amaaaaan salla boşver şurda sayılı saatlerin kalmış
herkese merabalar. bugün yine gündem yoğun. eskiden ne olursa olsun geçmişi okurdum tek sayfa tek yorum atlamazdım 2 haftadır evin tadilatıyla temizliğiyle uğraşmaktan koptum muhabbetten, bi de 10 gündür grip+faranjit fenalardayım. toparlayamayınca geçmişle yaşamayı bıraktım okuyamyırum gaaari
2 gündür kızımın giysilerini yıkadım ütüledim anam ağladı 2 parça minicik şey ne olacak demiştim ama zormuş meğer
1 saat sonra bebek odamız gelecek inş cicileri yerleştircez annemle çok heyecanlıyım
bu arada size sormak istediğim bişi var benim 2 gündür ayaklarım fena halde şişiyo, hani michelin lastiklerinin reklamında beyaz bi yaratık var ya onun gibi oluyolar. parmacıklarım minnak minnak kalıyo ayağıma oranla, işin kötüsü bi de acıyolar yürümekte zorlanıyorum içinizde bu durumu yaşayan var mı?
eğer normal bişi değilse dr'a gideyim de bi baksın
gelin seçme hakkı mı alevlendimmm şimdiiiibenim kayınbabam muhteşem mustafada ben özelde öğretmenlik yapıyorumm diye nice atanmış öğretmenler vardı oda gitti seni aldı dedi yaaaaaa kurban olsun bana ahlak sahibi kişilik sahibii insanım neyim var kendime göre güzelim işte boyum posum yerindeee daha ne oğlu desen bana tapar yaa kocam eve kendini zor atar sabah akşam mucckkss mucckksss biz mutluyuz onları mutlu edemedik... olsaya bi tartışssak hemen öyle olmaz böyle olurrr böyle davrannn off offf offff anası babası işte ne yapıyımm iyiki şu kocamı dünyaya getirmişler gene asla saygımda kusur etmem onun hatırına sırf o üzülmesiiin yeter..
Merhaba kızlar, ben de 32+3 hamileyim, forumu uzun zamandır takip ediyorum ama yazmamıştım. Serklaj ameliyatı oldum, o yüzden son 4 aydır yatıyorum, erken doğum riskim var. Son 2 gündür gece yatarken belim regl öncesindeymiş gibi ağrıyor. Bugün dra gitiim kasık ağrısı yoksa sorun yok dedi ama siz de de aynı sorunlar oluyor mu öğrenmek istedim. Herkese sağlıklı ve zamanında doğumlar...
evet ama biz hüyük ilçesinde yaşıyoruz.hangi doktora gidiyosyn?
canım slm ayaklarım balon gibi oluyor benimde ellerimde şişiyor doktorum tuzu kes ayaklarını yükseğe kaldır bolbol su iç dedi idrar tahlili yaptı birşey çıkmadı ama bi tahlil yaptır idrardaki proteğine bakıyolar.
haydi bağlımmmmmmm
taam de ama yapma
öyle oyalanıyorum bende araştırıyomuş gibi yapıyorum :)))
güzel göbüşlü anneler bişi sorcam ama hepiniz cevap verin çünkü çıldıriciiim kararsızlıktan şimcik şöyle özel hastane ve devlet arasında kalmıştım eşim sen bilirsin dio ama devlette yaparsan istediğim bulaşık makinasını alabilirim ama özelde alamam diyo annemde bizim zamanımızda bulaşık makinasımı vardı özelde yap oda olmayıversin dio bide kocamın parasına kıyamadığımdan devlette olsun diom ama o parayı ailesine ve kendine gelince hiç çekinmeden cayır cayır harcıyo benle ilgili en ufak bişi olunca başıma kalkıyo çok harcadım die şimcik ben napayım benim çocuğumsa onunda çocuğu deyip özeldemi olayım yoksa bulaşık makinası alması için ki çok ihtiyacım var devletemi razı olayım kararsızım hepinizden bi cevap istiyorum :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
cnm benimde belim çok ağrıo...bugün sbhdan buyana kasık ağrıları içindeyim..
