2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

şu türkiyede de varya risk risk diye bizi kobay fare gibi denemekten mahvettiler valla ama haa. bu yüzden yaptırmadım çünkü kuzenim almanbyada bizde diyor 3 aylık olan bebek heryeri belliyken ultrasonda anormallik görünürse bide ense pilisinde öyle yapılır bunlar direk yapıllmaz bu çok saçma diyince yaptırmadım. doktorda bana pilisi normal ama yinbede sen hep sendromlu düşün dedi bende dedim ki sizi de sürekli çöpçü olarak düşüneyim o zaman olurmu dedim bi bozuldu dedim ne biçim laf o düşşün düşüne zorla hasta etçeksiniz öyle işmi olur nasıl doktorluk ki bu ,japonya da düşünce gücüyle iyileştirme birimleri kuruldu ve binlerce hasta taburcu ediliyor her ay demek ki iş birazda beyinde o stres asıl bebelere zarar vermez mi lanet doktorlar böylelelri tabiki ... sen sıkma canını çok şey öğreniyorum sürekli çoğu fasa fiso

canım yaaa
çok üzüldüm inan durumununa,umarım en kısa sürede atlatırsınız bu krizi...
üzülüpte bebeğine zarar verme tatlım..bir çıkış yolu vardır allahtan

bakk yaaa,bazı doktorlar zorla doğurtuyolar adamı,en iisi evde doğurmak

sen benden kilolu doğmuşun yineşaka bi yana bebişler sağlıklı olsunlarda kiloları az olsun nasıl olsa doğduktan sonra alırlar.ama yine de sabretmelerinde yarar var
evet canım senle kıyaslayınca hakketten kılolu dogmusum
bu gün bebeğimin hareketleri yine yavaş noldu yine yaa .
benimde bugun cok yavas bi gun hareketli oluyor bi gunyavas degisiyor ya canım
sanmıyorum psikolojik oldugunu canım yaa bnmde kasıklarım agrıyoo her ay belli zamanlarda ama ozellikle regl tarihlerime yakın zamanlarda...

nst ye giren var mı ? bu gün girdim ben dr açmıydın dedi hayır dedim o zaman bebek uyuyodu dedi. tekrar çekilebilirde çekilmeyebilirde nst iyi dedi.
bunu neye göre söylüyo ? yani aç mısın değilsen bebek uyuyodur kanısına hareketlerine göre mi yoksa kalp atışlarına göre mi yorum yapıyo ?

belden giren ağrıyla uyandım 1 de saat 2,30 hala geçmedi yatınca daha çok artıyor
çantamı hazırladık eşimle hala bi sürü eksik var hastaneyi aradım bir minoset iç sabaha gel dedi bebek hareketi falan normal rahimde kasılma yok olunca
ama nedir bu belden giren sancı aynı adet sancısı gibi
daha erken oysaki
dua edin kızlar

Allah yardimcin olsun canim, insallah gecici sancidir.. Kacinci haftadaydin??

Benimde uyku kacti kac saattir tv, net arasinda geziniyorum bi yandanda tikiniyorum :)

Heberdar et neler oldugu merakta koyma bizleri

Allah yardimcin olsun cnm..ins. Guzel haberlerle gelirsin..

Günaydın annecikler.

Petuş ne işin var burda bu saatte ?
Doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah.

Günaydın annecikler.

Petuş ne işin var burda bu saatte ?
Doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah.

Ahhh ahhh simdi ben bizzikli gibi boyle olurum iste..
Sbh babamizla uyandik..rutin sbh kahvaltimizi yaptik..
O gitti cay demledim simdi cay iciom..yatagi topladim camasirlari topladim bulasiklari yerlestirdim eeee isde kalmadi...napcam ben boyle evde ya...hafta sonu uyucam dersin uyumazsin ya aynen oyle....uyyamiom da...

Yapraga msj attim sbhin korunda nasilsin die..muayene olmayi bekliomus..simdilik aymiymis aksamla..bi deisiklik yokmus...muayenede belli olacakmis sanirim bugun dogum olup olmayacagi..gayet keyfi yerindeydi..

günaydınnnnnn..........
petuş valla maşallahın var heee,sabah sabah ne kadar çok iş yapmışsın
bende şimdi çalışmak istemiyom ya evde olsam kesin ne uyuyabilirim nede keyif yapabilirim,sıkılırım çok,ama yinede evde olmak istiyom

ohh afiyet olsun.
Beylikdüzü bembeyaz. Hiç inanmamıştım bu kadar yağacağına.
Lütfen erken çıkış vermesinler geri ödemek zor oluyor.

Evet cnm ya ne olursa olsun yapmak zorunda olmamak guzel yani..
Aksam uyumak zorunda degilsin..sbh uyanmak zorunda degilsin..
Bunu bilmek bile guzellll
Ama ev isi yapabilsem super olur ya...su evi boyle yer beziyle yere yapisa yapisa silmek istiom...aceyele bulanmak istiom...o dusakabini falan boyle ova ova yolmak istiom:)))) cok ozledim laoo oyle temzilik yapmayi....bi doguraydik

Günaydınnn herkeseee...

kocişkomm bugun izin işlerimi ayarlayacak, yarında çalışcam sonra tatilimmmm heyoo!! yuppii!!!!

çok geçmiş olsun canım. allah yardımcımız olsun. tatile çıkcaz die seviniyozz ama pek tatil olmayacak galibaaa

Gunaydinlarrrrrr kizlar..karli ve girtinavari bi hava var istanbulumuzda bugun

günaydın cnm. nasılsın? kar giderayak son şakasınıda yaptı bize :)))

ama ama ama çookk özendimm....

evet yaa aynen.. özlediğimiz şeye bak allammm kırksene yapmasam aramam die düşünürdüm halbuki :)))
salona giriyorum halıyımı silsem acaba diyorum, mutfağa giriyom dolapları şöle bi dıştan siliversem mi acep diom,

bende yaaa bende,şimdi benim kadın yapıyo ya hiç içime sinmiyo,bende böle kendimi hırpalaya hırpalaya temizlik yapmak istiyom, bide yorulunca kendime türk kahvesi yapıp sigarayla keyf yapmak istiyom,sonra işe devam
bunları yapmak için çooook var...
ya benim aklıma bişey takılıyo, şimdi biz perde hani oda yapıyoruz ya,perde,tülde yeni diktiriyoruz,yeni halı alıyoruz,eeee şimdi onlar gelince benim onları yıkatmam lazım değilmi,perde tül tozda dikiliyo, ne biliyim kokusu var,halı öyle kendi tozu olcak eşim abarttığımı düşünüyo ne dersiniz......

günaydın hepicinizeeee..
kaldı son 4 gün.. sonra ben de petuş gibi başlarım sızlanmaya ama olsun
evde olmak istiyorum.. bu arada kocişimin de gelmesine 4 gün kaldı...

günaydın sonunda bende rüyalarımda sacmalamaya başladım rüyamda lavoboda kapıyıda kapatmışım kimse görmesin diye sabunla çikolatayı karıştırmış onu yiyiyodun bide böyle dudagımın kenarında kalmış onuda parmagımla yalıyom ziyan olmasın diye

Ayyyyy o keyfi bende cok yapardim ya...offf offff artik cok zorrrrr...
Bide sorular cok guzel:)))) ben yapmyinca perde hli bilemedim...ama simdi paketten cikarttigim cibinligi bile yikadim..
Perde haliida yikarmiydim acaba? Haliyi sil bence havi gitsin biraz....yikama..
Perdede stor falan degilse kolaysa yikamasi yika gitsin 2 dk lik mevzu icin rahat eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…