2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benim aşkım benden daha çok kırılgandır ya nassı alıngan öyle de üzülür ki aşkım tamam yeter derim etkisinden kurtulamaz

dün akşam tv izlerken elim karnımın üstündeydi karnım sivrildi resmen elime geldi oğluşumun totosu hemen babamızı çağırdık benim kocişin gözleri pörtledi şimdi fırlayacak dışarı didi sonra o sivriyken öpüp durdu ya çok farklıymış ilk defa net hissettim o kadar kuzum benim

saol canım paylaşımın için son günlerde zaten bebeğime yeterli olabilecekmiyim, iyi bi anne olabilecekmiyim onlara takmış durumdayım

saol canım paylaşımın için son günlerde zaten bebeğime yeterli olabilecekmiyim, iyi bi anne olabilecekmiyim onlara takmış durumdayım

ben bu konuda pek kendime güvenmiyrm annemlere gidecek olmasam ya da o bana gelmeyecek olsa ne yapcağımı hiç bilemem heral eskiden küçücük kıslar kimseye güvenmeden nassı yaparmış ya ben geldim 26 ya hatta hastanede 27 yaızyo hala da bi .. bilmiyom

yaa bende gittiğimde 31 haftamız bitmiş olacak ondan sonra bizide 2 haftada bi çağırır sanırsam inş. yaaaa..bide inş. doğum tarihimizide söler diyorum ya çok özledim bebeğimi en son 18 ocakta gitmiştim yüzünüde göstermemişti zaten sıpa hazretleri

canım burdan alanya 3-3,5 saat ama öle gidilesi yol değil şu mevsimde özellikle karlı buzlu falan hiç riske atamam kendimi..nede olsa döncem dedişm dayanmaya çalışıyorum..burda bi doktorum olsun olmasınada adamlar ilgilenmiyoki devletten başka hastane yok özel falan olsa gidecem yok..3 hafta önce gittiğimde işte bebeği göstermedi bana resminide vermedi hoş verse bişi anlaşılmaaz bildiğin milattan önceden kalma ultrason cihazları yani diceğim burda doktora gitmişim gitmemişim farketmiyo..ama martın başına kadar alanyaya dönemezsem mecbur bi gidecem en azından bebeğin durumu nasıl kaç kilo olmuş diye bakıcam...

ipek ve petuş çok güzel aldığınız şeler siz ve kuznuz güle güle kullansın
saol cnm..amin inş.
ayyy o kabaran yerleri inş. totosudur..bizimkide hep totosu die öpüp öpüp duryo:)))
canım hiç dert etme bence...hamilelikte bile ne kadar özendik neler paylaştık...bunu bile beceremeyen o kadar çok insan varki.
ben hiç korkmuyorum...doğsun 1 hafta 10 gün den sonra yanımda kimseyide istemiyorum iznim bitene kadar..
babası ben ve kızımız çekirdek aile keyfi sürcez 3 ay..
bide burası var...ben burda hamilelği öğrendim, anneliğide öğrenirim...rahatlat kendini bebem
herkese good morninglerrrr olsunnn kahvaltı yapıp geliyozzzz mujuxxxx

kahvaltımı

Günaydınlar

teşekkür canım... allah hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin...her ne sorunuz olursa seve seve cevaplarım...
amin canım saol
Tamam hber edicm cnim bnim cok sagol, amin yavrumu saglikla hayirla kucgma alaym onu bize bizı ona bir omur bgslasn yaradanim da atlatcz elbt tek duam bu.
inş cnm bnm
sagol cnm tavsiyelerin için
eğer alabilirseniz el ve ayak izi çıkarılan tablolardan mutlaka alın çok güzel bir anı oluyor
nerde satılıyor bu tablolar?

