2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
nasip olursa bende yarın gidicem dr 33 haftalık oluyoruz bizde ama bebgin yeri daralırda dönmezse diye endişeleniyorum.....
ben 32+3 'deyken dönmez dedi ama 33+3'de diğer dr'a gittiğimde döndüğünü söyledi. yer darlığı filan hikaye döneceği varsa dönüyo

ben de geçenlerde 1. sayfadan başlayıp baya okumuştum, ilk yorumum 6. sayfada fakat sonra koptum forumdan. 9. haftada düşük tehlikesi atlatınca 2 ay yattım sonra da aranıza katılmaya cesaret edemedim uzunca bi süre.mutlu olmaya konuşmaya korkuyodum şimdi o günler çoook uzak geliyo. halimize bin şükür

benimki uyumluydu cnm iyi gidiyodu 1 hafta önceki kontrolde sankim az çıktı gibime geldi doktor gayet iyi dedi ama
kilo alması için bebeğin bunları tavsiye etmişler

bu hafta sonum çok yoğun geçti yoruldum ya cmt son alışverişimi tamamladım küvet setini civilden aldım gayet uygun fiyatları oranın sebamedi şampuanını falan ben ebebekten almıştım ama civilde çok daha uygundu fiyatları almamış olanlar oradan alsın aventin göğüs ucunu peluş battaniyesini falanda aldım dünde yatağını kurup uyku setini serdim hepsi yıkanıp ütülendi birde kapitone kumaş aldım ucunada mavi puanlı fisto pikocuya verip dolap içine örtü diktirecem nida23 tende şekerini sepetini yastığının siparişlerini verdim böylece alışveriş işim bitti oh be rahatladım yaa

evet canım seninkinide gördümde paylaşıp tekrar hatırlatmak istemedim
ama çok şükür şimdi herşey yolunda

gözünüz aydın cnmmm civil cidden çok uygun bak ıslak mendil 13 tl civilde 8 bittibitiyor ürünüymüş çok uygun fiyata bi sürü ürünü var

kıslarr merhabalar...

ya ben bişi yapmaya karar verdim... bu sabah öyle yorgun hissediyordum ki... aceba dedim beş hafta daha çalışabilir raporu daha almıştım ya, iki hafta çalıştım, şimdi bıraksam ben.... karnımı taşıyamıyorum bugün bel ağrısından... ama nasıl bırakıcam bilmiyorum, bi daha doktor raporu lazım mı değil mi... personelcilere sordum araştıracaklar... şımarıklık mı yapıyorum yaa vicdan azabı duyuyorum hafiften....:44::44::44:

doktora gidip alman gerekiyo cnm ben de çalışmayı sitiyodum ama olmadı cnm ya kalçamın ağrısından duramıyom azcık ayakta durunca olmuyo baktım biraz rapor aldım fln idare ettim yarından itibaren de tamamen ayrılıyom

evet canım seninkinide gördümde paylaşıp tekrar hatırlatmak istemedim
ama çok şükür şimdi herşey yolunda

o günler rüya gibi zihnimde silik silik zar zor hatırlıyorum. şimdi de şükrediyorum bücürüme
geçen şu 7-8 ayda farketmeden büyüdük, olgunlaştık. ve bu süreci beraber yaşadık

o günler rüya gibi zihnimde silik silik zar zor hatırlıyorum. şimdi de şükrediyorum bücürüme
geçen şu 7-8 ayda farketmeden büyüdük, olgunlaştık. ve bu süreci beraber yaşadık

evett. çok şeyde öğrendik birbirimizden ve halada öğrenmeye devam ediyoruz..
nazar değmesin topiğimize :))

gözünüz aydın cnmmm civil cidden çok uygun bak ıslak mendil 13 tl civilde 8 bittibitiyor ürünüymüş çok uygun fiyata bi sürü ürünü var

çok sağol cnm evt uygun fiyatları ama kıyafet olarak bir çoğunu çok beğenmiyorum kalite olarak yani onu iyice bakıp iyi olanları bulmak lazım

