2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar..
sancılar başlamış artık herkeste..
benimde sertleşmelerim oluyo sık sık ama sancıyla olmaya başladı
akşamdan beride kasıklarımda ağrı var bakalım 1 de gidicem dra
dualarınızı eksik etmeyinn..

petuşum çok geçmiş olsun yat dinlen evinde..
artık doğsalarda sıkıntı yok rahat ol kuzum..
hakkımızda hayırlısı artık bakalım

günaydın hanımlar
benimde 3-4 gündür midem bulanıyor.ay sanki midem ağzıma gelcekmiş gibi
sizde böyle bişey varmı?
geçmiş olsun canım.. yok çok şükür bulantı falan bende...

anladım canım çok sağol.. tırsacak bişi değilmiş en azından

seninle aynıyız canım benmde 10 nisan ama doktorum 10martı atlatalım süper olur dedi
bende nisan doğumlu olsun istiyorum 1 nisandan sonra herhangi birgün olabilir
ama sanırım o kadar beklemeyeceğiz
benimde 12 nisanda allah kısmet ederse.. 35. haftayı atlattıktan sonra kuveze gerek kalmıyormuş öle okudum nette...

en son kontrolumde muayene ucreti istedikten sonra dedim hamilelere ücretsiz olması gerekiyormuş neden ucret alınıyo? bize herhangi bir bilgi gelmedi dedi, bende fatura istedim. faturayı muhasebeden alıyorsunuz dedi. muhasebeye gittim sistemimizde problem var kesemiyorum dedi çok piss sinirleirm bozuldu gözlerim pörtledi ama çıngar çıkaramadım şimdi doğumuda burada oalcağım sonra onalrda bize sorun çıkarmasınlar dedim sustum pustum çıktım...

evet kesinle kime ne kadar geçirirlerse
900 tl olanın durumları hiç kadın 2 kez bebeğini kaybediyor
en son ordaki dr iyi geldi diye ona devem etmek zorunda kalıyor
bebek için hiç hazırlık yapamıyorum hastene için para biriktiyorum
demiş düşün yani hatta o zman içim parçalnmıştı dr bu durumu biliyodur
kesin ama diğerr taraf öyle değil gayet iyi durumdalar maddi olarak
resmen koluna takılan bantı bile fatura etmişler

yasalrı bilsen ne oluyor söyleyincede yer yok diyolar

anladım cnm dikkatli olun aman bebekler kudurdu valla gelmek istiyorlar yavaş yavaş artık
günaydın hanımlar
benimde 3-4 gündür midem bulanıyor.ay sanki midem ağzıma gelcekmiş gibi
sizde böyle bişey varmı?
benim canım oluyor son 1 haftadır daha cok hissediyorum dun 3 defa agzıma kadar geldi yediklerim kusmadım yuttum ki ben de ilk aylarda bile mide bulantısı kusma olmamıstı :26:
canım hayırla saglıkla gelsin bebişinde hoşgeldin :d bence kılosu iyi ama her doktor farklı yorumluyor bunu da dip not olarak eklemek istiyorum

hayırlı haberlerle gel canım

benimde kzım olacak şimdiden belli ediyor
nasıl dize getirecek bizi valla mum gibi olduk

evet doktorda söyledi inş. gerek kalmaz

bide imza atıyoruz 12 tl için fatura almak şart
aslında ama işte ne yapalım elimizi kolumuzu bağlıyorlar

cnm hakkında hayırlısı yalnız gitme sen yine de çokk geçmiş olsun kuzun hakkınızda hayırlı zamanda gelsin

Canım ben 34+3 teyim şuanda doktor çok rahat konuştu döner diye ama pek inanmadım bakalım haftaya gideceğim ultrasona o zaman belli olur 2 hafta sonra sonra nerdeyse 37 haftalık oalcak teşekkür ederim.

Evet her şeye bir bahaneleri var maalesef...

kızlar şimdi şu 8. 9. ay olayı nasıl oluyordu kaç haftalıkken 8. aya giriyoruz kaçta cıkıp 9. aya gırıyorduk ben bunu bi turlu idrak edemedim herkes farklı bişi diyoo :26:

kızlar şimdi şu 8. 9. ay olayı nasıl oluyordu kaç haftalıkken 8. aya giriyoruz kaçta cıkıp 9. aya gırıyorduk ben bunu bi turlu idrak edemedim herkes farklı bişi diyoo :26:

cnmm 26 hafta 6 ay
20 hafta 7 ay
34 hafta 8 ay
34 ü doldurunca artıkın 9.aya başlanmış oluyo
diyeceksin ki 38 den sonrası ne oluyo o d 9 AY 10 günün geriye kalan 10 gününden sayılıyo
yani mesela ben şu anda yarın 35 haftayı dolduran biri olarak 9. aydayım diyorum sekizi doldurduk ya da

Hafta Ay
1-6 hafta = 1. Aylık
7-10 hafta = 2. Aylık
11-14 hafta = 3. Aylık
15-18 hafta = 4. Aylık
19-22 hafta = 5. Aylık
23-26 hafta = 6. Aylık
27-31 hafta = 7. Aylık
32-35 hafta = 8. Aylık
36-40 hafta = 9. Aylık

sagolun kızlar anladım şimdi 35 doldurunca 9 aylık oluyoruz yani

34+3 olduğun gün 9. ayın ilk günü oluyo 34+2 de bitiyo 8. ay yani.

her aydan iki gün eklersen üstüne bulursun mesela 4 kere 8 32 değil mi ? normalde 32. haftada 8. ay olması gerekiyo ama her aydan iki gün aldığını sayarsan ki 8 ay geçmişse iki ile çarp 16 gün yapar 32 haftanın üstüne 16 gün daha eklediğin zaman 8. ay bitmiş olcak demektir .

kumsal540 senin hastane fiyatları baya uygunmuş.hangi hastane bu

cnm burası Allah2ın defettiği yer
edirne/keşan hatta bizim ipsala tam türkiyenin bittiği yer de burda hiç bişey olmadığına en yakın oraya gidiyos
ama kırıkkalede sordum ben özel hastaneler normal çin çok uygun ya biri 120 biri 150 istedi
ama sezeryan deyince değişiyo fiyatları tabii 1100-1500 tu
ama dediğin gibi büyükşehirlerle kıyaslanmaz bileee

canım şuan 8.ayın içindeyiz( 31 32 33 34) 9.ay (35 36 37 38 39 40) yani doğum yapıncada 9 aylık değil 9 ayı dolduruyoruz..bu şekilde hesaplanıyomuş 34 haftayı bitirenler 8.ayı doldurmuş oluyolar.9.ayın içinde olmuş oluyo.

tmmdır canlar anladım çok sagolun

canım çok türk kahvesi ve sigara istedi birazdan turk kahvesi yapam bari yanında da ay içimi bi heycan kapladı parisin durumundan sonra yaa hayırlısıyla resmen doguracak allah saglık sıhat versin arkadasımızın bebegine yardımcıları olsun kolay dogumlar olsun inş

dur şimdiii eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme
hoş gerçi o karpuz kabuğu da aklından çıkıyosa

cık cık siagara yok canım buarada petuş şuan kaç haftalıktı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…