- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
Haklısın canım biliyorum o kötü günleri de yaşadım 4 lü testimde risk vardı onun için çok sıkıntı çektim, amniyosentez kararı vermek gibi bir sürü sıkıntı yaşadım zor bir hamilelik dönemi yaşadım ve yaşıyorum, manevi olarak çok yıprandım, inşallah bebeğime birşey olmaz. Allah beterinden korusun hepimizi
canım yaaaKızlar canım çok sıkkın kabus gibi günler yaşıyorum. 5 gündür gribim öksürmekten kusmaktan gözüme uyku girmedi, asıl korkum bebeğime birşey olması bundan başka bu gün az önce kötü haber aldım bu zor stresli günlerimde eşimi de işten çıkardıklarını öğrendim gözyaşlarıma hakim olamıyorum erken doğum ya da kötü şeyler olmasından korkuyorum acaba doktoruma söylesem psikoloğa mı yönlendirse beni artık uyku uyuyamam yemek yiyemem sıkıntıdan. Ev kredisi, aidat, faturalar nasıl bunları düşünmeden huzurlu olabilirim ki. Keşke bebeğim dünyaya geldikten sonra olsaydı bu 1,5 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Boğazıma resmen bir ağrı oturdu terlemeye başladım, dualarınıza ihtiyacım var
selam kızlar bugün kasıklarımdaki ağrıdan dolayı ve 2 gündür hareketlerinin azalmasından dolayı hastaneye gittim. dr ultrasonda herşey normal sorun yok falan dedi. sonra nst istedi. nstde sancım çıktı. hemen yatış yapıcaz serum tedavisine başlıcaz dedi. ciğer geliştirici iğne de yapmamız lazım falan dedi. peki dedim. dışarı çıktım. neyse içim rahat etmedi başka dra da gittim. sonraki gittiğim doktor nst istedi tekrar. 2. nstde sancım çıkmadı. sabahki nstye bağlı olarak ilaç yazalım dedi. yazdığı ilaç tansiyon ilacıymış ve sancı durumlarında durdurmak amaçlı kullanılabiliyormuş. dr. evde dinlen erteleyebildiğimiz kadar erteliyelim dedi. 2500 kilo olmuş ve suyu falan da iyiymiş. perşembe rahim uzunluğuna bakıcam dedi. bakalım ne diiyecek. :18:
evet canım senle kıyaslayınca hakketten kılolu dogmusumsen benden kilolu doğmuşun yineşaka bi yana bebişler sağlıklı olsunlarda kiloları az olsun nasıl olsa doğduktan sonra alırlar.ama yine de sabretmelerinde yarar var
benimde bugun cok yavas bi gun hareketli oluyor bi gunyavas degisiyor ya canımbu gün bebeğimin hareketleri yine yavaş noldu yine yaa .
sanmıyorum psikolojik oldugunu canım yaa bnmde kasıklarım agrıyoo her ay belli zamanlarda ama ozellikle regl tarihlerime yakın zamanlarda...Yaa kızlar.
Benim alt kısım sancıyo yaa böyle ifade edebiliyorum ancak.
Bugün muhhabeti geçen kasılmayı çözemiyorum.
bebek bi yerini dayıyo diyorum ama bugün çok çok daha sık oluyo.
psikolojik mi acaba?
