benm düün gece adet sancısı gibi çok ağrm oldu uyandm hatta
tehlikeli mi ki o??
nefrazenn kolay gelsn canm..
uzun zmandr yoktun özledk yorunlarını..
aslıt benm de yükselen başak :))
yengeç+başak yani
walla ben bugün geceden buyana tuhaf bi ağrı içindeyim zeyno.
topiğede yazmadım hiç sıkıntı yaratmim diede..
göbeğimin alt kısmı fenalarda..kendimi sıkmaktan bacaklarım ağrımaya başladı.
dr gel dedi ama hala düşünyorum gitsemmi..
acı eşiğim çok yüksektir benim...öyle her şeye ağrıdı demem..şimdi kestiremiom bi ağrı varmı varda ben hafifemi alıom
kendimi dinliom sbhdan buyana bu ne die..
eşimede söylemedim..
biraz önce bizim sekreter dedi iimisin rengin atmış gibi görünyo..
yağmurda öğleden buyana hiç kıpraşmadı sanki taş gibi çöktü içime..
merhaba annişler 1 haftadır giremiyorum çünkü kayınbabamlar geldi.zaten sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum daha da sıkıntılandım yanlarında yatamıyorum oturamıyorum her yerim ağrıyo gece uyuyamıyorum kabus gibi...üstelik kayınvaldeyle yeni tanışıyoruz 2 ay önce evlendi buraya balayına gelmişler..biz eşimle evlendiğimizde annesi vefat etmiş babası 2. eşini almıştı kadın çok sorunlu biriydi her tatilde burnumuzdan getirirdi eşim de çok anlayışsızdı çok problemler yaşadık..2 sene önce boşanmışlardı bu kayınbabamın 3. eşi..benim sıkıntılarım artınca kız kardeşim gelecekti geçen hafta kayınbabam biz gezmeye gideceğiz deyince kardeşim gelmedi..adam sanki hiç evlenmemiş yıllardır hasretmiş gibi dizinin dibinden ayrılmıyor kadının.. komşularım geliyor 10 tane kadının içinde oturuyor.abuk sabuk konuşuyor..eşimi iş yapıyor die laf söylüyo ^''oğlum sen iki kadınla geçinirsin''dio eşimin bekarken yaptığı şeyleri anlatıyo bi kıza aşık olmuşta antalyaya gezmeye gitmişlerde...ya bunlar söylenecek şey mi??bende dayanamadım baba önemli olan benden önceki yaşadıkları değil benden sonrası tek hatasını affetmem kendi bilir dedim sustu.dün oturma odasının perdesini yıkadım oturduğum yerde ütüledim eşime asıver dedim tamam dedi bunlar hazırlandı gezmeye gidecek gel oğlum çıkalım hadi diyor kendisi assın ve eşimde çıktı gittiler sinirim bozuldu çıkıp kendim astım sonra ağrıdan uyuyamadım tabi..eşim 2 gündür soğuk davranıyor bende yüz vermiyorum onlar geleli değişik davranıyor..oğluma kötü kelimelerle hitap ederek seviyor kayınbabam baba yapma söyleme desem de nafile iyi ki kreşe gidiyor da onlarla çok vakit geçirmiyor.iyi ki gelip gidecekler de doğumda gelmezler diyordum sabah kahvaltıda biz doğumdan bi hafta önce geliriz dediler kabus gibi ya bişi de diyemedim tepemden kaynar sular dökülür gibi oldu..bana dua edin nolur sabır versin rabbim kimseyi kırmak istemiyorum ama kırmadıkça kırılmaya devam edecem sanırım stresten yavrum taş gibi oluyo canımı acıtıyor..onların yaptıklarını davranışlarını geçtim eşimin yaptıkları canımı acıtıyor sabaha kadar kıvranıyorum neyin var die bile sormuyor..İnşallah gittiklerinde değişir..
ben özel düşünüyom valla çocuk istemeyi biliyosa parayı da versin banane madem bi de parası var benim gibi yap netten siparişi ver gelsin makina da hehee
acı eşiğim çok yüksektir benim...öyle her şeye ağrıdı demem..şimdi kestiremiom bi ağrı varmı varda ben hafifemi alıom
eşimede söylemedim..
bende konyadayımmmm benlede konuş bebişim ağlarım yoksa:26:
dimi ya haklısın bide tedaviyle oldu bebiş yani daha özen göstermesi gerek makina alınır nasılsa özelde yapıyım kafam rahat olsun en azından
ben başkente emel hanıma gidiyorum.bebek alışverişlerini nereden yaptın canım.bi de doğum şeklimiz daha belli değil normal doğuma karar verilirse yetişemicem die korkuyorum.
