2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sen özelde yap
çocukla uğraşırken bulaşıklar dağ gibi olunca kıyamaz alır yine
ne yardan ne serden vazgeçme :))))

Canımcım bizim de mobilya beyaz ve pembe olacak ben küçük pembe ve lila biblo ve saat ile kombine edeyim diyorum bir gelse yapıp göstericem de gelecek inşallah bir de ☞ BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, Bebek Giysileri, Giysi, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii, Tekstil, Kyafet şuradan çekmece kulpu, abajür gibi ihtiyaçları takım yaptık buraya da bak istersen belki fikir olur...

canım zaten konyada tam özel bi hastane yok hepsi anlaşmalı hastaneler, ne kadar fark ödeyeceksinki özelde

kızılay hastanesini düşünüyorum canım 450 sezeryan ücreti refakatçi parası ayrı alınıyomuş 1.günden sonrası ekstra ücretmiş bide sarılık falan olursa bi sürede öyle kalırım

canım güle güle kullan çok güzeller

noldu böyle bir anda hararet yükselmiş..
boşver petuşum uyma sen böyle insanlara ya
niyet farklı belliki..

cemile doktora gittin mi kanaman vardı

gittim canım bebek aşağıya baskı yapıyomuş ultrasonda baktı bişey yok dedi devam ederse gel riskli durum olmadan çaresine bakarız dedi şimdilik bişi yok akıntıda gelmedi

gittim canım bebek aşağıya baskı yapıyomuş ultrasonda baktı bişey yok dedi devam ederse gel riskli durum olmadan çaresine bakarız dedi şimdilik bişi yok akıntıda gelmedi

iyi bari sevindim ama artık doğsalarda sorun yok allahın izniyle tatlım çok şükür

cıcılerımızı yıkayalım yerlestırelım foto koycam hemen fıkırlerınız benım ıcın onemlı :)

kızılay hastanesini düşünüyorum canım 450 sezeryan ücreti refakatçi parası ayrı alınıyomuş 1.günden sonrası ekstra ücretmiş bide sarılık falan olursa bi sürede öyle kalırım

hımmm ben selçukluda yapcam,ama hiç ücretini falan sormadık,bencede özelde yap doğumun sonrası yok ama bulaşık makinesini sonrada alabilirsin

ay canım ben bile okurken sinir oldum sanki günler çuvala girdi
eşine de kızdım hamile karısından hizmet mi bekliyo
dayısına benzemesinmiş sen dayısına kurban ol deseydin keşke

merhaba annişler 1 haftadır giremiyorum çünkü kayınbabamlar geldi.zaten sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum daha da sıkıntılandım yanlarında yatamıyorum oturamıyorum her yerim ağrıyo gece uyuyamıyorum kabus gibi...üstelik kayınvaldeyle yeni tanışıyoruz 2 ay önce evlendi buraya balayına gelmişler..biz eşimle evlendiğimizde annesi vefat etmiş babası 2. eşini almıştı kadın çok sorunlu biriydi her tatilde burnumuzdan getirirdi eşim de çok anlayışsızdı çok problemler yaşadık..2 sene önce boşanmışlardı bu kayınbabamın 3. eşi..benim sıkıntılarım artınca kız kardeşim gelecekti geçen hafta kayınbabam biz gezmeye gideceğiz deyince kardeşim gelmedi..adam sanki hiç evlenmemiş yıllardır hasretmiş gibi dizinin dibinden ayrılmıyor kadının.. komşularım geliyor 10 tane kadının içinde oturuyor.abuk sabuk konuşuyor..eşimi iş yapıyor die laf söylüyo ^''oğlum sen iki kadınla geçinirsin''dio eşimin bekarken yaptığı şeyleri anlatıyo bi kıza aşık olmuşta antalyaya gezmeye gitmişlerde...ya bunlar söylenecek şey mi??bende dayanamadım baba önemli olan benden önceki yaşadıkları değil benden sonrası tek hatasını affetmem kendi bilir dedim sustu.dün oturma odasının perdesini yıkadım oturduğum yerde ütüledim eşime asıver dedim tamam dedi bunlar hazırlandı gezmeye gidecek gel oğlum çıkalım hadi diyor kendisi assın ve eşimde çıktı gittiler sinirim bozuldu çıkıp kendim astım sonra ağrıdan uyuyamadım tabi..eşim 2 gündür soğuk davranıyor bende yüz vermiyorum onlar geleli değişik davranıyor..oğluma kötü kelimelerle hitap ederek seviyor kayınbabam baba yapma söyleme desem de nafile iyi ki kreşe gidiyor da onlarla çok vakit geçirmiyor.iyi ki gelip gidecekler de doğumda gelmezler diyordum sabah kahvaltıda biz doğumdan bi hafta önce geliriz dediler kabus gibi ya bişi de diyemedim tepemden kaynar sular dökülür gibi oldu..bana dua edin nolur sabır versin rabbim kimseyi kırmak istemiyorum ama kırmadıkça kırılmaya devam edecem sanırım stresten yavrum taş gibi oluyo canımı acıtıyor..onların yaptıklarını davranışlarını geçtim eşimin yaptıkları canımı acıtıyor sabaha kadar kıvranıyorum neyin var die bile sormuyor..İnşallah gittiklerinde değişir..

herkese merabalar. bugün yine gündem yoğun. eskiden ne olursa olsun geçmişi okurdum tek sayfa tek yorum atlamazdım 2 haftadır evin tadilatıyla temizliğiyle uğraşmaktan koptum muhabbetten, bi de 10 gündür grip+faranjit fenalardayım. toparlayamayınca geçmişle yaşamayı bıraktım okuyamyırum gaaari

2 gündür kızımın giysilerini yıkadım ütüledim anam ağladı 2 parça minicik şey ne olacak demiştim ama zormuş meğer

1 saat sonra bebek odamız gelecek inş cicileri yerleştircez annemle çok heyecanlıyım

bu arada size sormak istediğim bişi var benim 2 gündür ayaklarım fena halde şişiyo, hani michelin lastiklerinin reklamında beyaz bi yaratık var ya onun gibi oluyolar. parmacıklarım minnak minnak kalıyo ayağıma oranla, işin kötüsü bi de acıyolar yürümekte zorlanıyorum içinizde bu durumu yaşayan var mı?
eğer normal bişi değilse dr'a gideyim de bi baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…