nazarıım yok ya zaten benım 2 gundur var bugun olan bişi deilde şimdi dile getirdim bide 2 gundur sanki ilk aylardaki gibi hep uykum var ne hikmetse
yok hayatım kişisel degil grup orada da 2012 nisan anneleri kk diye grup ama gizli grup dısarıdn bulamazsın grup admini solmaz ilk onu ekle sonra o seni gruba alır zatenhaa tmm kişisel face mi ben grup gibi bişi sandım tmm cnm neyse sağol o yüden sordum dedşim face grup mu açılmış gibilerinden
canım inanki yazdıklarını okurken çok duygulandım uzuldum içinde bulundugun durumu dusundukce hayal ettikce gozyaşlarım akıp gitti .. Allah yardımcınız olsun daima yanınızda olsun inş diliyorum ki tez zamanda hersey yoluna girer.. allah sana da eşinede bebegine guc kuvvet versin tatlım eşinde şuan psikolojik acıdan cokmustur eminim inş bebek kısmetiyle gelirde rahatlarsınız cnm tez vakit sen yinede ne olur pozitif dusunmeye calıs bu gunler gececek cunku cnm allahtan yardım iste eminim ki elini uzatacak size dularımda sizinleKızlar canım çok sıkkın kabus gibi günler yaşıyorum. 5 gündür gribim öksürmekten kusmaktan gözüme uyku girmedi, asıl korkum bebeğime birşey olması bundan başka bu gün az önce kötü haber aldım bu zor stresli günlerimde eşimi de işten çıkardıklarını öğrendim gözyaşlarıma hakim olamıyorum erken doğum ya da kötü şeyler olmasından korkuyorum acaba doktoruma söylesem psikoloğa mı yönlendirse beni artık uyku uyuyamam yemek yiyemem sıkıntıdan. Ev kredisi, aidat, faturalar nasıl bunları düşünmeden huzurlu olabilirim ki. Keşke bebeğim dünyaya geldikten sonra olsaydı bu 1,5 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Boğazıma resmen bir ağrı oturdu terlemeye başladım, dualarınıza ihtiyacım var
hakkınızda hayırlısı canım maşallah bebegineselam kızlar bugün kasıklarımdaki ağrıdan dolayı ve 2 gündür hareketlerinin azalmasından dolayı hastaneye gittim. dr ultrasonda herşey normal sorun yok falan dedi. sonra nst istedi. nstde sancım çıktı. hemen yatış yapıcaz serum tedavisine başlıcaz dedi. ciğer geliştirici iğne de yapmamız lazım falan dedi. peki dedim. dışarı çıktım. neyse içim rahat etmedi başka dra da gittim. sonraki gittiğim doktor nst istedi tekrar. 2. nstde sancım çıkmadı. sabahki nstye bağlı olarak ilaç yazalım dedi. yazdığı ilaç tansiyon ilacıymış ve sancı durumlarında durdurmak amaçlı kullanılabiliyormuş. dr. evde dinlen erteleyebildiğimiz kadar erteliyelim dedi. 2500 kilo olmuş ve suyu falan da iyiymiş. perşembe rahim uzunluğuna bakıcam dedi. bakalım ne diiyecek. :18:inş iyi haberler alırsın perşembe gunu
slm kızlar bügün dr a gittim iyice kafam karıstı geldim ilk olarak bebişim haftada 200 gr alıyodu 2 aydr bu 13 gnde 200 almıs 1950 olmus ona cok üzüldüm iyi besleyemedim nazar ettm bebişimi tombik de diedr um bna gecen sefer tüp bebek die sezeryan demişti ohh rahatlamıstım derken bu kafta dsünmüs bu sürede normal olsun dedi bndeki yapısıklıklardan korktugu için ki bn sezeryan istiyodum olsun bitsin bn uyanayım die sonra demezmi sezeryannda asagıyı uyusturarak olacak cünkü genel anesteji yaparsam 4 dk da cocuga ulasmm gerekli senn içini bilmiyorum cocugu tehlikeye atamam dedi kısaca her halükarda ayık olucam dogumda :2: ve coook korkuyorum gece kramplarım 4 5 gndr karın sertlesmemi oyledi cok normal artık vucut doguma hazrlıyo dedi kendimi naz yapar gibi hissettm magnezyum ve kalsiyumu bir verdi ikisinide iç dedi bakalım onlar nasıl gelecek sonra nst ye girdim