2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
zaten ben bildim baktm laf oraya gidiyo dedim bi kendimi hatrlatayım
evet anam jölesiz çıkmam evden
bu arada ben tam yengeç burcuyum zeynom
gayet duygusal kırılgan hassas narin...

ahhh canımmm sözümüz meclisten dışarı tabii
de kayınvalideler de senin gibi olsa zaten böyle demeyiz

Bugun saglık ocagına gittik ciger geliştirici iğnemizi olmak için..
hemşirem cok tatlı bi kadın yarım saatten fazla muhabbet ettik ondan bundan herseyden konustuk
tansiyonum normal cıktı kilom 85,5
bu arada fazlaca ödem var bacaklarımda falan
zeynep'imin kalp atışlarını dinletti
drumdan cok moral verdi valla, tabii drdan benimle saatlerce rahat olayım die muhabbet etmesini bekleyemem
işleri basından aşkın bi ben degilim sonucta

kızlar ben paramparca oldum heryerim mor çizgilerle dolu catlak içindeyim
bi tek göbergimde yoktu şimdi bi kenardan göbişte catlıyo
bunun kremle, yagla bilemm neyle bol su icmekle hiç bi alakası yok
netten arastırdım ve madecassol diye bi kreme basladım dun gece sabah aksam suruyorum
bacaklarımdan basladım faydasını görursem devam edicem
önce bi noktada denemek ve gözlemlemek daha mantıklı geldi
kendisi yanık ve yara kremi
suruldugu bölgedeki bag dokusunu hızlıca yeniliyomus
hatta kullananların içinde ergenlik sivilce lekelirini bu kremle kaybeden
kadınlar bile vardı..
bilginize..

benimki düz ama hergün sabah bigudiyle sarar sonrada eski türk filmlerindeki gibi kabartır haaa bu arada 68 yaşında

kıvırcıklarla ilgili genelleme yapmayın taam mı
ama hep diom ben ya saçları k. valideme benzer yağmurun inş. onunkilerde kıvırcık olur:)))
ahh canım ya bnede bişi demiom ama ben bişi demedikçe k. validemde dozu artırmaya başladı sanki:))
bide ben evde yokken yapıo eve gelince onu öyle güzel sunuoki basiretim bağlanıo bişi diemiyom..
ayyy solmazcım bi sor ben bugün naptım..
naptın anne..
gel bak ne göstercem sana, bak bütün bazaların içini açtımmmmm, temziledim, bunları buraya bunları şuraya koydum, ohh missss, ama dersenki anne bu olmamış hemen eski haline getirrim kızım
eve gelirim kapıyı çalarım açar...hoşgeldinnnnnn bak sana nasıl bi süprizim var...ne anne...bakkkkkkkkkkkk yemek masasıyla koltukların yerini değiştirdim..ohh missss çok ferah oldu..ama dersenki anne bu olmamış hemen eski haline getirrim kızım
çok güzel olmuş diom sonra balkona yada mutfak camına gidiom, bi sigara çekiom

kıvırcık, kıvırcık, gözleri sanki boncukkkkkkk

4 nisan da doğum yapacak 3 kişi olduk başka da çıkar sanırım güzel tarih sağlıkla gelsin bebişlerimiz

kırmızı ile pembe arası kararsız kalmıştım ama pembe de karar kıldım ben de oyle yapmayı dusunuyorum cok fazla aksesuar koymıcam zaten yerimiz de dar hayırlısı bakalım

ne zor geldi bana bebısın odası koca evı dayadık dosedık evlenırken bu kadar kararsız kalmamıstımhormanlara atıyorum sucu

çok sinirleniyorruuuum patavatsızlarrrrrrrrr bizimkilerde öyleeee tahamül et et et et yani nereye kadar.. ama şunu öğrendim gereken yerde gereken cevabı verecen ezmeye kalkıyorlarrr ben size anlatacam nerden başlıcam bilemiyoruuum inanın durum o kadar köttüüüüüü..ama allahtan eşim doğruyu yanlışı bilir benim yerime cevaplarını verir eşin sessiz kalıyorsa yada sana tavır alıyorsa doğruyu yanlışı bilmiyorsa işin zor tatlım idare edecen..

