güzel göbüşlü anneler bişi sorcam ama hepiniz cevap verin çünkü çıldıriciiim kararsızlıktan şimcik şöyle özel hastane ve devlet arasında kalmıştım eşim sen bilirsin dio ama devlette yaparsan istediğim bulaşık makinasını alabilirim ama özelde alamam diyo annemde bizim zamanımızda bulaşık makinasımı vardı özelde yap oda olmayıversin dio bide kocamın parasına kıyamadığımdan devlette olsun diom ama o parayı ailesine ve kendine gelince hiç çekinmeden cayır cayır harcıyo benle ilgili en ufak bişi olunca başıma kalkıyo çok harcadım die şimcik ben napayım benim çocuğumsa onunda çocuğu deyip özeldemi olayım yoksa bulaşık makinası alması için ki çok ihtiyacım var devletemi razı olayım kararsızım hepinizden bi cevap istiyorum :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canm dün akşam fece'de konuşmuştuk...
ben duvarlara hello kitty winnie the po falan yapşştrdm
küçük kelebekler de aldm duvarlara çok tatlı durdu..
hoş geldnz efendmmm
evet petus o hadsız yuzunden benım ıletımde gume gıttı :)
cıbınlık dedın de bızım karyolamız buyuyen karyola baya kocaman bısey cıbınlık bı ucunda kalır cırkın olur dıye vazgectım kucuk sepet alıcam ona cıbınlık yaptırayım da barı hevesımı alayım:) pembelerle fusyalarla renklendıreyım artıkın fazla bısey yapamıcam yerımız dar oldu
canım zaten konyada tam özel bi hastane yok hepsi anlaşmalı hastaneler, ne kadar fark ödeyeceksinki özelde
sen özelde yap
çocukla uğraşırken bulaşıklar dağ gibi olunca kıyamaz alır yine
ne yardan ne serden vazgeçme :))))
canım zaten konyada tam özel bi hastane yok hepsi anlaşmalı hastaneler, ne kadar fark ödeyeceksinki özelde
canım güle güle kullan çok güzeller
noldu böyle bir anda hararet yükselmiş..
boşver petuşum uyma sen böyle insanlara ya
niyet farklı belliki..
cemile doktora gittin mi kanaman vardı
gittim canım bebek aşağıya baskı yapıyomuş ultrasonda baktı bişey yok dedi devam ederse gel riskli durum olmadan çaresine bakarız dedi şimdilik bişi yok akıntıda gelmedi
canım Allah bol bol sabır versin,düşüncesiz insanlar, benim annem geçen hafta kalça kemiğini kırdı ameliyat oldu platin takıldı burda ameliyat oldu,sırf bana yük olmamak için beni düşündüğünden 1,5 saatlik yol gitti ameliyatlı haliyle,evinde kalıyo halam bakıyo ona,kendi ailelerimiz böyle kıyamazken, gözümüzün içine bakarken başkaları tepemize çıkıyo ya,insan sinir oluyo,ama Allah çok büyük boşver sen sabret Allah verir herkese hakettiğini...........
maşallah canım bebişinecanım duvara stickerler yapıştırabilirsin, oda hareketlendirir odayı, bu arada odanız bitince foto isteriz
kızılay hastanesini düşünüyorum canım 450 sezeryan ücreti refakatçi parası ayrı alınıyomuş 1.günden sonrası ekstra ücretmiş bide sarılık falan olursa bi sürede öyle kalırım
gösenay canım konyada mı yaşıyosun.
sen özelde yap
çocukla uğraşırken bulaşıklar dağ gibi olunca kıyamaz alır yine
ne yardan ne serden vazgeçme :))))
he gider ayak patron iş verdi bana
dijital katalog nasıl yapıylıyor yahu ben bilmiyorum kiiii
vallaaa sabır dileklerine çok ihtiyacım var gerçekten ..eşim azını açıpta tek kelime edemez haftaya çarşambaya kadar burdalar kontrolunu olup gidecekmiş ...öğretmen arkadaşlarla konuştum dalga geçiyorlar biz senin yanına bebek görmeye geldiğimizde lohusa yatagının yanına yatak kurup onunda yanında yatmasını bekliyorduk gene iyi olmuş ameliyat diyorlar:) aylardır amelliyat olcak bu zamanı buldu..hayır azıcık sussalar tahammül edecem ama karı koca 1 saaatt 100lerce cümle kuruyorlar...bana habire sen nasıl doğurucan ameliyat çok zor tüh tühh vah vah ne yapıcan sen diyip duruyorlar karı koca bende eşime dedim bir daha dersler kötü olcak diyee nitekim dediler sen nasıl dopurcan napıcan diyeee bende çemkirdim vallaa lütfen yeter artık benim psilolojımı bozmayın zaten korkuyorum söyleyip durmayın dedim ama 2 saat sonra gene aynı kelimeler anlamıyorlar kiiiiiiiiiiiiii ....
