2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maşallah kuzuna haftasına göre kilosu çokk iyi problem olmaması da çok güsel
maşallah eksikler de tamam bundan iyisi şamda kayısı

kocamaaan bi maşallaah benden

kızlar bir sorumvar..biberon emzik falan aldınız mı şimdiden? ben aventin 4 biberon, 1 emzik, 1 de temizleme fırçası olan bi seti var ondan aldım..bebek çantasına koycakmısınız bibebon, emzik? birde onları nasıl yıkadınız, temizlediniz? 34. haftadayım

aldım canım
onları kaynatıp koycam.aventinkiler ısıya dayanıklı oluyor çünkü

aldım canım
onları kaynatıp koycam.aventinkiler ısıya dayanıklı oluyor çünkü

çook saol cnm bende öyle yapayım..makinaya mı koysak önce..ama bulaşık makinasına da deterjan konuluyor ama sen kaynak suda bulaşık deterjanıyla mı yıkıcan canım..saçma bi sorumu oldu bilmiyorum ama kıyafetler için sabun tozu kullanılıor ya onun içinde bişi varmıdır bilmiyorum :)

sadece su ile kaynatacağım.
ama sen istersen sirke koy biraz suya.dezenfekte için

devlet hastanelerinde ya da doğumevinde doğum yapanlarla konuş,eğer şartlar iyiyse olabilir devlette tabi,Konyayı bilemicem,ama genelde devlet hastanelerindeki muamele hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar,ebelerin tavrı vs,bir de kendi doktorun varsa devlette doğuma girmeyebiliyo,nöbetçi doktor kimse o esnada o giriyor doğuma,ama özelde doktorun iki eli kanda olsa doğuma girer,tedavi süreci aynı da insanca muamele açısından farklı,o nedenle özel hastanenin şartlarını da devletin şartlarını da karşılaştır,ona göre karar ver,bunu da en iyi o hastanelerde doğum uyapanlar varsa,onlardan fikir alarak yapabilirsin

Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMZLK - Buday Ekolojik Yaam Kaps

uzun süredir bu doğal temizlik olayına takmış durumdayım.sirke olayını kullanıyorumda diğerlerinde bi bakın ilginizi çekebilir

tam benlik bi konu olmuş bu madem taktın daha etraflı bilgiye sahipsindir sana bi şey sorcam canım .

ben son iki aydır falan yeşil sabuna aşeriyorum resmen hani elimden gelse bi kalıp sabunu tabağa koyup çatalla kaşıkla yiycem o derece gözümün önünde dönüyo kalıp kalıp sabunlar
bende bu açığı kapatmak adına tuvaletten sonra sıvı sabunla yıkamak yerine ellerimi yeşil sabunla yııkıyorum ama baya uzun yıkıyorum sonra durulayı kuruladıktan sonra ellerimi koklamaya başlıyorum gerçi yeşil sabunun kokusu elde pek kalıcı olmuyo ama...
acaba bu zararlı mıdır bilgin var mı ?

kızlar izine çıktım bugün itibariyle,32 haftalık raporumuzu aldık,benim doğum sonrası iznim bittiğinde okullar kapanmış oluyo,o nedenle iznim yanmasın diye çalışmayacağım.Bu arada bu topikte öğretmen olan arkadaşlar vardı,bilginiz olsun diye söylüyorum,torba yasaya göre erken doğum halinde doğum öncesi iznin kalan kısmı doğum sonrasına ekleniyormuş artık,okuldaki memura sordum,hatta bize mail geldi bu konuya dikkat edin diye,evet ekleniyor dedi bana,bilginize...

evet canm ne şanslıyız demi ??
ben pek sevindim bu olaya

evet canm ne şanslıyız demi ??
ben pek sevindim bu olaya

kızlar ben izne ayrıldım da zaten doktor direk 16 haftalık rapor veriyo önce de gelse vaktinde de gelse farkeden bi durum olmuyo ki benim durumumda . acaba siz 8+8 haftalık mı alıyosunuz da aktarıyosunuz ???

kızlar ben izne ayrıldım da zaten doktor direk 16 haftalık rapor veriyo önce de gelse vaktinde de gelse farkeden bi durum olmuyo ki benim durumumda . acaba siz 8+8 haftalık mı alıyosunuz da aktarıyosunuz ???

8+8 şeklinde alınıyor ben ilk kez duydum 16 haftalık verildiğini.+8 lik kısmı doğumdan sonra alıyorsun eğer erken doğum yaptıysan da o kadar gün doğum sonrasına aktarılıyor bunlar raporda belirtiliyormuş.

evt 16 haftayı ben de ilk defa duydum o nerden çıktı doğum sonrası izin için doğum gerçekleşmesi lazım değil mi ben 2 hafta çalışabilir aldım sonra 6 hafta çalışamaz aldım

Merhabalar arkadaslar.. Bi sorum olcak aranizda magnezyum icemeyen varmi? Onun yerine alternatif kullandiginiz birsey?? Ben icemiyorum bende cok kotu bulanti ve kusma yapiyor. Dr m icmemi soyluyo yarin 33. Gebelik haftasina gircez insallah ve benim sancilarim baslamis erken dogum olabilirmis. Cok korkuyorum bebegime birsey olck die tedaviyle gebe kalmistim bu yuzden korku daha cookkkkk((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…