zaten ben bildim baktm laf oraya gidiyo dedim bi kendimi hatrlatayım
evet anam jölesiz çıkmam evden
bu arada ben tam yengeç burcuyum zeynom
gayet duygusal kırılgan hassas narin...
kıyamam yaaaaaaa
ama bak kumsalın ki de gıvırcıkmış
neyse ben gideym yemeğimi yapaym bari
kıvırcık muhabbeti bitince gelirim artık
ama hep diom ben ya saçları k. valideme benzer yağmurun inş. onunkilerde kıvırcık olur:)))kıvırcıklarla ilgili genelleme yapmayın taam mı
ahh canım ya bnede bişi demiom ama ben bişi demedikçe k. validemde dozu artırmaya başladı sanki:))ay petuş varya ben ev düzeni konusunda çok kılım ha.bi bardak bile başka yere konsa kıl olurum.eşim bile hiçbi eşyanın yerini değiştiremez.senin kaygana iyi cesaret etmiş.böyle çocuklarının evlerini kendi evleriymiş herşeyi karıştırmaya hakları varmış gibi davranıyolar ya uyuz oluyorum
inanki şimdi genelleme cümlesi yazıyodum
demek ki kıvırcıklar fena oluyo diye
sonra diycektim dilşahhhhh sende fenamısın gııı yazıyodum
doğuma giderken saçlarımı jöleliycem falan diyodun ya
bebişin kilosu hiçde az değil maşallah ona
4 nisan benimde istediğim bi tarih,bakalım 2 hafta sonraki kontrolümde netleşcek tarih
bebek odası içinse madem beyazmış mobilyan english home tarzı yapsana çok hoşuma gidiyo o mağazanın tarzı
soft renkler insanı rahatlatıyo
vallaaa sabır dileklerine çok ihtiyacım var gerçekten ..eşim azını açıpta tek kelime edemez haftaya çarşambaya kadar burdalar kontrolunu olup gidecekmiş ...öğretmen arkadaşlarla konuştum dalga geçiyorlar biz senin yanına bebek görmeye geldiğimizde lohusa yatagının yanına yatak kurup onunda yanında yatmasını bekliyorduk gene iyi olmuş ameliyat diyorlar:) aylardır amelliyat olcak bu zamanı buldu..hayır azıcık sussalar tahammül edecem ama karı koca 1 saaatt 100lerce cümle kuruyorlar...bana habire sen nasıl doğurucan ameliyat çok zor tüh tühh vah vah ne yapıcan sen diyip duruyorlar karı koca bende eşime dedim bir daha dersler kötü olcak diyee nitekim dediler sen nasıl dopurcan napıcan diyeee bende çemkirdim vallaa lütfen yeter artık benim psilolojımı bozmayın zaten korkuyorum söyleyip durmayın dedim ama 2 saat sonra gene aynı kelimeler anlamıyorlar kiiiiiiiiiiiiii ....
birde oğlan dayıya çekermiş inşallah senin kardeşine çekmezz diyip duruyorlarr kardeşim gece uyumaz gündüz uyur üniversiteyi 3 yılda kazandı çok hareketli ve aşırı sosyala bir çocuktur kötü hiç bişeyi yok ama onlara göre kötüü bunlarrr ..kızdım bende nesi var benim kardeşimin keşke benzese dedi arsız değil hırsız değil birtek her genç gibi geç uyanıyor üniversiteyi zor kazandı ama nasip yanii dedim ben kardeşimle gurur duyuyorum dedim susuturdum...gene 2 saat sonraaa inşallah senin kardeşine benzemez huyları diyip duduyorlarr..ya sabırrrrrrrrrrrrrrr ya sabırrrrrrrrrrrrrrrr ................rabbim deniyor benii sanırm sabrımı ölçüyor
ayyy bu lafı menzilden belledim..burda aktif olmayabilirsin şekerim
ama facede aktifsin kendine hasızlık etme bakimmm
bu arada anasınınkini tekmeleyip duruyo
öldüm gülmekten yaaaaaaaaa
aynı bizim kız gibi
benimki düz ama hergün sabah bigudiyle sarar sonrada eski türk filmlerindeki gibi kabartırhaaa bu arada 68 yaşında
ama hep diom ben ya saçları k. valideme benzer yağmurun inş. onunkilerde kıvırcık olur:)))
ahh canım ya bnede bişi demiom ama ben bişi demedikçe k. validemde dozu artırmaya başladı sanki:))
bide ben evde yokken yapıo eve gelince onu öyle güzel sunuoki basiretim bağlanıo bişi diemiyom..
