2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sabır sabır sabır.... ne kadar düşüncesiz insanlar yaa, ne kadar sinir olsan ne kadar söylensen sonuna kadar haklısın....
dilime yüreğimden neler neler geliyor ama seni daha fazla kışkırtmamak için susuyorum, yeteri kadar etkilenmiş psikolojin zaten.
çarşambaya kadar sabret canım, üzülme sıkılma çok darlanırsan odana gidip yat, bebişini düşün...

ohooooooo böle alt alta yazınca ne kadar çok yapılacak iş varmış... evde yatcaktık hani izinde sedayı izleyecektik günlere gidecektik

1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek- DÜŞÜNÜYORUM AMA SADECE DÜŞÜNCEDE KALABİLİR BU İŞ
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek- PLANLARIM ARASINDA
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek- ODA HAZIRLIĞI HEMEN HEMEN TAMAMLANDI. IVIR ZIVIR TEMZİLİK İŞLERİ YAPILACAK.
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak- HİÇ BULAŞMAM BU İŞEE YAA
5) Halılar yıkamaya- AYNEN
6) Yorganlar kuru temizlemeye- BUNADA HİÇ BULAŞMAM- HAVALANDIRACAĞIM SADECE-NEVRESİMLER 15 GÜNDE BİR YIKANIYO ZATEN.
7) Battaniyeleri ben yıkıycam- BUNUDA YAPMAM HAVALANDIRABİLİRSEM NE ALA
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak- YAW NİE DÖKTÜN YASTIKLAIR ŞİMDİ
9) Yatak pedi de yıkanacak- OK
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek - YAPILACAK.
11: Camlar silincek--- KOCAMLA BERABER SİLERİK ARTIK
12) Tüller yıkanacak- YAPILACAK
13) Koltuklar silincek-- KILIFLARI ÇIKIYO BENİM, ÇIKARIR YIKARIM...

doktorumuzda normal kılosu dedı ama ben sımdı dayanıyorum meyveye 2 hafta sonra gıdıcez bakalım ınsallah bıraz daha buyumuz olur kızım

hay allahım yaa.. sabah iş yoğunluğundan topiği açmaya bile fırsatım olmadı.. şöyle bi geçmişe bakayım dedim..
bakmaz olaydım.. kafatasçı zihniyetin olmadığı yer yok malesef.. bizim topiğe de bulaşmış..
neyse gereken cevapları vermişsiniz siz... ama çok kızıyorum ben böyle insanlara yaa.. anlamadan bilmeden.. cahil cahil..
geçmiş olsun petuşum..
bi de bebeğinin yatağını paylaşan kimdi yaa sinirden unuttum bak.. güle güle kullanır inşallah.. sağlıkla neşeyle..
o kayınvalidesi ameliyat olan arkadaşın da kayınvalidesini allaha havale etmek gerek.. vicdansız gadın..
ayy öpüveriyorum ben hepinizi..
gerildim epey geçmişi okurken dağıldı kafam..

canm bebeğin konum olarak aşağıda mı duruyor??
bu durumu ben de çok uzun zamandr yaşıyorum
bebeğimin başı tam vajinamın hemen üstünde doktor o yüzden diyor
senin de öyle olabilir. eğer öyleyse ıstırahat et canm..
naçizane fikrim..

maşallah maşallah.. ne güzel minik misafir geliyo eve, ablalar da heyecanlıdır haliyle..
Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasib etsin bebişlerimizi inşallah..

ya maydonoz olmadı...kendince temizlik yapmışda, bana iş çıktı işte:)))
bizimki böyle heryeri aktarır geldiğinde, bende bişi demiom, beğenmezsem arkasının dönünce eski haline getiryom ama bu sfer nasıl getircem eski haline bilmom..iş oldu şimdi o bana...

slm cnm...biz artık tanıoz ki seni:))) bizim turuncu..
cnm o sertleşme oluoda sanki sende olması erken daha hı...çünkü ben 35 deyim daha bi kaç haftadır öyle bişi yaşıom..
bebek büyüdükçe sertleşme artıo cnm o kesin bişi..aynen karnıma taş bağlamışım gibi şu anda..hareket ederken acı verio ama dediğim gibi bana bunlar 1-2 haftadır oluo...dr una bi danış yinede

kımse bızı okumuyoor

bebişin kilosu hiçde az değil maşallah ona

4 nisan benimde istediğim bi tarih,bakalım 2 hafta sonraki kontrolümde netleşcek tarih

bebek odası içinse madem beyazmış mobilyan english home tarzı yapsana çok hoşuma gidiyo o mağazanın tarzı
soft renkler insanı rahatlatıyo

aaa oda var ya...
bazayı temizlemek nerden aklına gelmiş... Belki özel bişeyin var...
Ayy bana böyle müdahaleci birinin gelmesini istemiyorum valla temizliğe....
Ben bişeyi şuraya koymak istiycem bana olmaz orda derse dellenirim...
O yüzden kaynanayı hayatta istemiyom. Onun surat ifadesi zaten herkeste yok...
Böyle herşeyden iğreniyomuş gibi bir ifade var. Olmaz orda ıyy diyor falan
yolasım geliyo kıvırcık saçlarını.....

