günaydınlarrrrrrrr
evde olmama ragmen erken uyandım kahvaltımı yaptım size takılıyorum.
canım benim bizde sık sık kasıldığımız için doktor artık bekliyceksin iş yapmak yok dedi
Ödemlerimden özellikle tansiyondan korkuyorlar, günde iki defa ölçüyoruz 12 6 gibi çıkıyor 14 te bebeğimi alıcaklar...
bugün annem ve teyzem (misaltinin annesi ))))))) geliyor. Onları bekliyorum
Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de Nisan annesi olacağım.. BU kadar geç katıldığım için üzgünümumarım beni de aranıza alırsınız.. su an 33+5 haftalık hamileyim. geçen hafta gittiğim kontrole göre erken doğum riskim var 3 hafta istirahat edicekmişim.. Umarım erken doğum yapmam, çok endişeliyim...
Günaydın şekerler
tmm cnm baktım cvp attım
valla canım bu aralar benımde hıc keyfım yok havadan mı hamileliktenmi cozemedim ... canım bazen oluyor nadir de olsa benimde surekli altım ıslak oldugu ıcın esofmanıma falan bazen gecebiliyoo pecete koyuyorum oraya bazen kayıyoo ama bu bnm hamılelegım basından beri var bıkkınlık geldi artık valla altımın ıslak olmasından sureklı
maşallah canım bebegine ve sana da kocaman masallah :d
hayırlı olsun canım iyi gunlerde kullanın cok guzel
günaydın cnm bnm ne kadar iyi gelmiştir simdi sana evde olmak tahmin edebiliyorum
gçmiş olsun da bu kadar şiddetli bi agrıda neden dr nu aramadın ki cnm
günaydın cnm petuş işten çıktı herhalde sabah bi ara vardı...
parisin rahimde 5 cm açıklık varmış doğumhanedeymiş geciktirici veriyorlarmış allah yardımcıları olsun ve haftası bugün benle aynı 33+2 de cnm...
Canım doktora gitseydin keşke çok kötüysen.
Parisin erken doğum riski varmış. Rahimde 5 cm açıklık varmış . Doğumu geciktirmeye çalışıyorlarmış
ya benden önce doğum yapoacaksın kıskandım şimdi seni
bu arada bir maşallah da kilondan dolayıtebrik ediyorum ben de son 6 haftada 5 kilo aldım
bu arada petuşun izne çıkmasına daha varmıydı sanki ters bir durum mu olmuş. face giremiyorum o yüzden ....
maşallah canım
günaydın herkese......
petuşşşş bu saatte seni burda görmek ne güzelhem izindesin hem bizimlesin
bizde cumartesi kontrolümüze gittik,herşey yolunda çalışabilir raporumuzuda aldık şimdi 5 hafta saycaz artık
bu arada evi boyama işimizde bitti, oğlumuzun odasın ve perdesini aldık,odamız 20 gün içinde gelcek, çok yorucu bi hafta sonuydu, her yerim ağrıyo......bu arada oğlumun oda takımı buEki Görüntüle 355368
Günaydın şekerler
tmm cnm baktım cvp attım
valla canım bu aralar benımde hıc keyfım yok havadan mı hamileliktenmi cozemedim ... canım bazen oluyor nadir de olsa benimde surekli altım ıslak oldugu ıcın esofmanıma falan bazen gecebiliyoo pecete koyuyorum oraya bazen kayıyoo ama bu bnm hamılelegım basından beri var bıkkınlık geldi artık valla altımın ıslak olmasından sureklı
günaydın cnm bnm ne kadar iyi gelmiştir simdi sana evde olmak tahmin edebiliyorum
görüştü eşim doktorla canım..dakika tutun demiş düzenli bir şekilde sancı geliyorsa 2 dk yada 3 dk falan birde bebişin hareketlerini de kontrol edin demiş azalma varsa gelin.ama benim sancım sürekli uzun sürüyo aralıklarla gelmiyo bebişimin de hareketleri çok iyi maşallah.bende gitmedim haftaya randevum da var yine zaten.Allah yardımcımız olsun tatlım yaa.
Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de Nisan annesi olacağım.. BU kadar geç katıldığım için üzgünümumarım beni de aranıza alırsınız.. su an 33+5 haftalık hamileyim. geçen hafta gittiğim kontrole göre erken doğum riskim var 3 hafta istirahat edicekmişim.. Umarım erken doğum yapmam, çok endişeliyim...
canım çok teşekkür ederizGünaydın şekerler
tmm cnm baktım cvp attım
missaltin sen daha ne kadar çalışcaksın,herkes gidiyo biz kalıyoz, hiç çalışmak istemiyom hiççççççAfiyet olsun.
