2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Off uykum var.Acıktım ,açlıktan midem bulanıyor o da beni mahvediyor. Yemek yemek istiyorummm

Herkese merhaba...
dün gece ben de ağlayarak uyudum kocam yüzünden.. a ben mi abartıyorum siz olsanız ne yapardınız?
şimdi yarın akşam otobüse binecek cts sabahı inecek pazar da arabamızla zonguldaka döneceğiz.
2 haftadır da görüşemiyoruz ben çok özledm. sabah gelnce hemen benm yanıma gelip kızıma ve bana sarılmasını falan bekliyorum haliyle..
dün akşam görümcem aramş kızlarr seni çok özledi demiş. eşim de yeğenleri için ölür yani.
daha önce de yazmştm kıskanmaya başladm diye hatta. neyse benmki demez mi ben ilk ablama geçerim öğlen de onları alr gelirim diye
ayyy nasıl moralm bozuldu başladm ağlamaya. sonra yine abartan ben oldum tabiii

haydi maşallah canım ya........

kızlar ben artık geri sayımı 14 nisana gore deilde 4 nisana gore yapıyorum bugun itibariyle 49 gunum kalmış o vakit

hadi gözün aydın canım artık 5 hafta saycan, 1 hafta var aramızda ben mart sonuna kadar çalışcam, haftayada raporu alcam,çabuk çabuk geçer inşallah prensesede

ama ama seni daha çok özlemiş olması lazımmmm

amannn boşver ya canım offfff olmuyo işte istediğimiz gibi olmuyo bişey
boşyere kendi kendimize sıkıntı mı yapıyoruz ne

kuzuu çok hoş olmamış evt ama olan sana ve kuzuna oluyo patavatsız görümcen yüzünden boşver yaa değmez kuzun için herşey

maşalllah canım sanada kuzucuğuda
bizim minnakların vakti zamanı gelince nasıl biliyolar dönmeleri gerekitğini kurban olurum minnak ellerine ayaklarınamaaa
kilosu çok imiş parisssss... ben bazen düşünöüyor değilim çok iri bi bebek olursa sezaryanla alırlarsa:26:
bizim doktorda artık 10 günde bir geleceksin dedi... en azından 10 günde bir muayene parası almasalar, devamlı müşteriyiz sonucta böle öğrenci kartı gibi hamile kartı yapmaları lazım

ben öyle olcam, zar zor oflaya tıslaya işe gelcem, topiği açcam bakcam petuş doğurmuş, ben hala masa başındaçünkü benim 30 mart son

Maşallah canım bebişe Biz nasıl çalışcaz yaa o kadar ben şimdiden eve gitmek istiyorumm

gazlamak gibi olmasın ama yanlış yapmışşşş enişte...
bende çok bozulurum...hani şöyle dese sbhdan onları hemen aradan çıkartim sonra günümüz bölünmesin pıt die gelirim yanına sonra hep birlikteyiz falan dese anlıycamda onlarıda alıp gelirim kısmında dahada yıkıldım
kızlar ben artık geri sayımı 14 nisana gore deilde 4 nisana gore yapıyorum bugun itibariyle 49 gunum kalmış o vakit

benimde 28 marta göre 39 günüm var lollyy teyzesii

yok ya bizim hastanede 10 gün içindekiler için para almıyolar o da almaz artık

günaydın hatunlar
geçmişi okudum geldim kocişleri çekiştirmişsinz
hamileliğinden beri eline süpürge vileda almayan arkadaşa hayran kaldım
benim kociş bi kere süpürdü evi
bana da süpürtmüyo
kendi de çalışıyo tatili bekliyoz
ev kokuyo yani:120::105:
dedim herkes köklü temizlik yapıo halı perde duvar vs
ne gerek var bize kim gelecek dio
bence çok gelen olacak
çünkü evlendiğimde de ev görmeye gelen olmadı bunda ikisini birden çıkartacaklar
ama ben kararlıyım
oğlumla vakit geçirecem
gelen giden için kendimi heder etmeyecem
kolonya şeker bi de içecek bi şey ikram edecem bu kadaaarr

çok haklısın canım ama ben böyle durumlarda eşine değilde o görümcene kızıyorum,onun düşüncesizliği, benim abim bana öle dese bile ben olurmu sen karının yanına git bizde geliriz yada sonra görüşürüz derim,düşüncesiz insanlar,

yerim ben onalrı yaa bi dogsalar artık sabrım kalmadı gari yaaaaaa canım senin hiç bişi kalmadı sunun surasında ayy şuan martın ortasında olmayı cok isterdim hemencicik gecsin yaaaaaa zaman

ben bu herifleri bazen çözemiyom cidden beyinlerine oksijenmi gitmiyo ne yaa..çok kızdım bak şimdi görümcende ayrı bi şaşkın canım kusura bakmada..
kızmakta çok haklısın ama çok kendini üzüpte bebişide etkileme acısını sende çıkarırsın bigün ondan..

yaaaaa emme çok heyecanlı artık yaa

ben öyle olcam, zar zor oflaya tıslaya işe gelcem, topiği açcam bakcam petuş doğurmuş, ben hala masa başındaçünkü benim 30 mart son

30 mart mı
ben de şubatın sonunda ayrılacam da o zamana kadar doğurursam diye korkuyorum :18:
zira 35. haftamda olmuş oluyorum
sen 30 martta kaçıncı haftanda oluosun neden o kadar geç

hiç de abartmıyorsun az bile yapmışsın ben çoktan koparmıştım kıyameti... bizimki de hastasıdır yeğenlerinin öle bişi yapsın çok pişman ederim valla... gaza getiriyor gibi olmak istemem tatlım ama bi sinir oldum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…