bende gerildim olay şu
benim üst komuş taşınalı 1 sene oldu.3.sınıfa giden bide sanırım 6.sınıfa giden 2 çocuğu var.hergün yatana kadar tepiniyolar tepemde resmen.bide bizim yatak odasının üstünde oturuyorlar sanırım.
hergece 10-11 civarına kadar patırdı.
bi gece saat 11,5 yatmaya çalışıyoruz bunlar yine patküt resmen hoplayıp tepiniyolar.eşim dayanamadı
ben çıkıp bi konuşayım dedi.çıktı konuştu ses kesildi.
2 gün sonra kadın beni kapıda gördü ne dese beğenirsiniz
' sen utanmıyomusun kocanı bize göndermeye , hadi saat gece 1 filan olsa haklısınız rahatsız olmakla,bide ya eşin benim saçımı görseydi ne olcaktı'
benim tepe attı
dedim önce şu zihniyetinizi değiştir, ve lütfen çocuklarına toplumda yaşama kurallarını öğret.ayrıca benim kocam milletin saç başına meraklı değildir
üzme bebem kendini, gelmiş geçmiş olsun:))hay allahım yaa.. sabah iş yoğunluğundan topiği açmaya bile fırsatım olmadı.. şöyle bi geçmişe bakayım dedim..
bakmaz olaydım.. kafatasçı zihniyetin olmadığı yer yok malesef.. bizim topiğe de bulaşmış..
neyse gereken cevapları vermişsiniz siz... ama çok kızıyorum ben böyle insanlara yaa.. anlamadan bilmeden.. cahil cahil..
geçmiş olsun petuşum..
bi de bebeğinin yatağını paylaşan kimdi yaa sinirden unuttum bak.. güle güle kullanır inşallah.. sağlıkla neşeyle..
o kayınvalidesi ameliyat olan arkadaşın da kayınvalidesini allaha havale etmek gerek.. vicdansız gadın..
ayy öpüveriyorum ben hepinizi..
gerildim epey geçmişi okurken dağıldı kafam..
bizimkisi böyle işte zeynebimaaa oda var ya...
bazayı temizlemek nerden aklına gelmiş... Belki özel bişeyin var...
Ayy bana böyle müdahaleci birinin gelmesini istemiyorum valla temizliğe....
Ben bişeyi şuraya koymak istiycem bana olmaz orda derse dellenirim...
O yüzden kaynanayı hayatta istemiyom. Onun surat ifadesi zaten herkeste yok...
Böyle herşeyden iğreniyomuş gibi bir ifade var. Olmaz orda ıyy diyor falan
yolasım geliyo kıvırcık saçlarını.....
bende gerildim olay şu
benim üst komuş taşınalı 1 sene oldu.3.sınıfa giden bide sanırım 6.sınıfa giden 2 çocuğu var.hergün yatana kadar tepiniyolar tepemde resmen.bide bizim yatak odasının üstünde oturuyorlar sanırım.
