iyi akşamlar kızlar...
uzun zamandan beri yoktum raporluydum...
şimdi çalışabilir belgemizi aldık kızımızla bi aksilik olmazsa 5 hafta daha çalışacağız...
bu arada benim minnoş kızım 2300 gram olmuş 32+2...allaha şükür bir problem yok. doktor normal doğum pozisyonunu almış başı aşağıda dedi...
artık suratı falan öyle belli ki...çok heyecanlandım onu görünce...
bu 10 günlük raporlu dönemde eksiklerimiz de bitti...çantamız da hazır...şimdi heyecanla meleğimizi bekliyoruz...
hepinizi öpüyoruz kızımızla....şöyle bi geçmişe bakalım ne olmuş biz yokken...
iyi akşamlar kızlar...
uzun zamandan beri yoktum raporluydum...
şimdi çalışabilir belgemizi aldık kızımızla bi aksilik olmazsa 5 hafta daha çalışacağız...
bu arada benim minnoş kızım 2300 gram olmuş 32+2...allaha şükür bir problem yok. doktor normal doğum pozisyonunu almış başı aşağıda dedi...
artık suratı falan öyle belli ki...çok heyecanlandım onu görünce...
bu 10 günlük raporlu dönemde eksiklerimiz de bitti...çantamız da hazır...şimdi heyecanla meleğimizi bekliyoruz...
hepinizi öpüyoruz kızımızla....şöyle bi geçmişe bakalım ne olmuş biz yokken...
kızlar bebişlerimize aldığımız cicilerin topiğini bulamıyorum ooff
kızlar bir sorumvar..biberon emzik falan aldınız mı şimdiden? ben aventin 4 biberon, 1 emzik, 1 de temizleme fırçası olan bi seti var ondan aldım..bebek çantasına koycakmısınız bibebon, emzik? birde onları nasıl yıkadınız, temizlediniz? 34. haftadayım
aldım canım
onları kaynatıp koycam.aventinkiler ısıya dayanıklı oluyor çünkü
çook saol cnm bende öyle yapayım..makinaya mı koysak önce..ama bulaşık makinasına da deterjan konuluyor ama sen kaynak suda bulaşık deterjanıyla mı yıkıcan canım..saçma bi sorumu oldu bilmiyorum ama kıyafetler için sabun tozu kullanılıor ya onun içinde bişi varmıdır bilmiyorum :)
güzel göbüşlü anneler bişi sorcam ama hepiniz cevap verin çünkü çıldıriciiim kararsızlıktan şimcik şöyle özel hastane ve devlet arasında kalmıştım eşim sen bilirsin dio ama devlette yaparsan istediğim bulaşık makinasını alabilirim ama özelde alamam diyo annemde bizim zamanımızda bulaşık makinasımı vardı özelde yap oda olmayıversin dio bide kocamın parasına kıyamadığımdan devlette olsun diom ama o parayı ailesine ve kendine gelince hiç çekinmeden cayır cayır harcıyo benle ilgili en ufak bişi olunca başıma kalkıyo çok harcadım die şimcik ben napayım benim çocuğumsa onunda çocuğu deyip özeldemi olayım yoksa bulaşık makinası alması için ki çok ihtiyacım var devletemi razı olayım kararsızım hepinizden bi cevap istiyorum :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMZLK - Buday Ekolojik Yaam Kaps
uzun süredir bu doğal temizlik olayına takmış durumdayım.sirke olayını kullanıyorumda diğerlerinde bi bakın ilginizi çekebilir
kızlar izine çıktım bugün itibariyle,32 haftalık raporumuzu aldık,benim doğum sonrası iznim bittiğinde okullar kapanmış oluyo,o nedenle iznim yanmasın diye çalışmayacağım.Bu arada bu topikte öğretmen olan arkadaşlar vardı,bilginiz olsun diye söylüyorum,torba yasaya göre erken doğum halinde doğum öncesi iznin kalan kısmı doğum sonrasına ekleniyormuş artık,okuldaki memura sordum,hatta bize mail geldi bu konuya dikkat edin diye,evet ekleniyor dedi bana,bilginize...
evet canm ne şanslıyız demi ??
ben pek sevindim bu olaya
kızlar ben izne ayrıldım da zaten doktor direk 16 haftalık rapor veriyo önce de gelse vaktinde de gelse farkeden bi durum olmuyo ki benim durumumda . acaba siz 8+8 haftalık mı alıyosunuz da aktarıyosunuz ???
kızlar ben izne ayrıldım da zaten doktor direk 16 haftalık rapor veriyo önce de gelse vaktinde de gelse farkeden bi durum olmuyo ki benim durumumda . acaba siz 8+8 haftalık mı alıyosunuz da aktarıyosunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?