ben 32+3 'deyken dönmez dedi ama 33+3'de diğer dr'a gittiğimde döndüğünü söyledi. yer darlığı filan hikaye döneceği varsa dönüyonasip olursa bende yarın gidicem dr 33 haftalık oluyoruz bizde ama bebgin yeri daralırda dönmezse diye endişeleniyorum.....
ben de geçenlerde 1. sayfadan başlayıp baya okumuştum, ilk yorumum 6. sayfada fakat sonra koptum forumdan. 9. haftada düşük tehlikesi atlatınca 2 ay yattım sonra da aranıza katılmaya cesaret edemedim uzunca bi süre.mutlu olmaya konuşmaya korkuyodum şimdi o günler çoook uzak geliyo. halimize bin şükürheeyyy bakın ne buldummmbirazcık geçmişe bakim nerden nereye gelmişim derken kendiminkini bulana kadar kimlerinkini buldum vay anasını beee neymişiz ne olmuşuz çokta duygulandımm iyi kötü ne günler geçirmişizz
cnm bilgi verdiğin için çok teşekkürler.dr da bana sen kilo almışsın bebek almamış deyip meyveyi fazla abartma ve tuzlu peynirden uzak dur dediözellikle protein ağırlıklı beslen dedi ama işte ben de bebişinin kilosu iyi olanlara soruyorum böyle özel uyguladıkları bişi var mı diye?senn nasıldı cnm kilosu?haftasıyla uyumlu muydu?
kızlar tickerfactory kullananlara soruyorum bnm çizelgemi yenilemem gerekiyor nasıl yapabilirim tekrar ?
ben 32+3 'deyken dönmez dedi ama 33+3'de diğer dr'a gittiğimde döndüğünü söyledi. yer darlığı filan hikaye döneceği varsa dönüyo
ben de geçenlerde 1. sayfadan başlayıp baya okumuştum, ilk yorumum 6. sayfada fakat sonra koptum forumdan. 9. haftada düşük tehlikesi atlatınca 2 ay yattım sonra da aranıza katılmaya cesaret edemedim uzunca bi süre.mutlu olmaya konuşmaya korkuyodum şimdi o günler çoook uzak geliyo. halimize bin şükür
bu hafta sonum çok yoğun geçti yoruldum ya cmt son alışverişimi tamamladım küvet setini civilden aldım gayet uygun fiyatları oranın sebamedi şampuanını falan ben ebebekten almıştım ama civilde çok daha uygundu fiyatları almamış olanlar oradan alsın aventin göğüs ucunu peluş battaniyesini falanda aldım dünde yatağını kurup uyku setini serdim hepsi yıkanıp ütülendi birde kapitone kumaş aldım ucunada mavi puanlı fisto pikocuya verip dolap içine örtü diktirecem nida23 tende şekerini sepetini yastığının siparişlerini verdim böylece alışveriş işim bitti oh be rahatladım yaa
kıslarr merhabalar...
ya ben bişi yapmaya karar verdim... bu sabah öyle yorgun hissediyordum ki... aceba dedim beş hafta daha çalışabilir raporu daha almıştım ya, iki hafta çalıştım, şimdi bıraksam ben....karnımı taşıyamıyorum bugün bel ağrısından... ama nasıl bırakıcam bilmiyorum, bi daha doktor raporu lazım mı değil mi... personelcilere sordum araştıracaklar... şımarıklık mı yapıyorum yaa vicdan azabı duyuyorum hafiften....:44::44::44:
evet canım seninkinide gördümde paylaşıp tekrar hatırlatmak istemedim
ama çok şükür şimdi herşey yolunda
o günler rüya gibi zihnimde silik silik zar zor hatırlıyorum. şimdi de şükrediyorum bücürüme
geçen şu 7-8 ayda farketmeden büyüdük, olgunlaştık. ve bu süreci beraber yaşadık
gözünüz aydın cnmmm civil cidden çok uygun bak ıslak mendil 13 tl civilde 8 bittibitiyor ürünüymüş çok uygun fiyata bi sürü ürünü var
çok sağol cnm evt uygun fiyatları ama kıyafet olarak bir çoğunu çok beğenmiyorum kalite olarak yani onu iyice bakıp iyi olanları bulmak lazım
sabahlarız okey masasında
nasıl olduğumu soranlara yan yatmış 8 gibiyim diyorum popom göbeğimle yarışıyo
bu arada yıllarca şikayet ettiğim annemin kopyası oldum höt höt konuşuyorum kızımla. canım yavrum filan derken böle bi garip oluyorum ama azarlarken öyle içten öyle ciddi azarlıyorum ki...
dr'a dedim bi dikkatli bakın sanırım içeride gizlice bireysel silahlanmış. sanki beyzbol sopası ile vuruyo çok canımı yakıyo.
ben hep bebek cibinliği diye oruyodum bi dahaki gidişimde senin dediğini sorayım, bak işte akıl akıldan üstün şu forum olmasa tecrübesizliğimize kurban gidecek yavrucaklar :13:
çok geçmiş olsun ama vicdan yapma olacağın önüne geçilmez, allah şifasını çabucak verir inş...
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce. Rabbim şifa nasip etsin.
