2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Yaşasın o zaman

Ahh canım benim ya kadar zorladıysa seni bir git görün derim. İçin de rahat eder hem yardımcı olurlar hemen...
Çok geçmiş olsun... Benim de bugün iki üç kez sancı girdi çaktırmadım falan ama canım yandı aslında son haftalardayız ondan mı acaba? Yalancı sancıların olacak demişti doktor ve de kasılmaların...

canım Allah sabır versin. Eşine de akıl versin. Sen de sakın ama sakın perde asma. Bırak kalıversin. Yani daha çok şey söyleyeceğm ama canın daha fazla sıkılmasın diye susuyorum.

ben özel düşünüyom valla çocuk istemeyi biliyosa parayı da versin banane madem bi de parası var benim gibi yap netten siparişi ver gelsin makina da hehee

dimi ya haklısın bide tedaviyle oldu bebiş yani daha özen göstermesi gerek makina alınır nasılsa özelde yapıyım kafam rahat olsun en azından

kuzuuu sakinliği abrtma yarın bi göün de rahatlasın içinn bi şey olduğuna inanmıyom ama yine de bi görün yaa rahat et

dimi ya haklısın bide tedaviyle oldu bebiş yani daha özen göstermesi gerek makina alınır nasılsa özelde yapıyım kafam rahat olsun en azından

hele bi de imkanlar elveriyo madem devlete hiç gerek yok devlet berbat ya ben geçen 2 satırlık bi uçak raporu almaya gittim inan ki 2 satır fazla değil tam 8 satt uğraştık ya düşün 8 saaat ne demek 2 satır için dedim doğurmaya gelsem kaç saat uğraşcaktık boşver hele bi de tedaviyle olmuş madem alsın makinayı da nie almıyomuş

Arkadaşlar ben dünden bu yana çok terliyorum neden acaba?? Atletim ıslandı resmen neden acaba üstümde kalın değil penye tarzı elbise var normal mi acaba? Yaşayan var mı durumu... Akşam kumsalın verdiği tarifi yapıcam şu karanfil, tarçın ve yeşil elma olan inşallah işe yarar....

ben başkente emel hanıma gidiyorum.bebek alışverişlerini nereden yaptın canım.bi de doğum şeklimiz daha belli değil normal doğuma karar verilirse yetişemicem die korkuyorum.

hımmm canım valla höyük ne kadar sürüyoki buraya bilmiyomki, ama yetişirsin heralde, normal olsada hemen sancı geldi doğurdum olmuyo ya kaç saat sancı çekiliyo sonuçta........bebek alışverişine gelinceeee daha bir çorap almadım valla, annem ve kayınvalidem almış birsürü bişeyler, yarın ev boya olcak muhtemelen yarın oda takımını alcaz 2 tane beğendik ikisinden birini alcaz, haftaya anneler aldıklarını getircek,eksiklerini belirleyip alışverişe o zaman çıkcam,ama kule sitenin arkasında fatih bebe var orayı söylediler banada eşimle uğradık baktık geçenlerde herşey var ve fiyatlarda çok pahalı değil,bakabilirsin oraya, ben yine çıkarsam alışverişe sana bilgi veririm, şurda şu var bu var diye

petuş git yaaa git, çokmu uzak dr.un,gitte için rahatlasın,akşama bırakma............

bende her ağrımı yazmıyorum senin gibi canım...
bazen kendime bile itiraf edemiyorum
kasık ağrıları ve karnımkasıldığı zaman aşşağıda inanılmaz bir sancı oluyor
ama doktora sorsammı diyorum

canım bence önemse bu agrıları bende ilk gebeligimde akşam bi sancı girdi karnıma bende bagırsaklarım bozuldu ondan sancım vardır diye önemsemedim bide baktım suyum geldi bi git hiç degilse bişeyinde yoksada için rahatlar sabahta sıkıldın ondanda olabilir sitresten

kızlar merhaba,

ben 2012 mart annesi olacakken böcük kızım fazla aceleci davrandı ve 37 gün önce 18 ocak 'ta tam 7 hafta erken doğdu, benim suyum bitmişti o yüzden acil sezaryana aldılar.
alışverişten tutunda her türlü hamilelikte sağlık problemine kadar oldukça deneyimliyim, özellikle idrar yolu enfeksiyonu su azalması konusunda doktorlar kadar bilgiye sahip oldum :)
alışveriş ve bebek ihtiyaçları konusundada hamileliğimde her bir kalemi tek tek araştırıp ona göre listemi hazırlamıştım , aylarca süren bir çalışma sonucu 2 günde tüm eksikleirni almıştık, doğumdan sonrada ihtiyacımıza göre yeni eksikler çıktı hamileliğimde ihtiyacım olmaz diye düşündüğüm, sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atın veya 2012 mart anneleri topic inden her daim ulaşabilirsiniz bana....

ayrıca e-bebek bk kulüp üyesiyim, referans ile üye olunan bir kulüp bir çoğunuz biliyordur zaten, üye olmak isteyen varsa mesaj atarsanız referans olurum , puan toplama konusunda baya avantajlı oluyor orası.

biliyorum ama korku senaryoları yazmaktan kendimi alamıyorum.insan bilmediğinden korkar ya ondan herhalde.biz alışverişin büyük bi kısmını tamamladık kulesitenin ordaki bebekceden aldık.alışverişe çıktıktan sonra tavsiye edebileceğin yerler olursa sevinirim.ben aslen denizliliyim ve konyada pek bi yer bilmiyorum.

oYY maşallah
Sağol canım, teşekkürler

tamam canım bilgi veririm sana

yani 33 haftalık doğdu ,peki sağlık durumu nasıl ve kaç gr. doğdu,hayırlı olsun bu arada, Allah analı babalı büyütsün...

ağlama lütfen tabiki konuşurum.bu aralar tek sıkıntım doğum başlıcak ben hissedemicem sonra farkedicem ama yetişemicez falan tırs tırs durumdayım.sen kaç haftalıksın canım

bugün 35. haftama girdim canımsen kaç haftalıksın benim mecburi sezeryan olcak aslında normal doğum istiyorum ama olmuycak gibi

Arkadaşlar ben dünden bu yana çok terliyorum neden acaba?? Atletim ıslandı resmen neden acaba üstümde kalın değil penye tarzı elbise var normal mi acaba? Yaşayan var mı durumu... Akşam kumsalın verdiği tarifi yapıcam şu karanfil, tarçın ve yeşil elma olan inşallah işe yarar....

petuşşşşş

paris ten haber var face e yazdı işyerine birini almışlar onun odasında kalıcakmış bi süre o zamanlarda giremicekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…