Aa bak bana bişi demediler gezentiler :) Tadını çıkar canım :) Ne güzelll.
Dönüşte de bana gelicek Allah nasip ederse annem.
Hoşgeldin aramıza :)
Baksana herkeste bir kıpırdama söz konusu :)
Hayırlısı olsun, Herkese şifa diliyoruz oğlumla sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsun herkes...
Çok teşekkür ederim haticecim bu haftalarda normalmiş fazla kilo almak benim bünyemle ilgili sanırım... aslında yiyorum her şeyden ama ölçülü ne yalan söyleyeyim...
Evet petuşumuz 37'de çıkacaktı her şeyin hayırlısı 37 ye de bir şey kalmamıştı zaten şimdi evde mis gibi dinlenerek katılacak sohbetlerimize o da yağmur da iyi maşallah...
Teşekkür ederim migi'cim hepimize kocaman maşallah !
Gosenay hayırlı olsun odanız bayıldım maşallah, güle güle kulllanın...
Çok teşekkürler Lolllypop'um...
Arkadaşlar günaydın...
Malum sonlara doğru yaklaşıyoruz topiğimiz bir telaş aldığının farkındayım ne oluyoruz neler oluyor şeklinde...
Benim de dün akşam sancılarım tuttu adet sancısı gibi ama az az doktor yalancı sancılar olacak demişti eşim telaşlandı kalk gidelim dedi ama duramayacak gibi olursam gideceğiz biraz daha bekleyelim dedim sancılarım hafifledi ve geçti cidden zor bir süreç bizi bekliyor dün bunu bir kez daha farkettim
Bebeğim daha dönmemiş doktor normal 37 e kadar %80 dönüyor dedi ama pek tatmin olmadım bu konuda sizin görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Boğazımda bir tahriş aldı başını gidiyor sık olmasa da öksürmeye başladım en nefret ettiğim hastalıktır öksürük kumsalın tarifini yaptın iyi geldi biraz işe gelmeyeyim dedim sonra git zaten az kaldı dedim duramayacak gibi olursam eve gideceğim...
Sizler nasılsınız?
gosenay cnm hayırlı olsun odanız güle güle uyusun kuzun
petuş herşeyin hayırlısı
zeynep sana da hayırlı doğumlar diliyorum saati bile belli olmuş maşallah
hadi bakalım geriye kalanları nolcak bana daha uzun zaman var gibi geliyo ama bakalım kısmet yine de doğum çantamızıa eklerimizi eklemeye devam ediyos
aslı cnm ben geçen hafta gittim 34 ü doldurmuştum hala dönmemişti kendi adıma sezeryan olacağına zaten dönse daha çok ağrı olacakmış diorum dönmesin daha da baskı daha az olsun
ASLIT
Günaydınnnn Hepinize!!!
Arkadaşlar günaydın...
Malum sonlara doğru yaklaşıyoruz topiğimiz bir telaş aldığının farkındayım ne oluyoruz neler oluyor şeklinde...
Benim de dün akşam sancılarım tuttu adet sancısı gibi ama az az doktor yalancı sancılar olacak demişti eşim telaşlandı kalk gidelim dedi ama duramayacak gibi olursam gideceğiz biraz daha bekleyelim dedim sancılarım hafifledi ve geçti cidden zor bir süreç bizi bekliyor dün bunu bir kez daha farkettim
Bebeğim daha dönmemiş doktor normal 37 e kadar %80 dönüyor dedi ama pek tatmin olmadım bu konuda sizin görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Boğazımda bir tahriş aldı başını gidiyor sık olmasa da öksürmeye başladım en nefret ettiğim hastalıktır öksürük kumsalın tarifini yaptın iyi geldi biraz işe gelmeyeyim dedim sonra git zaten az kaldı dedim duramayacak gibi olursam eve gideceğim...
Sizler nasılsınız?
canım bnmde aynı sürekli ve uzun süreli
bebeğimde hareketli mşlhh
geçen hafta 3 kere gittim nts için birşey çıkmadı
şimdide boşuna gitmiyiyim diyorum yine birşey çıkmaz
sonrada gidiyim ne kaybederim diyorum kararsızım
haftaya p.tesi dr randevum o zmana kadar nasıl beklerim
bilemedim
allah yardıncımısı olsunCanım doktora gitseydin keşke çok kötüysen.
