2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benimde önümüzdeki hafta randevum var dr gidicem..haftaya doktordan önce ağdaya gidicem kafaya koydum.çok utanıyorum ama napayım

bende utanıyodum ama artık iyice koyverdim gitti, bende günler geçtikce doktoruma nasıl çatı muayenesi olcam onu düşünüyorum ben daha hiç muayene olmadım bugüne kadar, doktorumda erkek şimdiden beni ateşler basıyo

çatı muayenesi nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama bilmekde istemiyorum :) doğum hikayeleri falan okumuyorum ben. o konuları hiç düşünmek istemiyorum.şu ara sadece ağdaya nasıl gidicem diye düşünüyorum.

valla ben doktorada sormadım ama gidiyorum hep, yani çevremde herkes gitti, sanmıyorum bişey olcağını, ben kendim mümkün değil bişey yapamıyorum, bide artık 15 günde 1 gitcem, temkinli olmak için

benimde önümüzdeki hafta randevum var dr gidicem..haftaya doktordan önce ağdaya gidicem kafaya koydum.çok utanıyorum ama napayım

Aynen şekerler benimde haftaya kontrol var ondan önce gidicem.
Artık hiç gözükmüyor :26:

herkes uyuyo yine yaaa topik niye böyle bu hafta, böyle bi sessiz illa kaynana yada koca muhabbetimi açmak lazımo konular açıldımı maşallah sayfalar gidiyoda gidiyoooo

herkes uyuyo yine yaaa topik niye böyle bu hafta, böyle bi sessiz illa kaynana yada koca muhabbetimi açmak lazımo konular açıldımı maşallah sayfalar gidiyoda gidiyoooo

sbh bende aynı şeyi düşünyodum...uzun süredir k. valide muhabbeti yapmıoruz, herkesin keyfi yerinde zaar
beni şu anda ateş bamış durumda, ayağımdaki botları yırtıcam az kaldı
yanıyorum..
esnemekten ağzım ayrıldı..
bebek şekerine takmış durumdayım...yaptırdığım bebek şekerlerini bi gün gelio çok beğenyom bi gün gelio beğenmiom..
bide kurabiye yapımlarına bakıom şu anda internetten..
nasıl yapılyoki ya...ben 4 hafta sonra izne çıkcam ya walla denicem..şimdiden altyapı çalışmalarına başladım..

Herkese selamlar annecikler,,,
kızımla biz dün ve bügün evdeydik işe gitmedik. dün doktora gittik bugunde kar tatili yaptık... ohh supermısss evde olmak yahuu :)))
evde pek nete giremedim kocacımla zaman geçirdik evde sinema keyfi yaptık.. hava kar kış olunca evde yapılabilecek aktiviteler işte :))
doktorumuz çok beğendi zeynep'in gelişimini geçen sefer bahsettiği problemin bu sefer göremediğini normal olduğunu söyleedii çook çook sevindimm... rabbim hepimizin bebişlerini sağlıla kucağımıza almayı nasip etsin... kilomuz 1762gr. ve zeynep artık doğum pozisyonunu almış, normal doğum dedi doktorumuz
ctesi günüde izin işini halledeceğiz şubat sonuna kadar çalışırım martta evde olurum nisan başı gibi doğum olur zaten diye düşünüyorum. izinide bu şekilde ayarlayacağız.

henuz geçmişi okuyamadım ama inşallahh bir yaramazlık yoktur kimsede...

bebek şekeri konusunda bende sıkıntılıyım, henüz konyada ne var ne yok hiç bakmadım, sürekli internetten bakıyorum işte bu dediğim hiç olmadı çok canım sıkılıyo o yüzden,kurabiye yapmayıda düşünmüyorum,benim burda öyle çok çevrem yokki hemen hastaneye, eve gelsinler, gelecek olanlarda ancak sonraları hayırlı olsuna gelir o zamana kadarda durmaz...ama güzel şeker bulursan banada göster

maşallah zeynep 'e o zaman eminim evde olmak çok güzeldir

maşallah maşallah zeynep 'e şuan bende evde olamk isterdim benimkide doğum pozisyonunda cnm ne yapcaz bilmiyorum :18:

