2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınlarrrrrrrr
evde olmama ragmen erken uyandım kahvaltımı yaptım size takılıyorum.

Afiyet olsun.

Aa bak bana bişi demediler gezentiler :) Tadını çıkar canım :) Ne güzelll.
Dönüşte de bana gelicek Allah nasip ederse annem.

Hoşgeldin aramıza :)

Baksana herkeste bir kıpırdama söz konusu :)
Hayırlısı olsun, Herkese şifa diliyoruz oğlumla sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsun herkes...

görüştü eşim doktorla canım..dakika tutun demiş düzenli bir şekilde sancı geliyorsa 2 dk yada 3 dk falan birde bebişin hareketlerini de kontrol edin demiş azalma varsa gelin.ama benim sancım sürekli uzun sürüyo aralıklarla gelmiyo bebişimin de hareketleri çok iyi maşallah.bende gitmedim haftaya randevum da var yine zaten.Allah yardımcımız olsun tatlım yaa.

Canım doktora gitseydin keşke çok kötüysen.

Parisin erken doğum riski varmış. Rahimde 5 cm açıklık varmış . Doğumu geciktirmeye çalışıyorlarmış

aaa haberim yoktu inş. hayırlısıyla alsın kucağına
bende doktora gittiğimde stres yapma ne olcak doğurursun demişti
hiçbirşey olmaz artık merak etme dedi bnde şuan öyle düşünüp
güç alıyorum birden herkesin kasılmalrı ve sancıları başladı
çok heyecanlı sanırım artık iyice yaklaştık Allah yardımcımız
olsun bebeklerimizin küveze girmelerine fırsat vermesin
vaktinde doğurmayı nasip etsin inş.

Çok teşekkür ederim haticecim bu haftalarda normalmiş fazla kilo almak benim bünyemle ilgili sanırım... aslında yiyorum her şeyden ama ölçülü ne yalan söyleyeyim...
Evet petuşumuz 37'de çıkacaktı her şeyin hayırlısı 37 ye de bir şey kalmamıştı zaten şimdi evde mis gibi dinlenerek katılacak sohbetlerimize o da yağmur da iyi maşallah...

maşallah canım

Teşekkür ederim migi'cim hepimize kocaman maşallah !

Gosenay hayırlı olsun odanız bayıldım maşallah, güle güle kulllanın...

Çok teşekkürler Lolllypop'um...

teşekkür ederim :)) evet herkeste bir hareketlilik var.. tecrübesizlikten hangi ağrıyı neye yoracağımı bilemiyorum.. geçen hafta da erken doğumun adı geçince hepten pimpirikli oldum..nst de düzenli sancım çıkmıştı ve rahimde hunileşme varmış bu beni çok tedirgin etti.. böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda ?
amin.. inşallah herkes vaktinde alır bebişini kucağına..

Hoşgeldin aramıza :)

Baksana herkeste bir kıpırdama söz konusu :)
Hayırlısı olsun, Herkese şifa diliyoruz oğlumla sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsun herkes...
[/QUOTE]

canım bnmde aynı sürekli ve uzun süreli
bebeğimde hareketli mşlhh
geçen hafta 3 kere gittim nts için birşey çıkmadı
şimdide boşuna gitmiyiyim diyorum yine birşey çıkmaz
sonrada gidiyim ne kaybederim diyorum kararsızım
haftaya p.tesi dr randevum o zmana kadar nasıl beklerim
bilemedim

hoşgeldinn aramıza.ne güzel bir annemiz daha oldubenim erken doğum riskim yok ama bende korkuyorum erken falan gelir bebişim diye.Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Arkadaşlar günaydın...

Malum sonlara doğru yaklaşıyoruz topiğimiz bir telaş aldığının farkındayım ne oluyoruz neler oluyor şeklinde...

