- 12 Mayıs 2009
- 1.190
- 177
- 173
- 43
vallaaa sabır dileklerine çok ihtiyacım var gerçekten ..eşim azını açıpta tek kelime edemez haftaya çarşambaya kadar burdalar kontrolunu olup gidecekmiş ...öğretmen arkadaşlarla konuştum dalga geçiyorlar biz senin yanına bebek görmeye geldiğimizde lohusa yatagının yanına yatak kurup onunda yanında yatmasını bekliyorduk gene iyi olmuş ameliyat diyorlar:) aylardır amelliyat olcak bu zamanı buldu..hayır azıcık sussalar tahammül edecem ama karı koca 1 saaatt 100lerce cümle kuruyorlar...bana habire sen nasıl doğurucan ameliyat çok zor tüh tühh vah vah ne yapıcan sen diyip duruyorlar karı koca bende eşime dedim bir daha dersler kötü olcak diyee nitekim dediler sen nasıl dopurcan napıcan diyeee bende çemkirdim vallaa lütfen yeter artık benim psilolojımı bozmayın zaten korkuyorum söyleyip durmayın dedim ama 2 saat sonra gene aynı kelimeler anlamıyorlar kiiiiiiiiiiiiii ....
birde oğlan dayıya çekermiş inşallah senin kardeşine çekmezz diyip duruyorlarr kardeşim gece uyumaz gündüz uyur üniversiteyi 3 yılda kazandı çok hareketli ve aşırı sosyala bir çocuktur kötü hiç bişeyi yok ama onlara göre kötüü bunlarrr ..kızdım bende nesi var benim kardeşimin keşke benzese dedi arsız değil hırsız değil birtek her genç gibi geç uyanıyor üniversiteyi zor kazandı ama nasip yanii dedim ben kardeşimle gurur duyuyorum dedim susuturdum...gene 2 saat sonraaa inşallah senin kardeşine benzemez huyları diyip duduyorlarr..ya sabırrrrrrrrrrrrrrr ya sabırrrrrrrrrrrrrrrr ................rabbim deniyor benii sanırm sabrımı ölçüyor
sabır sabır sabır.... ne kadar düşüncesiz insanlar yaa, ne kadar sinir olsan ne kadar söylensen sonuna kadar haklısın....
dilime yüreğimden neler neler geliyor ama seni daha fazla kışkırtmamak için susuyorum, yeteri kadar etkilenmiş psikolojin zaten.
çarşambaya kadar sabret canım, üzülme sıkılma çok darlanırsan odana gidip yat, bebişini düşün...
ohooooooo böle alt alta yazınca ne kadar çok yapılacak iş varmış... evde yatcaktık hani izinde sedayı izleyecektik günlere gidecektik1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak
5) Halılar yıkamaya
6) Yorganlar kuru temizlemeye
7) Battaniyeleri ben yıkıycam
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak
9) Yatak pedi de yıkanacak
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek
11: Camlar silincek
12) Tüller yıkanacak
13) Koltuklar silincek
herşey bitince kuföre gidilim ağda manikür pedikür kaş yapılıp bebiş beklenecek :))
1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek- DÜŞÜNÜYORUM AMA SADECE DÜŞÜNCEDE KALABİLİR BU İŞ
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek- PLANLARIM ARASINDA
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek- ODA HAZIRLIĞI HEMEN HEMEN TAMAMLANDI. IVIR ZIVIR TEMZİLİK İŞLERİ YAPILACAK.
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak- HİÇ BULAŞMAM BU İŞEE YAA
5) Halılar yıkamaya- AYNEN
6) Yorganlar kuru temizlemeye- BUNADA HİÇ BULAŞMAM- HAVALANDIRACAĞIM SADECE-NEVRESİMLER 15 GÜNDE BİR YIKANIYO ZATEN.
7) Battaniyeleri ben yıkıycam- BUNUDA YAPMAM HAVALANDIRABİLİRSEM NE ALA
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak- YAW NİE DÖKTÜN YASTIKLAIR ŞİMDİ
9) Yatak pedi de yıkanacak- OK
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek - YAPILACAK.
11: Camlar silincek--- KOCAMLA BERABER SİLERİK ARTIK
12) Tüller yıkanacak- YAPILACAK
13) Koltuklar silincek-- KILIFLARI ÇIKIYO BENİM, ÇIKARIR YIKARIM...