Arkadaşlar ben dünden bu yana çok terliyorum neden acaba?? Atletim ıslandı resmen neden acaba üstümde kalın değil penye tarzı elbise var normal mi acaba? Yaşayan var mı durumu... Akşam kumsalın verdiği tarifi yapıcam şu karanfil, tarçın ve yeşil elma olan inşallah işe yarar....
canım valla ara ara bende terliyorum öyle ben normalde hiç ıslandığımı bilmem benimde böyle bazen sıkıntı basıyo,yüzüm falan kızarıyo çok terliyorum,ben hamilelikten olduğunu düşünüp önemsemiyorum................
Kayınbabanın normal olmadığı çok belli o yüzden kendine sıkıntı etme... Eşinle de gerekirse açık açık konuş bu duruma ne kadar üzüldüğünü söyle ve kesinlikle taviz verme derim canımcım. Yok ya bu bence kırmak değil en azından senin kırılmandan iyidir. Sonuçta hayat müşterek tabiki yardım edecek sana... Bu arada ben olsam derdim ki ee babasına bak oğlunu al demişler senin sicilin daha geniş hem de devlet onaylı bir önceki eşini anlatsana ahahahahah yapardım bir de
Ayy bugün bana bir şeyler oldu çok fena oldum çokkkk :)))))
sorma canım yaa eşime dedim ki ilerde babana benzersin die korkuyorum evet dedi bende korkuyorum!!!!
böyle insanlara öfkelenmemek elde değil ama sana daha çok kızdım,bırak perdesini yaaa keyfi bitip gelince assın, bu halde perde asılırmı yazık günah yaa, hadi düşsen bişey olsa o zaman kim vercek hesabını, koy gelince astır eşine,şimdi sen o halinle astın diye takdirmi aldın eşinden umrunda olmaz valla,çok kızdım yaaa çok
kızma canım benim ben çok tez canlıyımdır işim hemen olsun bitsin isterim kimseden kolay kolay yardım istemem ama bu hamilelik boynumu büktü
canım üzme kendini de bebişi de...yaptıkları çok yanlış kayınbabanın..ayrıca eşinin de senin yanında olması gerekiyo versin babası da olsa ağzının payını sen hamilesin sana stresin yasak olduğunu biliyor eşinde..sen sakin olmaya çalış takma.eşine de durumunu anlat yanii..ayıp ediyolar
canım iyi ki siz varsınız çatlıycam yoksaa
valla cnmmm sana Allahtan sabırlar ve onlara da acil akıl diliyorum şu mübarek cuma günü inşallah kurtulursun onlardan ama eşin koysun tavrını ortaya yani o önemli
sabrediyorum canım az kaldı gitmelerine die ama doğumda aynı sabrı gösterebilecekmiyim bilmiyorum insanın canı burnunda oluyo çünkü..
canım Allah sabır versin. Eşine de akıl versin. Sen de sakın ama sakın perde asma. Bırak kalıversin. Yani daha çok şey söyleyeceğm ama canın daha fazla sıkılmasın diye susuyorum.
söyle kuzu söyle duymaya ihtiyacım var yoksa kafayı yiycem
hele bi de imkanlar elveriyo madem devlete hiç gerek yok devlet berbat ya ben geçen 2 satırlık bi uçak raporu almaya gittim inan ki 2 satır fazla değil tam 8 satt uğraştık ya düşün 8 saaat ne demek 2 satır için dedim doğurmaya gelsem kaç saat uğraşcaktık boşver hele bi de tedaviyle olmuş madem alsın makinayı da nie almıyomuş
walla ben bugün geceden buyana tuhaf bi ağrı içindeyim zeyno.
topiğede yazmadım hiç sıkıntı yaratmim diede..
göbeğimin alt kısmı fenalarda..kendimi sıkmaktan bacaklarım ağrımaya başladı.
dr gel dedi ama hala düşünyorum gitsemmi..
acı eşiğim çok yüksektir benim...öyle her şeye ağrıdı demem..şimdi kestiremiom bi ağrı varmı varda ben hafifemi alıom
kendimi dinliom sbhdan buyana bu ne die..
eşimede söylemedim..
biraz önce bizim sekreter dedi iimisin rengin atmış gibi görünyo..
yağmurda öğleden buyana hiç kıpraşmadı sanki taş gibi çöktü içime..
Arkadaşlar ben dünden bu yana çok terliyorum neden acaba?? Atletim ıslandı resmen neden acaba üstümde kalın değil penye tarzı elbise var normal mi acaba? Yaşayan var mı durumu... Akşam kumsalın verdiği tarifi yapıcam şu karanfil, tarçın ve yeşil elma olan inşallah işe yarar....
özele karar verirsen nereyi düşünüyosun?
kızlaaaarrrr napıyosunuzzzz
hoşgeldin canım, biz iyiyiz sen nerelerdesin
petuş çıkmış , gitti herlade, hayırlı haberlerle gelir inşallah
evet yeni farkettim canım inşallah ya inşallah iyi haberlerle gelir.
benim bildiğim hamilelik döneminde zaten vücut ısımız normalden yüksek oluyor. ben de zaman zaman ateş basması ve terleme oluyo ama atletimi ıslatacak kadar değil. ama ben normalde hiç terlemem. senin belki normalde de terleyen bi yapın varsa şu an bu kadar olması normal olabilir. yine de bi doktoruna danış tabi ama bi problem olduğunu düşünmüyorum.
kkya giremiyorum canım çok fazla yaa kociş genelde evde oluyo fırsat bulamıyorum..bide pazar günü mülakat sınavı var ona hazırlanıyorum..
hepiniz iyisinizdir inş. herşey yolundadır ?? geçmiş çok hızlı ilerliyo okuyamıyorum hepsini ..
bu akşam anacığım geliyo pazar akşamıda beraber alanyaya dönüyoruz artık..oraya gittiğimde daha sık girebilirim
inş.cnm yaa bi sorun yoktur
hadi bakalım gözün aydın,hem annene hem alanyaya gitmene,sevmiyosun ya seydişehiri
Kayınbabanın normal olmadığı çok belli o yüzden kendine sıkıntı etme... Eşinle de gerekirse açık açık konuş bu duruma ne kadar üzüldüğünü söyle ve kesinlikle taviz verme derim canımcım. Yok ya bu bence kırmak değil en azından senin kırılmandan iyidir. Sonuçta hayat müşterek tabiki yardım edecek sana... Bu arada ben olsam derdim ki ee babasına bak oğlunu al demişler senin sicilin daha geniş hem de devlet onaylı bir önceki eşini anlatsana ahahahahah yapardım bir de
Ayy bugün bana bir şeyler oldu çok fena oldum çokkkk :)))))
sorma canım yaa eşime dedim ki ilerde babana benzersin die korkuyorum evet dedi bende korkuyorum!!!!
kızma canım benim ben çok tez canlıyımdır işim hemen olsun bitsin isterim kimseden kolay kolay yardım istemem ama bu hamilelik boynumu büktü
canım iyi ki siz varsınız çatlıycam yoksaa
sabrediyorum canım az kaldı gitmelerine die ama doğumda aynı sabrı gösterebilecekmiyim bilmiyorum insanın canı burnunda oluyo çünkü..
söyle kuzu söyle duymaya ihtiyacım var yoksa kafayı yiycem
benzemekten korkması bile iyiye delalet... Sen yine de hakkını yedirme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?