2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım valla ara ara bende terliyorum öyle ben normalde hiç ıslandığımı bilmem benimde böyle bazen sıkıntı basıyo,yüzüm falan kızarıyo çok terliyorum,ben hamilelikten olduğunu düşünüp önemsemiyorum................

Normalde hiç böyle olmazdı şaşırdım sıcak bastı birden yarın bunu da sorayım doktora canım...

2 kere kontrole gittim ikisindede sabah 8de burda ol diye söylediler güya randevu aldım doktorun yanına girdiğimde saat 3 tü 7 saat bekledim bütün hastaları bitirdi en son beni aldı rezillik aslındada kocanın parası gitmesin dediydim amann 4 yıl bekledim ben çocuğum olsun diye bide tedavi gördüm tedavimin parasını bile annem ödedi bi kuruş çıkmadı cebinden bi zahmet doğumun parasınıda ödeyiversin bulaşık makinasıda olmasın onun arkadaşları gelince lazım oluyo 30 kişi geliyolar pastası meyvesi o kadarınıda ben düşünmeyim artık valla be erkek olsam hiç düşünmem özelde olacan derim bebeğimin sağlığı önemli sonuçta kendi özelde ameliyat oldu bana gelince para çok diyo off çok sinir oldum şimdi

petuş neyi bekliyosun halaaaa !

benim bildiğim hamilelik döneminde zaten vücut ısımız normalden yüksek oluyor. ben de zaman zaman ateş basması ve terleme oluyo ama atletimi ıslatacak kadar değil. ama ben normalde hiç terlemem. senin belki normalde de terleyen bi yapın varsa şu an bu kadar olması normal olabilir. yine de bi doktoruna danış tabi ama bi problem olduğunu düşünmüyorum.

hoşgeldin canım, biz iyiyiz sen nerelerdesin

kkya giremiyorum canım çok fazla yaa kociş genelde evde oluyo fırsat bulamıyorum..bide pazar günü mülakat sınavı var ona hazırlanıyorum..
hepiniz iyisinizdir inş. herşey yolundadır ?? geçmiş çok hızlı ilerliyo okuyamıyorum hepsini ..
bu akşam anacığım geliyo pazar akşamıda beraber alanyaya dönüyoruz artık..oraya gittiğimde daha sık girebilirim

Sanırım hamilelikten... Normalde terleyen bir yapım yoktur o yüzden şaşırdım haklısın canım yarın gideceğim doktora bir sorayım, sağolasın...

hadi bakalım gözün aydın,hem annene hem alanyaya gitmene,sevmiyosun ya seydişehiri

hadi bakalım gözün aydın,hem annene hem alanyaya gitmene,sevmiyosun ya seydişehiri

saol kuzum..
sıkılıyorum burda yaa deniz havasına da alışmışımm heralde bi onun etkisi var bide yakınım yok hiç burda..komşular yeni edindiğim arkadaşlıklar var ama bi yakının olması gibi olmuyo..artık doğumdan 2 hafta sonra dönecez geri..
bebişim olduğu zaman sıkılmam hiç inş.

oh beeeeeeee bi hafta daha bitti,yarın sabah kontrolümüz var, çalışabilir raporumuzuda alcaz ondan sonra 5 hafta saycaz izne ayrılmak için ben çıkıyorum,hepinize iyi hafta sonları

Son düzenleme:

iyi akşamlar kızlar...
uzun zamandan beri yoktum raporluydum...
şimdi çalışabilir belgemizi aldık kızımızla bi aksilik olmazsa 5 hafta daha çalışacağız...
bu arada benim minnoş kızım 2300 gram olmuş 32+2...allaha şükür bir problem yok. doktor normal doğum pozisyonunu almış başı aşağıda dedi...
artık suratı falan öyle belli ki...çok heyecanlandım onu görünce...
bu 10 günlük raporlu dönemde eksiklerimiz de bitti...çantamız da hazır...şimdi heyecanla meleğimizi bekliyoruz...
hepinizi öpüyoruz kızımızla....şöyle bi geçmişe bakalım ne olmuş biz yokken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…