ama idrar yolu enfeksiyonuda var bende.daha önce enfeksiyon olduğunda kasıklarım çok ağrımıştı...
dr uma maıl attım sbh...adet ağrısı gibimi diye sordu...çok çözemiyorum nasıl bi ağrı...ama o kasık ağrısı şu anda bacaklarımada yayılmış durumda..
dr adet ağrısı gibiyse veya kanama/jelsi bi akıntı vs. varsa gel demiş..hatta sen gel bi nst de bakim demiş
öğlenden buyana napsam onu düşünüom...ama düşünürken kasık ağrısından kalkamaz hale geldim...ama hala düşünyom gitsemmi işi bırakıp yoksa bugünüde akşam edimde yrn cmt yarınmı gitsem
merhaba annişler 1 haftadır giremiyorum çünkü kayınbabamlar geldi.zaten sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum daha da sıkıntılandım yanlarında yatamıyorum oturamıyorum her yerim ağrıyo gece uyuyamıyorum kabus gibi...üstelik kayınvaldeyle yeni tanışıyoruz 2 ay önce evlendi buraya balayına gelmişler..biz eşimle evlendiğimizde annesi vefat etmiş babası 2. eşini almıştı kadın çok sorunlu biriydi her tatilde burnumuzdan getirirdi eşim de çok anlayışsızdı çok problemler yaşadık..2 sene önce boşanmışlardı bu kayınbabamın 3. eşi..benim sıkıntılarım artınca kız kardeşim gelecekti geçen hafta kayınbabam biz gezmeye gideceğiz deyince kardeşim gelmedi..adam sanki hiç evlenmemiş yıllardır hasretmiş gibi dizinin dibinden ayrılmıyor kadının.. komşularım geliyor 10 tane kadının içinde oturuyor.abuk sabuk konuşuyor..eşimi iş yapıyor die laf söylüyo ^''oğlum sen iki kadınla geçinirsin''dio eşimin bekarken yaptığı şeyleri anlatıyo bi kıza aşık olmuşta antalyaya gezmeye gitmişlerde...ya bunlar söylenecek şey mi??bende dayanamadım baba önemli olan benden önceki yaşadıkları değil benden sonrası tek hatasını affetmem kendi bilir dedim sustu.dün oturma odasının perdesini yıkadım oturduğum yerde ütüledim eşime asıver dedim tamam dedi bunlar hazırlandı gezmeye gidecek gel oğlum çıkalım hadi diyor kendisi assın ve eşimde çıktı gittiler sinirim bozuldu çıkıp kendim astım sonra ağrıdan uyuyamadım tabi..eşim 2 gündür soğuk davranıyor bende yüz vermiyorum onlar geleli değişik davranıyor..oğluma kötü kelimelerle hitap ederek seviyor kayınbabam baba yapma söyleme desem de nafile iyi ki kreşe gidiyor da onlarla çok vakit geçirmiyor.iyi ki gelip gidecekler de doğumda gelmezler diyordum sabah kahvaltıda biz doğumdan bi hafta önce geliriz dediler kabus gibi ya bişi de diyemedim tepemden kaynar sular dökülür gibi oldu..bana dua edin nolur sabır versin rabbim kimseyi kırmak istemiyorum ama kırmadıkça kırılmaya devam edecem sanırım stresten yavrum taş gibi oluyo canımı acıtıyor..onların yaptıklarını davranışlarını geçtim eşimin yaptıkları canımı acıtıyor sabaha kadar kıvranıyorum neyin var die bile sormuyor..İnşallah gittiklerinde değişir..
herkese merabalar. bugün yine gündem yoğun. eskiden ne olursa olsun geçmişi okurdum tek sayfa tek yorum atlamazdım 2 haftadır evin tadilatıyla temizliğiyle uğraşmaktan koptum muhabbetten, bi de 10 gündür grip+faranjit fenalardayım. toparlayamayınca geçmişle yaşamayı bıraktım okuyamyırum gaaari
2 gündür kızımın giysilerini yıkadım ütüledim anam ağladı 2 parça minicik şey ne olacak demiştim ama zormuş meğer
1 saat sonra bebek odamız gelecek inş cicileri yerleştircez annemle çok heyecanlıyım
bu arada size sormak istediğim bişi var benim 2 gündür ayaklarım fena halde şişiyo, hani michelin lastiklerinin reklamında beyaz bi yaratık var ya onun gibi oluyolar. parmacıklarım minnak minnak kalıyo ayağıma oranla, işin kötüsü bi de acıyolar yürümekte zorlanıyorum içinizde bu durumu yaşayan var mı?