burda aktif olmayabilirsin şekerim
ama facede aktifsin kendine hasızlık etme bakimmm

bu arada anasınınkini tekmeleyip duruyo
öldüm gülmekten yaaaaaaaaa
aynı bizim kız gibi
ayyy bu lafı menzilden belledim..
geçen işten çıktım yürüorum ablamla konuşyom..diom yağmurun keyfi yerinde soktu anasıninkine kafayı keyfi yerinde die...ayyyy bi baktım arkamdan patronum geliomuş..aramızda yarım metre bile yok..yanımdan geçti rüzgar gibi ama çok utandım...dahada demem, çıkarttım bu cümleyi lügattan....

benimki düz ama hergün sabah bigudiyle sarar sonrada eski türk filmlerindeki gibi kabartır haaa bu arada 68 yaşında

ayy tahmin edebiliorum

güzel göbüşlü anneler bişi sorcam ama hepiniz cevap verin çünkü çıldıriciiim kararsızlıktan şimcik şöyle özel hastane ve devlet arasında kalmıştım eşim sen bilirsin dio ama devlette yaparsan istediğim bulaşık makinasını alabilirim ama özelde alamam diyo annemde bizim zamanımızda bulaşık makinasımı vardı özelde yap oda olmayıversin dio bide kocamın parasına kıyamadığımdan devlette olsun diom ama o parayı ailesine ve kendine gelince hiç çekinmeden cayır cayır harcıyo benle ilgili en ufak bişi olunca başıma kalkıyo çok harcadım die şimcik ben napayım benim çocuğumsa onunda çocuğu deyip özeldemi olayım yoksa bulaşık makinası alması için ki çok ihtiyacım var devletemi razı olayım kararsızım hepinizden bi cevap istiyorum :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

yaa ben bu konularda çok gıcığımdır, kimse benim evimi, dolaplarımı karıştırsın istemem ve çok tepki veririm,sana bu sabrından yada tahammülünden yada rahatlığından adı ne bilmiyorum ama gerçekten hayranım.....bu zamana kadar hep böyle şeylere tepki gösterdim,hep hoşlanmadığımı ifade ederek kayınvalidemin bidaha yapmamasını sağlamaya çalıştım, ama burda sen böyle anlattıkça bende seslenmemeye çalışıyorum,ama yok sinir oluyorum,mesela ben beyaz çamaşırları astığım zaman toplanmasından hiç hoşlanmam, hep derimki bunlar kalsın ben toplarım,ama yok topluyo,ben kimsenin iç çamaşırına dokunamam eşim ve annem dışında kimsede benim iç çamaşırıma dokunmasın isterim,garip bi takıntı belki bilmiyom ama bunu anlatamıyom,gıcık oluyom gıcık.............

evet petus o hadsız yuzunden benım ıletımde gume gıttı :)
cıbınlık dedın de bızım karyolamız buyuyen karyola baya kocaman bısey cıbınlık bı ucunda kalır cırkın olur dıye vazgectım kucuk sepet alıcam ona cıbınlık yaptırayım da barı hevesımı alayım:) pembelerle fusyalarla renklendıreyım artıkın fazla bısey yapamıcam yerımız dar oldu

canım zaten konyada tam özel bi hastane yok hepsi anlaşmalı hastaneler, ne kadar fark ödeyeceksinki özelde

gelin seçme hakkı mı alevlendimmm şimdiiii benim kayınbabam muhteşem mustafada ben özelde öğretmenlik yapıyorumm diye nice atanmış öğretmenler vardı oda gitti seni aldı dedi yaaaaaa kurban olsun bana ahlak sahibi kişilik sahibii insanım neyim var kendime göre güzelim işte boyum posum yerindeee daha ne oğlu desen bana tapar yaa kocam eve kendini zor atar sabah akşam mucckkss mucckksss biz mutluyuz onları mutlu edemedik... olsaya bi tartışssak hemen öyle olmaz böyle olurrr böyle davrannn off offf offff anası babası işte ne yapıyımm iyiki şu kocamı dünyaya getirmişler gene asla saygımda kusur etmem onun hatırına sırf o üzülmesiiin yeter..