Parisin erken doğum riski varmış. Rahimde 5 cm açıklık varmış . Doğumu geciktirmeye çalışıyorlarmış
lgünaydın kısssslaaarr dün akşam çok kötü oldum kasık ağrısından ölüyodum 2 dk ayakta durmak gelmiyo oturuncada geçmiyo kolay kolay üstüne birde tansiyon düşüp bayılınca tam oldu( bugün sabah yine kasık ağrısı felaket yaaaa korkuyorum erken falan gelcek diye.kasığım ağrıdığında hemen acaya suyum mu gelcek falan diye sürekli tetikteyim....
ufff çok tırsıyorummmm ben yaaaGünaydın kızlarr
petuşcum çok geçmiş olsun
parisin nesi var facede grup gözükmediği
için takip edemiyorum ben herşeyden bi haber olmuşum
artık kk yada fazla girmiyorum eşim çalıştığı zamanlar
annemlere gidiyorum arada ordan okuyorum ama son
durumlardan haberim yoktu şimdi daha çok korkmaya
başladım evdeyim azcık toparlamayı düşünüyordum ama
şuan vazgeçmiş durumdayım benimde sürekli kasılmalrım
oluyor en son perşembe gittiğimizde ntsde birşey çıkmadı
ama hafta sonu sancı gibi de oluyor napsam bilemedim ki?
bende de var öle ara ara geliyoo adet sanıcı gibi ne acaba ki doğum sancısımı acaabaaa uffgünaydın herkese
34.haftamızda oğlumla birlikte yine iş yerindeyiz hala devam
bugün yine otobüste kustum çok kötü oldum benim oğlan sanki mideme oturmuş bi o tarafa bi bu tarafa döndü durdu
kusarken o içerde sıkışıyor mu diye endişe ettim yasertleşti karnım birden, kasığımda ara ara adet sancısı gibi bişey oluyor ben üşütüyorum ondan herhalde diyorum ama bakalım devam ederse doktorumu ararım
çok geçmiş olsun canım... hepimizi için hayırlısı son ayımız pıtır pıtır doğurmaya başlacağız galibagünaydınlarrr...
şu anda iş yerindeyim:)) raporu halletmeye geldim..eşyalarımı toplayıp sonra eve gidicem...artık evde dinlencez yağmur hanımı bekliycez..
ii haftalar diliyorum
günaydın herkese......
petuşşşş bu saatte seni burda görmek ne güzelhem izindesin hem bizimlesin
bizde cumartesi kontrolümüze gittik,herşey yolunda çalışabilir raporumuzuda aldık şimdi 5 hafta saycaz artık
bu arada evi boyama işimizde bitti, oğlumuzun odasın ve perdesini aldık,odamız 20 gün içinde gelcek, çok yorucu bi hafta sonuydu, her yerim ağrıyo......bu arada oğlumun oda takımı buEki Görüntüle 355368
missaltin sen daha ne kadar çalışcaksın,herkes gidiyo biz kalıyoz, hiç çalışmak istemiyom hiçççççç
canım çok teşekkür ederizzzz, daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhhhh
petuş herşeyin hayırlısı
hadi bakalım geriye kalanları nolcak bana daha uzun zaman var gibi geliyo ama bakalım kısmet yine de doğum çantamızıa eklerimizi eklemeye devam ediyos
saol canım teşekkür ederiz
23 Mart'a kadar burdayım canım ben. İnşallah bir aksilik çıkmazsa...
Sen?
Ben daha hiç bişi hazırlamadım 33 + 3 bugün yapmam lazım ama ev flan da temizlenicek.
Bi de ütüm bozuldu
nts ye nasıl giriliyor ben hiç girmedim nasıl bişee ?canım bnmde aynı sürekli ve uzun süreli
bebeğimde hareketli mşlhh
geçen hafta 3 kere gittim nts için birşey çıkmadı
şimdide boşuna gitmiyiyim diyorum yine birşey çıkmaz
sonrada gidiyim ne kaybederim diyorum kararsızım
haftaya p.tesi dr randevum o zmana kadar nasıl beklerim
bilemedim
petuş herşeyin hayırlısı
Hoşgeldin canım. Allah yardımcın olsun. Erken doğum riski birkac arkadaşımızda var,Dikkat et yorulma.Hem merak etme doğsa da Allahın izniyle.
Geçmiş olsun canım başladı sancılar ağrılar. Ama ne oluyor herkese birden yaaBebişin de döner inşallah.Benimki hep ters ti sanki. Şuan da ters duruyor. Bu konuda pek fikrim yok ama döner ya sen canını sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?