bundan sonra her kont girecekmişim onada girdim 15 dk die hemsire unuttu beni odada 40 dk kaldım fenalık geldi iyice bn cıkardım en son cocugu buluam die bana cikolata ye demiş bnm normalde hareketli masallahı vardı bi an durmadı neyse oda normal cıktı sükürama bugun yolda gelrken bn uyudum bebişim uyumadı masallh bugun 8 de uyandı bütün gün tekme tokattı yani simdi duruldu bugun bi enerji var bnmkinde sormayın... ama en cok bebişin kilosu beni uzdu cok iyi gidiyodu bu sefer nie az aldı anlmadım gecen kont de 31+3 cıkmıstı haftası 13 gün sonra gittim bugun 32+2 13 günde 6 gün mü büyüdü yani en bastan beri ilk kont den beri 1 hafta onden gidiyodu bebegim son günlerde meyveyi pek yemedim ondanmıki :2: ayy insan ne suclu hissediyo kendiini
canım kilosuna cok takılma maşallahı var bebişinin onemli olan saglıklı olmasıepidurel sezeryandan korkma canım uyusunca zaten bi acı hissetmicen .. evet doktorun cok dogru demiş genel anestezi de bebegi 4-5 dk almak zorundalar bebege gaz gitmeden .. hakkınızda hayırlısını dile canım senın ve bebegın icin
evet canım senle kıyaslayınca hakketten kılolu dogmusum
benimde bugun cok yavas bi gun hareketli oluyor bi gunyavas degisiyor ya canım
sanmıyorum psikolojik oldugunu canım yaa bnmde kasıklarım agrıyoo her ay belli zamanlarda ama ozellikle regl tarihlerime yakın zamanlarda...
nazarıım yok ya zaten benım 2 gundur var bugun olan bişi deilde şimdi dile getirdim bide 2 gundur sanki ilk aylardaki gibi hep uykum var ne hikmetse
yok hayatım kişisel degil grup orada da 2012 nisan anneleri kk diye grup ama gizli grup dısarıdn bulamazsın grup admini solmaz ilk onu ekle sonra o seni gruba alır zaten
canım inanki yazdıklarını okurken çok duygulandım uzuldum içinde bulundugun durumu dusundukce hayal ettikce gozyaşlarım akıp gitti .. Allah yardımcınız olsun daima yanınızda olsun inş diliyorum ki tez zamanda hersey yoluna girer.. allah sana da eşinede bebegine guc kuvvet versin tatlım eşinde şuan psikolojik acıdan cokmustur eminim inş bebek kısmetiyle gelirde rahatlarsınız cnm tez vakit sen yinede ne olur pozitif dusunmeye calıs bu gunler gececek cunku cnm allahtan yardım iste eminim ki elini uzatacak size dularımda sizinle
hakkınızda hayırlısı canım maşallah bebegineinş iyi haberler alırsın perşembe gunu
canım kilosuna cok takılma maşallahı var bebişinin onemli olan saglıklı olmasıepidurel sezeryandan korkma canım uyusunca zaten bi acı hissetmicen .. evet doktorun cok dogru demiş genel anestezi de bebegi 4-5 dk almak zorundalar bebege gaz gitmeden .. hakkınızda hayırlısını dile canım senın ve bebegın icin
belden giren ağrıyla uyandım 1 de saat 2,30 hala geçmedi yatınca daha çok artıyor
çantamı hazırladık eşimle hala bi sürü eksik var hastaneyi aradım bir minoset iç sabaha gel dedi bebek hareketi falan normal rahimde kasılma yok olunca
ama nedir bu belden giren sancı aynı adet sancısı gibi
daha erken oysaki
dua edin kızlar
belden giren ağrıyla uyandım 1 de saat 2,30 hala geçmedi yatınca daha çok artıyor
çantamı hazırladık eşimle hala bi sürü eksik var hastaneyi aradım bir minoset iç sabaha gel dedi bebek hareketi falan normal rahimde kasılma yok olunca
daha erken oysaki
dua edin kızlar
Günaydın annecikler.
Petuş ne işin var burda bu saatte ?
Doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Ahhh ahhh simdi ben bizzikli gibi boyle olurum iste..
Sbh babamizla uyandik..rutin sbh kahvaltimizi yaptik..
