2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

offf aynı dert bende de var. üst katmda kadının 3 çocuğu var hepsi de küçük
nasıl koşuşturmaca anlatamam.. daha uyarmadık ama bebek olunca ben de çıkarm uyarmaya gibi geliyo
bir de benmkinin kocası tır şoförü adam br gidiyor bir ay gelmiyor
kadn da tek başına söz geçiremiyo çocuklara..
adam gelince de karı koca başlıyolar kavgaya.. küfürler havada uçuşuyooo..

üzme bebem kendini, gelmiş geçmiş olsun:))
bizimkisi böyle işte zeynebim
bazaların içini açmış...herşeyin yeri değişmiş..şallarım atkılarım gadrobumdaydı, askıda. gardropun içini düzenlemiş.....o gün bugündür nerdeler bilmom
geçen eve misafim geldi misafir banyo havlularımı bulamadım.. nerdeler hala bilmom((
doğumdan sonra evimi bi gezelim görelim yapıp ney nerde bakmam lazım..şimdi çok kurcalayamıom(
not: bizimkide kıvırcıkkkkkk

tövbe yarebbim..kocalarımız da ağzını ayırmış bekliodu komşu saçından bi tel göstersede tahrik olsam die...offf offfff

Aman tahmin ettiğim gibi olsun canım...Çok korkuyorum ben erken doğumdan.
Herkesin kuzusu vaktinde zamanında sağlıkla dünyaya gelsin inşaallah.

kıvırcıklarla ilgili genelleme yapmayın taam mı

canım benim bide kadın diyoki 'benim ergenlikte oğlum varrr'
ben dedimki asıl sorun orda 'çocukların kocaman ama hergün tepemde tepiniyolar

bide diyo ya 'kocanı göndermeye utanmıyomusun'
dedim'valla benim kocam kendi hür fikirleri ile hareket eden bir insan gürültünüzden çok rahatsız olduğu için kendi çıktı yukar senin eşinle konuşmaya'

sanki gece 11 de ben gitsem daha hoş olacak

bisde de var aynı dert üst kattaki kız sabah 8 de topuklu aykkabıları bi giyiyo off tak tak tak gece yatana kadar neymiş alamıyolarmış elinden dedim bana verin ben saklarım bulamaz bide güya elektrik faturaları fazla geliyo die akşam 10dan sonra makina çalıştırıyolar ya napalım dio
dedim geçen alt komşum da var aşkım çok geç geliyo kıyafetini atmam 10 u buldu kusura bakma mecburiyetten attım
o da diyo napalım mecbur çalıştırıyos ne mecbur ya dedim olur mu hiç öyle şeyyy
küstah küsah bis atıyos valla napalım dio

ayy gerizekalı bi laf var ama ayıp olacak bilmemne olmuş şeyin davası aradan geçmiş 2 gün.ayrıca kocası yok mu kapıya o çıksın başına bi yazma atabilir hemen saçmalamış ya bende kapalıyım ama kendin hazırlıklı olcan dürbünden bakarım bayansa açarım öle erkekse hemen bi tülbent tamam.kocam evdeyse zaten o muhattap olur..takma boşver yaaa

selam kizlar ben geldm nasilsiniz.disardaydim.pestilim cikiyo disardan gelince.calisan arkadaslar allah yardimciniz olsunnnnn

ay petuş varya ben ev düzeni konusunda çok kılım ha.bi bardak bile başka yere konsa kıl olurum.eşim bile hiçbi eşyanın yerini değiştiremez.senin kaygana iyi cesaret etmiş.böyle çocuklarının evlerini kendi evleriymiş herşeyi karıştırmaya hakları varmış gibi davranıyolar ya uyuz oluyorum

bu kıvırcık muhabbetine çok güldüm valla ya hay yaşayın e mi bizimki de kıvırcık bu aradaaa

yaa canım allah kolaylık versin dün bi temizlik yaptım yaptığımda bişey yok sil süpür valla bütün vucudum zonkluyooo toparlanamadım ki benim yemek derdimde yok bu ara eşim rejimde salata falan yer..şimdi seni gaza getirmek gibi olmasın gene yapabildiğin kadar yap bakalım ama çok düşüncesizce bir davranış,senin karnın burnunda nasıl ağırlıcan onca insanı bu halinle hasta bakacan o kadar calışmışssın dinleneceksin şimdi enerji depolaman gerekiyoorrr neyse allah rızası için yapabildiğini yap yapamadığını yapamıyorum de kendini yormaaa..

bizim yatağımızdı teyzesi..
teşekkür ettik :)

yok canm herkes yokluğunun farkındadır
sadece ben dillendrdim o kadar :)
sen bizim yatağımızı gördün mü bakem

gördüm gördüm yeni gördüm çokta dadlı pekte dadlı
mutlu ve saglıklı gunlerde kullanın
zeynep'in mışıl mışıl gazsız sancısız huzurlu uyusun içinde canım benim..

canım hoş geldin yaaa, nerelerdesin zeynep nasıl,herşey yolunda di mi

hoşbuldum canım cok sukur iyiyim.. zeynep'te iyi su anda anasınınkini tekmelemekle meşgul :)
ters durusta bu bize zamn kazandırıyo 32. haftamız bugun bitiyo hedefimiz 35 :)
herşey yolunda görunuyo şimdilik..

aşk ossun
aşk ossun
...

hıh aşk ossunmuş
eskiden şen şakrak hiperaktif ve aktif bi gacıdıydım kkda
şimdi elden ayaktan düştük depresif olduk kimse arayıp sormuyo :=)

canım işte medeniyet açıkla kapalıyla olmuyoki
önemli olan zihin açık olsun örümcek kafa olmasın
yoksa kimse kimsenin örtüsüne yada dekolte giyimine bişey diyemezki

ya benim bebisin tekmeleri canimi yakmaya basladi kizlar.artik neresiyle vuruyosa ayyy diyorm.o tekme atinca.buyuyo demekki kerata

zaten ben bildim baktm laf oraya gidiyo dedim bi kendimi hatrlatayım
evet anam jölesiz çıkmam evden
bu arada ben tam yengeç burcuyum zeynom
gayet duygusal kırılgan hassas narin...

burda aktif olmayabilirsin şekerim
ama facede aktifsin kendine hasızlık etme bakimmm

bu arada anasınınkini tekmeleyip duruyo
öldüm gülmekten yaaaaaaaaa
aynı bizim kız gibi

Son düzenleme:
canım işte medeniyet açıkla kapalıyla olmuyoki
önemli olan zihin açık olsun örümcek kafa olmasın
yoksa kimse kimsenin örtüsüne yada dekolte giyimine bişey diyemezki

öyle canım kültürle alakalı bişi yani insanın kendi kendini yetiştirmesi.zaten öyle diyenlerden çok gördük.aman saçımız görünmesin derler.denize de bikiniyle girip üstsüz güneşlenirler yani neleri var..gördüklerim yanii onun için demiyorum ama bu tür insanlar işte konuşmayı bilmiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…