Çok biliyolar... Herkes biliyo hamile olan hiç bişey bilmiyor.[/QUOTE
cok geçmiş olsun canım yaaaaa
olacağı varmış, vardır herşeyde bir hayır..[/QUOTE
korkma sen artık 35 haftalık olduktan sonra ıstedigi zamanda gelebilir bebişin tatlım oyy ne heycanlıı yaaaaaa eşimle bebegimizi severken ( karnımı ) eşim yaa çıksın artık cekip cıkarmak istiyorum diyor.. bende hayır 3 hafta daha dayansın
çok geçmiş olsum umarım sadece hamilelegin getirdigi sorunsuz onemsiz bi kasıntıdır tatlım
hayırlısı olsun canım saglıkla gelsin bebegin ...
ben genital bolgeye yaptırıyorum canım bi problem yok yaptırabilirsin diye biliyorum
hayırlısı olsun saglıkla gelsin sezeryan bana gore en kontrollu dogum sekli bebek ve anne acısından...Srzeryanla dogurmak cevrenın dediginin aksine kotu bi dogum sekli degil canım allah hayırlı dogum nasip etsin onemli olan sezeryan yada normal dogurmak degil o bebegin saglıkla dunyaya gelmesi yoksa normal dogumun bi ustunlugu yok sezeryandan
katılıyorum sonuna kadarbide hani diyorlar ya anne normal dogurunca butun hıcreleri yenilenir bilmemne ole bişi yokmuş zaten anne hamilelikle birlikte yenilenirmiş nasıl dogurdugunun onemi yok yani ben birde şeyi anlamıyorum kimi buyuklerimiz takmış normal dogum normal gibisi yok sezeryan öcü diye... sanki normal dogurunca bebek de ekstra bi + oluyor
aksine daha cok olumsuzluklarla karsılasılabiliniyor diye biliyorum.. normal dogumu takıntı yapmak yanlıs onemli olan bebeklerimizi dunyaya saglıklı getirmek benım felsefeme gore ne şekilde oldugu onemli diil
:46
aynı soruyu gcen kontrolumde bende doktoruma sordum ben saga veya sola yattıgımda bebek sanki o ratafa toplanıyor bende onun ustune yatıyorum onu eziyorum diye tedirgin oluyorum dedi .. doktorumun cvp: bole bişi soz konusu deil yuz ustu yatmadıgın surece daha sonra bebegin kac katman deri altında oldugunu anlattı onu nelerin korudugunu içimi rahatlattı
ma maşallah canım sizee
allah iyi guzel gunlerde eskitmeyi nasip etsin canım
maşallah maşallah size
gözün aydın canım mmmmmmmmm
şu 35. haftalarımızı tamamlayalım hayırlısıyla sonrasında daha bi rahat edicek içimiz sanırım bebiklerimiz gelmek isteselerde hayırlısı
canım herseyin hakkında:48
çook güzell canım superrr gulegule kullanınn saglıklaaaaa
oh mis canım iyi gunlerde kullanın odanızı herbişiyinizigelmiş geçmiş olsun diyelim usta icinde canım
çok geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin
her gidişimde yuzunu gorelim diye debeleniyoruz ama benim kızım gostermiyor yuzunu bize yoksa doktorum her gidişimde 4
boyutluda bakıyor ama poz alamıyoruz :2:[/QUOTE
petuş güle güle giysin hepsini kızçen çok datluuu olmuşlarrr maşallah
zeynepcim hadi hayırlısı artık evdesin artık sende hee
çok güzel olmuş güle güle kullanın
geçmiş olsun anneciğine olacağı varmış allah tez zamanda şifalar versin inşş.
benim ara ara geliyo geçenlerde biraz fazla bile gelmişti[/QUOT
Kizlar ara ara tel.den bakiyorum. Hepinize cok tesekkur ederim. Dualarinizi eksik etmeyin....,
selam kızlar bizde geldik içimiz hala biraz sıkkın olaraktan, çünkü dahiliyeye enfeksiyon için yarın gidioruz çarşamba da kendi doktorumuza, kaşıntı olayınıda dün araştırınca safra mafra hikayesi benişmki haftasına göre 2 hafta önde ama kilosu diğer boyutları kendi haftasına gelmişti geçen hafta bu hafta nolcak bilmiorum. doktor toklukl şekeri istemişti 140 çıktı sınır 130 kabul edioruz demişti biraz yüksek bebeğe zararı dedim olabilir dedi bide üstüne enfeksiyon hikayem var muammalardayım yarın ortaya çıkacak çünkü bi de 5 gündür üstüne olan kaşıntı eklenince safra mafra noluo ya dedim tabi şüpheler tahminlerim ama meleğime bişi olcak die ölüp diriliorum hergün açıklıkda devam edior çarşamba bidaha parmaklıcak heralde beni açılmanın durumuna bakar gibime geliyor bakalım. inşallah aşşa yukarı belli olur haftam bişide çıkmaz üçü birden mahvetti beni allahtan annem yanımda moralim yerinde bide bebeğim hareketleri gayet ii şükür maşallah. olmasa biterim artık bekleyene kadar yarını heralde bu aarada sağ sol yatmadan bahsetmişler kızlar her taraflı yatın zati vücudunuz sizi yönlendirio bebek yani, ben en çok sağ tarafa yattın bu ara sola daha çok yatasım var hiç bişide olmadı valla.
çok geçmiş olsun cnm şekeri takma sınır 140 zaten seninki nie öyle demiş ki benim 141 çıktı iki doktora gösterdim no problem dediler
diğer konuları bilemiycem canımcım ama sıkma canını keyfine bak ki kuzunun da keyfi yerinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?