2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maşallah maşallah kuzucuğumuza bissde parisimle aynı hafta izne çıkıyozzz yollarda doğurmazsak iyi diyom eşime bugün sağlık ocağındaki ebe de kontrol etti doğum pozisyonuna girmiş dedi geçen hafta dr.da sölemişti
ya benim randevum 1 ay sonraya verdi ama kızdım bak şimdi dr.ma 10 martta gitcem taaaa kuzumu görmeye

işte aklın yolu bir.. ama ben kocama anlatamdm dahası en kötü yanım ağlarken hç konuşamam
kendimi savunamam
gtsin bakalım sevgili yeğenlerinin yanına...

parisss maşallah yavruna canm kocaman olmuş.. ben de çok merak ediyom ya kaç kilo oldu..

ayyyy ayyyy iyi ki varsınız

rapor için gözün aydın kuzummm..
güzelliğede 41 kere değil sonsuz kere maşalahh bak senn benim oğluş gibi koca kafalımı olcak oda yerim yerrrrrr
valla koca kafalı bişi olacaklar heralde.. doğduktan sonra bariz kafası büyük olurmu dedim. güldü doktor bana..bizimkinide ölçsen büyük çıkarr. sıkıntı yapılacak bi durum değil dedi

doktorda çok önemli değil ilerde olması dedi..
sağol kumsalcımm

sağol petuşcum..
heheh otobüste gelirkende benim aklıma geldi ben daha izine ayrılmadan petuş 28inde doğurmuş olacak diye düşünüyodum kendi kendime.ondan sonra 3 hafta daha bekleyecem bide
3 hafta olmuş canım en son kontrole gideli o günden beri yaklaşık 800 gr falan almış
biraz fazla gibi geldi ama:26:

haydi maşallah canım ya........
sağol zeynepcimmm

hadi gözün aydın canım artık 5 hafta saycan, 1 hafta var aramızda ben mart sonuna kadar çalışcam, haftayada raporu alcam,çabuk çabuk geçer inşallah prensesede

sağol canım..
5 hafta nası geçecekki ya

günaydın hatunlar
geçmişi okudum geldim kocişleri çekiştirmişsinz
hamileliğinden beri eline süpürge vileda almayan arkadaşa hayran kaldım
benim kociş bi kere süpürdü evi
bana da süpürtmüyo
kendi de çalışıyo tatili bekliyoz
ev kokuyo yani
dedim herkes köklü temizlik yapıo halı perde duvar vs
ne gerek var bize kim gelecek dio
bence çok gelen olacak
çünkü evlendiğimde de ev görmeye gelen olmadı bunda ikisini birden çıkartacaklar
ama ben kararlıyım
oğlumla vakit geçirecem
gelen giden için kendimi heder etmeyecem
kolonya şeker bi de içecek bi şey ikram edecem bu kadaaarr

tuni bebem uzun zamandır denk gelemedik, ösledik seni dilşahh canım sıkma canını gelince oturt anlat içinde bırakma bilsin hatasını, ama onlar bizim gibi düşünmüyo kiiii

30 mart mı
ben de şubatın sonunda ayrılacam da o zamana kadar doğurursam diye korkuyorum :18:
zira 35. haftamda olmuş oluyorum
sen 30 martta kaçıncı haftanda oluosun neden o kadar geç

canım benim tahmini doğum tarihi 21 nisan , 30 mart ta 37. haftamı doldurmuş oluyorum, son 3 haftayı evde geçircem,sizin haftanız benden ilerde bide sen erken çıkıyosun heralde izne ben 37 bitircem

dilşahh merak etme gün gelecek devran dönecek
bebeğiniz doğunca yeğenlerin pabucu dama atılacak

Kızlar yaklasık bir haftadır tüvalete hiç kuru gidemedim bi damla geliyo gidiyorum tuvalete ama o gelen beyaz akıntı oluyo hep kokusuz mantar fln mı oldum yoksa üsütmektenmidir kar fln var burda okulda cok soguk ...sizdede akıntı varmı

yerim ben onalrı yaa bi dogsalar artık sabrım kalmadı gari yaaaaaa canım senin hiç bişi kalmadı sunun surasında ayy şuan martın ortasında olmayı cok isterdim hemencicik gecsin yaaaaaa zaman
benimde canım ya...sona geldim iice koyverdim:)))

yüzünü gösterme bebeğinin bence...yeğenlerine gitsin...

tuni bebem uzun zamandır denk gelemedik, ösledik seni dilşahh canım sıkma canını gelince oturt anlat içinde bırakma bilsin hatasını, ama onlar bizim gibi düşünmüyo kiiii

bizde çok özledik oğluşumla sizi canım yaaa bazı teknike sorunlardan dolayı sizinle olamadık

canımmmm hoşgeldin..
benimde kocişte aynı haftasonu temizliyoz evi banada yaptırmıyo bekliyoz mecbur
bide bende şu hani şekerlemeli kurabiyeler varya onlara heves ediyorum yaa yapsam diyorum ama benimde gelenim gidenim çok olucak alanyada doğum yapacağım için..o kadar misafir için onlarla uğraşılırmı diyom bi yandanda..karar veremedim henüz..

