2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba kızlar, ben de 32+3 hamileyim, forumu uzun zamandır takip ediyorum ama yazmamıştım. Serklaj ameliyatı oldum, o yüzden son 4 aydır yatıyorum, erken doğum riskim var. Son 2 gündür gece yatarken belim regl öncesindeymiş gibi ağrıyor. Bugün dra gitiim kasık ağrısı yoksa sorun yok dedi ama siz de de aynı sorunlar oluyor mu öğrenmek istedim. Herkese sağlıklı ve zamanında doğumlar...

canım slm ayaklarım balon gibi oluyor benimde ellerimde şişiyor doktorum tuzu kes ayaklarını yükseğe kaldır bolbol su iç dedi idrar tahlili yaptı birşey çıkmadı ama bi tahlil yaptır idrardaki proteğine bakıyolar.

benim dediğim şey aklında madem biri vardı onu alsaydın dedim.sonra canım kocişim geldi bana asla laf söylettirmez:)söyledim ona ertesi gün yine okula gidiyo giderken yalandan dedim ki çok çirkinsin sen ya o da annesine anne niye ben çirkinim dedi oğlum sen çok yakışıklısın o yüzden mi peşimden koşan olmadı dedi o da dururmu tabi ooooo oğlum sen istemedin ne kızlar vardı.anne onlar güzel değildi ki dedi.bende dedimm eee benim gibi güzelini bulamamışsınız beni aldı dedim:))))yani dediğin gibi eşim ezdirmez beni hiç severek evlendik zaten Allahıma şükür.hep der bana herşeyi anlatma annemle ablamla falan mesafen olsun yine de der kocişimin ölçüsüne bayılıyorum ya...onlar çatlasınlar bırak canıım biz mutlu olalımm:))

cnm benimde belim çok ağrıo...bugün sbhdan buyana kasık ağrıları içindeyim..
ama idrar yolu enfeksiyonuda var bende.daha önce enfeksiyon olduğunda kasıklarım çok ağrımıştı...
dr uma maıl attım sbh...adet ağrısı gibimi diye sordu...çok çözemiyorum nasıl bi ağrı...ama o kasık ağrısı şu anda bacaklarımada yayılmış durumda..
dr adet ağrısı gibiyse veya kanama/jelsi bi akıntı vs. varsa gel demiş..hatta sen gel bi nst de bakim demiş
öğlenden buyana napsam onu düşünüom...ama düşünürken kasık ağrısından kalkamaz hale geldim...ama hala düşünyom gitsemmi işi bırakıp yoksa bugünüde akşam edimde yrn cmt yarınmı gitsem

bol su içiyorum ama tuza çok dikkat etmiyorum. 2 gün öncesine kadar zerre şişim yoktu, yüzüklerim rahat rahat oluyodu şimdi boğum boğum oldum bebik gibi

salı günü randevum var artık o zaman yaptırırım testi, zira dr'a gitmeye bile mecalim yok

ben özel düşünüyom valla çocuk istemeyi biliyosa parayı da versin banane madem bi de parası var benim gibi yap netten siparişi ver gelsin makina da hehee

kasık ağrısı gün içerisinde banada bir ara vuruyor sonra geçiyor ya...

Kayınbabanın normal olmadığı çok belli o yüzden kendine sıkıntı etme... Eşinle de gerekirse açık açık konuş bu duruma ne kadar üzüldüğünü söyle ve kesinlikle taviz verme derim canımcım. Yok ya bu bence kırmak değil en azından senin kırılmandan iyidir. Sonuçta hayat müşterek tabiki yardım edecek sana... Bu arada ben olsam derdim ki ee babasına bak oğlunu al demişler senin sicilin daha geniş hem de devlet onaylı bir önceki eşini anlatsana ahahahahah yapardım bir de

Ayy bugün bana bir şeyler oldu çok fena oldum çokkkk :)))))

Ayy nefrazen kahkaha atmama neden oldun çok yaşa emi bunları yazarken de hala gülüyorum gözümden yaş geldi anam michelin lastiği nerden geldi aklına hayy alahım ya gülmekten ağlıyorum ayy ne dileğin varsa allahım kabul eylesin sinirlerim boşaldı resmen oyyy.
neyse hayırlı uğurlu olsun maşallah bu arada ödeme sıvı iyi gelir diyorlar ama dur bakalım diğer arkadaşlar ne diyecekler??

böyle insanlara öfkelenmemek elde değil ama sana daha çok kızdım,bırak perdesini yaaa keyfi bitip gelince assın, bu halde perde asılırmı yazık günah yaa, hadi düşsen bişey olsa o zaman kim vercek hesabını, koy gelince astır eşine,şimdi sen o halinle astın diye takdirmi aldın eşinden umrunda olmaz valla,çok kızdım yaaa çok

canım üzme kendini de bebişi de...yaptıkları çok yanlış kayınbabanın..ayrıca eşinin de senin yanında olması gerekiyo versin babası da olsa ağzının payını sen hamilesin sana stresin yasak olduğunu biliyor eşinde..sen sakin olmaya çalış takma.eşine de durumunu anlat yanii..ayıp ediyolar

benm düün gece adet sancısı gibi çok ağrm oldu uyandm hatta
tehlikeli mi ki o??

nefrazenn kolay gelsn canm..
uzun zmandr yoktun özledk yorunlarını..

aslıt benm de yükselen başak :))
yengeç+başak yani

valla cnmmm sana Allahtan sabırlar ve onlara da acil akıl diliyorum şu mübarek cuma günü inşallah kurtulursun onlardan ama eşin koysun tavrını ortaya yani o önemli

walla ben bugün geceden buyana tuhaf bi ağrı içindeyim zeyno.
topiğede yazmadım hiç sıkıntı yaratmim diede..
göbeğimin alt kısmı fenalarda..kendimi sıkmaktan bacaklarım ağrımaya başladı.
dr gel dedi ama hala düşünyorum gitsemmi..
acı eşiğim çok yüksektir benim...öyle her şeye ağrıdı demem..şimdi kestiremiom bi ağrı varmı varda ben hafifemi alıom
kendimi dinliom sbhdan buyana bu ne die..
eşimede söylemedim..
biraz önce bizim sekreter dedi iimisin rengin atmış gibi görünyo..
yağmurda öğleden buyana hiç kıpraşmadı sanki taş gibi çöktü içime..

benim ikisi de oğlakk
düşünebiliyonuz mu inatçılığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…