatsızlığının kaşıntıya gelene kadar daha mühim belirtileri var..yüksek ateş, vücutta morarma, sürekli yorgunluk vs gibi(benim k ciğer rahatsızlığım varda ondan biliyorum)...hamilelikte kaşıntı çok sık olabilen bişi..hamileliğe yor içini ferah tut

EVet yemekteydim şimdi geldim :)

Ofisimizin oğluşunun tatlısını göndermiş babası.
Onu yicez :)

bende yemekten geldim şimdi..yolda gelirken gofretide aldım o kadar tatlı tatlı dediniz..yiycem şimdi afiyetle..

ohhh afiyet olsun bakalım..
ben de kek yaptı tatlı krizinden sonra çok da güzel olmuş
az önce de yengem aradı çaya gel dedi.
yanına tatlı bir şeyler yapmış mıdır acaba

ohhh ya keyfe bak yeaaa...hakmı bu adeletmi bu yea...
dilşah kekinide al götür yanında:)))

bende yemekten geldim ama tatlı falan almadım hıh doktorum yime didi ama canım da istiyooo

kekler tatlılar kızlarr yapmayın böle canım istiyooo sonra ama ama çok kilo aldımmmm ayrıca tatlı yiyince şekerim fırlıyoooo

bende yemeğe ordanda geleneksel aylık ağda törenim vardı oraya gidip geldim ter içinde kaldım ama ter

selam kızlar..
işlerimi devrediyorum çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik.çok fazla giremiyorum foruma arkadaşa yardım ediyorum falan ya...ne var ne yok bakalım?

bende geçen ay burda her kek muhabbetinden sonra eve gidip kek yaptım yedim ve 1 ayda 4 kilo aldım,bu ay ama zorladım kendimi yapmadım,cumartesi kontrolüm var bakcez duruma göre pazar günü ödüllendirebilirim kendimi

oy oy canım hepsi hürafe bunların ben kaç defa uçlarından aldırdım saçlarımın hatta doguma yakın da boyatıcam ben zaten bu koca karı laflarından hurafelerinden bıktım cevremde de sureklı soluyorlar tersleyip atıyorum annemde dahil olmak üzere... omuru belirleyen tek bi guc vardır o da allahtır

benimkide tedbir amaçlı yani bi test falan yapılmadan verdi dr çünkü iki tane düşüğüm vardı benim onun için

benim de canımın tek istediği şey kek
başka bi şey olmasa sorun değil kahvaltıda akşam yemeğinde her an canım çekiyo
ama doktorum ve ebem çok kilo almışsın dediler o yüzden tutuyorum kendimi ama her an aklımda
hani her canımızın çektiğini yemeliydik

bende yemeğe ordanda geleneksel aylık ağda törenim vardı oraya gidip geldim ter içinde kaldım ama ter

:)

Ya benimde gitmem lazım, doktor bişi olmaz demesine rağmen korkuyorum ben :)
Ama olmaz bişi bi cesaret deyip gidicem.
Yoksa çok fena durumlar :)

o zaman muayenemi bekliim bari,doktora sorarım gidince,bebeişin hareketleri de normal olduğundan çok da takmaıyorum ama bazen takılıyo kafama işte

o zaman muayenemi bekliim bari,doktora sorarım gidince,bebeişin hareketleri de normal olduğundan çok da takmaıyorum ama bazen takılıyo kafama işte

:)

Ya benimde gitmem lazım, doktor bişi olmaz demesine rağmen korkuyorum ben :)
Ama olmaz bişi bi cesaret deyip gidicem.
Yoksa çok fena durumlar :)

valla ben doktorada sormadım ama gidiyorum hep, yani çevremde herkes gitti, sanmıyorum bişey olcağını, ben kendim mümkün değil bişey yapamıyorum, bide artık 15 günde 1 gitcem, temkinli olmak için

valla ben doktorada sormadım ama gidiyorum hep, yani çevremde herkes gitti, sanmıyorum bişey olcağını, ben kendim mümkün değil bişey yapamıyorum, bide artık 15 günde 1 gitcem, temkinli olmak için

benimde önümüzdeki hafta randevum var dr gidicem..haftaya doktordan önce ağdaya gidicem kafaya koydum.çok utanıyorum ama napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…