maşallahhhhh ne yidin yawrum sen kocaman olmuşş, bende salı gitcem bakalım ne kadar olmuş merak etttm.bana küçük gelck sizinkileri duyunca

Maşallah canım bebişe Biz nasıl çalışcaz yaa o kadar ben şimdiden eve gitmek istiyorumm
sağol canım...
sağol sbilyanacaım. bende düşündüm bugün ya çok kilo alırda mecburi sezeryan olursa sırf kilosu yüzünden. artık yediklerime dikkat edeyim az yiyeyim diyorum ama kıyamıyorum bu seferde
eşim zayıf doğmuş bende 3,700 doğmuşum. bakalım çok kilolu bi bebek olmaz diye tahmin ediyorum:26:

sağol tatlım..
aynı anda çıkacaz unutursam bana hatırlat olurmu
heeç unuturmuyumm bee. takvimden biz çizik atacam geçen hergün için..

sağol dilşahcımmmm
kocanda bunu haketmiş
amaaa belkide süpriz yapacaktır sana
seni kandrımıştır hıı:26:

canım benim tahmini doğum tarihi 21 nisan , 30 mart ta 37. haftamı doldurmuş oluyorum, son 3 haftayı evde geçircem,sizin haftanız benden ilerde bide sen erken çıkıyosun heralde izne ben 37 bitircem

canım yine de biraz geç gibi geldi bana
sonuçta ille de 40. haftada doğacak die bi şey yok ki
34ten sonra her an gelebilir bebekler
ben 35. haftamda ayrılıyorum

kaşıntı yoksa sorun yok mantar değildir
akıntı ben de hamilleliğin en başından beri var

bugün topik çok hızlı takip etmekte zorlanıyorum valla

bizde evi aldıktan sonra çok gelmek isteyen olmuştu kimisi geldi kimisi gelemedi. bende didim bebek olunca herkes ikiside aradan çıksın die beni bunalıma sokarlar, sağolsun gelene kapım açıktırda benim anamın babamın kocamın sülalesi hep buralarda, kalabalık yani.. 5 aylık falan hamişken ev mevludu yaptım ağzıma mıçıldıııı.... şimdi de bebek için bi kayınvalimde mevlut yapıcam bide kendi anamda mevlut yapıcam 1 saatlik mesafe var yine aralarında... kendi evimde mevlut yapmayacağım benim evime anca arkadişlerim gelir diye düşünoyurm...... ona da dediğin gibi bi şeker çikolat haydeeeeeeeeeeeee

ben olsam bende çok kızarım... dumanlar çıkar,,, ama kızdığını ona belli etmelisin ttatlım yoksa nasıl olsa bişi yok die bu şekilde devam eder.. bizimkide çok düşkündür yeğenlerine, kız kardeşine.. bende hiç anlaşamam çok gıcık olurum aksinee adını bile duyunca bütün saçlarım dikiliyo sanki... ama bilir anlaşamadığımızı, nabza göre şerbet verir...

maşallahhhhh ne yidin yawrum sen kocaman olmuşş, bende salı gitcem bakalım ne kadar olmuş merak etttm.bana küçük gelck sizinkileri duyunca

sağol tatlımmm

ya son 1-2 haftadır muz çok yedim onun etkisi olabilirmiki.
günde bi tane bazende 2 tane yiyodum:26:canım istiyoduu
geçen biri demişti hatta muz bebeğe kilo aldırıyo diyee:26:

cnm akıntı olmasada koku kaşıntı vs. olmasada mantar olabilir...benim sürekli ıslkalık vardı ve mantar çıktı...

kesme sakın kızımın rıskını...yiiii
ben doğuma yakın anne topiklerine bakıorumda son 2-3 haftada kilo almıolar bebekler genelde cnm..hepsi ondan şikayetçi gittim hiç kilo almamış gittim zayıflamış falan diolardı..ondan ötürü bu haftalar tam gelişim haftaları...son 1-2 haftada zaten bu kadar kilo alamıycaklar sanırsam

sağol dilşahcımmmm
kocanda bunu haketmiş
amaaa belkide süpriz yapacaktır sana
seni kandrımıştır hıı:26:

hhiiiç sanmıyom canm
işin kötüsü ben de çok seviyorum yeğenlerini soğuyacağım kızlardan bu gidişle....

yüzünü gösterme bebeğinin bence...yeğenlerine gitsin...

dün dedim zaten çocuk doğsun görcem ben seni..
onun yaz tatili 1 ay benm de 2 ay.
o fazlalık 1 ayımı annemlerin yanında geç,ireceğim dedim..
bi de bu olayı yarn kızlara anlatcam gör bak nasıl kızacaklar sana dedim

hoşbuldum bugün pek aktif topik valla
şekerlemeli kurabiyeler dediğin hani şu bebekler için yapılan fiürlü kurabiyeler mi
öncesinde yaparsan belki ama
sakın lohusalık dönemnde kalkıp bunlarla uğraşma
bebeginle uğraş sadece
biz 9 aylık zorlu bi dönemden çıktık
dinlenmek hakkımız
bu arada kurabiyeyi çok merak ettim kolay mı tarifi nasıl
şu ara hep açım

parisiim yaff bugün benim kafa basmıyor şimdi bizim raporda bugün tarihinde verdiler ya bize bugün 32+0 değiliz di mi :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…