Benim de dün akşam sancılarım tuttu adet sancısı gibi ama az az doktor yalancı sancılar olacak demişti eşim telaşlandı kalk gidelim dedi ama duramayacak gibi olursam gideceğiz biraz daha bekleyelim dedim sancılarım hafifledi ve geçti cidden zor bir süreç bizi bekliyor dün bunu bir kez daha farkettim
Bebeğim daha dönmemiş doktor normal 37 e kadar %80 dönüyor dedi ama pek tatmin olmadım bu konuda sizin görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Boğazımda bir tahriş aldı başını gidiyor sık olmasa da öksürmeye başladım en nefret ettiğim hastalıktır öksürük kumsalın tarifini yaptın iyi geldi biraz işe gelmeyeyim dedim sonra git zaten az kaldı dedim duramayacak gibi olursam eve gideceğim...

Sizler nasılsınız?

hoşgeldin canım...hayırlısı olsun,erken doğum riski olan arkadaşlarımız var aramızda....

canım çok teşekkür ederiz

missaltin sen daha ne kadar çalışcaksın,herkes gidiyo biz kalıyoz, hiç çalışmak istemiyom hiçççççç

canım çok teşekkür ederizzzz, daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhhhh

Son düzenleme:
gosenay cnm hayırlı olsun odanız güle güle uyusun kuzun

petuş herşeyin hayırlısı

zeynep sana da hayırlı doğumlar diliyorum saati bile belli olmuş maşallah

hadi bakalım geriye kalanları nolcak bana daha uzun zaman var gibi geliyo ama bakalım kısmet yine de doğum çantamızıa eklerimizi eklemeye devam ediyos

aslı cnm ben geçen hafta gittim 34 ü doldurmuştum hala dönmemişti kendi adıma sezeryan olacağına zaten dönse daha çok ağrı olacakmış diorum dönmesin daha da baskı daha az olsun

saol canım teşekkür ederiz

aslı cnm ben geçen hafta gittim 34 ü doldurmuştum hala dönmemişti kendi adıma sezeryan olacağına zaten dönse daha çok ağrı olacakmış diorum dönmesin daha da baskı daha az olsun

Haklısın zaten dönmezse normal doğum olması zor dedi... Ben de hiç kasmıyorum kendimi napalım her şeyin hayırlısı sezeryan ya da normal doğum ikisinin de belli başlı iyi/kötü yanları var en önemlisi hayırlısı olması zaten ilerleyen haftalarda kiloları da arttığı için dönemiyorlarmış bakalım ne olacak... Sezeryan olabilir dönmezse deyince aklıma gelenlerden birisi de iyi o zaman saçımı yaptırır giderim oldu

Hoşgeldin canım. Allah yardımcın olsun. Erken doğum riski birkac arkadaşımızda var,Dikkat et yorulma.Hem merak etme doğsa da Allahın izniyle.

Geçmiş olsun canım başladı sancılar ağrılar. Ama ne oluyor herkese birden yaa Bebişin de döner inşallah.Benimki hep ters ti sanki. Şuan da ters duruyor. Bu konuda pek fikrim yok ama döner ya sen canını sıkma.

canım sende dakika tut bebişin hareketlerini kontrol et azalma falan olursa hareketlerde hemen gidersin.olmazsa pazartesi randevuna git benimde pazartesi randevum var.

noluyo bölee hepimize birden yaaa... allah yardımcımız olsun hepimizin.. hem bizi hem meleklerimizi korusun rabbim...
ctesi kayınvalideme gittim. sabah erken kalktık kahvaltıdan sonra gideriz die o arada bende çamaşırları makinaya atayım dedim. her zaman ki gibi çamaşırları çıkarmak için çömeldim ayy bir ağrı bir sancı ki çok fena kıvrandım resmen.. ara ara hala sancı giriyor.. 35. haftaya kadar dayanınn minnakk bebişleerrrrrrrr