bende hep öyleyim canım ama sen yinede doktoru bilgilendir...

hayırlısı olsun canım, hoşgeldin topiğimize,

artık son aya girdiğimiz için bana bir şey fayda etmiyor ama geçen aya kadar çatlak kremi sürdüğümde karnımı çok hafifletiyordu..
mustela kullanıyorum ben, karnım o kadar çok geriliyorduki sanki orta yerimden çatlayacağım... patlayacağım.... üstümü başımı parçalayasım geliyordu... işyerinde kullanmak için yanıma aldım kremi geriilme yada bi rahatsılık hissettiğimde bol bol kremlendim kuş gibi oldum hep bu kremleri icat edenlere dua ettim sanki öle bi karnın yokmuş gibi rahat hissettiriyoo...

krem kullanıyorsun dimi cnm? daha bol bol sür avuc avuc hatta.. bi dene derim.. anlattıklarından kasılma gibi gelmedi bana daha çok karnının gerilmesinden dolayı yaşanan rahatsızlıklar gibi geldi ama dr danış ama mutlaka..

Çok teşekkür ederim cevabın için.
Ben en son 27 haftalıkken gittiğimde doktor bebeğin doğum pozisyonu aldığını söylemişti ama şuan ne durumda bilmiyorum.
17 haftalıkken detaylı ultrasonda da bebek biraz aşağıda ama sorun olmaz,zamanla yukarı çıkar demişti bi başka doktor.
Kendi doktorum ise çok rahat bir adam,ben şu sıkıntım var dedikce "bişey olmaz,normaldir"diyip geçiştiriyor.
O yüzden gitmeden önce bide size sorayım dedim.
Bu arada bu sertleşme zaten sürekli istirahat halindeyken oluyor bende.Malum ev hanımıyım ve akşama kadar evde oturuyorum

bende de var aynı sorun. doktoruma sordum bebek kendisine yer açıyo dedi yani tahmin ettiğin gibi. telaşlanma ama istirahat et derim. oğlum pozisyonunu almış doğuma kadar dönmezsse eğer tabii kafası aşağıda durmadan sırtını karnıma yerleştiriyo dönüyo genleşiyo fln ve acaip acı veriyo. bunu da söyledim doktora annelik sabır işi dedi daha da bişi sölemedim :)

haklısın bacım da kurt var kemiriyo salcan kendini en iyisi ya doğum olana kadar.zaten kerata ayakta biraz dursam tekmeliyip duruyo kasığım ağrıyo.tamam tamam amaannn sen dellenme bacım dediğini yapıcam

bizim yatağımızdı teyzesi..
teşekkür ettik :)

hoşbuldum balımm senin için geldiim bi sen istedinn zaar :)

yok canm herkes yokluğunun farkındadır
sadece ben dillendrdim o kadar :)
sen bizim yatağımızı gördün mü bakem

bende gerildim olay şu
benim üst komuş taşınalı 1 sene oldu.3.sınıfa giden bide sanırım 6.sınıfa giden 2 çocuğu var.hergün yatana kadar tepiniyolar tepemde resmen.bide bizim yatak odasının üstünde oturuyorlar sanırım.
hergece 10-11 civarına kadar patırdı.
bi gece saat 11,5 yatmaya çalışıyoruz bunlar yine patküt resmen hoplayıp tepiniyolar.eşim dayanamadı
ben çıkıp bi konuşayım dedi.çıktı konuştu ses kesildi.
2 gün sonra kadın beni kapıda gördü ne dese beğenirsiniz
' sen utanmıyomusun kocanı bize göndermeye , hadi saat gece 1 filan olsa haklısınız rahatsız olmakla,bide ya eşin benim saçımı görseydi ne olcaktı'
benim tepe attı
dedim önce şu zihniyetinizi değiştir, ve lütfen çocuklarına toplumda yaşama kurallarını öğret.ayrıca benim kocam milletin saç başına meraklı değildir

Çok teşekkür ederim.
Ben nemlendirmek için jelli bebek yağı kullanıyorum ama 2-3 günde bir sürüyordum.Çünkü karnıma dokunduğumda hala çok nemli olduğunu hissettiğim için hergün sürme gereği hissetmiyordum ama dediğin doğru olabilir.
Bide günde bikaç kere nemlendirerek durumu takip edeyim bakalım.

bende hep öyleyim canım ama sen yinede doktoru bilgilendir...

O zaman çok da korkulacak bir durumum yok sanırım :44:

:))....Nisan annelerinin sıkı takipçisiyim
Valla canım benim bebeğim ultrasona göre hep 2 hafta ileride gidiyor ama sen 35te olduğun halde daha bikaç haftadır böyle sertlik hissediyormuşsun.
Ben doktora gittiğimde yine bi sorayım ve bol bol nemlendireyim.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

kapı yerine çarşafmı asılı sizde?
zil çalınca kapatıvereydin sende...

deseydin Allahhhhhhhhhhhh manyaklar bizi buluyo yok yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…