ne kadar zor bi burc oldugunu biliyorum tanıdıgım cevremde 3 tane koç var hakketten zor bi burc taaki belli bi yaşa gelene kadar allah sabır versin hepimize

senin ıkıncı cocuk deil mi bu ? bu benmi yanlıs hatırlıyorum

evet yaaa
accık o bana cilve yapsa nolurrrrr beeeee gıcıkkkk

kuzu 33 ü tamamladım bana hala sölmedi tarih marih ama sen beni dinle bak her ihtimale karşı bişiycik olmasa da göremesen de git oraya da eve de hazırla bi çanta dursun

canım yaaa doğru söylüyosun, benimde 40 ım çıkana kadar kalcaklar sonra izin bitene kadar yalnız olcam hem çok istiyorum yalnız kalmak hem tedirgin oluyorum,ama sizler varsınız iyikide varsınız, bende burda çok şey öğrendim, ve burda sizlerle hamileliğimi daha bi keyifli yaşadım, yaşıyorum,,,

ya benim akşamları sol göğsümün altına popoyu bi dayıyo sol taraf yukarda aynen eşimde napıyo o öle yaa diyo doktor poposunun orda olduğunu sölemişti aynı yerde biraz daha yukarda ufak top gibi bişeyler dönüp duruyo onuda dizi yada topuğu diye tahmin ediyorum..çok net beelli oluyo ama yaa orda kazı çalışması yapıyo gibi bazen dokunmaya korkuyo eşim sanki kolu bacağı elimde kalcak gibi çocuğun diyo delüü

kuzu 33 ü tamamladım bana hala sölmedi tarih marih ama sen beni dinle bak her ihtimale karşı bişiycik olmasa da göremesen de git oraya da eve de hazırla bi çanta dursun

her doktor farklı bazısıs sölemiyo bazısıda sölüyo bakalım benimki ne dicek..burda hiçbişeyim yokkki bütün alışverişimi alanyada yaptım herşeyim orda çantama geceliklerime kadar ama yok yaa burda Allah korusunda çanta hazırlıcak bi sürede kalmıcam nerden baksan 10 güne kadar dönücem alanyaya..eğer işim uzarda dönemezsem ozaman doktora giderim bi muhakkak..

ollyyyyy
ben şuna inanıyorum annelik öyle havadan vahiyle inan insanın içine pat die giren bişi değil bence...yani evet içgüdüsel bi yanıda var(eşim hep dio bi erkeğin karnına böyle kımıl kımıl bişi koysan kesin kafayı sıyırır die) hormonlarımız var falan falan ama öğrenilende bişi...bende burda çok şey öğrendim...yani en basitinden bebeğime kuzumm diyebileceğimi bile burdan öğrendim inşallahları maşallahları... iiki varsınız ...ondan ötürü korkma yefrum daha neleri öğrencez.

selamlar herkesee
biz geldikk
raporumuzu aldık geldik.
25 marta kadar daha çalışmaya devam:31.
kızım haftasından büyük çıktı.31+5 deyiz ama ultrasonda 33+1 gözüküyor. doktor sıkıntı olmadığını söyledi.kafasının ölçümü falan büyük çıktı. koca kafalı kızım benim ama normal dedi..haftasından büyük olduğu için daha çok su iç ihmal etme sakın dedi.
2.200 kg olmuş
pozisyonunuda değiştirmiş. normal doğum pozisyonunu almış kafası sol kasığımda ayaklarıda sağ göğsümün oralarda..inşallah değiştirmez pozisyonunu
bi dahaki randevumuz 2 hafta sonra
kan ilacına devam. başkada bişi vermedi..
36. haftanda hatırlat tekrar bi kanına bakıcaz dedi
bizden haberler bu kadarrrr

rapor için gözün aydın kuzummm..
güzelliğede 41 kere değil sonsuz kere maşalahh bak senn benim oğluş gibi koca kafalımı olcak oda yerim yerrrrrr

maşallah kuzuuu kızına ve sana az geri ve az ileri çok farketmiyo ya dün doktor diyo bi anda karnını şişirir çocuk zannederiz kilosu fazla haftası büyük o bi de pozisyona bağlı yani boşver ama maşallah yaa 2200 şimdilik en önde giden seninki

parissssssss az daha çalışsan benim doğum haberini çalışırken öğrenceksin he....birden aklıma geldin düşünsene kısmetse 28 martta doğurcam..sen çalışyon...petuş doğurmuş die haber gelio..walla konsantrasyon falan kalmazdı söylim sana o gün sende
ayyyy maşallah pirensesime yaa....çok güzel gelişmiş büyümüş...
bide paris geçen sefer aynı zmnlarda gittik sanırım..3 haftaya yakın oldu dimi son kontrolünden buyana...en son kaçtı kilosu..ne kadar gelişmiş 3 haftada ona bakcam:))) ayy çok heycanlıyım bende bu seferki kontrol için..maşallah canım benim maşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…