O gitti cay demledim simdi cay iciom..yatagi topladim camasirlari topladim bulasiklari yerlestirdim eeee isde kalmadi...napcam ben boyle evde ya...hafta sonu uyucam dersin uyumazsin ya aynen oyle....uyyamiom da...
Yapraga msj attim sbhin korunda nasilsin die..muayene olmayi bekliomus..simdilik aymiymis aksamla..bi deisiklik yokmus...muayenede belli olacakmis sanirim bugun dogum olup olmayacagi..gayet keyfi yerindeydi..
günaydınnnnnn..........
petuş valla maşallahın var heee,sabah sabah ne kadar çok iş yapmışsın
bende şimdi çalışmak istemiyom ya evde olsam kesin ne uyuyabilirim nede keyif yapabilirim,sıkılırım çok,ama yinede evde olmak istiyom
çok geçmiş olsun canım. allah yardımcımız olsun. tatile çıkcaz die seviniyozz ama pek tatil olmayacak galibaaabelden giren ağrıyla uyandım 1 de saat 2,30 hala geçmedi yatınca daha çok artıyor
daha erken oysaki
dua edin kızlar
Gunaydinlarrrrrr kizlar..karli ve girtinavari bi hava var istanbulumuzda bugun
Ahhh ahhh simdi ben bizzikli gibi boyle olurum iste..
Sbh babamizla uyandik..rutin sbh kahvaltimizi yaptik..
O gitti cay demledim simdi cay iciom..yatagi topladim camasirlari topladim bulasiklari yerlestirdim eeee isde kalmadi...napcam ben boyle evde ya...hafta sonu uyucam dersin uyumazsin ya aynen oyle....uyyamiom da...
Yapraga msj attim sbhin korunda nasilsin die..muayene olmayi bekliomus..simdilik aymiymis aksamla..bi deisiklik yokmus...muayenede belli olacakmis sanirim bugun dogum olup olmayacagi..gayet keyfi yerindeydi..
Evet cnm ya ne olursa olsun yapmak zorunda olmamak guzel yani..
Aksam uyumak zorunda degilsin..sbh uyanmak zorunda degilsin..
Bunu bilmek bile guzellll
Ama ev isi yapabilsem super olur ya...su evi boyle yer beziyle yere yapisa yapisa silmek istiom...aceyele bulanmak istiom...o dusakabini falan boyle ova ova yolmak istiom:)))) cok ozledim laoo oyle temzilik yapmayi....bi doguraydik
Evet cnm ya ne olursa olsun yapmak zorunda olmamak guzel yani..
Aksam uyumak zorunda degilsin..sbh uyanmak zorunda degilsin..
Bunu bilmek bile guzellll
Ama ev isi yapabilsem super olur ya...su evi boyle yer beziyle yere yapisa yapisa silmek istiom...aceyele bulanmak istiom...o dusakabini falan boyle ova ova yolmak istiom:)))) cok ozledim laoo oyle temzilik yapmayi....bi doguraydik
evet yaa aynen.. özlediğimiz şeye bak allammm kırksene yapmasam aramam die düşünürdüm halbuki :)))
salona giriyorum halıyımı silsem acaba diyorum, mutfağa giriyom dolapları şöle bi dıştan siliversem mi acep diom,
bende yaaa bende,şimdi benim kadın yapıyo ya hiç içime sinmiyo,bende böle kendimi hırpalaya hırpalaya temizlik yapmak istiyom, bide yorulunca kendime türk kahvesi yapıp sigarayla keyf yapmak istiyom,sonra işe devam
bunları yapmak için çooook var...
ya benim aklıma bişey takılıyo, şimdi biz perde hani oda yapıyoruz ya,perde,tülde yeni diktiriyoruz,yeni halı alıyoruz,eeee şimdi onlar gelince benim onları yıkatmam lazım değilmi,perde tül tozda dikiliyo, ne biliyim kokusu var,halı öyle kendi tozu olcak eşim abarttığımı düşünüyo ne dersiniz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?