birde oğlan dayıya çekermiş inşallah senin kardeşine çekmezz diyip duruyorlarr kardeşim gece uyumaz gündüz uyur üniversiteyi 3 yılda kazandı çok hareketli ve aşırı sosyala bir çocuktur kötü hiç bişeyi yok ama onlara göre kötüü bunlarrr ..kızdım bende nesi var benim kardeşimin keşke benzese dedi arsız değil hırsız değil birtek her genç gibi geç uyanıyor üniversiteyi zor kazandı ama nasip yanii dedim ben kardeşimle gurur duyuyorum dedim susuturdum...gene 2 saat sonraaa inşallah senin kardeşine benzemez huyları diyip duduyorlarr..ya sabırrrrrrrrrrrrrrr ya sabırrrrrrrrrrrrrrrr ................rabbim deniyor benii sanırm sabrımı ölçüyor
iyi bari sevindim ama artık doğsalarda sorun yok allahın izniyle tatlım çok şükür
evettttttttttt sendemi yoksa
haydi bağlımmmmmmmya bende sürekli yatıyorum ya genelde bebekler anneler hareket halindeyken
sallandıkları için uyurlarmıs hareketsiz olduklarında da kımıldamaya baslarlarmıs
ben hep mode in malak oldugum için bizim kzıında gecesi gunduzu olmayacak z.ctık valla
ayakalrının orda olması da cok sıkıntı bi yerde iki tane oynayan minnak organ :)
altıma işetmek için cabalıyo ama bi daha yapmıcam söz verdim kendime
daha anasının ne kaa inat oldugunu bilmiyo kucuk ziilliiiim :)
bak şimdiiii ben öyle erkekli yerde mi konsuurum böyle laflarııı
ben tesettürlüyüm kapalıyım imanımında masallahı var
hata sende ayıpvalla petuş
biraz gec olacak yazmıcaktım ama tutamadım kendimi
biraz kendimden bahsedeyim tesetturluyum bende acık sacık bi kızdım makyajsız dısarı cıkmazdım
şimdi tesettürlüyüm hemde pantolon giymem tunik giymem pardesu
ve feraceyle kapalıyım
dısarı balkona hiç farketmez eve gelen yabancı erkeğin karsısına cıkarkende böyleyim hamd olsun
ama şimdi tosi miydi nick?
arkadasım bi yerde dediginde haklı olabilirsin
şayet gözlemlersin iki lafın biri tanrı olur dua ederken allahım degil tanrım denir
şükrederken aynı sey yapılır belki uyarmak amaclı söylebilirsinkiii
kimseyi de ilgilendirmez agızdan cıkan bi latife kiiiiiiii sanada yapılmamış yani
renk belli etmeye calısmıssın gibi olmus buda cok cirkin geldi gözume
burda kadın hristiyanlıktan kutsamaktan falan mı bahsetti ne alaka yani
hepimiz hamileyiz kafayı tırtlatmak üzereyiz
buraya herkesin tek geliş amacı var kafayı dagıtmak, accık gulmek, içinde bulundugumuz depresif durumu bi an olsun unutmak..
nedir yani ne alaka
her an bi lafa maydonoz sanki kendini ispat etmek için ortada sivrilen birileri var muhakkak
gereksizzz... tat kaçırıcıı.... Elhamdulillah hepimiz muslumanızz...
Elhamdulillah Rabbimizi tanıyoruz.. Şükrediyoruz bugunlerimize ve gelecek gunlerimizee..
Saygılar...
he gider ayak patron iş verdi bana
dijital katalog nasıl yapıylıyor yahu ben bilmiyorum kiiii
taam de ama yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?