canım benim şahsi fikrim şu...gittiğim hastanede ben kendimi güvende hissetmek istiom..çünkü bu hamilelik doğum vs. çok duygusal bi olay...bide onu kendime stres yapmak istemiom..bu konudada eşim saolsun seçimi baştan buyana hep bana bıraktı...yani kendini nerde güvende ve rahatta hissediosan oraya bak cnm
ya bende sevmem hiç...benim annemde hiç elleşmez yani öyle alışkınım ama ben k. valideme baştan alıştım sanırım...dedim ya rahat davrancam ilk baştan..bi kasılırsam bi takarsam çok zor...bende rahat alıştırdım kendimi...bende normalde o kadar rahat değilimdir ama ona böyle bi geniş takılıom...bu konuda mücadele edip kendimi yormak istemedim sanırım..yani yapma diyebilecek bi insanımda yapma deyince surat yaparsa üzlürse vs. onu taşıyabilecek bi insan değilim...ondan koyverdim...eşimlede hiç mevzu olmadı bugüne kadar ondan dolayıda huzursuzluk olmuo böyle olunca ii oluo...doğumdan sonra el atcam artık eve:))

cnm ben bebeklerimize ne aldık topiğine ekledim yağmurun yatağını...belki sadece öyle başına bi cibinlik yapabilirisn süs niyetinde:)) ama pembe fuşya lila mor birbirini taşıyabilen renkler güzel olur..şimdiden eline sağlık

anammmm
iyi pazarlamacı demek ki :)))))
kızmayasın diye nasıl yaptığını sunuyo tebrik ettim vallahi....

Oyy maşallah perigülüm!! Ay evet ya ben de çok heyecanlanıyorum korkum biraz vardı şimdi hiç korkmuyorum bayağı bilinçaltı yaptım güle oynaya yapacağım biraz da canım yanacak ama sonuç minik parmaklar oyyy bak yine heyecan yaptım...

tatlım yorma kendini eşin yardım etsin istersen... Hiç huzursuz olma ben eve bile uğramıyorum işe uzak biraz git gel bir gün annemde bir gün kayınvalidem de kalıyorum temizlik için de izne ayrılayım toplucam yakınları bir seferde ohh mis

inşallah cnmm bende 1 aydır gitmiyom çok merak ediyom oğluş nasıl diye hayırlısı bakalım

Ben de 30. haftada gitmiştim son şimdi 35. haftaya girdim yarın randevum var çok merak ediyorum, cidden iple çekiyorum yarını bu hafta geçmek bilmedi. Bir de renkli ultrason yaptıran arkadaşları görünce başka hastaneye bile gitmeyi düşündüm

Vildancım geldiyse eşin direkt git diyemez sen uyanık ol, yan gelip yat hiç kıpırdama eşin de bir şey derse falan görmüyor musun halimi zaten iyi olsam niye izin alayım dersin bu da hepsine bir ders olur hem anasına kıyamayan eşine hem de kayınvalidene kurnaz ol surat yapmak, kendini üzmek çözüm değil emin ol daha etkili olur hahahaah birden kendimi suzan avcı gibi hissettim

Ayy çok güldüm yaaa anam biz de az değiliz

Sen deseydin ya madem saçının telini bile düşünüyorsan zaten saçı açık kapıyı açmazsın bakmıyor musun kim geldi diye... benim kocam senin porsuk kafanamı kaldı dersin bana ahlak dersi vereceğini otur iki çocuğuna adap kurallarını öğret deseydin allahım ya ben de bugün çok agresifleştim Bundan çok önce yıllar sonra sevgili bulan bir arkadaşım vardı ben de bunları bize davet ettim dedim gel sıcak (hava söylemesi ayıp havuzda var) serinleriz ne güzel olur bana sevgilim erkutun yanında bikinili olmamı istemez dedi kan beynime sıçradı dedim ki benim eşim senin sevgilini adamdan sayıp evine bile davet ediyor da senin sevgilin kimmiş de kıskanacakmış kimden benim eşimden, facebookta bikinili resmini tüm kamoyu görmesine neden tepki vermiyor dengesiz hearlde dedim. Hem kız sen demedin mi onun öyle bir karısı var ki fıstık gibi benim kuru totoma mı bakacak sonra da bastım kahkahayı ( bu arada arkadaşım sahiplenilmesini gösterişe çevirmek istemişti muhtemelen çocuğun haberi bile yoktu) ben de bir ders vermek istedim vallahi kaşınanı kaşayacaksın arkadaşım yok başka çaresi

zaten ben bildim baktm laf oraya gidiyo dedim bi kendimi hatrlatayım
evet anam jölesiz çıkmam evden
bu arada ben tam yengeç burcuyum zeynom
gayet duygusal kırılgan hassas narin...

ayy ben de yengeç burcuyum ama yükselen başak onunla dengeliyorum ben de perdelerimi kaldırdığımda son derece duygusalım

ayy gosenay alemsin ya

canım güle güle kullan çok güzeller

noldu böyle bir anda hararet yükselmiş..
boşver petuşum uyma sen böyle insanlara ya
niyet farklı belliki..

cemile doktora gittin mi kanaman vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…