bi gece saat 11,5 yatmaya çalışıyoruz bunlar yine patküt resmen hoplayıp tepiniyolar.eşim dayanamadı
' sen utanmıyomusun kocanı bize göndermeye , hadi saat gece 1 filan olsa haklısınız rahatsız olmakla,bide ya eşin benim saçımı görseydi ne olcaktı'
benim tepe attı
dedim önce şu zihniyetinizi değiştir, ve lütfen çocuklarına toplumda yaşama kurallarını öğret.ayrıca benim kocam milletin saç başına meraklı değildir
bende de var aynı sorun. doktoruma sordum bebek kendisine yer açıyo dedi yani tahmin ettiğin gibi. telaşlanma ama istirahat et derim. oğlum pozisyonunu almış doğuma kadar dönmezsse eğer tabii kafası aşağıda durmadan sırtını karnıma yerleştiriyodönüyo genleşiyo fln ve acaip acı veriyo. bunu da söyledim doktora annelik sabır işi dedi daha da bişi sölemedim :)
üzme bebem kendini, gelmiş geçmiş olsun:))
bizimkisi böyle işte zeynebim
bazaların içini açmış...herşeyin yeri değişmiş..şallarım atkılarım gadrobumdaydı, askıda. gardropun içini düzenlemiş.....o gün bugündür nerdeler bilmom
geçen eve misafim geldi misafir banyo havlularımı bulamadım.. nerdeler hala bilmom((
doğumdan sonra evimi bi gezelim görelim yapıp ney nerde bakmam lazım..şimdi çok kurcalayamıom(
not: bizimkide kıvırcıkkkkkk
tövbe yarebbim..kocalarımız da ağzını ayırmış bekliodu komşu saçından bi tel göstersede tahrik olsam die...offf offfff
offf aynı dert bende de var. üst katmda kadının 3 çocuğu var hepsi de küçük
nasıl koşuşturmaca anlatamam.. daha uyarmadık ama bebek olunca ben de çıkarm uyarmaya gibi geliyo
bir de benmkinin kocası tır şoförü adam br gidiyor bir ay gelmiyor
kadn da tek başına söz geçiremiyo çocuklara..
adam gelince de karı koca başlıyolar kavgaya.. küfürler havada uçuşuyooo..
offf aynı dert bende de var. üst katmda kadının 3 çocuğu var hepsi de küçük
nasıl koşuşturmaca anlatamam.. daha uyarmadık ama bebek olunca ben de çıkarm uyarmaya gibi geliyo
bir de benmkinin kocası tır şoförü adam br gidiyor bir ay gelmiyor
kadn da tek başına söz geçiremiyo çocuklara..
adam gelince de karı koca başlıyolar kavgaya.. küfürler havada uçuşuyooo..
bende gerildim olay şu
benim tepe attı
bazaların içini açmış...herşeyin yeri değişmiş..şallarım atkılarım gadrobumdaydı, askıda. gardropun içini düzenlemiş.....o gün bugündür nerdeler bilmom
geçen eve misafim geldi misafir banyo havlularımı bulamadım.. nerdeler hala bilmom((
doğumdan sonra evimi bi gezelim görelim yapıp ney nerde bakmam lazım..şimdi çok kurcalayamıom(
tövbe yarebbim..kocalarımız da ağzını ayırmış bekliodu komşu saçından bi tel göstersede tahrik olsam die...offf offfff
yaa canım allah kolaylık versin dün bi temizlik yaptım yaptığımda bişey yok sil süpür valla bütün vucudum zonkluyooo toparlanamadım ki benim yemek derdimde yok bu ara eşim rejimde salata falan yer..şimdi seni gaza getirmek gibi olmasın gene yapabildiğin kadar yap bakalım ama çok düşüncesizce bir davranış,senin karnın burnunda nasıl ağırlıcan onca insanı bu halinle hasta bakacan o kadar calışmışssın dinleneceksin şimdi enerji depolaman gerekiyoorrr neyse allah rızası için yapabildiğini yap yapamadığını yapamıyorum de kendini yormaaa..ayy ayy arkadaşlar canım çok sıkılıyor okulun stresinden uzak durayım diye salı günü gittim izne ayrıldım ama evin içinde stresin tam ortasına düştüm..aylardır eşimin annesi safra kesesinden ameliyat olucam diyip duruyor hatta nerdeyse senelerdir bu böyle..izne çıktım yaaa aradılar ameliyat olmaya karar verdim çarşamba olucam dedi 3 gündür onun nazıyla sazıyla uğraşıyoruz bugün çıktı hastaneden bize geldiler burda kalacakmış evinede gitmiyor onlar başka şehirde aramız 1,5 saat geldi burda oldu ameliyatını ..hadi sabredeyim diyorum görümcem 2 de çocuguda yola cıkmış onlarda buraya geliyorlar iyilşene kadar kalacakmış ..ben oturup kalkamıyorum bile kendime hayrım yok çok düşüncesizler çok pişman oldum izne ayrıldığıma ...aslında evlerine gitceklerdi güya gitcez dediler sonrada ev soğuk gelen giden olcak ne olucaz biz nasıl bakacak bana baban diye dert yandılar eşimde bizde kalın iyileşene kadar dedi mecburen duygu sömürüsüne dayanamadı ..çok sinir oldum ben mi abartıyorum yaaa ben kendime bakamıyorum karnıma kramplar girio gece uykusuzum uyuyamıyorum bile doğru düzgün..3 gündür stresten karnımda zavallı çocugum kasım kasım kasılıyorrrrrrrr taş gibi oluyooo ...