çok sağol cnm evt uygun fiyatları ama kıyafet olarak bir çoğunu çok beğenmiyorum kalite olarak yani onu iyice bakıp iyi olanları bulmak lazım

kıyafet konusujnda kensinlikle haklısın cnm ama marka marka cnm yaa ama belli markalarda indirim çok mesela mama ülker mama piyasaya göre çok uygun jonhsons baby ıslak mendil dışarda 13 orda 8 tl bu tarz şeyler için uygun veya geçen wenice ürünlerinde indirim vardı ve cidden çok uygun

selam kızlar bizde geldik içimiz hala biraz sıkkın olaraktan, çünkü dahiliyeye enfeksiyon için yarın gidioruz çarşamba da kendi doktorumuza, kaşıntı olayınıda dün araştırınca safra mafra hikayesi benişmki haftasına göre 2 hafta önde ama kilosu diğer boyutları kendi haftasına gelmişti geçen hafta bu hafta nolcak bilmiorum. doktor toklukl şekeri istemişti 140 çıktı sınır 130 kabul edioruz demişti biraz yüksek bebeğe zararı dedim olabilir dedi bide üstüne enfeksiyon hikayem var muammalardayım yarın ortaya çıkacak çünkü bi de 5 gündür üstüne olan kaşıntı eklenince safra mafra noluo ya dedim tabi şüpheler tahminlerim ama meleğime bişi olcak die ölüp diriliorum hergün açıklıkda devam edior çarşamba bidaha parmaklıcak heralde beni açılmanın durumuna bakar gibime geliyor bakalım. inşallah aşşa yukarı belli olur haftam bişide çıkmaz üçü birden mahvetti beni allahtan annem yanımda moralim yerinde bide bebeğim hareketleri gayet ii şükür maşallah. olmasa biterim artık bekleyene kadar yarını heralde bu aarada sağ sol yatmadan bahsetmişler kızlar her taraflı yatın zati vücudunuz sizi yönlendirio bebek yani, ben en çok sağ tarafa yattın bu ara sola daha çok yatasım var hiç bişide olmadı valla.

çok geçmiş olsun cnm şekeri takma sınır 140 zaten seninki nie öyle demiş ki benim 141 çıktı iki doktora gösterdim no problem dediler
diğer konuları bilemiycem canımcım ama sıkma canını keyfine bak ki kuzunun da keyfi yerinde olsun

burda sohbete hiç doyamyrm amaa okumam gereken kitaplarım vaaar artıkın kapatmalıyım herkese çok iyi günleeer

saolasın canım ya içim rahatladı sanki birden bende hem bi kitapta almıştım gebelik başında hem nette okuduumda şeker tokluk 140 yazıor 145 üstü anormale doğru gidiyor. ki normalde de tok olunca şeker yükselir açlıkta düşer açlık şekeri yüksekse eğer bu tehlikeli olabilir düşündürebilir. birde bebeği iri olcaksa genetik durum itibariyle fazla yedirip şekeri yükseltebiliormuş die de okumuştum bnm eşimin ailesi komple 4 kg üstü bu nu da değerlendirerek ve tanıdık dahiliyeci çapadaki osman hocanın da deyimiyle birlikte glikoz aç kalarak bebeğinize yyüklemeyin bebekler kendine gelemiyorlar şeker olabilir ama glikoz artık avrupadan ithal edildi stok çok sağlıkta kullanılıor o yüzden ki bu da labratuar üretimli şeker olduu için zararlı aslına anneyede bebeğe de diyince o zaman istediği şeker yükleme testi varya onu yaptırmamıştım. o zaman bi kıllanmıştı, 3 hafta önce de idrar tahlili yaptı tertemiz bişey yok dedi 3 hafta sonra tekrarladı glikoz 3 pozitif lokosit epitel çıktı kan sayımı istedi wbc yüksek çıktı bi daha lokosit sayımı crp istedi tokluk şekeri bi de sayımlar yüksek enfeksiyon kesin acil dahiliye dedi şeker 140 çıkınca nırmal değil mni bu araştırdım az çok biliorum dedim biz 130 kabul ediorıuz tokluğu yüksek yinede dedi sinir oldum her gittiğimde keşke yaptırsaydın keske yaptırsaydın deyip duruyor. yükleme testini.ve gördüüm kadarıyla herkese inhsülin yazmış bunun için mi diyıor bilmiorum aMA insülin alcak bi yanım çıkmadı sonuçlarda.

geçmiş olsun diycemde cnm nasıl yuksek buldu degerını ılgınc cnm bnm 175 cıkmasına ragmen hafif bi diyet verdi hamilelikte bazı degerlerin yukselmesi normal ki senn degerin cok normal bnm ki yuksek

kızlar kızlar nabersiniz
dışarıda harika bi hava var..
32+0 çalışabilir raporumu aldım.. ama bu cuma değil belki ama önümüzdeki cuma ayrılıyorum izne..
şimdi size bi soru.. 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp da 2 hafta sonra iş bırakıyorum yaa. bunun için bi de çalışamaz raporuna ihtiyaç var mı yoksa bi tel yeterli mi yoksa dilekçe mi yazmalı..
ne yapmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…