eşimede söylemedim..
eşimede söylemedim..
dimi ya haklısın bide tedaviyle oldu bebiş yani daha özen göstermesi gerek makina alınır nasılsa özelde yapıyım kafam rahat olsun en azından
eşimede söylemedim..
hımmm canım valla höyük ne kadar sürüyoki buraya bilmiyomki, ama yetişirsin heralde, normal olsada hemen sancı geldi doğurdum olmuyo ya kaç saat sancı çekiliyo sonuçta........bebek alışverişine gelinceeee daha bir çorap almadım valla, annem ve kayınvalidem almış birsürü bişeyler, yarın ev boya olcak muhtemelen yarın oda takımını alcaz 2 tane beğendik ikisinden birini alcaz, haftaya anneler aldıklarını getircek,eksiklerini belirleyip alışverişe o zaman çıkcam,ama kule sitenin arkasında fatih bebe var orayı söylediler banada eşimle uğradık baktık geçenlerde herşey var ve fiyatlarda çok pahalı değil,bakabilirsin oraya, ben yine çıkarsam alışverişe sana bilgi veririm, şurda şu var bu var diye
petuş git yaaa git, çokmu uzak dr.un,gitte için rahatlasın,akşama bırakma............
kızlar merhaba,
ben 2012 mart annesi olacakken böcük kızım fazla aceleci davrandı ve 37 gün önce 18 ocak 'ta tam 7 hafta erken doğdu, benim suyum bitmişti o yüzden acil sezaryana aldılar.
alışverişten tutunda her türlü hamilelikte sağlık problemine kadar oldukça deneyimliyim, özellikle idrar yolu enfeksiyonu su azalması konusunda doktorlar kadar bilgiye sahip oldum :)
alışveriş ve bebek ihtiyaçları konusundada hamileliğimde her bir kalemi tek tek araştırıp ona göre listemi hazırlamıştım , aylarca süren bir çalışma sonucu 2 günde tüm eksikleirni almıştık, doğumdan sonrada ihtiyacımıza göre yeni eksikler çıktı hamileliğimde ihtiyacım olmaz diye düşündüğüm, sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atın veya 2012 mart anneleri topic inden her daim ulaşabilirsiniz bana....
ayrıca e-bebek bk kulüp üyesiyim, referans ile üye olunan bir kulüp bir çoğunuz biliyordur zaten, üye olmak isteyen varsa mesaj atarsanız referans olurum , puan toplama konusunda baya avantajlı oluyor orası.
biliyorum ama korku senaryoları yazmaktan kendimi alamıyorum.insan bilmediğinden korkar ya ondan herhalde.biz alışverişin büyük bi kısmını tamamladık kulesitenin ordaki bebekceden aldık.alışverişe çıktıktan sonra tavsiye edebileceğin yerler olursa sevinirim.ben aslen denizliliyim ve konyada pek bi yer bilmiyorum.
kızlar merhaba,
ben 2012 mart annesi olacakken böcük kızım fazla aceleci davrandı ve 37 gün önce 18 ocak 'ta tam 7 hafta erken doğdu, benim suyum bitmişti o yüzden acil sezaryana aldılar.
alışverişten tutunda her türlü hamilelikte sağlık problemine kadar oldukça deneyimliyim, özellikle idrar yolu enfeksiyonu su azalması konusunda doktorlar kadar bilgiye sahip oldum :)
alışveriş ve bebek ihtiyaçları konusundada hamileliğimde her bir kalemi tek tek araştırıp ona göre listemi hazırlamıştım , aylarca süren bir çalışma sonucu 2 günde tüm eksikleirni almıştık, doğumdan sonrada ihtiyacımıza göre yeni eksikler çıktı hamileliğimde ihtiyacım olmaz diye düşündüğüm, sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atın veya 2012 mart anneleri topic inden her daim ulaşabilirsiniz bana....
ayrıca e-bebek bk kulüp üyesiyim, referans ile üye olunan bir kulüp bir çoğunuz biliyordur zaten, üye olmak isteyen varsa mesaj atarsanız referans olurum , puan toplama konusunda baya avantajlı oluyor orası.
ağlama lütfentabiki konuşurum.bu aralar tek sıkıntım doğum başlıcak ben hissedemicem sonra farkedicem ama yetişemicez falan tırs tırs durumdayım.sen kaç haftalıksın canım
Arkadaşlar ben dünden bu yana çok terliyorum neden acaba?? Atletim ıslandı resmen neden acaba üstümde kalın değil penye tarzı elbise var normal mi acaba? Yaşayan var mı durumu... Akşam kumsalın verdiği tarifi yapıcam şu karanfil, tarçın ve yeşil elma olan inşallah işe yarar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?