2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım sende dakika tut bebişin hareketlerini kontrol et azalma falan olursa hareketlerde hemen gidersin.olmazsa pazartesi randevuna git benimde pazartesi randevum var.

bana hep düzenli gibi geliyor gidiyorum
sancı yok diyorlar ohh diyorum rahat
nefes alıyorum ama artık gitmeye utanıyorum
galiba

sırt üstü yatıyorsun
kıyafet alarmları varya yuvarlak
ona benzer 2şeyi karnına bağlıyorlar
biri bebeği kalp atışlarını ölçüyo,
diğeri sancıyı birde eline buton veriyolar
bebek hareket ettikçede ona basıyorsun
10dk, 15dk 20dlık istebiliyor dr
eğer sancın yoksa sorun yok bnm ilkinde
düzenli sancım çıkmıştı hemn alttan muıayene etti
açılma varmı diye baktı yok hemen bi serum iğne
sonra tekrar nts sancı kalmamıştı.

günaydın hanımlar
benimde 3-4 gündür midem bulanıyor.ay sanki midem ağzıma gelcekmiş gibi
sizde böyle bişey varmı?

MRB arkadaşlar, bende Nisanda doğum yapacağım kısmetse , bir oğlum olacak, yalnız 32. haftamda kontrole gittiğimde bebeğin biraz zayıf dedi, 1800 gr tam 32. haftasında, internetten araştırdım bu haftada zaten bu kiloda oluyorlarmış, moralim bozuldu ya birde eşimin yanında söyledi doktor, eşimde sen az kilo aldın, çocuğu zayıf bırakıyorsun falan diyor, tam tersine pekmez peynir süt yumurta ceviz hergün yiyorum, ama doktor öyle söyleyince üzüldüm yine de

sağolun arkadaşlar.. bugün başka bir doktora gidicem inş. erken doğum riski azalmıştır .. ben anlamıyordum ağrım yoktu nstye bağlanınca artan rakamlardan anladım sancının nasıl bişey olduğunu karın sertleşiyor o sırada ordaki rakamlarda artıyor..

çok teşekkür ederiz canım

23 Mart'a kadar burdayım canım ben. İnşallah bir aksilik çıkmazsa...
Sen?

Ben daha hiç bişi hazırlamadım 33 + 3 bugün yapmam lazım ama ev flan da temizlenicek.
Bi de ütüm bozuldu

canım sevindim, bende senden 1 hafta sonra ayrılcam 30 mart'ta

bana hep düzenli gibi geliyor gidiyorum
sancı yok diyorlar ohh diyorum rahat
nefes alıyorum ama artık gitmeye utanıyorum
galiba

yok canım neden ytanıyosun en doğal hakkın merak ediyosun endişeleniyosun yine içine kurt düştüğünde git bence.bebişlerin ne zaman geliceği belli olmaz.

Yani sezeryan olupda normal olupda memnun olan pekçok kişi var.Şans meselesi. Hayırlısını istemekten başka çaremiz yok.

sbl

günaydın hanımlar
benimde 3-4 gündür midem bulanıyor.ay sanki midem ağzıma gelcekmiş gibi
sizde böyle bişey varmı?
arada benim de bulantım oluyor. Bebiş baskı yapıyor acaba ondanmı yaa

mrb canım bende şuan 33+6 haftalık hamileyim nasipse ben tahmini 10 nisan dogum dedi dr 32 haftalık iken 2265 gr dı martın 6 sında tekrar kontrolüm var artık 2 haftada 1 kontrol oluyorum ..............sende canım kendini fazla yormazsan erken dogum riskini azaltmış olursun zaten 2-3 hafta daha dikkat edersen bebek dogsabile sorun olmaz inşallah ........

benim doğum yapacağım hastanede normal doğum 750 sezeryan 900
epidural normal ise 1250ye kadar çıkabiliyormuş ama bunu pek yapmıyorlarmış
çünkü anestezi uzmanın sürekli seni kontrol etmesi gerekiyormuş ama dr tanıdık
olduğu için sana yaparız dedi. Anlamadığım şey ise yaklaşık 1 ay önce tadınıdl
orda doğum yaptı sezeryan 900 tl ödedi ve çıktı 10 gün önce doğum yapan
birisi ise 3700tl ödemişler hemde özel sigortalarıda olmasına rağmen ek olarkta
çocuğu küvöze koyarsak +1200 daha demişler onlar itiraz edip devlette gideriz
diyincede tamam o zman yopun bakıma alırız fakat bebeğinizi göremezsiniz
demişler bunlarda kabul etmiş. bu nasıl birşey ben gerçekten anlayamadım
küvözle yoğun bakım farklı şeylermi bunalrın hepsini ücretsiz olduğunu biliyorum
yasaya göre önceden konuşuncada sanırım gardlarını alıp küvözler dolu diyorlarmış
biraz bunlara kafam takılıyor açıkçası bu konualrı hastanesiyle konuşanlar varmı?