ayyy solmazcım bi sor ben bugün naptım..
naptın anne..
gel bak ne göstercem sana, bak bütün bazaların içini açtımmmmm, temziledim, bunları buraya bunları şuraya koydum, ohh missss, ama dersenki anne bu olmamış hemen eski haline getirrim kızım
eve gelirim kapıyı çalarım açar...hoşgeldinnnnnn bak sana nasıl bi süprizim var...ne anne...bakkkkkkkkkkkk yemek masasıyla koltukların yerini değiştirdim..ohh missss çok ferah oldu..ama dersenki anne bu olmamış hemen eski haline getirrim kızım
çok güzel olmuş diom sonra balkona yada mutfak camına gidiom, bi sigara çekiom
kıvırcık, kıvırcık, gözleri sanki boncukkkkkkk
ayy cnm ya ben sana cvp yazcaktım da o ara hararet yaptım biraz:))
beyaz mobilyalar ya...lila ve pembeyle kombine edebilirisn..pembe yapıp lilaylada detay verebilirisn..yani pembe perde lila perde tutacağı gibi...veya beyaz cibinlik üstüne bi kaç pembe-lila kelebek gibi...
güzel göbüşlü anneler bişi sorcam ama hepiniz cevap verin çünkü çıldıriciiim kararsızlıktan şimcik şöyle özel hastane ve devlet arasında kalmıştım eşim sen bilirsin dio ama devlette yaparsan istediğim bulaşık makinasını alabilirim ama özelde alamam diyo annemde bizim zamanımızda bulaşık makinasımı vardı özelde yap oda olmayıversin dio bide kocamın parasına kıyamadığımdan devlette olsun diom ama o parayı ailesine ve kendine gelince hiç çekinmeden cayır cayır harcıyo benle ilgili en ufak bişi olunca başıma kalkıyo çok harcadım die şimcik ben napayım benim çocuğumsa onunda çocuğu deyip özeldemi olayım yoksa bulaşık makinası alması için ki çok ihtiyacım var devletemi razı olayım kararsızım hepinizden bi cevap istiyorum :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
gelin seçme hakkı mı alevlendimmm şimdiiiiayyyyy okurken sinir oldum ya sizene eşin bişey demiyomu söylesin onlara.kime benzerse benzesin size benzemesin de deseydin.bak benim eşimin ailesiyle hiç bi sorunum yok kaynanamla da.ama en meleği bile laf sokmadan duramaz.4 ay önce geldi ankarada oturuyorlar.eşim okula gitti kahvaltı yapıoruz kaynanamla bebek ismini takılmışlar hamza istiyomuş eşimin babası da bana onu sölüyo bende rüyamda alperen gördüm onu koycaz dedim.sonra bana demez mi zaten bizim gelin seçme hakkımızda olmadı diye ayyyy sinir oldumm 2.ismi hamza koycaktım şimdi bende eşimde yok koymayalım dedik.yani iyiler hoşlar ama biraz az konuşsalar..
gördüm gördüm yeni gördüm çokta dadlı pekte dadlı
mutlu ve saglıklı gunlerde kullanın
zeynep'in mışıl mışıl gazsız sancısız huzurlu uyusun içinde canım benim..
hoşbuldum canım cok sukur iyiyim.. zeynep'te iyi su anda anasınınkini tekmelemekle meşgul :)
ters durusta bu bize zamn kazandırıyo 32. haftamız bugun bitiyo hedefimiz 35 :)
herşey yolunda görunuyo şimdilik..
hıh aşk ossunmuş
eskiden şen şakrak hiperaktif ve aktif bi gacıdıydım kkda
şimdi elden ayaktan düştük depresif olduk kimse arayıp sormuyo :=)
canım olurmu hiç seni hepimiz merak ediyoruz.