eğer normal bişi değilse dr'a gideyim de bi baksın
merhaba annişler 1 haftadır giremiyorum çünkü kayınbabamlar geldi.zaten sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum daha da sıkıntılandım yanlarında yatamıyorum oturamıyorum her yerim ağrıyo gece uyuyamıyorum kabus gibi...üstelik kayınvaldeyle yeni tanışıyoruz 2 ay önce evlendi buraya balayına gelmişler..biz eşimle evlendiğimizde annesi vefat etmiş babası 2. eşini almıştı kadın çok sorunlu biriydi her tatilde burnumuzdan getirirdi eşim de çok anlayışsızdı çok problemler yaşadık..2 sene önce boşanmışlardı bu kayınbabamın 3. eşi..benim sıkıntılarım artınca kız kardeşim gelecekti geçen hafta kayınbabam biz gezmeye gideceğiz deyince kardeşim gelmedi..adam sanki hiç evlenmemiş yıllardır hasretmiş gibi dizinin dibinden ayrılmıyor kadının.. komşularım geliyor 10 tane kadının içinde oturuyor.abuk sabuk konuşuyor..eşimi iş yapıyor die laf söylüyo ^''oğlum sen iki kadınla geçinirsin''dio eşimin bekarken yaptığı şeyleri anlatıyo bi kıza aşık olmuşta antalyaya gezmeye gitmişlerde...ya bunlar söylenecek şey mi??bende dayanamadım baba önemli olan benden önceki yaşadıkları değil benden sonrası tek hatasını affetmem kendi bilir dedim sustu.dün oturma odasının perdesini yıkadım oturduğum yerde ütüledim eşime asıver dedim tamam dedi bunlar hazırlandı gezmeye gidecek gel oğlum çıkalım hadi diyor kendisi assın ve eşimde çıktı gittiler sinirim bozuldu çıkıp kendim astım sonra ağrıdan uyuyamadım tabi..eşim 2 gündür soğuk davranıyor bende yüz vermiyorum onlar geleli değişik davranıyor..oğluma kötü kelimelerle hitap ederek seviyor kayınbabam baba yapma söyleme desem de nafile iyi ki kreşe gidiyor da onlarla çok vakit geçirmiyor.iyi ki gelip gidecekler de doğumda gelmezler diyordum sabah kahvaltıda biz doğumdan bi hafta önce geliriz dediler kabus gibi ya bişi de diyemedim tepemden kaynar sular dökülür gibi oldu..bana dua edin nolur sabır versin rabbim kimseyi kırmak istemiyorum ama kırmadıkça kırılmaya devam edecem sanırım stresten yavrum taş gibi oluyo canımı acıtıyor..onların yaptıklarını davranışlarını geçtim eşimin yaptıkları canımı acıtıyor sabaha kadar kıvranıyorum neyin var die bile sormuyor..İnşallah gittiklerinde değişir..
ben özel selçukluda Hikmet Karabacak'a gidiyorum canım, sen ?
kasık ağrısı gün içerisinde banada bir ara vuruyor sonra geçiyor ya...
kasık ağrısı gün içerisinde banada bir ara vuruyor sonra geçiyor ya...
benm düün gece adet sancısı gibi çok ağrm oldu uyandm hatta
tehlikeli mi ki o??
nefrazenn kolay gelsn canm..
uzun zmandr yoktun özledk yorunlarını..
aslıt benm de yükselen başak :))
yengeç+başak yani
ben başkente emel hanıma gidiyorum.bebek alışverişlerini nereden yaptın canım.bi de doğum şeklimiz daha belli değil normal doğuma karar verilirse yetişemicem die korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?