Canım doktora gitseydin keşke çok kötüysen.
Parisin erken doğum riski varmış. Rahimde 5 cm açıklık varmış . Doğumu geciktirmeye çalışıyorlarmış
allah yardıncımısı olsun

l
benimde çok akıntılarım arttı resmen kot pantula çıktı bugun... dr da söylemiştim çok akıntılarımın arttığını ama kaşıntı yoksa pelte pelte değilse normaldir dedi...
ufff çok tırsıyorummmm ben yaaa
bende de var öle ara ara geliyoo adet sanıcı gibi ne acaba ki doğum sancısımı acaabaaa uff
günaydınlarrr...
şu anda iş yerindeyim:)) raporu halletmeye geldim..eşyalarımı toplayıp sonra eve gidicem...artık evde dinlencez yağmur hanımı bekliycez..
ii haftalar diliyorum
çok geçmiş olsun canım... hepimizi için hayırlısı son ayımız pıtır pıtır doğurmaya başlacağız galiba
haftasonu kayınvalidemdeydim yeni öğrendim durumu, çok şükür iyisiniz ikinize... cuma akşama seni rüyamda gördüm bende giyinip süslenmişiz gezmelere gidecekmişiz ikimiz.. tam çıkcaz aa dur diyom çok affilli terliklerim var benim onları giyeyim diyom.. takunya gibi bişiler yüksek tabanlı falan..

çok güzeller canım güle güle kullansın oğluşun...

missaltin sen daha ne kadar çalışcaksın,herkes gidiyo biz kalıyoz, hiç çalışmak istemiyom hiçççççç

canım çok teşekkür ederizzzz, daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhhhh

23 Mart'a kadar burdayım canım ben. İnşallah bir aksilik çıkmazsa...
Sen?

saol canım teşekkür ederiz

Ben daha hiç bişi hazırlamadım 33 + 3 bugün yapmam lazım ama ev flan da temizlenicek.
Bi de ütüm bozuldu

23 Mart'a kadar burdayım canım ben. İnşallah bir aksilik çıkmazsa...
Sen?

Ben daha hiç bişi hazırlamadım 33 + 3 bugün yapmam lazım ama ev flan da temizlenicek.
Bi de ütüm bozuldu

boşver cnmmm sen de yapılana ya da yenisi alnına kadar yıkama işlerini tamamlarsın no panic bu arada çantayı da hazırla da nolur nolmaz yani

nts ye nasıl giriliyor ben hiç girmedim nasıl bişee ?

ayyy ben daha hazırlamadımmm yaa doğum çantasınııı uffffffffff bu akşam yıkamaya başlamam lazım çok fena tırstımm yaa..
kendim için hazırladığım bir listem var onu paylaşayım... böle bişee yapcam..adetler değişebilir
anneye
2 adet gecelik
2 adet pijama
hırka ya da şal-yelek
terlik-babet
çorap-
5 adet kilot – emzirme atlet, 3 adet sütyen
hijyenik ped / ------ Hasta pedi
göğüs pedi
Göğüs ucu için krem
lohusa tacı / toka , . saç fırçası / tarak-allık
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
3 adet el-yüz havlusu
bebek için
kızımın çantası,bir poşetin içinde; (bunlar hemşireye verilecek)
zıbın takımı
penye battaniye
2adet bez
1adet ağız mendili
havlu

2 takim kiyafet (zibin takimi, pijama takimi, patigi, basligi vs)
burun temizleme aspiratoru
çorap
battaniye
ağız mendili
10 tane bebek bezi
göbek bağı tmz. Alkolu
Pamuk-su ya da unibaby yenidoğan
emzik-biberon
alt açma
mama kaşığı
pişik kremi
Diğer ihtiyaçlar
Fotoğraf makinesi
Yedek piller
ikramlık şeker çikolata
Kolonya, ıslak mendil
Kağıt havlu
Kirli Torbası
sıcak su torbası
humana emzirme çayı

İnşallah hangisi hayırlı oalcaksa o olsun diyorum eşim üzüleceğimi sandı ama ne gariptir üzülmedim sezeryan olan bir çok arkadaşım var mühim olan kucağımıza sağlıkla alabilmek çok teşekkür ederim hatice. Sanırım zorlu bir dönemece giriyoruz az kaldı biraz daha sabredebilirsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…