hepimizin hızı düştü biraz
zeynebinede maşallah
ya benimkide bu ay acayip tekmeliyo beni hatta gece tekmelerle uyanıyorum çokçok hareketli.ilk kızım çooook sakindi karnımda bu resmen fırlama
ya bende sürekli yatıyorum ya genelde bebekler anneler hareket halindeyken
sallandıkları için uyurlarmıs hareketsiz olduklarında da kımıldamaya baslarlarmıs
ben hep mode in malak oldugum için bizim kzıında gecesi gunduzu olmayacak z.ctık valla
burda aktif olmayabilirsin şekerim
ama facede aktifsin kendine hasızlık etme bakimmm
bu arada anasınınkini tekmeleyip duruyo
öldüm gülmekten yaaaaaaaaa
aynı bizim kız gibi
ayakalrının orda olması da cok sıkıntı bi yerde iki tane oynayan minnak organ :)
altıma işetmek için cabalıyo ama bi daha yapmıcam söz verdim kendime
daha anasının ne kaa inat oldugunu bilmiyo kucuk ziilliiiim :)
ayyy bu lafı menzilden belledim..
geçen işten çıktım yürüorum ablamla konuşyom..diom yağmurun keyfi yerinde soktu anasıninkine kafayı keyfi yerinde die...ayyyy bi baktım arkamdan patronum geliomuş..aramızda yarım metre bile yok..yanımdan geçti rüzgar gibi ama çok utandım...dahada demem, çıkarttım bu cümleyi lügattan....
ayy tahmin edebiliorum
bak şimdiiii ben öyle erkekli yerde mi konsuurum böyle laflarııı
ben tesettürlüyüm kapalıyım imanımında masallahı var
hata sende ayıpvalla petuş
biraz gec olacak yazmıcaktım ama tutamadım kendimi
biraz kendimden bahsedeyim tesetturluyum bende acık sacık bi kızdım makyajsız dısarı cıkmazdım
şimdi tesettürlüyüm hemde pantolon giymem tunik giymem pardesu
ve feraceyle kapalıyım
dısarı balkona hiç farketmez eve gelen yabancı erkeğin karsısına cıkarkende böyleyim hamd olsun
ama şimdi tosi miydi nick?
arkadasım bi yerde dediginde haklı olabilirsin
şayet gözlemlersin iki lafın biri tanrı olur dua ederken allahım degil tanrım denir
şükrederken aynı sey yapılır belki uyarmak amaclı söylebilirsinkiii
kimseyi de ilgilendirmez agızdan cıkan bi latife kiiiiiiii sanada yapılmamış yani
renk belli etmeye calısmıssın gibi olmus buda cok cirkin geldi gözume
burda kadın hristiyanlıktan kutsamaktan falan mı bahsetti ne alaka yani
hepimiz hamileyiz kafayı tırtlatmak üzereyiz
buraya herkesin tek geliş amacı var kafayı dagıtmak, accık gulmek, içinde bulundugumuz depresif durumu bi an olsun unutmak..
nedir yani ne alaka
her an bi lafa maydonoz sanki kendini ispat etmek için ortada sivrilen birileri var muhakkak
gereksizzz... tat kaçırıcıı.... Elhamdulillah hepimiz muslumanızz...
Elhamdulillah Rabbimizi tanıyoruz.. Şükrediyoruz bugunlerimize ve gelecek gunlerimizee..
Saygılar...