kıvırcıklarla ilgili genelleme yapmayın taam mı
bizim yatağımızdı teyzesi..
teşekkür ettik :)
yok canm herkes yokluğunun farkındadır
sadece ben dillendrdim o kadar :)
sen bizim yatağımızı gördün mü bakem
canım hoş geldin yaaa, nerelerdesin zeynep nasıl,herşey yolunda di mi
aşk ossun
aşk ossun
...
ayy gerizekalı bi laf var ama ayıp olacak bilmemne olmuş şeyin davası aradan geçmiş 2 gün.ayrıca kocası yok mu kapıya o çıksın başına bi yazma atabilir hemen saçmalamış ya bende kapalıyım ama kendin hazırlıklı olcan dürbünden bakarım bayansa açarım öle erkekse hemen bi tülbent tamam.kocam evdeyse zaten o muhattap olur..takma boşver yaaa
bu kıvırcık muhabbetine çok güldüm valla ya hay yaşayın e mi bizimki de kıvırcık bu aradaaa
inanki şimdi genelleme cümlesi yazıyodum
demek ki kıvırcıklar fena oluyo diye
sonra diycektim dilşahhhhh sende fenamısın gııı yazıyodum
doğuma giderken saçlarımı jöleliycem falan diyodun ya
gördüm gördüm yeni gördüm çokta dadlı pekte dadlı
mutlu ve saglıklı gunlerde kullanın
zeynep'in mışıl mışıl gazsız sancısız huzurlu uyusun içinde canım benim..
hoşbuldum canım cok sukur iyiyim.. zeynep'te iyi su anda anasınınkini tekmelemekle meşgul :)
ters durusta bu bize zamn kazandırıyo 32. haftamız bugun bitiyo hedefimiz 35 :)
herşey yolunda görunuyo şimdilik..
hıh aşk ossunmuş
eskiden şen şakrak hiperaktif ve aktif bi gacıdıydım kkda
şimdi elden ayaktan düştük depresif olduk kimse arayıp sormuyo :=)
gördüm gördüm yeni gördüm çokta dadlı pekte dadlı
mutlu ve saglıklı gunlerde kullanın
zeynep'in mışıl mışıl gazsız sancısız huzurlu uyusun içinde canım benim..
hoşbuldum canım cok sukur iyiyim.. zeynep'te iyi su anda anasınınkini tekmelemekle meşgul :)
ters durusta bu bize zamn kazandırıyo 32. haftamız bugun bitiyo hedefimiz 35 :)
herşey yolunda görunuyo şimdilik..
hıh aşk ossunmuş
eskiden şen şakrak hiperaktif ve aktif bi gacıdıydım kkda
şimdi elden ayaktan düştük depresif olduk kimse arayıp sormuyo :=)
canım olurmu hiç seni hepimiz merak ediyoruz.
hepimizin hızı düştü biraz
zeynebinede maşallah
ya benimkide bu ay acayip tekmeliyo beni hatta gece tekmelerle uyanıyorum çokçok hareketli.ilk kızım çooook sakindi karnımda bu resmen fırlama
canım işte medeniyet açıkla kapalıyla olmuyoki
önemli olan zihin açık olsun örümcek kafa olmasın
yoksa kimse kimsenin örtüsüne yada dekolte giyimine bişey diyemezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?