Püf biz forumcak çözemedik zaten doktorları. Ama bende sorunlu bir kilo değil.
Bizim forumda ilk bebeğimiz 28. hafta da 1300 gr doğdu.
Biraz zorluklar yaşandı tabi ama iyi şimdi bildiğimiz kadarıyla.
Herkes 3,5 kilo doğurucak diye bişi yok...
Hem toleransı var bu kiloların bence takma hiç.
Bol bol kaşar,muz,yumurta ye :)

canım benim bebegimde 29 haftalık iken tersdi bende çok kafaya taktım benim ilk çocugumu normal dogum yaptım bununda sağlıklı birşekilde normal dogum yapmak istiyorum inşallah 32 haftalık iken gittigimde dönmüştü inşallah doguma kadar tekrar dönmez normal dogum pozisyonunda kalır senin bebeginde şuan kaç haftalık ama dr genelde dr bebeklerin %90normal dogum pozisyonuna girerler zamanı gelince diyorlarda biz sabırsızız sanırım .........inşallah seninkide döner

evt artık küveze alınınca ücretsiz oluyomuş ama bana da dediler 2 günden fazla olursa gün başı ücret ödüyosunuz die Allah korusun öyle bişey olursa ben de faturamla beraber giderim sgkya benim hastanede normal 300 lerde sezeryan da 483 dedii 2 günlük herşey dahil daha da extra çıkmaz inşallah

seninle aynıyız canım benmde 10 nisan ama doktorum 10martı atlatalım süper olur dedi
bende nisan doğumlu olsun istiyorum 1 nisandan sonra herhangi birgün olabilir
ama sanırım o kadar beklemeyeceğiz

Canım benim gideceğim hastane de normal doğum 500, zorunlu sezeryan 1050 TL. Her şey içinde ne kadar insafsız bu hastaneler ya kime ne kakalarsak zihniyeti mecbursun ya nasıl bir terbiyesizliktir yok o zaman bebeği göremezsiniz falan insanın en zayıf yönünü bulup nasıl kullanıyorlar allah ıslah etsin. Biliyor musunuz aslında yasal olarak bebek yoğun bakımı ücretsiz olmak zorunda sezeryan da öyle aslında zorunlu hallerde... Ama kimse bilmediği için suistimal ediyorlar yasaları da...

Ayy herkes tatlı bir telaş içerisinde..Zaman yaklaştıkça daha heyecanlı oluyor sanırım..Paylaşımlarınızı okuyunca iyi hissetim kendimi..31+2 deyim ben de..Ama henüz aldığım kıyafetler ve battaniyeler haricinde hiçbir hazırlığım yok,telaşlansam mı bilemedim :44: Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin..Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.

ayy fatura vermiyorlarmış onuda okudum
bende eşime sıkı sıkı tembih ettim bak sankın
ödeme o anda duygusal olup kabul etme illa
isterlerse mutlaka fatura al odamı olmuyor
yerel gazetede tanıdık var onu çağır ortalığı
birbirine kat dedim hiç beni düşünme ben inan
mutlu olurum diye eğer hakkımızı yerlerse
sonra hepten gıcık olurum

burdan kendin de takip et istersen ama diyo k bu hafta sonunda bebekler yaklaşık 2000 olur sen hafta başındasınn ve verilen aralıktasın hiç üzülecek bişey yok yani
ama sigara fln içtysen de o birazcık etkilediyse artıkın biraz dikkat et olsun bitsin hem bana doktor dedi biz aylık alınan kiloya bakarız bi bakarız 1 haftada çok almış bi bakarız ertesi hafta pek almamış o baz değil dedi

seninle aynıyız canım benmde 10 nisan ama doktorum 10martı atlatalım süper olur dedi
bende nisan doğumlu olsun istiyorum 1 nisandan sonra herhangi birgün olabilir
ama sanırım o kadar beklemeyeceğiz

hayırlısıyla atlatırsın inşallah dinlen artık son ayımıza girdik herşeyi eskisi gibi yapamıyoruz artık daha çabuk yoruluyoruz biraz daha sabır ve dikkat edelim inşallah rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder benim nasipse kızım olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…