canım benim şahsi fikrim şu...gittiğim hastanede ben kendimi güvende hissetmek istiom..çünkü bu hamilelik doğum vs. çok duygusal bi olay...bide onu kendime stres yapmak istemiom..bu konudada eşim saolsun seçimi baştan buyana hep bana bıraktı...yani kendini nerde güvende ve rahatta hissediosan oraya bak cnmgüzel göbüşlü anneler bişi sorcam ama hepiniz cevap verin çünkü çıldıriciiim kararsızlıktan şimcik şöyle özel hastane ve devlet arasında kalmıştım eşim sen bilirsin dio ama devlette yaparsan istediğim bulaşık makinasını alabilirim ama özelde alamam diyo annemde bizim zamanımızda bulaşık makinasımı vardı özelde yap oda olmayıversin dio bide kocamın parasına kıyamadığımdan devlette olsun diom ama o parayı ailesine ve kendine gelince hiç çekinmeden cayır cayır harcıyo benle ilgili en ufak bişi olunca başıma kalkıyo çok harcadım die şimcik ben napayım benim çocuğumsa onunda çocuğu deyip özeldemi olayım yoksa bulaşık makinası alması için ki çok ihtiyacım var devletemi razı olayım kararsızım hepinizden bi cevap istiyorum :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ya bende sevmem hiç...benim annemde hiç elleşmez yani öyle alışkınım ama ben k. valideme baştan alıştım sanırım...dedim ya rahat davrancam ilk baştan..bi kasılırsam bi takarsam çok zor...bende rahat alıştırdım kendimi...bende normalde o kadar rahat değilimdir ama ona böyle bi geniş takılıom...bu konuda mücadele edip kendimi yormak istemedim sanırım..yani yapma diyebilecek bi insanımda yapma deyince surat yaparsa üzlürse vs. onu taşıyabilecek bi insan değilim...ondan koyverdim...eşimlede hiç mevzu olmadı bugüne kadar ondan dolayıda huzursuzluk olmuo böyle olunca ii oluo...doğumdan sonra el atcam artık eve:))yaa ben bu konularda çok gıcığımdır, kimse benim evimi, dolaplarımı karıştırsın istemem ve çok tepki veririm,sana bu sabrından yada tahammülünden yada rahatlığından adı ne bilmiyorum ama gerçekten hayranım.....bu zamana kadar hep böyle şeylere tepki gösterdim,hep hoşlanmadığımı ifade ederek kayınvalidemin bidaha yapmamasını sağlamaya çalıştım, ama burda sen böyle anlattıkça bende seslenmemeye çalışıyorum,ama yok sinir oluyorum,mesela ben beyaz çamaşırları astığım zaman toplanmasından hiç hoşlanmam, hep derimki bunlar kalsın ben toplarım,ama yok topluyo,ben kimsenin iç çamaşırına dokunamam eşim ve annem dışında kimsede benim iç çamaşırıma dokunmasın isterim,garip bi takıntı belki bilmiyom ama bunu anlatamıyom,gıcık oluyom gıcık.............
evet petus o hadsız yuzunden benım ıletımde gume gıttı :)
cıbınlık dedın de bızım karyolamız buyuyen karyola baya kocaman bısey cıbınlık bı ucunda kalır cırkın olur dıye vazgectım kucuk sepet alıcam ona cıbınlık yaptırayım da barı hevesımı alayım:) pembelerle fusyalarla renklendıreyım artıkın fazla bısey yapamıcam yerımız dar oldu
ama hep diom ben ya saçları k. valideme benzer yağmurun inş. onunkilerde kıvırcık olur:)))
ahh canım ya bnede bişi demiom ama ben bişi demedikçe k. validemde dozu artırmaya başladı sanki:))
bide ben evde yokken yapıo eve gelince onu öyle güzel sunuoki basiretim bağlanıo bişi diemiyom..
naptın anne..
gel bak ne göstercem sana, bak bütün bazaların içini açtımmmmm, temziledim, bunları buraya bunları şuraya koydum, ohh missss, ama dersenki anne bu olmamış hemen eski haline getirrim kızım
eve gelirim kapıyı çalarım açar...hoşgeldinnnnnn bak sana nasıl bi süprizim var...ne anne...bakkkkkkkkkkkk yemek masasıyla koltukların yerini değiştirdim..ohh missss çok ferah oldu..ama dersenki anne bu olmamış hemen eski haline getirrim kızım
