bende tatlı istiommmmmmmmmmm....karnım acıktıııama canım bişey istemiyor yaa yemekte ne var acaba bugün
ya kızlar ben bu kaşıntı olayını internetten bişiler okuyunca kafaya taktım,görülme sıklığı düşük de olsa 1000/1 mi neydi,karaciğerden kaynaklanabiliyomuş,ama genelde hamilelik kaşıntısı olurmuş,sebebi belli değilmiş ve doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş ama şu 1000/1 hamilede görülen olay ciiddi,muayeneme 2 haftam var,yerler kar buz,hastaneye gitmeye de üşeniyorum,muayenemde zaten tahlil yapılacak,o zaman söylerim,detaylı tahlil isterim diyorum,döküntü,kabarıklık yok ama özellikle akşamları kollarım,bacaklarım,sırtım falan kaşınıyo yaaa:44:
yemeğe mi gitti herkes nereye kayboldunuz bakem
EVet yemekteydim şimdi geldim :)
Ofisimizin oğluşunun tatlısını göndermiş babası.
Onu yicez :)
bende yemekten geldim şimdi..yolda gelirken gofretide aldım o kadar tatlı tatlı dediniz..yiycem şimdi afiyetle..
ohhh afiyet olsun bakalım..
ben de kek yaptı tatlı krizinden sonra çok da güzel olmuş
az önce de yengem aradı çaya gel dedi.
yanına tatlı bir şeyler yapmış mıdır acaba
kızlar temmuzdn beri saçlarımı kestirmedim salkım saçak oldular ama etraftan neler diyolar yok ömrü kısa olurmuş ne alaka ama içine kurt düşüyo insanın daha ne batıllar var suyu azdı ya benim adı ırmak olcaktı benim adım deniz ırmak koymayın suyu çağrıştırr bebeği enseden öpmeyin saygısız olur tuza yatırın sanki balık bu teri kokmasın yok yüzüne un sürün yaşlılığını görelim...
canım sana tedbir olarak başlamışlar. tüp bebek tutsun diye daha doğrusu. atlamamışlar hiç bir tedaviyi. benim kan pıhtılaşma sorunum var. sanırım diğer kızlarında öyle. yarın olsada gitsemde doktora öğrensem şunun aslı astarını. ama sitelerde öğrendiğim kadarıyla. her doktor farklı şekilde uygulama yapıyor ve doktorunuza güvenin diyor. hakkımızda hayırlısı. çoğu bitti azı kaldı çok şükür.
bu arada kızlar 23 nisan ve 1 mayıs'ı işyeri eklemiyor istirahata. hastane ekliyor. lütfen hatırlatın ona göre sayıp işlem yapsınlar doğumdan sonra. 1 gün 1 gündür dimi??
bebişlerimizle geçirceğimiz çok güzel günler
bende yemeğe ordanda geleneksel aylık ağda törenim vardı oraya gidip geldimter içinde kaldım ama ter
bende tatlı istiommmmmmmmmmm....
cnm k. ciğer rahatsızlığının kaşıntıya gelene kadar daha mühim belirtileri var..yüksek ateş, vücutta morarma, sürekli yorgunluk vs gibi(benim k ciğer rahatsızlığım varda ondan biliyorum)...hamilelikte kaşıntı çok sık olabilen bişi..hamileliğe yor içini ferah tut
bende tatlı istiommmmmmmmmmm....
cnm k. ciğer rahatsızlığının kaşıntıya gelene kadar daha mühim belirtileri var..yüksek ateş, vücutta morarma, sürekli yorgunluk vs gibi(benim k ciğer rahatsızlığım varda ondan biliyorum)...hamilelikte kaşıntı çok sık olabilen bişi..hamileliğe yor içini ferah tut
:)
Ya benimde gitmem lazım, doktor bişi olmaz demesine rağmen korkuyorum ben :)
Ama olmaz bişi bi cesaret deyip gidicem.
Yoksa çok fena durumlar :)
valla ben doktorada sormadım ama gidiyorum hep, yani çevremde herkes gitti, sanmıyorum bişey olcağını, ben kendim mümkün değil bişey yapamıyorum, bide artık 15 günde 1 gitcem, temkinli olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?