size aslında açardım bi k.valide muhabbeti de bahsetmek bile sırt ağrısı yapıyor diye sabahtan beri öle okuyup duruyorum topiği daha dün akşam muhabbeti geçti eşimle... amaaaan aman... uyuyamadım bile... mal gibiyim... bi sürü yanlışlık yaptım işte de kafa kalmadı ki...
bebek şekeri kaldı benim de bi tek ama nerdee keyif mi kaldı insanda. şöle eşime bi mesaj yazıp döşeyesim var cıngar çıkarasım var ağlayasım var bi de... of of...ama adama da acıyorum... moralim çok bozuk...

daha dün anlattın petuş o iş yerindeki adamın karısını k.validenin gelmesi konusunda ikna edişini akşamına aynı muameleyi gördüm... böle yatak yorgan yatıp kafamı da yorganın altına sokup ağlamak istiyorum...

AMANın gari minnaklıkları kalmadı...maşallah cnm ya süper herşeyin yolunda olmasına evinde olmana çok sevindim..maşallah

off ya çok sıkıcı yani..ben ne güzel aldım çıktı aradan...sürekli dürtükleyip duruom kendimi bu değil die..neye baktığımıda bilmiom ne istediğimide bilmiom...daha öncede günlerce baktım şimdi başa sardım yine bakıom..ama hep aynı...ne arıom bi bilsem...kurabiyeyide napcam bilmom...sıkılıom aklımı bişilerle meşgul etmem gerekio ya neye sarim neye sarim kurabiyeye sardım işte

maşallah maşallah zeynep 'e şuan bende evde olamk isterdim benimkide doğum pozisyonunda cnm ne yapcaz bilmiyorum :18:

sağol canım. bu haftalarda doğum pozisyonu alması gerekiyormuş bundan sonrada dönerse tekrar doğum pozisyonu alması zormuş, yerinin daralmasından dolayı...
minnakk ayaklarını daha rahat hissedebiliyorum ama çok super yaa çok tatllııı maşallaaaahh yawrumaaa

sona yaklaştıkça sıkıldık sanırım..
benimde modum çok düşük..
sürekli benim istediğim şeyler olsun istiom..naz yapıp poz yapıp çingar çıkartmak istiom...

cnm zaten bu haftlarda doğum pozisyonu alması kafasının aşağıda olması normal..ii bişi yani..değilmi, yanlışmı bilyom ben???
not: buraya bile bayağı kar yağmaya başladı..eşim aradı ümraniye fenalardaymış..4 de çıkıoalarmış onlar işten

canım boşver sıkma canını, bu doğum süreci çoğumuz için sıkıntılı geçecek, benimde hem annem hem kayınvalidem gelecek doğuma, benim annem sessizdir karışmaz hiçbişeye ama kayınvalidem herşeyi çok bildiğini düşünerek herşeye müdahale eder, benim içinde çok sıkıntılı bi süreç olacak, ben şimdiden eşime bazı şeylerin çok zor olacağını anlatmaya çalışıyorum, annesinin herşeye karışacağını benimde hassas dönemim olduğu için bunların problem olabileceğini, hatta çocuğumu kıskanabileceğimi bununda normal bişey olduğunu herkesin yaşadığını falan filan....şimdidenannesini dizginlesin diye ama ne değişcek hiç bişey Allah hepimize sıkıntısız atlatmayı nasip etsin ne diyelimmmm............

sona yaklaştıkça sıkıldık sanırım..
benimde modum çok düşük..
sürekli benim istediğim şeyler olsun istiom..naz yapıp poz yapıp çingar çıkartmak istiom...

benimde modum iyi değil bu ara..dün akşam eşimi boğasım geldi resmen..ben saydırıyorum adam cevap bile vermiyo.iyice dellendim.gittim yattım tam ağlama pozisyonundayım kapı çaldı k.validem k.pederim gelmiş.bu kadar olurdu yani ayarlama yapsalar...onlar gelince mecbur iyiymiş gibi davrandım.onlar gidincede hemen yattım zaten.sabah çok şükür iyiydim.bazen kendimi tanıyamıyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…