cnm o duygusallık hepimizde var işte ağrılar sorunlar heyecan korku insanın bütün ruh halini değiştiriyo bende 32+4 deyim aramızda 1 gün var ama benim oğlan usg ye göre hep 2 hafta önden gidiyo o yüzden ne olur bilemiyom yani benim 3. doğum ama yinede heyecan üstlerde eee birde 2. doğumdan sonra 12 yıl geçince herşeyi unutuveriyosun biri 16 biri 12 yaşında iki kızım var oğlan tam tekne kazıntısı olcak yanii
kısslarrr totomu kaldırmaya bile üşeniyorumbugün temizlik yapcaktım koltukları falan çekcem kocam kızdı yarın birlikte çekeriz dedi.ama içim rahat etmiyo koltukları çekip silmeyeli 2 hafta oldu.ama yüzeysel yapıyorum tabi de.ne biliyim huzursuz oluyorum püüfff ((
inşallah cnmm bende 1 aydır gitmiyom çok merak ediyom oğluş nasıl diye hayırlısı bakalım
ayy ayy arkadaşlar canım çok sıkılıyor okulun stresinden uzak durayım diye salı günü gittim izne ayrıldım ama evin içinde stresin tam ortasına düştüm..aylardır eşimin annesi safra kesesinden ameliyat olucam diyip duruyor hatta nerdeyse senelerdir bu böyle..izne çıktım yaaa aradılar ameliyat olmaya karar verdim çarşamba olucam dedi 3 gündür onun nazıyla sazıyla uğraşıyoruz bugün çıktı hastaneden bize geldiler burda kalacakmış evinede gitmiyor onlar başka şehirde aramız 1,5 saat geldi burda oldu ameliyatını ..hadi sabredeyim diyorum görümcem 2 de çocuguda yola cıkmış onlarda buraya geliyorlar iyilşene kadar kalacakmış ..ben oturup kalkamıyorum bile kendime hayrım yok çok düşüncesizler çok pişman oldum izne ayrıldığıma ...aslında evlerine gitceklerdi güya gitcez dediler sonrada ev soğuk gelen giden olcak ne olucaz biz nasıl bakacak bana baban diye dert yandılar eşimde bizde kalın iyileşene kadar dedi mecburen duygu sömürüsüne dayanamadı ..çok sinir oldum ben mi abartıyorum yaaa ben kendime bakamıyorum karnıma kramplar girio gece uykusuzum uyuyamıyorum bile doğru düzgün..3 gündür stresten karnımda zavallı çocugum kasım kasım kasılıyorrrrrrrr taş gibi oluyooo ...
aaa oda var ya...
bazayı temizlemek nerden aklına gelmiş... Belki özel bişeyin var...
Ayy bana böyle müdahaleci birinin gelmesini istemiyorum valla temizliğe....
Ben bişeyi şuraya koymak istiycem bana olmaz orda derse dellenirim...
O yüzden kaynanayı hayatta istemiyom. Onun surat ifadesi zaten herkeste yok...
Böyle herşeyden iğreniyomuş gibi bir ifade var. Olmaz orda ıyy diyor falan
yolasım geliyo kıvırcık saçlarını.....
bende gerildim olay şu
benim üst komuş taşınalı 1 sene oldu.3.sınıfa giden bide sanırım 6.sınıfa giden 2 çocuğu var.hergün yatana kadar tepiniyolar tepemde resmen.bide bizim yatak odasının üstünde oturuyorlar sanırım.
hergece 10-11 civarına kadar patırdı.
bi gece saat 11,5 yatmaya çalışıyoruz bunlar yine patküt resmen hoplayıp tepiniyolar.eşim dayanamadı
ben çıkıp bi konuşayım dedi.çıktı konuştu ses kesildi.
2 gün sonra kadın beni kapıda gördü ne dese beğenirsiniz
' sen utanmıyomusun kocanı bize göndermeye , hadi saat gece 1 filan olsa haklısınız rahatsız olmakla,bide ya eşin benim saçımı görseydi ne olcaktı'
benim tepe attı
dedim önce şu zihniyetinizi değiştir, ve lütfen çocuklarına toplumda yaşama kurallarını öğret.ayrıca benim kocam milletin saç başına meraklı değildir
benimki düz ama hergün sabah bigudiyle sarar sonrada eski türk filmlerindeki gibi kabartırhaaa bu arada 68 yaşında
naptın anne..
Ya aynı benim kayınvaldiem yapıyor yapıyor sonra da istemezsen değiştiririm bir şey diyemiyorsun ki
Öyle bir film vardı ya şener şen ilyas salman her seferinde arakdaşını zorda bırakıp yaptım ama bir sor neden yaptım o da garibim soruyordu o misal
canım güle güle kullan çok güzellerEki Görüntüle 353540 Eki Görüntüle 353542 Eki Görüntüle 353543 Eki Görüntüle 353544
işteeee kızımın yatakları da hazır artık
park yatak odamızda hemen yatağımın yanında..
diğer mobilya beşik de kıızımın odasında..
bakıp bakıp sırıtıyom dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?